התחלנו את המשחק חזק מאוד, הבקענו שער ראשון מהיר של ייני(משום מה מהמגרש זה נראה כאילו יצחקי כבש...) ואז פתאום... נעלמנו. למה?(ושי חגי, זה עונה לך על השאלה למה שמעו רק את אוהדי חיפה) בגלל האוהדים האידיוטים שלנו. פתאום התחילה מריבה בין האולטראס לשחקן ה-12 שהתפתחה לתגרה המונית וגם אחרי שהפרידו, שוב רבוואז שוב הפרידו ואז שוב רבו ורק בגלל האוהדים הטמבלים האלה הגיע לנו לספוג כי במקום לדחוף את הקבוצה שהייתה במומנטום אדיר ואולי להבקיע עוד אחר, האוהדים העדיפו לריב מכות ולא לעודד. כמה שזו נשמעת קלישאה, אין לכם מושג כמה זה נכון, בטח ובטח ששער 11 הוא הגרעין המעודד של מכבי והוא זה שמניע את כולם. השער שספגנו לא הייתה באשמת גיא חיימוב. אמנם הוא לא הרחיק את הכדור כפי שהיה צריך אבל גם ורד ודהאן לא היו צריכים לתת לגולסה לעבור כמו שעבר. ניבאלדו היה חלש מאוד, יואב זיו היה סביר, עומר ורד בסדר גמור ושירן ייני ממשיך את היכולת המצויינת שלו, פשוט בלם אדיר, כשפאביצ'ביץ' חוזר, צריך להושיב את ניבאלדו על הספסל שיעשה חושבים ולהשאיר את ייני. מכבי הייתה די חלשה היום לא רק בגלל ההגנה שלה אלא בעיקר הקישור שהיה זוועה במחצית השנייה, דהאן לא נתן פס אחד טוב ולוגסי ממשיך להיות חלש והיום הוא רק גרע ולא תרם כלום. שוב איווניר הוציא את אלברמן אחרי מחצית טובה, לא היה צריך להוציא אותו, אם כבר את דהאן. בהתקפה לא היה יותר מדי, עטר שיחק פצוע, כשקונאטה נכנס הוא לא קיבל כדורים ויצחקי נעלם במחצית השנייה. מצד אחד אפשר להיות מאוכזבים כי שיחקנו בבלומפילד והיינו יכולים להגדיל את הפער ל-8 נקודות ממכבי חיפה ו-4 מהפועל אבל מצד שני לא שיחקנו טוב, חיפה הייתה צריכה לנצח ולא נתנו להם להתקרב אלינו והפער נשאר 5 נקודות. על פי הלך המשחק, אפשר להיות מרוצה מהתוצאה, פחות מהיכולת.
חיפה פשוט אימפוטנטים עם תעודות, עם מרשמים אם תרצו... החמצות של שכונה. הרבה מזל היה לנו, הופעה מאוד מאכזבת אבל לפחות לא הפסדנו. כמה מילים על ייני, יש לו הברקות כבלם מדי פעם, אבל פשוט קשה לי להבין למה הוא נשאר כל כך אדיש כששחקן נמצא עם הכדור כמה מטרים מהשער. פעם אחת זה היה בגול, גולאסה מתקרב ומתקרב ווייני משום מה מהסס, למה? גם במחצית השניה הוא עשה את זה עם ורד. תתנפל על הכדור רבאק, מה אתה עומד? אתה כבר לא בקישור.
