כמה משחקים טובים היו לגולסה בקריירה זאת גם שאלה טובה. http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.108030.html מסתבר שהצגות לשופטים לא שייך בלעדית לשחקנים על הדשא.
כן, כי אנחנו מדברים על שחקן בן 25 שהגיע לקצה היכולת שלו, שאלה ממש מצויינת. גולסה בסה''כ בן 19(!), זה גיל צעיר מאוד וליכולת שהוא מציג ולכשרון שיש לו ברגליים זה לא יאמן מה שהוא עושה עכשיו, אין לי מושג איך ראית שקטן היה המצטיין אתמול, אבל גם עם נעזוב את הגול הנהדר שלו, גולסה היה אחראי על כמעט כל התקפה מסוכנת של חיפה, ועשה פעולות אדירות. לגבי בישולים, לא ידוע לי, אבל אני בטוח שיש לו לא מעט, גם משחקים טובים יש לו המון, ויחסית לגיל שלו זה פנטסטי, גולסה עוד שנה שנתיים יכול להגיע לרמות הגבוהות ביותר באירופה, ואם קצת מזל הוא יגיע.
גולסה כישרון גדול ואתמול הוא היה השחקן הטוב במגרש לדעתי אבל מה לעשות שעדיין הוא לא הוכיח שהוא מסוגל בפס להעמיד חלוץ מול שוער ואין לו יותר מ4 בישולים.
הוא עם 3 שנות ניסיון בליגה, מאז הכישלון במעבר ללאציו ועד אתמול ראית ממנו מעט מאוד משחקים שמתאימים לפוטנציאל שאמור להיות לו. דרך אגב הוא בן 21.
אם אתה מאמין לכל מה שהבחור אמר ("היו לי כאבים גדולים וסחרחורות", "אני מרגיש פגוע"), אז אתה לא פחות מטומטם. מעניין מה היה קורה אם היו זורקים עליו תמי 4, אולי היה יוצא לו קצת יותר מ"קצף" (מה לעזאזל?)
יכול להיות שאותו אוהד הקצין את המקרה, אבל זה לא הופך את המעשה של עטר לבסדר. מדובר בערס לא מפותח שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת.
לא אמרתי שמה שעטר עשה זה בסדר, אבל מפה ועד ל"חושב שהשמש זורחת לו מהתחת" וכ'ו? מה אתה רציני? איך אפשר לקחת את הבחור שנפגע ברצינות, אחרי שכל מילה שניה שלו היא שקר? אני חייב לומר, שלאחר שקראתי את זה, אני פשוט נקרעתי מצחוק, בעיקר כי הוא בחור "גדול". נ.ב "54. גולסה זרק עלי טרופית ואני גוסס בבית חולים" :aaa021:
העיקר שאוהדי מכבי ת"א ימשיכו לגונן עליו בטענה שתקופת השודים של הזקנות הייתה בגלל שהוא היה "צעיר ולא מבין". בן אדם לא משתנה סתם ככה. לגבי אתמול, הביקורות על קטן פה מגוחכות בידיוק כמו הניסיונות של התקשורת להעצים את המשחק שלו אתמול. הוא נתן אתמול אחלה משחק והיה באמת השחקן הכי טוב על הדשא, אבל מכאן ועד לשבחים המוגזמים שנתנו לו. נקווה שהוא ימשיך ביכולת הזו וזה הכל.
הביקורת לא על משחק ספציפי, אלא על העובדה שבונים על שחקן שגמר את הסוס ולא כשיר פיזית. אם רוצים להצליח, קטן צריך להיות מודחק החוצה. אם רוצים קבוצה מוגבלת ומסורסת, אז יאללה בוא נמשיך לבנות על קטן.
חיימוב לא אשם בלעדי בגול, אז הוא היה צריך להעיף את הכדור וטעה בכך שחזר לשער אבל הכדור היה אצל ורד והוא לא היה צריך לאבד אותו ודהאן לא היה צריך לתת לגולסה לעבור אותו כאילו לא היה שם. ייני בכלל לא אשם בשער, הוא היה בעמדה שלו כמו שצריך, דהאן הוא זה שהרס הכל בכך שנתן לגולסה לעבור אותו. בנוגע לתקרית אלירן עטר - כל התגובות בתקשורת מראות שעטר ירה באוהד ולא זרק עליו בקבוק מים. חלאס, תצאו מהבועה שלכם, הקהל של חיפה קילל את עטר אז הוא התעצבן וזרק בקבוק מים, נכון שזה לא במקום והוא יטופל בחומרה בתוך המועדון אבל מכאן ועד התגובה של האוהד שכביכול נפצע ונשמע מאוד פתאטי, יש הבדל עצום. שהאוהד ושאר אנשי חיפה יחזרו לחורים שלהם כי הסיפור הזה יצא מכל פרופורציה, מי יישמע כבר... עוד מעט גם תגידו שלא הבקעתם בגלל עטר.
בנוגע למקרה של עטר, הוא יצא כזה אפס. אני במקרה הייתי ממש קרוב אל הבחור שקיבל את הבקבוק ואפילו עפו עליי המים ממנו. אבל הסיפור שהוא עשה מזה לדעתי רחוק מהאמת. בכל מקרה עטר חייב להענש על הדבר הזה בחומרה ואפילו להרחיק אותו ממשחק או שתיים. אם הבקבוק היה פוגע לבן אדם בראש, מה היה קורה?! אני אמנם לא קיללתי אותו לפני שהוא זרק, אבל אחרי בהחלט כן.. בנוגע למשחק, אני מאוכזב מהתוצאה ומהחמצות הרבות שלנו, אבל בסה"כ אנחנו משתפרים ממשחק למשחק ואני מרוצה מכך. מקווה שנמשיך במגמה הזאת גם בהמשך..
אולי יש משהו בדברים שאתה אומר אבל מפה עד להצדיק את מה שהוא עשה בתגובה לקללות? איפה את חי? אתה יודע מה ניתן לך דוגמא על אלוהים שלכם הצהוב זה שלבש שמונה, עם אלירן עטר "נעלב ונפשע עד עמקי נשמתו" מקללות כמו שודד זקנות וכו' מה אבי נימני היה צריך לעשות כל החיים לזרוק על האוהדים טיל לאו? אז כן, תרצה או לא תרצה השודד זקנות הקטן מהשכנה הוא ערס מצוי לא יותר מזה.
איפה אתה רואה שהצדקתי את הדברים? "נכון שזה לא במקום והוא יטופל בחומרה בתוך המועדון" להדגיש לך את זה ביותר גדול או שאתה מתחיל להמציא כמו האוהד? עטר ייענש בחומרה בתוך המועדון, אם זה בהשעייה או בקנס גבוה, לא צריך לעשות מזה יותר.