מחזור 7 בליגת העל :: התל-אביביות שוב מפסידות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏26/10/07.

1. beitar4ever Member

אין שום קשר בטח שיש הרבה שחקנים שמשחקים בשביל הכסף, ובטח שיש הרבה שחקנים שמשחקים בשביל הכבוד מהנשמה, זה לא ככה סתם תגיד הם משחקים בשביל הכסף, אני חושב עוד דבר אצלנו בליגה בית"ר לא צריכה אפילו להתאמץ כדי לנצח ראיתם אתמול, הם פתחו חזק אבל לאחר השער הראשון מיד הורידו הילוך, בית"ר פשוט מזלזלים בקבוצות בליגה.
    וחוץ מכך לפני שבית"ר נעשו קבוצת המיליונים, גם לחיפה לא היה חסר לפני זה ולמה אתה חושב שכל הכוכבים היו באים לשחק אצלכם, כי הייתם משלמים טוב ,אז ככה שאם אתה מדבר על כסף תסתכל גם על הקבוצה שלך.

2. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

ניצחון הוא ניצחון אין ספק, אבל הניצחון של בית''ר לא שיכנע כלל, שמכבי ת''א באה כמו חייה פצועה שלא יכולה לסכן שום קבוצה ועוד במבצר הביתי של בית''ר ירושלים זה שזה קורה. מכבי ת''א משכה את בית''ר ירושלים למשחק רע ומשעמם. אני לא יודע מה יצחק שום חשב לעצמו שהוא פתח עם עמית בן שושן, הוא לא סקורר, הוא לא דומיננטי ובטח שבטח לא מתאים להרכב בית''ר ירושלים. בסה''כ 3 נקודות ואין ספק כי מכבי זו מכבי והעבר ההיסטורי נשאר וזוהי מסורת של הקבוצה, כל הכבוד למכבי ת''א שנלחמו עד השריקה האחרונה. השופט, היה ביזיון ממש, טעויות שניכרות לעין לכל אוהד, החלטות שערוריות כל כך.

3. אלי מתחן Member

לגביי האדום שהיה אמור להיות על יבריץ', ברור שהוא היה אחרון, הוא השוער! זה מובן מאליו שהוא יהיה אחרון.
    הוא הלך לכדור, יצחקי עבר אותו ותוך כדי זה הופל בתוך הרחבה. בית"ר קיבלו פנדל שהיו צריכים לנצל. אם הוא היה מקבל על זה אדום זה גם היה גול וגם שחקן פחות למכבי, זה פשוט היה גומר את המשחק. אף אחד לא אמר שיצחקי היה מצליח לכבוש אם לא היה מוכשל.

4. שגיא Guest

תראו, את המשחק לא ראיתי, אבל עקב התגובות שמגיעות מכיוון מכבי תל אביב, ושיהיה משחק טוב ככל שיהיה, זה אומר הכל. אם אבי נימני אומר על המשחק הזה "זה היה המשחק הכי טוב שלנו, ככה אנחנו צריכים להראות" וזה במשחק שהקבוצה שלו הפסידה שני שערים ויצאה בזול מבעיטת פנדל, זה אומר הכל על מצבה של מכבי תל אביב, שאפשר להשוות אותו לקבוצה שזה עתה עלתה ליגה ובקושי יש לה תקציב למגבות, קבוצה שרק רוצה כבוד. את הכבוד למכבי תל אביב מזמן כבר אין. ואני מצטער מאוד, אבל אני פשוט לא מקבל את הטיעונים האלה על משחק טוב. מכבי תל אביב צריכה נקודות. היא לא איזה סינדרלה בגביע שיכולה להסתפק במחמאות.

5. מכבי או מוות!!! Member

למרות ההפסד אני אפטימי לגמרי,נראנו טוב,גזל היה מצוין,קאמנן,יבריץ' היה בסדר (עצר פנדל).
    את בית"ר בטדי לא ציפתי שננצח גם אם לא היינו במקום האחרון ובתקופה הזאתי,אבל שיחקנו הכי טוב שם מכלה קבוצות שהגיעו לטדי העונה , בני יהודה קיבלו שם שלישיה,הרצליה רביעיה,אשדוד חמישיה ואנחנו קיבלנו שני גולים ושיחקנו טוב מאוד,אני חושב שבשבת אנחנו ננצח את בני יהודה וגם בדרבי ננצח ומכאן יבוא הבריחה מהקו האדום,כי המקום שלנו הוא גבוה למעלה .

