מחזור 7 בליגת העל :: התל-אביביות שוב מפסידות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏26/10/07.

1. בית"רי מלידה Member

חחחח...

התכוונת סדר קוטן. הפועל ת"א היא קבוצה קטנה, עלובה, ש"השיגה" רק 3 מתוך 21 נקודות - 14.28% "הצלחה".

שאוהדי הפועל יתחילו להפנים: אתם קבוצת תחתית , אבא של התחתית - מתחת לקו האדום!

אירופה? נצרת, עכו...

אפילו שיימן מסתכל עליכם מלמעלה.

הנחמה שלכם: מכבי במצב עוד יותר גרוע.

היום הפועל מכרו כרטיסים ב 40 שקל כדי להביא קהל...בדרבי כרטיס יעלה 10 שקלים... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

2. דניאל א. Member

כן, יש כבר כרטיסים לטוטנהאם.

3. בית"רי מלידה Member

עוד בזיון בדרך.

יש לי הצעה לאוהדי הפועל: אתם כל כך סובלים, אז אולי במקום כדורגל תפתחו בחדרי ההלבשה מתחת לשער 5 מועדון סאדו/מאזו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

4. bayer04 Member

לפעמים אני חושב שיגאל שילון יבוא במחצית ויגיד: "אההההה...פספסת אהוו אהוווו"

מה זה? מה לעזאזל קורה לליגה שלנו?! קרית שמונה, נתניה וסכנין אימפריות עולות על חשבון חיפה והתל-אביביות?! היוצרות התהפכו...תמוה ביותר..

שמעו..הכי מעניין יהיה עכשיו דרבי תל-אביבי..אני מניאק אם אני לא שם משולש בטוטו.

5. דניאל א. Member

גם טוטנהאם מתחת לקו האדום ונראית גרוע, לא בטוח.

6. kfiros Member

בדיוק. זה מה שאני טוען

גיא לוזון קיבל לידיים קבוצה רבת משאבים וזכה לתקציב הרכש המעשי הגדול ביותר בחלון ההעברות. הסגל של הפועל תל אביב לבדו ראוי לסיים מקום רביעי ומעלה, אבל מה לעשות. כל כך הרבה עמודי טווח שהובילו את הקבוצה בשנים האחרונות מודרים רגליים מהקבוצה- אלימלך, אבוקסיס, ברדה, טועמה, אפילו ורמוט..לגבי הבלגים אני מבין, רוצים להתקדם, אבל אין שום סיבה הגיונית שאבוקסיס ואלימלך, סמלים ומנהיגים מובהקים נזרקו החוצה.

גיא לוזון שבמונחים מקצועיים נחשב למאמן צעיר- הן בגיל והן ברזומת האימון שלו (חוץ מהעפלה לגביע אופ"א שלאחר מכן המשיכה עם ביזיון אחד גדול) אין לו אף הישג משמעותי בקריירת האימון שלו במכבי פתח תקווה.

בשורה התחתונה, מכבי תל אביב והפועל תל אביב באותו מצב והדבר היחיד שמפריד ביניהן הוא שתי נקודות מזעריות. הנהלה שלא מבינה בכדורגל מחד אל מול הנהלה שלא מבינה בניהול ממול. שתיהן זורקות שחקני בית שפורחים בקבוצות אליהן הגיעו ושתיהן טוענות "לכדורגל חיובי" (מכבי תל אביב לםחות אחרי המשחק מול בית"ר) אבל עדיין לא משיגות את הנקודות.

מה שבטוח, יהיה מעניין בתחתית

7. בית"רי מלידה Member

שום תמוה: ק"ש, נתניה וסכנין מנוהלות נכון. להפועל ומכבי יש חרא של הנהלה.

הדרבי? הוא יהיה ביום שישי - " מתרגלים לליגת המשנה ". :aaarofl:

8. bayer04 Member

מה שנכון נכון. זאת בדיוק הסיבה שגם אני רשמתי לנפילתן הפתאומית של האימפריות הקורסות.

9. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

חחח בונא חיים איזה יציאות יש לך הרגת אותי. זה פשוט חלום מה שקורה, הלוואי שלפחות אחת מהן תרד מתפלל. אני מחכה בקוצר רוח לדרבי.

נערך לאחרונה ב: ‏30/10/07
  10. kfiros Member

נתניה תמיד היתה ותמשיך להיות אימפריה.
    בקרוב, כשהעבודות על האיצטדיון החדש יסתיימו אז הקבוצה תקבל אפילו תנופה נוספת עם אכן נראה לעתים קרובות משחקים בהן נתניה תצליח למלא את האיצטדיון הגדול (יחסית לקופסא).

סכנין וקריית שמונה נערכו נהדר לקראת העונה הזאת. לדעתי הן לא ישארו בצמרת, אבל גם לא ירדו. שתי העולות החדשות נלחמות על המגרש ורואים את זה (בהמשך זה כנראה מה שיציל אותם מהסתבכות בתחתית, בסופו של דבר אני לא מאמין שכל העונה הן ישמרו על היכולת הטובה ואל תצפו שהן אלו שיזכו בכרטיסים לאופ"א בתום העונה). הן גם קבוצות מאוד ביתיות עם קהל תומך שגומל לקבוצות על מאמציהם לאחר בבית (דוחא וקריית שמונה לא אושרו כידוע.. בקריית שמונה המגרש עדיין על סטטוס של "לא מאושר" עד תום סדרה רצינית של שיפוצים) שעומד מאחוריהן לטוב ולרע. לשתי הקבוצות הנהלות מעולות- מאזן גנאים ואיזי שירצקי שמקדישים את חייהם לקבוצה, איזי שירצקי יש לציין איש עבודה נטו ולמרות תפקידו באיתוראן, הוא משמש כיו"ר עירוני קריית שמונה ב101 אחוז.

11. JR-Riquelme Member

ולמה אתה חושב ככה? בגלל שלהפועל אין חלוץ שמגיע לרבע של קאמנן?

12. בית"רי מלידה Member

בקצב הזה הבלאק לייבל יגמר הרבה לפני ספרא.

דרבי?

" יום שישי את יודעת

יש ביפו מסיבה

הפועל ומכבי

נגד הירידה..."

במקור להקת בנזין: מילים יעקב גילעד, לחן יהודה פוליקר...

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ישנה סיבה אחת שלשמה ראיתי את המשחק בין הפועל תל אביב למועדון ספורט אשדוד והיא לראות את אלן מסודי לובש צהוב שחור. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    כשהוא מרגיש טוב, זה לא כוחות לשחק נגדו. היום הוא עשה מה שהוא רצה על המגרש. מלבד התקפה אחת שהוא לא מסר בזמן, עם כל כדור שהגיע אליו הוא עשה דברים ממש יפים. השילוב שלו עם פטריק סופו יכול להיות קטלני. תחזור הבייתה כבר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

14. bayer04 Member

טוב חברים בואו לא ניסחף, אנחנו בסה"כ במחזור ה-7, כאשר 26 מחזורים עוד לפנינו, וגם הרצליה ובני יהודה מועמדות רציניות לירידה...
    לא צריך להגזים, ידוע לכולם שהסיכוי שאחת מהתל אביביות תרד הוא אפסי.

15. דניאל א. Member

יופי קאמנאן ו..?זהו. להפועל יש סגל הרבה יותר מוכשר וטוב. שחקנים כמו דגו, עובד, אסולין, אנסומבו, ועוד כמה שחקנים מוכשרים, שווים הרבה הרבה יותר. הפועל טובה יותר על הנייר, אין ספק.