מחזור 7 בליגת העל: אין הכרעה בקרב המכביות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏30/9/11.

1. Igi Member

6 עד 7:1 מכבי חיפה יכלה כבר להוביל.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פשוט לא ייאמן עד כמה אנחנו אימפוטנטים. בצורה הזאת עוד אשמח אם מכבי ת"א תכבוש. באמת, מכבי ת"א רוצה עכשיו להפסיד, אבל אנחנו פשוט לא מרוכזים.

3. skyday20 Member

אם רק יניב קטן היה בכושר יותר טוב, הוא היה מסיים את המצב שלו, מלפי כמה דקות בבעיטה לחיבורים.
    בדיוק ככה צריך לעשות את מאותו מצב בדיוק.
    http://youtu.be/QIgf8mnMLSk?t=20s

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך להזהר, מכבי ת"א עדיין לא וותרה על המשחק! אלישע לוי מחזק את מרכז המגרש, אבל זה קצת מנוגד לרוח המשחק הזה. מכבי ת"א שרדה את הסופה הירוקה...

בנתיים בוקולי יוצא, הבחור באמת השקיע מעל ומעבר. עכשיו נראה אם גאדיר אולי מסוגל לעשות בהתקפה את ההבדל.

נערך לאחרונה ב: ‏3/10/11
  5. Mellow29 Kopite

תודה רבה!

6. Milanista Member

חיפה פראיירים גדולים. פשוט היו חייבים לנצל לפחות מצב אחד מרבים שייצרו במחצית השנייה. חבל.

7. Muurad Member

יצאנו בנס.

לוגאסי צריך לראות את המשחק עמוק מהספסל\יציע ולהתאפס על החיים שלו, הוא משחק אנטי.. טוב שגיז'ה חזר, יחד עם דהאן ואלברמן שלא נצטרך לראות אותו משחק אלא אם כן איווניר יתעקש כמו עיוור. החילוף שלו במקום אלברמן כמעט חיסל לנו את המשחק.

ייני גדול מהחיים. פשוט אדיר, אין לי מילים. אחרי המשחק בגביע טוטו מול עכו(?) כמגן שמאלי כמעט בכיתי שראיתי אותו מתחיל לעלות בהרכב אבל הוא הבלם הכי טוב בליגה כרגע, שאפו ענק ואני אוכל כל כובע אפשרי - שרק ימשיך ככה.

8. סטפן שאלוי Member

הסיכום שלי:

צכבי ת"א השמיטה היום אפשרות נהדרת להגדלת הפער ל 8 נקודות, והיא זו שצריכה לצאת מאוכזבת מהתוצאה, אך לשמוח שלא אכלה היום רביעיה ממכבי חיפה שהיתה הרבה יותר טובה ממנה.

המאבק על האליפות נשאר פתוח, אם כי הפועל ת"א התרחקה היום.

חתימה טובה ושנה טובה לכולם, ולילה טוף.

9. alexshw Member

זה פשע שלא ניצחנו היום. ההתנהלות של אלישע לא מקצועית. חילופיו נועדו לשמור על הפייבוריטים שלו.
    זה לא יכול להמשך ככה.
    אלישע תתעורר כבר!

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לא יודע מי זה המגן הימני של מכבי, אבל אני לא בטוח שיש כדור נגד מה שגולסא עשה לו היום.

11. Raulito Madridista

ברבע השעה האחרונה המשחק דעך בצורה מאוד מאכזבת. גם מכבי חיפה שהייתה טובה פי כמה ברוב שלבי המשחק - הייתה חסרת אנרגיות. אני כאוהד הפועל מרוצה מאוד מהתיקו אבל בהחלט חבל שלא נפלו עוד שערים. חיפה הייתה טובה הרבה יותר, היא באמת שיחקה כמו אלופה והיא תחזור הביתה מאוכזבת מהתוצאה אבל הביטחון העצמי שלה טיפס לשמיים. אני בטוח שהיו הרבה אוהדים פסימים לקראת השבוע האחרון שכלל שני משחקים קשים. קטן, זה קורה לו שלוש-ארבע פעמים בעונה - הציג משחק מצויין ורק שער היה חסר אבל הוא החמיץ. כנ"ל לגבי עידן ורד שהדבר היחיד שחסר לו היא הסיומת. מכבי נעלמה לגמרי מהמגרש והייתה חסרה את היצירתיות. הצעירים לא היו בשיאם ואני לא מוצא מישהו לשבחו למעט יואב זיו שהציל שער בטוח בגליץ' עצום. אני חושב שבמידה והמשחק היה נערך עוד 5-7 מחזורים אז מכבי הייתה לוקחת את כל הקופה אבל עדיין משהו חסר שם.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף אחד לא יגיד עכשיו שמכבי ת"א ה'קבוצה הטובה במדינה' כי למרות שהיא מובילה את הטבלה מכבי חיפה הראתה היום שהיא מוכנה לתת קרב רציני מאד על תואר נוסף. אז נכון אנחנו פראיירים, אבל רק לפני שבוע שבועיים הצגנו כדורגל חלש. היום שלטנו 75 אחוז מהזמן במשחק והיינו ראויים לניצחון.

אני חוזר שוב, מכבי ת"א קבוצה מאד טובה, היא מאוזנת, אבל כרגע עדיין קצת נאיבית. אני לא נביא, אבל נראה לי שאם הצעירים יישארו עוד מספר שנים ביחד הקבוצה תזכה לפחות באליפות אחת. ללא ספק טוב שמכבי ת"א נפטרה מבוזגלו וגולדהאר הבין שהוא צריך איזון בקבוצה. אני בהחלט נהנתי בדקות הראשונות מהצהובים. יש עתיד לצהובים בבלומפילד!

אז זהו, הליגה עוד ארוכה, מכבי חיפה הראתה היום שהיא עדיין האלופה היוצאת ואנחנו יוצאים עכשיו לפגרת הנבחרת. שם כבר נראה את הבלאגן של פרננדז... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

האמת שאחרי שהחמצנו והחמצנו והחמחצנו הייתי בטוח שבדקות הלחץ של מכבי אנחנו נחטוף, לפחות זה לא קרה. אפשר לצאת מעודדים מהמשחק הזה כי מכבי אמורה להיות הקבוצה ההכי טובה בארץ, ואם מולה אנחנו בבית שלה צריכים לפרק אותה זה אומר משהו. אם למרות כל זה אנחנו לא מנצחים אז אולי יש למכבי מזל של אלופים. מקווה שלא.
    אין ספק שניצחון היום היה נותן דחיפה אדירה ומסר ברור לשאר הקבוצות.

14. אלי מתחן Member

את החילופים של אלישע צריך ללמד בבית ספר לכדורגל בשיעור "איך הורסים מומנטום במשחק". ורד אולי החמיץ מלא מצבים, אבל הוא הניע את הקישור ביחד עם קטן וגולסה. להוציא אותם ולהכניס את הדה חסוס הזה שאחרי כל מסירה שהוא מקבל לוקח לו דקה להיזכר איפה הכדור ומה הוא רצה לעשות ואחרי זה להוציא את עמאשה ולהכניס את תמיר כהן זה באמת טימטום.
    חבל לי שחיפה לא כבשו כי אז מכבי היו חוזרים לשחק כדורגל, אין ספק שהם מאוד איכזבו היום. מלבד יצחקי וייני אף אחד לא הגיע.

15. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

אין לך מושג כמה וכמה שאני שמח שאני האופטימי של החבורה בדקות של הלחץ של חיפה זה היה נראה משחק מגד הפועל ר"ג או רמה"ש.