נערך לאחרונה ב: ‏29/10/07
  6. Number 8 Member

ונמני צודק בדבריו. מתחילת העונה ועד היום, המשחק אתמול היה הכי טוב שלנו העונה, מרוב המבחינות. הצגת כדורגל, הגענו להזדמנויות אך היינו חסרי מזל, והכי חשוב הראנו מלחמה ונחישות. אני לא יודע מה קרה לשחקנים, אולי אלה שלוש מאות האוהדים שעודדו אותם ביום שבת והאוהדים שבאו אתמול והמשיכו לעודד גם אחרי הגול הראשון, אך נראה שהשחקנים קלטו מהו השם "מכבי תל אביב" והתחילו להילחם ולהראות כדורגל. קאמאנן עשה לא פעם בעיות להגנה של בית"ר, שבחון עם החמצות מסמרות שיער, פתאום גם שפונגין ושטרית החלו להראות כמו מכביסטים אמיתיים, ורק עם קצת יותר ריכוז מול השער, היינו מבקיעים.

ובחזרה לדבריו של נמני, הוא צודק מהסיבה שזה באמת היה המשחק הכי טוב שלנו מתחילת העונה, ואם נציג במשחקים הבאים אותה יכולת ולחימה כמו אתמול, אנחנו בדרך הנכונה לצאת מהבוץ.

אני לא ציפיתי שננצח את בית"ר, גם אם היינו ממוקמים מעל לקו האדום, כי הליגה מחולקת לשתיים, בית"ר ירושלים ועוד אחד עשר קבוצות. מה לעשות, אנחנו משחקים בליגה שאין בה תחרות ואף קבוצה לא יכולה להתמודד עם בית"ר ושחקניה, במיוחד לא בטדי. היום ראיתי את רוב המשחק בשידור חוזר והגעתי למסקנה שהגיע לנו נקודה. אך לא נורא, וכמו שאמרתי, עם היכולת שהצגנו אתמול, נצליח לצאת מהמצב שאנחנו נמצאים בו היום.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/10/07
  7. beitar4ever Member

אכן זה היה המשחק הכי טוב שלכם, ואתמול נוכחתי לדעת שהקבוצה שתרד ליגה זה לא תהיה מכבי ת"א, מכבי יש לה קבוצה טובה דווקא פשוט היא במשבר וברגע שהיא תצא ממנו יהיה לה תקופה כמו שעברה חיפה בזמן האחרון, כמה מילים על קמאנן הוא שחקן אגף מהיר ביותר, לא ראיתי דבר כזה היה איתו מגן כמו אלברז שנחשב למגן מהיר והוא עבר אותו בלי שום בעיה, פשוט הוא שחקן יוצא דופן.

8. JR-Riquelme Member

קאמנן זה רמה מעל הליגה שלנו אין ספק, תענוג לראות אותו. אלבארז עם כל הכבוד אליו לא ממש יכול להתמודד עם חיה כזאת.

9. שגיא Guest

צודק או לא - זו גישה לוזרית. זו גישה שמתאימה לקבוצה שאין לה את האמצעים להתומדד עם אף אחד בליגה הזו והיא נמצאת בה במקרה. האם גם בזה נימני צודק?

זה פאקינג מכבי תל אביב, ועם כל השנאה שיש לי לקבוצה הזו, זו לא דרך להתנהל. את אותה לחימה ואותה יכולת אי אפשר להציג לאורך עונה שלמה, ככה שלתלות תקוות ב"אם" זו גישה תבוסתנית. מה גורם לך לחשוב שמכבי תל אביב תמשיך לשחק ככה לאורך כל העונה? עוד יהיה לה נפילות, ואתה יודע מה, במצב כזה, עדיף שהן יגיעו מול קבוצות טובות ממנו כמו בית"ר. אבל מה יקרה כשתגיע נפילה במפגש תחתית מול מכבי הרצליה? מה אז יגידו במכבי תל אביב? שוב ישתמשו בביטויים שכוללים בתוכם את המילה "אם". היפותזה לא תוביל אותם לשום מקום. בעצם אולי כן תוביל אותם. לליגה הלאומית.

10. Raulito Madridista

http://images.one.co.il/images/msites/biz/Team_Embl/5.Xxx הפועל ת"א - מועדון ספורט אשדוד http://images.one.co.il/images/msites/biz/Team_Embl/9.Xxx

תאריך המשחק: 29.10.07 - יום ראשון
    שעה: 20:30
    יישפוט: חיים יעקב

שתי קבוצות שפתחו את העונה רע מאוד נפגשות הערב באיצטדיון בלומפילד במשחק שיינעל את המחזור השביעי. הפועל ת"א תקווה לצאת לדרך חדשה ולעלות מעל לקו האדום עם ניצחון ביתי. אשדוד תרצה להוכיח שהניצחון על בני-יהודה לא היה מקרי ולאחר שספגו השפלות, הקבוצה עושה את השינוי הדרוש ובורחת מהתחתית.

