מחזור 7 בליגת העל :: התל-אביביות שוב מפסידות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏26/10/07.

1. Joshua Member

דבר ראשון, תוציאו מהראש שלכם את תסריט התבוסה, זה לא יקרה היום בטדי, בטוח לא 7:0, מה שהרבה אוהדים מייכלים שיהיה ולחילופין, הרבה לא.
    אני מאמין שמכבי תבוא לשחק בונקר, לכן יהיה קשה מאוד להבקיע כמות גדולה של שערים, חוץ מזה, יש לי הרגשה (ואני מאוד מקווה שאני טועה), שהיום כולם יאכלו את הכובע ומכבי ינצחו ע"י כמה מתפרצות מציקות.

2. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

עידן טל ישחק ע"ח גל אלברמן בקישור, ביחד עם אבירם ברוכיאן.
    אני רק מקווה שמכבי לא ישחקו כמו שנה שעברה בטדי, משחק שנגמר עם 0:0 ובונקר ענק של מכבי, שאחרי המשחק אלי כהן אומר שהוא מרוצה.
    יש חששות לפני משחק כזה, אבל אני בטוח שבית"ר תנצח.

האללה בית"ר!!!

3. Dimitar Berbatov Member

קצת באיחור, אבל שמעתי את ההתבטאויות של אנשי קריית שמונה אחרי התיקו עם כפ"ס, והזדעזעתי, בעיקר בגלל שזאת ק"ש ואיזי שרצקי שאני מאוד מחזיק ממנו.
    האדום היה אדום, האמ-אימא של האדומים. גלישה מאוחרת, עם שתי רגלים שלא קשורה למשחק, שאפו לשופט. מלבד זאת לא ראיתי שום החלטה שגויה.
    ומה תאמרו על ג'יזרמו ישראלביץ'? שער מדהים. כמה חבל שהוא לא יכול לשחק בנבחרת ישראל, הישראלי הטוב בליגה לטעמי (אם אפשר לקרוא לו ישראלי).

וכמה מילים על המשחק היום: אני חושב שדווקא בגלל שמכבי בתקופה גרועה, ובתקופת שפל, אולי הגדולה שלה בכל הזמנים, דווקא בגלל זה היא תפתיע. אין עליה לחץ, זה טדי, בית"ר קבוצה טובה יותר, משחקת טוב יותר. ולמכבי, צריך לזכור, יש סגל טוב עם שחקנים טובים. אני חושב שניר לוין עושה החלטה טובה לפתוח עם שלושה קשרים דפנסיבים, ועם שבחון כעושה משחק (ככה זה לפחות נראה מההרכב). שבחון שחקן מוכשר מאוד, אולי זה יהיה המשחק שיחזיר אותו לעניינים.

4. Igi Member

אין סיבה להזדעזע, רן בן שמעון ושות' הם הבכיינים הכי גדולים בליגה. עוד מהעונה בלאומית אני זוכר את ההתבטאויות הגאוניות שלו כנגד שופטים...

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה ? בית"ר לא עובדת על פנדלים באימונים ?
    שבוע שעבר גרשון , היום זנדברג .

6. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

זה היה ברור שהגול הזה יגיע במוקדם או במאוחר, אני מקווה שלשם שינוי השחקנים ידעו להתאושש מזה.

7. המפציץ בווינר Member

עד עכשיו משחק לא גדול של ביתר ירושלים,גם היא חלשה עם מכבי תל אביב לא היתה נימצאת במצב שלה כבר מזמן זה היה אחרת ביתר חלשה ולא ניראת טוב בכלל!

8. beitar4ever Member

מחצית טובה של בית"ר שהייתה צריכה להוביל בעוד שני שערים לפחות לאחר שליטה מצוינת בכדור,
    מכבי ת"א חוץ מהזדמנות אחת לא הגיעו לשום הזדמנות,
    אני מצפה מבית"ר לעוד שערים לאחר שאני רואה שמכבי הגיעו בכלל לא מוכנים ובכלל לא כמו קבוצה שנלחמת על חייה בתחתי והם משחקים חלש ,לפחות עפ"י המחצית הראשונה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/10/07
  9. Yellow Hell - מכבי נתניה Member

בית"ר נראית בינונית אבל בגלל שהיא עומדת נכון כרגיל אז מכבי לא יכולה להגיע למצבים, עד שהיא הגיעה למצב ענק שבחון החטיא כמו אידיוט.

בית"ר תבקיע במחצית השנייה לפחות עוד 2 גולים, וזה יראה כ"כ קל בשלב מסוים.

10. מיכל3 Member

איך לעזאזל שבחון החמיץ הזדמנות ענקית כזאת? 3 מטר מול שער ריק, בועט לשמיים. מכבי ת"א לא יגיעו עוד להרבה הזדמנויות כאלה אם בכלל, חבל ששבחון יתחרט על ההחמצה הזאת בסופו של דבר.

11. JR-Riquelme Member

התלהבתי רק מדבר אחד במחצית הזאת - יאניק קאמנן
    שחקן פשוט ענק, אחד השחקנים המגוונים שיש בליגה, אחרי בואטנג זה הזר הטוב ביותר שיש כאן.

12. הגבר באדום Member

יש לי הרגשה שבית"ר הגיעה למשחק הזה לאחר שחשבה : "יאללה, זה כולה מכבי ת"א, נעשה ממנה מה שנרצה כבר בחצי הראשון, וננוח בשני". זה גם ההסבר לפנדל הבלתי אחראי של זנדברג. אבל, בסה"כ, הם עדיפים על מכבי.
    נראה מה עזרן יעשה בחצי השני.

13. הגבר באדום Member

כבר למדנו שבית"ר מנצחת גם כשהיא בינונית? אכן זה מה שקרה היום.

אולי מתישהו מכבי יכבשו...

14. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

לא חשבתי לרגע שננצח (וזה בהחלט הפסד מתסכל אחרי מחצית שנייה של שליטה מוחלטת), אבל אני יוצא מהמשחק הזה מעודד.
    קודם כל, לא נפלנו מבית"ר. קצת יותר ריכוז והיינו גם כובשים. דבר שני, הקבוצה לא נשברה אחרי השער הראשון שזה כבר התקדמות לעומת המחזורים הקודמים.
    דבר שלישי, איפה לכל הרוחות היה משחק הלחימה הזה בשאר המחזורים שהפסדנו? עם מלחמה כמו שהשחקנים נתנו היום לא היינו ממוקמים במקום האחרון בליגה.

אולי הניצחון יגיע שבוע הבא...

15. מיכל3 Member

במילה אחת אפשר לסכם את המשחק של מכבי ת"א : נאיביות. שתי הזדמנויות נהדרות, אחת של שבחון והשנייה של קמנאן (הנהדר), חבל מאוד שהכדור לא נכנס לרשת של קאלה. בית"ר לא הייתה קיימת כמעט על המגרש במחצית השנייה ומלבד הזדמנות אחת, לא עשתה כלום. מכבי ת"א החזיקה רוב הזמן בכדור אבל לא הייתה מדוייקת במסירה האחרונה. מה שבטוח, אם מכבי ת"א הייתה מציגה יכולת כזאת בכל משחקיה עד עכשיו היא הייתה ממוקמת כמה מקומות מעל המקום שהיא נמצאת בו עכשיו.