ממה שאני ראיתי מהמשחק הזה מי שהרסו אותו ומנעו ניצחון של אחת מהקבוצות(או תיקו גבוהה יותר) הם המאמנים, בצד הצהוב איווניר הוציא את השחקן הכי טוב של מכבי במחצית: גל אלברמן שהחזיק למכבי את כל הקישור ולא נתן לירוקים לנשום, איך שהוא יצא המרכז היה פרוץ ומכבי התקשתה בהנעת הכדור, איווניר צריך להבין שזה טוב ויפה לדבר על צעירים אבל במשחקים כאלה לא מוציאים שחקנים ותיקים שנותנים משחק טוב, אם אלברמן היה חלש הייתי אומר חילוף סבבה אבל אלברמן היה מצויין, יש לו ניסיון במשחקים כאלה, יש לו נוכחות, יש לו מעמד וחבל. ואלישע לוי ברגע שהוא הוציא את עידן ורד מכבי חיפה פתאום הפסיקה לשלוט ופתאום הפסיקה להיות מאיימת, נכון שורד היה ביום לא טוב מול השער והחטיא שלוש פעמים מצבים מצויינים לשערים אבל התנועה שלו ללא כדור, העובדה שבדריבל אחד או בכדור חכם הוא יכול לפצח הגנה ובעיקר היכולת שלו להחזיק כדור הם דברים חיוניים מאוד במשחקים כאלה מה גם שיכול להיות שבפעם הרביעית שהוא יגיע למצב כיבוש הוא גם ישים אותו ברשת גם ראינו שכשורד היה יניב קטן היה טוב יותר והיה מעורב יותר כי היה לו יותר זמן לעצור את הכדור. בסה"כ היה משחק טוב אבל יכל להיות טוב יותר וגם מכבי חיפה פספסה פה ניצחון
משחק עלוב (יש גם ימים כאלה...) של מכבי מול חיפה שלא רק היתה צריכה לנצח אלא להביס אותנו ובכל זאת נגמר 1:1. מה זה אומר? שמכבי תהיה עד הסוף במאבק על התואר. ובאשר לחיפה? במשחק כל כך עלוב של מכבי היא לא ניצחה רק מראה כמה היא קבוצה בינונית השנה. איווניר כרגיל טועה, עולה במערך פחדני של 4-5-1, 3 קשרים אחוריים (האריס מצוות ככזה - טעות אדירה להוציא את האריס, היחידי שירד אחורה בשביל לקבל כדור ולנהל את המשחק, היה מהטובים במכבי), מוציא את אלברמן ומכניס אחרי זה את גיז'רמו במקום זיזוב...אין למכבי מאמן וכל עוד הוא יפריע, זה יהיה רע. מי שהיו גרועים במכבי זה מיכה, זיו, ורד דהן ולוגאסי. עטר ראו שהוא לא היה כשיר.
נכון חיימוב עשה טעות והשער עליו, אבל בלעדיו זה נגמר ב-7:1, נתן הצלות אדירות מגולאסה, ורד ושות'...הוא וייני היו הכי טובים (מאדוניאנין אחריהם אבל מה לעשות שהדביל הוציא אותו?)
אמרתי לך שזה טוב לנו שהוא פותח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx למכבי גם היה מזל שאלישע דפוק והוציא את ורד ואת עמאשה...
חיימוב אשם בשער? במה הוא אשם שבועטים לו פצצה מ12 מטר? הגול הוא קודם כל של עומר ורד שעשו ממנו פורפרה ושירן ייני שנתן משחק מעולה אבל במהלך הזה היה מאוד מאוד אדיש.
הוא כבר יצא, הטעות הכי גדולה שלו היא שהוא חזר, כבר היה עדיף שהיה יוצא ומנסה לגונן על הכדור או משהו או לנסות להעיף אותו תוך כדי גלישה ולשחק אותה "פצוע"...מה שהוא עשה היציאה והחזרה הזאת היא הובלה ישירה לגול, גם אם אחרי זה לעומר ורד ומי שזה לא היה לידו גולסה עשה מהם סמרטוטים. זה בדיוק כמו כל יציאה של שוער, אם אתה מחליט לצאת, תצא עד הסוף לא משנה מה. עכשיו שראיתי שוב את המהלך של הגול של חיפה - כל הגול של חיימוב! הכדור כבר היה אצלו, תבעט ותעיף! לא יודע מה שירן ייני יכל לעשות במהלך הזה, גולסה הגיע למצב שהוא 11 מטר (קצת אלכסונית) מהשער, מה ייני יכל לעשות? לבוא להכשיל אותו? כנראה שגולסה היה עובר אותו בלי בעיה. במצב הזה זה היה נתון לחסדי אלוהים/יכולת על של חיימוב שמה לעשות לא יכל לעשות כלום עם הטיל הזה. לא להאמין אבל שירן ייני מתגלה בינתיים כבלם מעולה - אבל ואני חייב להגיד, זה בושה שהוא פשוט ב-5 רמות מעל ניבאלדו...אם זה ימשיך ככה אין לי ספק שניבאלדו בשנה הבאה מחוץ למכבי, מקווה שכבר במשחק הבא בעוד שבועיים בקרית שמונה מי שיקבלו את הקרדיט במרכז ההגנה יהיו פאביצ'ביץ' ופונצ'ץ'/ייני.
את שלושת המשחקים האחרונים ראית? אני מעדיף את חיפה בכושר עכשיו ובסוף העונה ולא להתרגש מאליפות אוקטובר או לכל היותר סתיו 2011...
יש לי חשש כבד שקטן הוא הסמכות המקצועית העליונה. כל החילופים נועדו לשמור עליו ועל יא יא, שהוא סתם פייבוריט של אלישע. התנהלות גרועה מאוד. לא צריך לעשות הרבה בשביל שמכבי חיפה תתחיל ברצף הניצחונות ולא היה צריך לעשות הרבה בשביל שננצח אתמול. היה פשוט צריך להעלות עם עוד חלוץ במקום קטן.