מחזור 7 בליגת העל :: התל-אביביות שוב מפסידות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏26/10/07.

1. yonatan fishman Member

מכבי ת"א היום נראת כמו קבוצה שרוצה לנצח כמו קבוצה שרוצה לשחק אבל זה לא הספיק מול בית"ר החזקה. מכבי ת"א היום שיחקה מצוין עם הופעה נהדרת שלה אבל זה לא הספיק, ביתר לעומת זאת לא נראת טוב המסירות לא הלכו כמו שצריך, ההרמות לא כמו איך שהם רצו, הפ לא נראו כמו קבוצה אלופה. מכבי מראה יכולת טובה ויכול להיות שהיכולת הזאת תספיק בהמשך הליגה. מחר תשחק הפועל ת"א שרוצה נצחון ראשון העונה, האוהדים אודדו את השחקנים היום עם שיחת מוטיבציה ואולי זה יעזור אני מקווה בתור אוהד הפועל שהיא תשחק מחר טוב שתראה כמו קבוצה שרוצה לשחק כמו קבוצה נלחמת שרוצה נצחון כמו שהיא שיחקה מול בית"ר זאת דוגמא מצויינת. מ.ס אשדוד לעומת זאת עם בעיות בקבוצה למרות הניצחון הגדול על בני יהודה 0-3, נראה לי שסופו יוסיף להם משהו להתקפה אבל הם צרכים לחזק את ההגנה שלהם למה ההגנה שלהם נראת גרועה.

2. iverson13 Member

מסכםי איתך ב100 אחוז...נכון שהרבה פעמים אורים שלוני שפך הרבה כסף והביא הרבה כסף למכבי...(הרבה כסף לעומת פתח תקווה אולי)אבל בכל הנושא של הניהול אני חושב שאין לו מושג...קודם כל נימני...אחרי זה הפיטורים של אלי כהן...כל הקטע עם רוני מאנה...אךי שחקנים יכולים לשחק ככה?הוא אמר שהוא מוכן למכור את הקבוצה אני שמעתי את זה יוצאת מהפה שלו..אאבל שזה מגיע לבאמת הוא לא מוכן, ן(מקייטן רוצה לקנות 100 אחוז ולוני לא מוכן)שימכור את הקבוצה כבר!!!!שמקייטן יבוא אמן!מה יש לו לעשות עם 15 אחוז מהקבוצה???חצי מהאוהדים כבר רוצים שהוא ילך הביתה! http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx :aaaprot:

נערך לאחרונה ב: ‏29/10/07
  3. Becks Member

מכבי ת"א נראתה לא רע היום אבל גם לא מספיק טוב בשביל להוציא נקודה בטדי.

הדבר שהכי הרגיז אותי זה שתמיד יש טעויות שיפוט שמשפיעות על המשחק וזה קורה רק בישראל.
    העונה עדיין לא ראיתי משחק אחד שהשופט לא השפיע על המשחק, זה לא יכול להיות שאין אדום ליבריץ' (איך שלא קוראים לשוער של מכבי ת"א) וזה עזר למכבי בתוצאה כי הם יכלו לספוג עוד 3 שערים ולהפסיד 5-0.

4. Number 8 Member

לא ראיתי את המשחק, ולכן אגיב בהרחבה לאחר שאראה אותו בשידור חוזר. אך בנתיים מהתקציר שראיתי והכתבות שקראתי, מכבי ת"א הגיעה למספר הזדמנויות ובפעם הראשונה העונה, שיחקה כדורגל ונלחמה. אז אולי לא ניצחנו, בכל זאת הקבוצה שעמדה מולנו היא בית"ר ירושלים ואין קבוצה בארץ שיכולה להתמודד איתה על האליפות, אך לפחות חזרנו להילחם ולהציג כדורגל, ואת זה אני לוקח מהמשחק. עם כל האופטימיות, לא היה מצב שננצח ואם היינו יוצאים עם נקודה, זאת הייתה סנסציה, אך לא עשינו זאת אבל עדיין אפשר להיות קצת מעודדים.

5. אלי מתחן Member

בית"ר שיחקה פשוט זוועה.
    השחקנים מזלזלים, אני מוכן להתערב שעל כל קילומטר שעשו שחקני בית"ר מכבי עשו 10.
    נכון שאלון יפת בשיפוט מזוויע תקע את המשחק של בית"ר אבל אין תירוץ לעובדה שבערך רק 30% מהמסירות של בית"ר היו מדוייקות.
    טוטו תמוז מגיע למשחק כזה ומוותר על כדורים כאילו הוא שיחק 15 שנה באירופה וזה לא לרמה שלו.

