בני יהודה קבוצה שמנוהלת למופת ,מאומנת מאד ,עם שחקנים טובים,בלי אגו,עם מאמן ישר ומקצוען רק שימשיכו ככה . ניצן שירזי עושה דברים נפלאים בבני יהודה
שום דבר לא סגור, זה הדבר היחידי שמנחם אותי מהמשחק העלוב שלנו. הקישור האחורי,שוב, לא היה קיים. ואני דווקא החזקתי ממישאלוב כאחד שלא מרבה בשטויות, אבל הוא נדבק מקאקו בריצות עד קו ה-16 של הקבוצה היריבה.הפסדנו רק בגלל הקישור האחורי שקלינגר כ"כ אוהב, בשיטה המטומטמת הזו כל טעות קטנה של אחד הקשרים האחוריים הופכת למצב מסוכן. וכל זה בשביל "הקוסם" שמאזנו עומד עדיין על 0 בישולים. טעיתי. אויגן (או יוג'ין, שמות מוזרים יש לרומנים האלה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx) טריקה הוא שחקן טוב, כשהוא משחק בעמדה של "ברקו" הוא פורח. קלינגר פוגע בבחירת הזרים לראשונה מאז ברונו הייס ופנסטיל. מכבי התחילה לשחק כשטריקה נכנס, והשער היה באוויר. אבל הקשרים האחוריים... הפעם זה היה ממש טימטום. במקום לשחק 4-4-2 עם טריקה לצד\מאחורי דוארטה. כשהקשרים באמצע מקבלים קצת חופש, הנצחון היה בכיס שלנו. אבל קלינגר... אני עדיין לא פיענחתי את החידה ששמה ניצן שירזי, לבני יהודה שלו עדיין אין אופי ברור לחלוטין. הגנתית? התקפית? לא ברור לי עד עכשיו. לדעתי, זה מה שיפיל אותם בהמשך העונה. ----------------------------------------------------------------------------- מכבי פ"ת "האירופאית" שוב הפסידה,הפעם לאחת הקבוצות החלשות בליגה. עומר גולן חלש, אמבמבה בלוף, והנגרים בקישור כבר לא פוגעים. אז איפה "המועדון האירופאי"? איפה ההכנה ממשחק למשחק?. FC פ"ת הבטיחו לנו, קיבלנו את הפועל ארגזים.
איזה משחקקקקק... תענוג. השופט (נראה לי מאיר לוי, לא בטוח) והקוונים בושה, לא ראו פעמיים עימותים בין שחקנים (מחצית שנייה זה היה אבו סאלם ומשה ביטון אני חושב, מחצית ראשונה אני חושב שיחיאל ובטורינה אולי), גול לביטון, עובד שיחק עם ביטחון..
בני יהודה פשוט פירקו את מכבי... הם בקלות יכלו לשים עוד כמה. האם לחיפה יש עוד משחק רציני בליגה, חוץ ממכבי?
דווקא במצב של 1-1, בחמש הדקות של הלחץ של מכבי הייתה לי הרגשה שאם מציעים לבני יהודה תיקו הם קונים. בקיצור שני פנדלים(מוצדקים) שהגיעו מכלום הפכו פעמיים את המשחק.
לא הייתי אומר שבני יהודה פירקו את מכבי ת"א, ממש לא.. נכון אחרי השער השני הייתה הפקרות מוחלטת של כל מערכי הצהובים והם שמו את יהבם על התקפה ושכחו לחזור להגנה כך שכל מתפרצת של בני יהודה{והן היו נפלאות} הייתה חצי שער, אבל עד הדקה ה75 מכבי ת"א הייתה לטעמי טובה יותר ואם אני הייתי צריך לשים את הכסף על מי ישים את השער השני אני הייתי שם על מכבי..
אני עדיין לא מצליח להבין את תרומתו של בלסינג קאקו למכבי ת"א, אוקיי, בהשוואה לניקוסיה הוא לפחות הפך להיות לא מזיק, אבל אין לו שליטה בכדור, אין לו טאץ', ויחסית לשחקן אפריקאי הוא איטי בצורה מדהימה
יצא לי לראות רק מדקה 75 את המשחק. מישהו יכול להעלות תמונות מתצוגת העידוד של בני יהודה? כמה שמעתי עליה
לא חושב שיש יותר מדי מה להתלהב מבני יהודה, הדוגמה הכי טובה לזה היא בני יהודה עצמה רק מלפני שנתיים, גם אז פתחה את הסיבוב הראשון בסערה ונדמה לי שגם הובילה את הטבלה עד שחיפה ניצחה אותה (עם הפעולה היחידה הטובה של לופז בארץ- בישול לגול עצמי של אזולאי, אבל דאג לאזן את זה בכרטיס אדום אח"כ), ונחלשה אח"כ ולא סיימה את העונה מעל המקום השישי.
כי בן לוז, שהם היו תלויים בו כמעט ב100% נפצע, השנה הם לא תלויים בשחקן מסויים יותר מדי, לכל אחד יש מחליף. ורק בטורינה בולט מעל השאר, ולדעתי ראובן עובד יכול להחליף אותו.
דווקא ממש לא התלהבתי מעובד אתמול,חוץ ממסירה אחת טובה הוא רק רץ ובעט... כל שחקן שיש לו כושר סביר יכול לעשות את זה הוא כל הזמן ניסה לעבור אחד שתיים ורק הסתבך עם הרגליים של עצמו
הגיע לבני יהודה לקחת את המשחק אתמול,ניצן שירזי עושה עבודה טובה,לא האמנתי כמה שבני יהודה מסודרים יפה על המגרש ברוב הדקות. מגיע להם את כל הקרדיט,כואב לראות שחקנים כמו בן לוז ואלי ביטון מככבים מולנו.. צריך להרים את הראש ולהמשיך לתמוך בקבוצה. מקצועית,בניגוד לתקופה האחרונה ההגנה שלנו היתה רעועה,מלבד גונזלס כולם היו חלשים. ברקו ונמני לא יכולים לשחק יחד,אחד מהם צריך להיות בחוץ. ברקו לא נראה טוב ונוצר בלאגן שלם במרכז השדה במיוחד כשקאקו ומשאלוב הולכים קדימה. אה ! לירן כהן חייב לפתוח במקום רוסו,ג'ובאני היה חלש להחריד,כהן בכניסתו הוסיף הרבה מהירות בכנף.
עובד מוכשר בצורה לא נורמלית פשוט... הבעיה שלו שהוא פשוט טיפש ולא מבין את המשחק.. לא יודע מזה לשחק בקבוצה ורק בגלל זה הוא לא מתקדם. שחקן של קט-רגל בשכונה כי אסולין לא הבקיע בפנדל
ידוע שהוא שחקן טוב עם המון פוטנציאל וזה גם ידוע שהוא טיפש מאוד והורס את הקריירה של עצמו אבל לא הבנתי למה שמעתי המון תגובות[גם אתמול בטלויזיה] על הופעה טובה של עובדה.. הוא רק ניסה לעבור ולבעוט כל הזמן ולא הצליח...