מחזור 7 בליגת העל: בני יהודה גוברת על מכבי ת"א

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by robson, Oct 28, 2005.

1. Spanish Weapon Member

זאת פשוט ליגה משוגעת ,אבל זה מה שיפה בה.

מצד אחד הפועל ת"א מגיעה במומנטום מצויין לעומת סכנין שמגיעה אחרי 6 הפסדים רצופים , ובבלומפילד עצמו , בלי שום חיזוק עדיין , סכנין מצליחה להוציא 2-2 שיכל היה להיות 2-1 אבל , לא בוכים על חלב שנשפך.

נצרת עילית מובילה על מכבי פ"ת שהיא הסינדרלה שלנו באירופה

לכו תדעו איפה זה יסתיים

ליגה משוגעת.

2. אני אוהב אותך בית"ר! Member

היום הולך לי טוב!
    1-0 לבית"ר משער בדקה ה20, חלק אומרים שזה טוטואנה בישל לאנסומבו וחלק אומרים שאנסומבו בישל לטוטואנה!

אגב, אם אתם מופתעים מהתיקו, תחשבו, אם לקבוצה שלכם היו 6 הפסדים רצופים, לא הייתם חושבים שהקבוצה שלכם תעשה הכל כדי לא להפסיד הפסד שביעי?

Last edited: Oct 29, 2005
  3. הרצליה Member

די מפתיע אותי, 2-0 לבית"ר שער של ליאור אסולין.

4. אני אוהב אותך בית"ר! Member

ישששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    למה זה מפתיע אותך?

5. משוגע בירוק Member

לא יאומן 4 משקופים שהם שערים בטוחים!!!!!!! לא ראיתי משחק כזה... 4!!!!!!!! משקופים של חיפה...

משחק עצום של חיפה (יותר נכון - מחצית שנייה עצומה) הכי טובה השנה...

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

Last edited: Oct 29, 2005
  6. ReL Member

ביתר עושה רושם של קבוצת דרג רביעי טיפוסית , מנצחת את כל קבוצות התחתית ומחלקת נקודות לקבוצות הצמרת

Last edited by a moderator: Oct 29, 2005
  7. משוגע בירוק Member

משחק שיכל להגמר ב-9-0, נגמר ב2-1 אבל אני יוצא בהרגשה אדירה... ללא ספק משחק ענק של מכבי חיפה שכלל 5 קורות ומשקופים ושני כדורים שהתגלגלו על הקו...

7 משחקים, 7 ניצחונות, כל הכבוד לנו!

8. city Member

רק חבל שהשחקנים הצעירים לא קיבלו דקות. במצב של 2-0 בדקה 75 הייתי רוצה לראות את רפאלוב או בירוק מקבלים קצת דקות משחק, במקום זה רוני לוי מחכה עד דקה 89 כדי להכניס את קלמי סבן...

9. robson Member

גם הניצחון של הפועל נצרת עלית 2-0 שלא הוזכר כאן עד עתה הוא די משמעותי להמשך הליגה מכיוון שהוא מרחיק בצורה משמעותית את הלוזונים ממאבק הצמרת עד עתה וקשה לי לראות אותם מתברגים בחזרה במאבקי הצמרת בהמשך הליגה..
    אני לא אוהב להגיד אמרתי לכם, אבל זה היה ממש צפוי, מכבי פ"ת לא מספיק שלא מסתדרת עם שני המסגרות שלה אבל גם הסגל שלה קצר ודליל וחסרונו של אלברמן מורגש ביתר שאת בימים אלו על רקע האפרוריות של קאלדיירה ומשיח האוברייטד שניהם..

10. city Member

קלדירה דווקא שחקן לא רע. הבעיה של פ"ת לדעתי זה פשוט ירידת המתח שמגיעה אחרי משחקים באירופה. אותו דבר קרה כמעט לכל הקבוצות הישראליות ששיחקו באירופה ואח"כ נכשלו בליגה, ופ"ת היו צריכים להתגבר על כך בעזרת כמה שחקני חיזוק. אפשר היה גם לתת לכמה שחקנים צעירים לשחק, להם אין ירידת מתח מאירופה והם ירצו להוכיח את עצמם ולזכות במקום בהרכב.

