מחזור 7 בליגת העל: מכבי חיפה מדלגת גם מעל בית"ר

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by לירן, Oct 23, 2009.

1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

בית"ר אמנם פתחה חזק את המשחק ברבע שעה הראשונה ואף עלתה ליתרון מוצדק (מוצדק לאור מה שהתנהל על כר הדשא, המהלך שהוביל לשער הגיע מטעות של, מי אם לא, טשיירה) אך שאר המשחק היה בשליטה שלנו.
    תמיד טענתי ואמשיך לטעון שמרכז השדה זה האיזור הכי קריטי אצל קבוצת כדורגל במהלך המשחק, קולמה וכיאל עד כה היו נהדרים. היינו צריכים לרדת למחצית ביתרון לאור מספר המצבים שהגענו אליהם, זה לא קרה, מקווה שבמחצית השניה נעשה מהפך וננצח.
    מכבי ת"א ובני יהודה צוברות נקודות ונושפות בעורפינו, גם הפועל ת"א ממשיכה ביכולת הנהדרת שלה ומתקדמת לפיסגה, אנו חייבים להשיג כמה שיותר נקודות בכדי לברוח מהקבוצות הנ"ל.

אריאל הרוש הוכיח שיש לו את זה ואני כבר רואה אותו עומד בין קורות נבחרת ישראל בעוד כשנתיים-שלוש, הוא צובר לעצמו ביטחון ממשחק למשחק וזה מה שחשוב לשוער צעיר.
    אני לא מבין מה מפתיע בקלות שאנו מגיעים להזדמנויות, בנאדו וגרשון עם כל הכבוד סוסים מתים, אז פה ושם הם שולחים רגל ארוכה ומחלצים כדור, אלה עדיין לא אותם שחקנים מפעם, על המצח שלהם רשום פג תוקף.

*לגבי הפנדל, בהחלט לא היה מקום לשריקה ולבסוף נעשה צדק, זה מה שהיה חסר לפורום הזה, שהמשחק הזה יוכרע מטעות שיפוט (ישנן עוד 45 דקות ונקווה שלא נצטרך לבקר את יפת).

אם לא היה לי כבוד לאייסוקר הייתי שוב מראה עד כמה אני מאוד אוהב את איינשטיין, היות ואני מכבד את הפורום ואת המנהלים שכאן אני פשוט אסתום ת'פה ואדמיין את עצמי יורה לו לראש כדור של M16 ואז להתעורר מהחלום ולהתבאס על כל דקה שהוא חי. רק ההוא למעלה יודע עד כמה אני מתעב את האיש הזה! סך הכל מחצית מעולה, מהנה לצפייה, רק שימשיכו כך.

2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה? מהסיבה הפשוטה שהם לא יכולים להכניס כל מחזור של משחק כדורגל מאות אנשים לכלא לשנה.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

גל אני מתפלא שלא שלחת מייל זועם לצ'רלטון ולרשות השניה...אתה גם משלם אגרה וגם מקבל את איינשטיין על הראש, זו גזרה כפולה.

מבחינת המחצית הראשונה אין ספק חיפה היתה הרבה יותר טובה ברובה, החל מהגול הבית"רי עד המחצית היו אולי 5 דקות שבהם בית"ר שוב שלטה בעניינים.

התוצאה המציאותית היתה צריכה להיות 2:5 לחיפה...

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא נראה טוב כרגע, אני יסתפק ב1-2 בושה מה שהולך אצלנו באמצע.

5. שגיא Guest

אני לא יודע אם גאדיר יוצא עכשיו בגלל פציעה אבל הגיוני היה להכניס את ארבייטמן כדי לגמור את הסיפור. עכשיו יתרון המהירות שלנו בהתקפה הולך לאיבוד בלי גאדיר וחבל. אני לא מבין איך ארבייטמן אפילו לא החילוף הראשון של אלישע לוי, לא משנה מה התוצאה.

6. riquelme1 Member

גדיר יצא בגלל פציעה, שמעו כשרונות כמו גאדיר וגולסה לא גדלו בארץ כבר הרבה מאוד שנים, במיוחד גולסה שאני רואה אותו אני לא מאמין שהילד הזה עדיין לו בן 18.

גאדיר, גולסה, שכטר, ורד, הולך להיות פה דור שלא היה.

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מתקשה להכריע מי יותר פראיירים, מכבי חיפה שלא הבקיעה כאן 5 או אנחנו שלא גנבנו כאן נקודה.

8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ידין, עטר, פרדה(נורא תופס ממנו), בן סהר, ורמוט, זגורי וחוטה שאמורים להיות שחקנים נהדרים, פשוט דור מדהים גדל לנו פה.

9. Yotam Member

2-1 תוצאה סופית למכבי חיפה .
    חיפה בלתי מנוצחת כאשר היא מנצחת 7 משחקים מתוך 7 .

10. שגיא Guest

טוב, בקצרה, משחק מצויין, בפרט של מכבי חיפה שהייתה כלכך פראיירית בהתקפה שזה לא יאומן. הסטטיסטיקה הצביעה על בערך 30 נסיונות הבקעה רק של חיפה, שזה מספר מטורף, לא ברור לי איך רק 2 נכנסו. אפשר להיות מעודדים מהיכולת ומהחזרה מפיגור.

יכולת ניצול המצבים החלשה הזו מסבירה את 0 הכיבושים בליגת האלופות.

11. riquelme1 Member

חיפה גדולה על הליגה הזאת, רק הפועל יכולה עלייה, אבל גם זה במשחק נתון, למשך זמן ונגד קבוצות שחיביים לקחת נקודות חיפה יותר טובה.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים לגמרי. מכבי חיפה היתה צריכה לעשות קציצות מבית"ר, אבל אילולא שתי הצלות גדולות של דווידוביץ בית"ר היתה חוזרת הביתה עם נקודה.

13. JR-Riquelme Member

ברקוביץ', נימני, זוהר, רביבו, בנין, אבוקסיס...
    הדור הגדול כבר היה ולא עשינו איתו כלום.

ברק יצחקי זה ביזיון. אם הייתי מאמן בית"ר הייתי מטיס אותו הביתה. משחקן שכיף לראות הפך להיות הגועל נפש הכי גדול בארץ.

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי חיפה מנצחת בצדק, השער של ורד העיר את הירוקים ולקבוצה שלי היה חסר מנהיג, רוע וניסיון.
    רק שום יכול להסביר איך הוא רוצה לזרוק את בן-יוסף שאריק "קשישא" נמצא, רק שום יכול להסביר איך הוא מוציא דווקא את מויאל שטל הרבה יותר גרוע.
    נקווה לקצור את הפירות בשנה הבאה עם כל הצעירים, אריאל הרוש פשוט מלך.
    הברכות למכבי חיפה לנו יש עוד עבודה, תגובה רצינית אחרי שנרגע קצת.

15. JR-Riquelme Member

מויאל היה בלתי נראה. לא רק במשחק הזה, עדיין יש לי תחושה שלא ראיתי דקה שלו בבית"ר.
    הוא לא יודע להחזיק כדור ברגל, הוא רק יודע להיות קרציה וגם זה לא ברמה גבוהה כי הקישור האחורי של בית"ר לא קיים.