מחזור 7 בליגת העל :: התל-אביביות שוב מפסידות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏26/10/07.

1. beitar4ever Member

טוב בסה"כ בית"ר ניצחו לא במשחק גדול לא התאמצו יותר מדי,
    במחצית ה-2 לדעתי הם הורידו הילוך וחוץ מההזדמנות הראשונה שהובילה לגול של בואטנג לא היה משהו מיוחד במחצית ה-2 לעומת זאת מכבי לא השכילה לנצל את זה שבית"ר לא משחקת את הכדורגל הגדול שלה .
    אני ציפיתי מבית"ר לפרק את מכבי ת"א החלשה כאשר ראיתי את המחצית ה-1 החלשה שלהם,
    אבל בית"ר במקום זה הורידו את קצב המשחק שלהם ונתנו למכבי להניע כדור וליצור מצבים, אבל בסדר העיקר שהבאנו שלוש נק'.

נערך לאחרונה ב: ‏29/10/07
  2. המפציץ בווינר Member

לדעתי ביתר ירושלים אם היכולת הזאת בשבוע הבא מול מכבי חיפה בקרית אליעזר זה לא יספיק לה.

3. GAL1 Member

מכבי ירדה עם משהו, ירדה עם טעם של התחלה חדשה.
    הקבוצה נלחמה במחצית השנייה, תקפה, לא פחדה מהענק הבית"רי שראינו שהוא לא כל כך ענק, והייתה שווה גול.
    אבל ההחמצות של קאמאנן ושבחון משקפות את התקופה של מכבי, שאננות, חוסר ביטחון ומזל רע.
    מה שכן, המשחק הזה פספוס אחד גדול, אבל צריך להיסתכל על חצי הכוס המלאה. תקפנו, לחמנו, סימן לבאות ?

4. Yellow Hell - מכבי נתניה Member

חשבתי שבית"ר תתן עוד כמה גולים בחצי השני אבל לא הגיע לה והיא הבקיעה מהמצב היחידי שלה בחצי השני.

אולי בשבוע הבא בדרבי מכבי תנצח, כי היא הייתה די טובה היום אבל מול בית"ר זה לא הספיק.

האוהדים יכולים להתעודד, מכבי מתחילה לחזור לעצמה.

5. Andrea21 Member

פשוט לא היה מזל,היינו טובים יותר והגיע לנו יותר רק על ההשקעה,אני גאה היום במשחק של הקבוצה שלי.

היום אני כבר בטוח שלא נירד ליגה ולפחות מזה אני מרוצה.

6. Football God Member

אפשר לחשוב שחיפה בכושר שיא,אפילו לא כושר טוב.ואני משוכנע שנגד חיפה הם בחיים לא יראו כמו המשחק היום.

7. bayer04 Member

ברור לכולם שלא תרדו ליגה, אבל בושה וחרפה אפילו מקום 8 לקבוצה כמו מכבי ת"א. ואל תגיד לי שתסיימו יותר ממקום 8.
    הרי אתם לא יורדים ליגה רק כי קוראים לכם "מכבי ת"א", וחס וחלילה, שלא תבינו אותי לא נכון, יש לי הרבה כבוד למכביסטים, פשוט ההתנהלות של הקבוצה הזו מהקיץ היא פשוט בדיחה עצובה לכדורגל הישראלי (עד כמה שהוא בעצמו בדיחה אחת גדולה).

8. JR-Riquelme Member

ורואים גם משהו היום - מכבי ת"א ביחד עם מכבי חיפה והפועל ת"א היא הקבוצה היחידה שיכולה לשלוט בטדי.

ואני גם לא מבין את כל האנשים שחושבים שמכבי תרד ליגה :aaarofl: אתם רציניים?

9. Andrea21 Member

במצבנו לא צריך להיות חזירים,לפחות לא נירד ליגה,עונה הבאה ננסה כבר לעשות משהו.

10. Ofek7 Member

בית"ר באה בגישה די מזלזלת למשחק, אבל כנראה שמכבי תל אביב כל כך חלשה, שגם כשבית"ר זלזלה היא ניצחה 0:2 בשני גולים של קלאסה. ברק יצחקי מהאוויר ניצל היסוס של יבריץ' ובואטנג, איזה בעיטה משמאל לימין, אמנות.

יבריץ' בהתחלה עם שתי עצירות גדולות ליצחקי ולזנברג בפנדל, אבל ההיסוס הזה בשער הראשון, כמה חבל למכבי. לאחר מכן קמנאן לקח מנהיגות וכמעט בישל לשבחון שלא יאומן איך הוא החטיא את זה. המעבר למכבי לא עשה לו טוב לבחור. אחר כך קמנאן מצא את קאלה מוכן במחצית השנייה במהלך יפה. מכבי שיחקה לא רע בכלל, אבל זה לא הספיק. בשבוע הבא הם ינסו מול בני יהודה, שנמצאת בירידה גדולה, אולי משם תגיע הישועה למכבי.

11. bayer04 Member

כל עוד לוני בקבוצה, ידידי, לא נראה לי שמשהו יזוז.
    לי, כאוהד מכבי חיפה, נמאס כבר מיענקלה, אז לוני? במילה אחת: כשלוני!

12. Andrea21 Member

בולשיט!
    עשינו הישגים יפים גם עם לוני.

13. bayer04 Member

נכון, עשיתם, אבל לא עוד. מהסיבה הפשוטה: ללוני כבר נמאס, לוני עייף, הוא מתחיל לעשות שטויות בהתנהלות המקצועית, וכל עוד זה קורה, הקבוצה תיראה כמו בשכונה.
    אווירת הנכאים במועדון מורגשת היטב הרבה מעבר לחומות בלומפילד.

14. בית"רי מלידה Member

כמו שטענתי כל השבוע: זה היה קשה כי בית"ר עם הכנה מנטלית לקויה ( שאננות! ) עשתה את זה קשה.

בהגנה של בית"ר יש טיילת.

15. Don Joan Roman Member

עכשיו המשחק' עוד טרי ואני לא רוצה להגיב דברים שהם לא קשורים למשחק לכן אני אגיב את התגובה שלי מחר אחריי שאראה את המשחק בשידור חוזר בלי האווירה של המשחק אבל אני חייב לשים פה תמונה אחת ויחידה

http://www.bjerusalem.co.il/files/beitar5.Xxx

אחח, איזה יופי, איזה נחת, גם ניצחון, גם הנחתה גדולה לאגו, אששש