מחזור 7 בליגת העל :: התל-אביביות שוב מפסידות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏26/10/07.

1. Sergio Ramos Member

פיטור מאמן שמשמעותו ' מהפכה' לא יעזור בכלל למכבי תל אביב לצאת מהמשבר שלה, זה רק יגרום עוד עול על השחקנים ועל המערכת עצמה. המצב של מכבי הוא עגום ביותר, שאף מאמן אחר שיביאו לא יביא תוצאות אחרות. צריך להמשיך לתת לניר לוין את המושכות, להמישך האלה ולקוות שיהיה בסדר

2. Number 8 Member

נגד אשדוד נראינו קטסטרופה. ברבע השעה הראשונה לחצנו, תקפנו, ניסינו, ואז נעלמנו, וזאת בלי להזכיר את העובדה שאשדוד הגיעה למספר מצבים של גולים בטוחים.
    אתמול הצגנו את המשחק הכי טוב שלנו מתחילת העונה ועד היום, ואני חושב שזה די ברור.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/10/07
  3. Dimitar Berbatov Member

עוד לא יצא לי להגיב על המשחק, והאמת אין הרבה מה להגיד. משחק משעמם, מביש, שבו בית"ר משחקת 20 דקות טוב, ובשאר המשחק, ישנה. וכשאתה רואה את המשחק אחרי ליברפול-ארסנל, זה בכלל משעמם.
    תרשו לי לפרגן למכבי, המשחק הכי טוב שלהם עד עכשיו. שלטו במחצית השנייה והניעו כדור, אבל חסר להם משהו, או יותר נכון מישהו - אבי נימני. יוסי שבחון, עם כל החיבה שלי אליו הוא קטסטרופה, אין לו בטחון עצמי ומכך נובעת גם היכולת (אלוהים ישמור, איזו החמצה, אחרי בישול גדול של קמאנן). אפרופו קמאנן, משחק גדול שלו. רץ בערך כמו כל השחקנים בבית"ר, ומשחק למעשה את שני החלוצים (דודי ביטון לא מתאים לרמות, ויניב עזרן רע).
    ומה יש לומר על הגנה של מכבי, או יותר נכון על מרטינוביץ'? הבלם הקרואטי בעונה נוראית, אחרי ששנה שעברה היה נהדר וליאור ז'אן לא בלם ולא יהיה בלם.

ובית"ר, אין מה לומר. משעמם, משעמם, משעמם. הכל תלוי ביצחקי וביכולת האישית שלו, עידן טל נוראי, אבירם חלש בימין, עמית אכזב.

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בעניין אבי נמני אני לא מסכים איתך. נכון, שבחון חלש אבל אבי נמני בכושרו הנוכחי רק תוקע את המשחק של מכבי, ומלבד מנהיגות הוא לא תורם לה שום דבר מקצועי, ואף פוגע בה. נמני יכול להכנס למספר דקות, אך החזרתו להרכב פירושה שוב כי רק עליו סומכים וששחקני הקבוצה יהיו תלויים בו. כל עוד נמני היה בכושר טוב, והיה ברמה אחת מעל לכל יתר השחקנים בהחלט תמכתי בכך שהוא צריך לשחק, אך בעקבות כל הפציעות האלו, היכולת שלו רחוקה מזו שהציג בעבר וכרגע לא נראה שהוא מסוגל לעזור לקבוצה.

5. Dimitar Berbatov Member

אני לא אומר שנמני צריך לשחק בכושרו הנוכחי, ועם הפציעות.
    אבל אם נמני יהיה כשיר, הוא חייב לעלות בהרכב. שבחון נוראי, נמני גם בגילו, טוב ממנו.
    הבעיה כמו שאמרת, שזה לא נראה באופק.

6. Becks Member

אני לא מסכים בכלל,
    שיבחון שחקן בהרבה יותר טוב מנימני הבעיה אצלו זה שהוא עושה את העבודה שלו בשקט והוא ההפך מנימני.
    אתמול בלי שום ספק הוא היה אחד המצטינים במכבי.

7. שגיא Guest

אין חדש תחת השמש? שמונה דקות בלבד הייתה צריכה אשדוד כדי לכבוש את השער הראשון. זה התחיל עם מרווח גדול שנתן המגן המשאלי יגאל אנטבי, וכדור פשוט שהגיע בתוך הרחבה לעידן שריקי. מיותר לציין שדואני ודוס סנטוס נראו כלכך חסרי אונים כאשר אף אחד לא מנסה יותר מידי להגיע לכדור. כל שנותר לשריקי הוא לנעוץ את הכדור ברשת הגבוהה ולקבוע 1-0.

עד המשחק הזה הפועל תל אביב כבשה שלושה שערים. מה הסיכוי שתצליח לכבוש הערב 2?

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מדהים מה שקורה לתל אביביות... הפועל בדרך לעוד הפסד הפעם בבית נגד אשדוד.. משחק שהפועל פשוט הייתה חייבת לנצח...

מאוד לא מובן לי, זה מנוגד להיגיון מה שקורה פה מתחילת העונה... המצב הנוכחי אומר שהאליפות כבר סגורה אבל לפחות יש לנו מתח בתחתית, וכל עוד התל אביביות נראות גרוע (מכבי לא שיכנעה אותי אתמול, נראה אותה מנצחת, אין מקום לתצוגות מכובדות) המתח בליגה יהיה גבוה הרבה יותר מכל מאבק אליפות כלשהו... פשוט מדהים.