11. Apu Member

קבוצה כל כך מעצבנת.. זה לא יאומן!
    1. קשטן, שני משחקים אחרונים שיחקנו מצויין עם חלוץ אחד, למה לשנות כמו אידיוט? למה לחכות עד הדקה ה88 כדי לעשות חילוף?! פרוש לנבחרת!
    2. דומב, פשוט אידיוט, לכמה שערים הוא עוד יהיה אחראי העונה? פנדל לפני יהודה באשמתו, הגול של נימני, ועוד שניים היום, כמה אפשר?! שחקן אפס שחוץ ממשחק ראש אין לו כלום!!
    3. ביו, איפה הוא היה בגול השני של סכנין? למה הוא לא עולה להתקפות? למה הוא גורם לג'ון לשחק כל כך גרוע?
    4. מעבר הגנה-התקפה - לא קיים! 10 דקות הכדור נע בין אנטבי-גרשון-דומב-אבוקסיס בחצי של הפועל! על דבר שצריך לקחת 4 מסירות!!
    5. אוגבונה-ברדה-פרץ הביתה.
    6. דגו-באדיר-אובקסיס חושך.
    7. שיפוט - לא רק איתן התעלם משני פנדלים ברורים על ברדה שעל אחד מהם הוא קיבל צהוב(!), שמאיר כהן משך כל בעיטת שוער למשך דקות, אלה גם הוסיף 5 דקות (בלבד!) ושרק אחרי 3. **** אפו בבקשה בלי "איחולים"..
    ------אלימלך-------
    -------------------
    אנטבי-גרשון-דומב-ביו
    -------------------
    דגו-אבוקסיס-באדיר-ג'ון
    ------------------
    --ברדה-אוגבונה---

מתוך ה-11 אני משאיר 2..

Last edited by a moderator: Oct 29, 2005
  12. נדב מיכאלי Member

משחק מאד לא מרשים של בית"ר בכפ"ס
    בית"ר חשבה שכדורגל משחקים 30 דקות ושכה שיש עוד 60 .
    חצי שעה מצויינת לבית"ר ,מליקסון עשה ככל העולה על רוחו וגם אנסומבו היה מצויין .
    אחר כך חושך ,קבוצה בלי אופי בכלל ,בית"ר היום היתה יכולה לפרק את כפ"ס
    נו נתנחם בזה שיש לבית"ר 100% בחוץ (ו-25% בבית ) שלא ספגנו.

13. אלי מתחן Member

משחק מעולה של מליקסון ואנסומבו, אסולין פשוט אפס שצריך לעוף מההרכב ומבית"ר כמה שיותר מהר. פשוט עצוב לי שאוצר כמו בן שושן לא מקבל דקות בגלל האפס הזה.

14. נדב מיכאלי Member

לגבי אסולין ואנסומבו גם אני חושב ככה
    מליקסון היה ענק במשך 30 דקות אחר כך נעלם לחלוטין .

15. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית שניה טובה של חיפה היום. זנדברג, קטן וטל היו מצוינים והגענו להמון מצבים. בסטנגה אני חושב שהתוצאה הייתה בערך 1-20, אבל יותר מדי פעמים פגענו במסגרת השער.
    לגבי השער שספגנו, מציקה העובדה שאנחנו כמעט ולא מסיימים משחק בקלין-שיט. עוד יותר מציקה הכרוניקה הידועה מראש של השער המרגיז של הולצמן נגדנו. תבדקו מתי הפעם האחרונה שהולצמן לא כבש נגד מכבי חיפה, ושחיפה גם ניצחה במשחק (כי זכורים לי שני תיקו 0-0 רצופים לפני שנתיים או שלוש). זה בטח היה די מזמן, וגם הפעם, הוא קיבל את המתנה מההגנה וכבש. סתם קילקל בסוף.
    בתמונה הכללית אפשר להיות מרוצים. אני מאמין שאפשר לסיים את הסיבוב עם 33 נקודות. בשבוע הבא הפועל פ"ת בבית. הזדמנות טובה לקולאוטי לחזור לכושר הבקעה.