נמאס כבר מהזלזול, קיוויתי שמכבי תיתן גול כדי שבית"ר תתחיל לשחק כמו שצריך.
    היום פעם ראשונה הייתי מאוכזב משום שלא הוציא את עידן טל שפשוט לא היה קיים במשחק.

6. bayer04 Member

ככה זה כשמשחקים בשביל הכסף ולא בשביל הלב, הנשמה והסמל.
    שחקנים שרצים בשביל כסף לא יכולים להלהיב קהל גם אם הם מנצחים.

7. אלי מתחן Member

מצחיק שאוהד מכבי חיפה אומר את זה. כי במשך שנים שחקנים שיחקו שם רק בגלל הכסף.

ובית"ר יכולה להלהיב את הקהל, היא עשתה את זה מספיק השנה.

8. Don Joan Roman Member

מספיק עם השטויות הללו, זה לא קשור לכסף ולא לנעליים, זה קשור להכנה המנטלית ומה לעשות שכאשר כל השבוע רק מדברים כמה תיתן ומדברים על נקמות, אז אי אפשר להתעלם מזה, לא כאן בישראל בכדורגל החצי מקצועני שיש לנו כאן, אין מה לעשות, גם בקבוצות הקטנות יש מקרים שבהם השחקנים קצת מזלזלים ולא רוצים מספיק, זה אורמ שאין שם נשמה? מספיק להמציא דברים, בבית"ר יש נשמה לא פחות מבאף קבוצה אחרת והשחקנים רוצים לא פחות מאף קבוצה אחרת.

ולי בית"ר גרמה השנה להמון הנאה.
    בצמד המשחקים מול קופנהאגן, מול אשדוד ובני יהודה בטדי, ברבע שעה האחרונה מול הפועל בבלומפילד, בגולים בסכנין ובפ"ת ובכלל כל דבר שבית"ר מעורבת בו גורם לי הנאה (כולל היום למרות שבגדול סבלתי במשך 90 דקות), כמובן אם מנצחים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/10/07
  9. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

שבוע הבא יש חיפה-בית"ר, ואז הדרבי.

הייתי במשחק, והייתה אווירה די טובה, לזכות אוהדי מכבי ייאמר שהם עודד גם אחרי הגול הראשון. הפתיחה של בית"ר הייתה מצויינת, עם ההחמצה של יצחקי, הפנדל, והגול, אבל אחרי זה קצת נחלשנו. בית"ר חייבת לעבוד על הפנדלים, אי אפשר ככה. קראתי לפני המשחק שזנדברג מיועד לבעוט פנדלים עם יהיו כאלה במקום גרשון, היתה לי הרגשה שהוא יחמיץ וחבל שצדקתי, הוא לא יודע לבעוט פנדלים זה לא בשבילו.
    צריך להגיד תודה ענקית לשבחון על ההחמצה פשוט לא האמנתי שראיתי את זה. במחצית השניה בית"ר הציגה משחק נרפה ממש, מלא איבודי כדור, כל אחד חושב שהוא מראדונה ניסה להעביר, לפחות בואטנג קצת נתן טעם מתוק בסוף.

בקשר לטענות על שאננות, לא יודע עם זה נכון. בית"ר לא תמיד פותחת טוב את המשחק (הפועל ת"א, פ"ת, הרצליה), אולי זה קשור גם ליכולת שלא תמיד מספקת, אבל הם תמיד מתעוררים מתישהו.

הקטע עם השמות של הקבוצות מהלאומית היה גדול! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

10. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין שום קשר,יצחקי,בן-שושן וברוכיאן שכולם נלחמים בשביל הסמל לא היו במיטבם היום בלשון המעטה,כולם הרבו לא לדייק.....

וכן הקטע עם הקו האדום היה גדול... כל הכבוד לצפוני...

11. הגבר באדום Member

יונתן, אכן מכבי שיחקה טוב, אבל אתה יודע מהו ההבדל בין הקבוצות? נכון, ניצול המצבים. גם אנחנו היינו ביום חמישי האחרון לא פחות טובים מאנדרלכט, אבל אתה יודע מה קרה.
    אי-אפשר להבין - מה קורה לחלוצים כשהם באים למכבי ת"א? תאמינו לי, בכל קבוצה אחרת (אפילו במכבי חיפה שבשנים האחרונות בין החלוצים נתנה רק לקטן וקולאוטי להתפתח) קמנאן ועזרן היו כובשים הרבה יותר.