9. דניאל א. Member

לא מובן למה הפועל כ"כ חלשה. הרי אתם זוכרים את המשחקים מול בית"ר ונתניה? אלה משחקים שהפועל ייצרה אינספור מצבי הבקעה, אבל מאז, פשוט חושך.
    כואב לי על גיא, כי הוא באמת סה"כ מאמן מוכשר. חבל.

10. JR-Riquelme Member

הפועל קבוצה חלשה, ולפי דעתי, מכבי ת"א פשוט הרבה הרבה יותר טובה. ומכבי גם טובה יותר מהפועל בכל עמדה על המגרש חוץ מהשוער.

11. בית"רי מלידה Member

חחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחח

יאללה הפועל ומכבי - תתאחדו! יאללה עירוני ת"א!

אגב, לוזון יפוטר הלילה:

http://www.one.co.il/Article/101238

נערך לאחרונה ב: ‏30/10/07
  12. Don Joan Roman Member

אני אגיד לך מה שאני רוצה לומר לכל אותם האוהדים של מכבי: מול בית"ר לשחק טוב זה לא חוכמה, לבוא כאנדרדוג ולתת את המשחק הכי טוב זה לא חוכמה, לבוא כפיבוריט ולנצח זו חוכמה הרבה יותר גדולה ואת זה 2 התל אביביות עושות הכי גרוע בליגה, מול בית"ר עם ההתלהבות, עם הרצון לעשות סנסציה ולנצח את בית"ר, את האלופה המכהנת וזו שהיא הפיבוריטית להמשיך ולהחזיק בתואר ועם היריבויות הספורטיביות עתיקות השנים בין המועדונים הללו אתה חייב לתת את המשחק הכי טוב שלך ואת ה500 אחוז שיש בך, אחרת תקבל שישיה ותחזור מושפל ללבית שלך.

תתחילו לשחק מול אשדוד, כפ"ס, בני יהודה, לנצח אותן ואז תוכלו להגיד השקבוצה שלכם במגמת השתפרות או שהיאק בוצה שיכולה לקרוא תיגר על בית"ר, נתניה לעומתכם לא מברברת יותר מדיי היא פשוט מנצחת את הקבוצות ברמה שלה ומול הקבוצות הגדולות נותנת משחקים יפים שיכולים להסתיים בהפסדים ובתוצאות תיקו, הרי ממילא אין להם מה להפסיד כי הם לא פיבוריטים.

13. kfiros Member

מאמן מוכשר, אבל לא בנוי לאמן קבוצה בסדר גודל של הפועל תל אביב. לפחות נכון לכרגע. אני עוד מהתחלה אמרתי שהמינוי שלו הוא החלטה שגוייה שתעלה ביוקר, כמו גם היחס המגעיל לאלימלך ואבוקסיס שבמידה והיו על המגרש היום, אין לי ספק שהתוצאה היתה אחרת.

הפועל תל אביב היא ביזיון אחד גדול ועם כל הזרקורים שמופנים לסוגרת הטבלה, מצבה של הפועל לא טוב בהרבה ממצבה שלה.

בכל מקרה, פיטורים של גיא לוזון כעת אינם המעשה הנכון כל עוד לא עלו שמות של מחליפים ראויים שיוציאו את הקבוצה מהבוץ- והיא שקועה עמוק עמוק בבוץ.

14. דניאל א. Member

זה לא רציני בכלל להשוות בין ה2-0 של בית"ר על מכבי אתמול. הפועל-בית"ר היה במחזור השני להזכירך, אז עוד אפילו הזכירו את הפועל כמועמדת הרצינית ביותר לתת פייט לבית"ר(נשמע מצחיק עכשיו)- הפועל כבר הוכיחה שהיא מסוגלת לשחק כדורגל טוב, בניגוד למכבי. וגם בניגוד למכבי, יש לה את הכלים לעשות זאת. למכבי אין. אולי גיא לוזון אשם באמת, אני לא יודע. מה שבטוח, אם הוא יפוטר/יתפטר הלילה, זאת תיהיה מכה אנושה לקריירת האימון שלו, ולמרות שהוא עוד מאמן מאוד צעיר, קשה לי לראות אותו חוזר לטופ של הקבוצות האלה(הפועל לפחות נחשבה בטופ שהוא מונה, כרגע ממש לא).
    בכל מקרה לגבי המשחק היום, הפועל דווקא פתחה את המחצית השנייה טוב, שיחקה כדורגל, הגיעה לכמה מצבים מסוכנים, השער כבר היה באוויר, אבל אז בא אנטבי וגמר את המשחק עם עבירה מטופשת. שגם החופשית הובילה לשער השני, וגם השאירה את הפועל ב-10 שחקנים.
    נקודת האור היחידה אולי- ברוך דגו, למרות שרק חזר מפציעה, היחיד שניסה. שהראה קצת כדורגל. אולי גם נאתכו המוכשר, שגם בישל שער חוקי שנפסל בטענת נבדל.

15. Don Joan Roman Member

לא מדבר על מכבי -בית"ר אתמול ולא על הפועל-בית"ר במחזור השני.
    מדבר על זה בכלליות, אלו רק דוגמאות.

לבוא ולשחק טוב מול פיבוריט זה הרבה יותר קל מאשר לשחק טוב כשאתה הפיבוריט.