בהפועל ת"א לא זוכרים פתיחת עונה כזו שערורייתית. הקבוצה של לוזון עדיין לא ניצחה העונה והיא מתחת לקו האדום שרק שלוש נקודות במאזנה. האדומים הפסידו בשני משחקי הליגה האחרונים וגם באמצע השבוע לאנדרלכט שמה שבלט בקבוצה כמו לאורך כמעט כל העונה עד עכשיו - אנטי כדורגל, התקפה חלשה. פאביו ג'וניור ייקבל היום צ'אנס נוסף בהרכב לצידו של ליאור אסולין שעדיין לא הבקיע בליגה. בהפועל ת"א מדברים על האופצייה לחתוך אותו בינואר עקב האכזבה הרבה ממנו.
    ראובן עובד ייקבל מנוחה ויירד הספסלה, דגו אמור להשתלב בהמשך והוא בסגל למשחק לאחר שהחלים מהפציעה, מה שמותיר לעידן סרור ובירבראס נתאכו את המקום בהרכב באגפים. דואני ימשיך לקבל קרדיט במרכז ההגנה כמו במשחק נגד אנדרלכט.
    אוהדים של הקבוצה הגיעו למתחם וולפסון על מנת לתמוך בהם. נציג האוהדי, הנרי אלקבץ, דיבר עם השחקנים ואמר להם:"אנחנו מאמינים בכם ורוצים שתישנו (אתמול) ותחשבו איך אתם מנצחים את המשחק. שמגיעות קללות מהקהל זה לא מתוך שינאה חלילה, אלא מתוך דאגה למצב של הקבוצה. אנחנו נעשה כל מה שאנחנו יכולים מהיציע, רק תילחמו ותחזירו את הכבוד, בהצלחה ויאללה הפועל".
    גיא לוזון הסתפק במילים מועטות "אני רוצה שתצאו מהר קדימה ותתנו משחק טוב בהתקפה, הבעייה שלנו בינתיים".
    ניצחון של הקבוצה מעלה אותה מעל הקו האדום, תיקו לא יספיק.

http://www.hapoelta-fc.co.il/Pics/articles/0149.Xxx
    האוהדים מדברים עם השחקנים באימון הסכם ומעודדים אותם.

"אם השחקנים מתכוונים לתת להפועל ת"א לצאת מהמשבר, הם לא גברים. אנחנו בעצמינו במשבר שלא נפתר עם הניצחון על בני יהודה במחזור שעבר", כך אמר מאמן אשדוד, אלון חזן שניסה לדרבן את חניכיו לקראת המשחק הערב. אשדוד כזכור הגיעה לאחר שני הפסדים צורמים של 6-1 לנתניה ו5-0 לבית"ר, לקראת המשחק נגד בני-יהודה, בו נעשתה מהפכה והקבוצה ניצחה 3-0 והורידה קצת לחץ. אשדוד שבמאזנה 7 נקודות, לא מרוצה מהמיקום שלה שקרוב מדיי לקו האדום, וניצחון יכול להקפיץ אותם למקום השישי.
    המאמן אלון חזן ימשיך עם אותם השחקנים שניצחו 3-0 את בני יהודה. ניר נחום הצעיר שכבש והיה מצויין ימשיך לשחק בהתקפה עם שריקי, מסודי וסופו שכבש גם הוא שער יפיפה, מערך מאוד התקפי של חזן.
    "הניצחון ממש לא אצלינו בכיס, הפועל קבוצה טובה ויהיה משחק מאוד קשה, הם במקרה נמצאים מתחת לקו האדום ואני בטוח שהם לא ייגמרו במקום הזה את העונה. אנחנו נבוא להילחם ולקחת את הנקודות כמו במשחק נגד בני יהודה, סיכום ניר נחום הצעיר.
    דוד רביבו לא כשיר והוא מחוץ לסגל, שי הולצמן ייפתח על הספסל והקפטן יהיה עידן שריקי.

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg765416.Xxx
    חזן. לא רוצה לתת להפועל להתאושש.

הרכבים

הפועל ת"א: אניימה; מנצור, דוס-סאנטוס, דואני, אנטבי; באדיר, אנסומבו, נתאכו, סרור; ג'וניור ואסולין

אשדוד: אדג'י; מיקי עטיה, ודריאן, אלמושנינו, טובול; יוסי אופיר, עידן מליחי, אלמן מסודי, פטריק סופו; ניר נחום ועידן שריקי

11. Number 8 Member

מה לעשות שזאת האמת. מה אתה רוצה שהוא יגיד, מציגים כדורגל ברמה גבוהה והשחקנים נלחמים בכל משחק, בעוד שאנחנו במקום האחרון עם נקודה אחת מתוך עשרים ואחת.