12. בית"רי מלידה Member

http://www.ynet.co.il/PicServer2/04062007/1271573/A68B7709-(Large)_wa.Xxx

" סע וטייל במרחבי ישראל " :aaarofl:

13. bayer04 Member

חחח איזה קטלני הקטע עם הקו האדום יא אללה..פשוט גאוני!

אתם יודעים מה השתנה אתמול במכבי ת"א? סף השבירה שלה. מנמוך הוא עבר לגבוה, כי גם אחרי ספיגת השער, ובעצם לכל אורך המשחק, מכבי לא נשברה, הציגה כדורגל משכנע (בטח ובטח ביחס לזה שבשבועות האחרונים) וגרמה לאוהדים שלה סיבה לאופטימיות.

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

היו דקות שבית"ר ירושלים אפילו לא הצליחה להרחיק את הכדור מהרחבה שלה. הכדורים עפו רחוק ככל הניתן, אבל הרחוק ביותר היה קו החוץ, שהיה כ-30 מטר מהשער של טברטקו קאלה.
    מכבי תל אביב יכולה לצאת מעודדת מצורת המשחק, אבל לא יותר מדי. הם היו פחות טובים משנדמה להם. אלה השחקנים של בית"ר ירושלים שהיו בזיון.

15. Raulito Madridista

בית"ר ירושלים הייתה קצת עדיפה על מכבי בסיכומו של עניין. אני לא רואה אצלה טבילת יד של מאמן, בית"ר מנצחת מיכולת אישית של שחקנים ושום לא בפעם הראשונה מנצח בזכות הברקות ואין משחק קבוצתי. כל אחד עושה את הדריבל ולמי שיוצא - יוצא(גם בחיפה והפועל זה היה ככה עם שום).
    למכבי יש מזל שהשופט ריחם עלייה ולא הרחיק את יבריץ, הוא היה אחרון בדרך-לשער, אבל אם זה היה הפוך אף שופט בליגת העל לא היה מרחיק את קאלה, אז זה מתקזז.
    מכבי החמיצה הזדמנויות לא רעות, ניסתה, האמינה ובסוף ספגה את השני. במשחקים אחרים היא תשיג את הנקודות ויש סיבה לאופטימיות, לטעמי שנמני יחזור זה יהיה טוב יותר, מרטינוביץ לא מנהיג. קמאנן מראה מדיי פעם שהוא שחקן, עזרן בכלל נראה לא קשור לכדורגל.
    שבחון החמיץ בענק מול שער ריק וההחמצה הזו היא רגע קריטי, הכל היה יכול להתהפך, אבל גם לבית"ר לא חסר מזל.

היום אנחנו חייבים לנצח את אשדוד, פשוט חייבים.
    הנה משהו שריגש אותי בתור אוהד הפועל ת"א:
    אוהדי הפועל ת"א עודדו את השחקנים באימון ותמכו בהם - מהאתר הרשמי שלנו
    http://www.hapoelta-fc.co.il/Pics/articles/0149.Xxx
    אני האמת מודאג היום מהמשחק, אשדוד קבוצה חזקה בחלק הקדמי, עידן שריקי חלוץ אדיר, סופו בפ"ת היה מצויין, מסודי שחקן עם הרבה כדורגל וגוסו גוסו שחקן שייקשה עליינו לשלוט בכדור. ההגנה של אשדוד היא בדיחה ולכן אני מצפה מהפועל לעשות מהלכים התקפיים. אם עובד יורד לספסל ובאגפים יישחקו סרור ונתאכו לא נגיע לכלום, כי שניהם שחקני מרכז מגרש, מתי יגיע הרגע המיוחל שבאדיר יירד הספסלה?
    אני מקווה לראות היום משחק טוב מאסולין, אנחנו בטוח נגיע למצב מתישהו ואסולין חייב לתת גול. ההגנה צריכה להיות מרוכזת כי אנחנו לא מסוגלים לחזור מפיגור.
    מקווה לראות את דגו משתלב במשחק ומתפלל לניצחון ליגה ראשון שיבריח אותנו מהקו האדום לפחות זמנית.
    בעונת 05\2004 הקהל תמך בקבוצה בצורה בלתי-רגילה, מקווה לראות היום בבלומפילד יותר מ-5000.