חיפה מראה מה זה אופי של אלופה. מגיעה לבלומפילד ועושה למכבי בית ספר לכדורגל. לדעתי עם שחקן יותר מהיר במקום עמאשה היא גם מסיימת את המחצית ביתרון. מכבי חייבת להכניס את זיזוב במקום דהאן שפשוט לא מסוגל להוציא מסירה נורמלית מהרגל. נחמד שהוא מצליח מדי פעם לעבור שחקן עם איזו הטעיה, אבל קשרים אחוריים צריכים לשחרר כדורים.
מכבי חיפה הייתה יותר טובה במחצית הזו וחבל שהם לא השכילו לנצל את זה ליתרון. ורד עם קצת יותר ריכוז, כמו בגרמניה, היה מעלה אותנו כבר ל3:1 עם קבלת החלטות נכונה במס' מצבים מכריעים. עמאשה כמעט לא מקבל כדורים, אבל הוא לא משחק טוב. צריך אולי עוד חלוץ לידו. וחוץ מגולסה, אין שחקן שמשחק בצורה יותר טובה מהרגיל בהתקפה של מכבי חיפה, כשדווקא ההגנה למעט הכדור החופשי של הצהובים משחקת טוב. נקווה שזה ישתפר במחצית השנייה. אגב, איזה אפס יצא יצחקי, מאז הגול כל המשחק דגני שיתק אותו בהגנה אז הוא רצה לגרום לו לקבל אדום עם הצגה מגוחכת.
לא שאני מאשים את דגאני כי אין לו רגל שמאל, אבל למעשה אנחנו משחקים בלי מגן שמאלי בהתקפה. אם אין לי ספק שהיינו מנצחים אם בנוסף לגולסה בצד שמאל גם היה מצטרף טוואטחה. היינו מתעללים במכבי בצד הזה של האגף. חבל. לפחות שדגאני ימשיך עם העצירות של גולסה באגף שלו. שארנוב עדיין מהוסס מאוד, במיוחד בכדורי הגובה שהיה נראה שיש לו בעיה איתם מאז ומתמיד. מקווה שזה יעבור לו ככל שהוא ייתאקלם בארץ. לדעתי אם אלישע מוציא את קטן ומכניס את דה חאסוס, אנחנו מנצחים את המשחק. כל זה כמובן בהנחה שאת המחצית השנייה לא נפתח עם ספיגה איך שמתחיל המשחק, כי אני בספק אם עם עמאשה לבדו בחוד אנחנו נצליח שוב להשוות. מילה אחרונה על הקהל של מכבי. איך עם בלומפילד מלא אנחנו שומעים את ה 2000 אוהדים שבאו מחיפה?
ברגע שרציתי לשבח את מכבי ת"א המשחק לגמרי התהפך. השער של גולסה פשוט העלים לגמרי את מכבי ת"א וכשכדורגל לא הולך אז הולכים לעשות הצגות. קודם צלילה ברחבה ואח"כ יצחקי עם התנהגות דוחה. הוא לא רק בועט ברגל של דגני אלא הוא צריך לכל היותר לקבל צהוב על התחזות מכוערת. שמואלביץ' ששופט מצוין גם זייף עם הצהוב למשומר כי דווקא דור מיכה היה זה שמשך בחולצה של מגן מכבי חיפה. כולי תקווה שהשופט יתעשת ויתן צהובים גם לשחקנים שמנסים ברמאות לנצח משחק עם קצב מצויין. מכבי ת"א פתחה נהדר, היא לא רק כבשה שער אלא גם השתלטה לגמרי על מרכז השדה. השחקנים הצעירים נראו כאילו הם כבר משחקים שנים ברמה הכי גבוהה בארץ. למעט ההזדמנות של עמאשה מכבי חיפה לא היתה במשחק. רגע אחד של הברקה חיפאית וחוסר תשומת לב של שני שחקנים צעירים ממכבי ת"א והשיוויון הובקע. אחרי הרגע הזה מכבי חיפה השתלטה על מרכז השדה והאורחת היתה קרובה לעוד שער. כולי תקווה שהקצב הטוב ממשיך. שתי ההגנות על הפנים ואולי זה מה שכרגע עושה לנו טוב. המפתח אצל מכבי ת"א הם הצעירים, במכבי חיפה זה בעיקר גולסה. אני מאמין שנראה עוד שערים. נ.ב - למכבי ת"א כן מגיע קצת יותר קרדיט. עד השיוויון היא שיחקה טוב מאד. השער של גולסה אולי הכניס את הקבוצה להלם, אבל אנחנו צריכים להזהר איך הצהובים חוזרים מחדר ההלבשה. ברור לי שאיווניר יצליח להרגיע את השורות. מכבי חיפה לדעתי עדיין לא מנצחת!
מרוצה מהמחצית, הרבה פחות מאחוז ניצול המצבים. גולסה מספר אחד על המגרש! יצחקי הפלברה ודהאן היו צריכים לקבל צהוב על ההצגות המגעילות שלהם, שינסו את מזלם בהבימה.
קבוצה נורמאלית שמשחקת עם 2 חלוצים ויודעת לדייק בפס האחרון, כובשת לפחות ארבעה שערים במחצית הזאת לרשת של מכבי ת''א. הרבה זמן לא ראיתי הגנה כ''כ חלשה, אולי בגלל שאני לא רואה משחקים מישראל אבל בכל זאת. כמה חורים בהגנה אחת זה לא יאמן.
אחמד סבע.. איזה מלך! :aaa8: לחלוטין צריך להיות מזומן לנבחרת אם הוא ימשיך ככה. כמו שאמרו פה החלק ההתקפי שלנו בין המוכשרים בליגה אם לא הכי מוכשר אבל הוא הכי אדיש. ניר נחום וחן עזרא הם שחקנים שבמהלך יכולים לגמור משחק אבל האדישות שלהם, במיוחד של נחום, הורגת אותי. 3 נק' חשובות מאוד להמשך הדרך ונצחון ראשון העונה בבית. יאללה נתניה!