זאת פאקינג מכבי תל אביב, הממוקמת במקום האחרון בטבלה והיא עושה בדיוק מה שמצפים ממנה לפחות עכשיו, להתייחס אל עצמה כמו אל קבוצת תחתית.

אין סיבה שהקבוצה לא תראה פחות או יותר אותה יכולת כמו אתמול. השחקנים היו צריכים את המשחק אתמול כדי להראות שעם לחימה, השד לא מפחיד. כמו בעונה שעברה, ניצחנו את בני יהודה לאחר פתיחת העונה גרועה ומשם המשכנו על הצמרת, וגם השנה אנחנו צריכים את ה"משחק הזה". אמנם אתמול לא ניצחנו אך הראנו לחימה וזה כבר מעיד על המשך הדרך. אתמול היינו קרובים לשער, שבוע הבא אנחנו יכולים לעשות את זה ומשם להמשיך הלאה. המחק אתמול נתן הרבה תקוות, מה שלא היה לנו מתחילת העונה. כל התהליך הזה לוקח זמן אך בסוף ניצא מהבוץ. פרה פרה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/10/07
  12. hai Member

מה שהכי עצוב עם מכבי ת"א זה שביתר שיחקה ממש ממש גרוע ומכבי שיחקה את משחקה הטוב ביותר העונה ובכל זאת הפסידה בהפרש של שני שערים פשוט לא מקנא בלוני

13. Raulito Madridista

אני לא מסכים עם נמני, לטעמי המשחק הכי טוב של הקבוצה היה נגד אשדוד במחזור הראשון. ההגנה אומנם לא הייתה משהו מדהים ולאשדוד הגיע יותר משער, אבל מכבי יזמה ותקפה ויכלה גם לנצח את המשחק בדקות האחרונות ובכל זאת במבחן התוצאה היא השיגה את הנקודה האחרונה שלה והיחידה שלה העונה במשחק ההוא בבלומפילד בפתיחת העונה במחזור הראשון.
    אני לא בטוח שאבי נמני מאמין בדברים שהוא אומר, יישנה אפשרות שהיא מאוד רצינית, הוא רוצה להחזיר לשחקנים את הביטחון, למרות שהם הפסידו, אחרי שככה מתבטא איש חזק במערכת כמו נמני, זה עושה להם משהו חיובי ללא ספק.
    ניר לווין עד עתה במכבי עם 0 נקודות מתוך 15 והקבוצה נראית לא טוב פרט למשחק נגד בית"ר. לוני עכשיו תקוע, הוא מבין שהפיטורים של אלי כהן היו שגיאה וכעת הוא לא יודע האם לזעזע שוב את המערכת עם מאמן שלישי, אבל זה כבר לדיון של מכבי.

14. iverson13 Member

אם יפטרו את ניר לוין זה לא יהיה צעד נכון...תשמע גם אם לפני 5 מחזורים היו מביאים את מוריניו אני לא יודע מה הוא היה משיג..אם הוא היה ילוקח יותר נקודות..זה השחקנים משחקים לא המאמן...אני מקווה שניר לוין יוצאי אותם מהמצב הזה..ויחסית לתקופה האחרונה זה היה משחקלא רע של מכבי...למי שראה את המשחק נגד נתניה(שזהנ היה נחשב משחק בית)שטראובר לא נגע בכדור....במשחק הזה החטנו מול שערק ריק וגם מול קאלה שקאמנאן החטיא...אז כן יכל להסתיים 3-0 אבל יכל להסתיים גם 1-1 זה הכדורגל ואני מאמין שמכבי יצאו מזה בקרוב...

15. beitar4ever Member

בקשר למשחקה של הפועל ת"א, אני חושב שיהיה לה קשה מאוד לנצח את אשדוד מכיוון שאשדוד תרצה להוכיח לכולם שהיא יכולה להמשיך את היכולת הטובה שלה ולנצח, למרות זאת אני חושב שלמי שיש סיכויים יותר טובים לנצח זה להפועל כי אני חושב שהם כבר הבינו שבאירופה הם לא יצליחו עוד העונה,
    ועכשיו הם יתרכזו בליגה, הם יבואו מרוכזים וינסו לעשות את המקס' בבלומפילד,
    וגם לאחר שיחה מאוד מרגשת עם האוהדים הם ירצו להוכיח שהעונה הזו בליגה לא תהיה אבודה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/10/07