מחזור 7 בליגת העל: אין הכרעה בקרב המכביות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏30/9/11.

1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

תיקו שכולו הפסד. תחושת פספוס ענקית, במשחק שהיינו אמורים להבקיע בו לפחות שישה שערים אנו יוצאים רק עם נקודה מסכנה, שלא מצמצמת את הפער מהמקום הראשון.

2. Igi Member

לא הרבה השתנה מהמשחקים האחרונים עם הצהובים ואני פשוט לא מאמין שהמשחק הזה נגמר בתיקו. חיפה הייתה צריכה לנצח בהפרש של חמישה שערים היום בבלומפילד והזכירה לנו מי היא עדיין אלופת המדינה כשהראיתה כמעט לאורך כל המשחק עליונות מוחלטת מעל הצהובים. אם ורד לא היה מראה אדישות למשחק הזה בגלל שהוא לא משודר ברחבי גרמניה, היינו יוצאים עם ניצחון קליל של מס' שערים. הקלות והאדישות בה הוא הרס לנו כ"כ הרבה מצבים לגול הרגיזה אותי, הוא פשוט לא רצה מספיק לכבוש היום, בטח לא כמו בספרינט שהוא דפק בגרמניה לעיני הסקאוטים.

חוץ מזה, קטן לדעתי נתן משחק טוב. לא מצויין והגזימו עם השבחים בערוץ 1, אבל בהחלט ראוי להמשיך לפתוח בהרכב. הוא למעשה היחיד שהיה טוב בהתקפה. גולסה די נעלם במחצית השנייה. כל שאר השחקנים בהתקפה לא שיחקו מספיק טוב היום.
    מרכז השדה היה טוב, ההגנה הייתה מצויינת ואת דגני זו הייתה הפעם הראשונה האמת שראיתי משחק והתרשמתי לטובה, אבל עדיין אני לא יודע איך לאכול אותו. אני לא יודע איך הוא משחק בתור בלם, אבל בתור מגן אולי הייתי מסכים לראות אותו רק במשחקים שאנחנו מגיעים כאנדרדוג מוחלט. כי הוא מצויין הגנתית, אבל התקפית יותר חלש ולא משחק בצורה חכמה.

חבל כי חיפה הייתה צריכה להביס היום ואין שום דבר שמראה על שיפור בחלק ההתקפי(בחוד) ולמרות שהיום היה ברור שכשהיא רוצה היא באמת הקבוצה הטובה בארץ, אבל אני חושש משאננות יתר ושלא ימצא פיתרון להחמצות האלה בהתקפה, כי זה פשוט הזכיר לי את גנק היום - משחקים הרבה יותר טוב מהיריבה ויוצאים מאוכזבים.

נערך לאחרונה ב: ‏3/10/11
  3. WellNeverDie Member

פריירים. כמו מול גנק, ממש ככה.
    ועדיין למרות המשחק הטוב אני מרגיש שהקבוצה בלי דרך מיוחדת, כיאלו אלישע לוי לא קיים. קטן מנקנק אותו וכופה את עצמו על הקבוצה ועל המשחק ואני מריח פה כבר מקרה אבי נימני. מאוד חבל שלא ניצחנו אבל יש המון מה לשפר - קטן לא זז ושוב ושוב מבקש את הכדור אחורנית ותוקע את המשחק בצורה מדהימה ובנוסף גם לא עושה הגנה בכלל. כאשר הוא על תקן אלוהים במגרש זה לא מפריע, אבל אחרי שורד יצא פשוט חגגו על האגף של משומר, כי לא היה קשר שיכפה על הפריצות של זיו. על כל החוסרים של קטן אני כותב כבר שנה ויותר והוא פשוט תוקע לנו את המשחק. הייתי רוצה לראות את תמיר כהן משחק - במקום סיידו או בוקולי זה לא משנה, למרות שעדיף במקום בוקולי כי בכל זאת קשה לו לגמר משחק. בנוסף, 2 חלוצים - עמאשה ועוד אחד, עדיף דאבוושילי או דה חסוס (שהיום היה קצת ליצני אבל יש טיפה פוטצניאל - הוא חזק ומהיר וזה אמור להספיק לליגה המסכנה שלנו) וורד וגולסה באגפים, שלמרות ההחמצות היו טובים מאוד היום.

אוי משומר יחתיכת חמור, איך אתה מחמיץ לי מול שער ריק. כמה איבודי כדור, כמה הרמות עקומות... דגני מושלם לשם, היה נהדר היום - וטאווטחה לשמאל, דגני לימין ופאלח שפשוט הופך לשחקן מדהים יחסית לרמה אצלנו וההגנה מתייצבת.

יש שיפור לאט לאט, אבל אני לא זוקף את זה לזכותו של אלישע.

4. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אני יוצא מאוכזב מהמשחק הזה. לא בגלל שלא ניצחנו, אלא בגלל איך שהקבוצה נראתה במשחק הזה.
    התחילו נהדר את המשחק, כבשו מוקדם, ואז זהו. איפשהו השחקנים איבדו את קור הרוח ונכנסו לפאניקה. ניבאלדו לא הגיע למשחק הזה, כמו שאר החוליה האחורית שלנו.
    קבוצה נורמלית ומאמן עם עיניים ושכל בראש צריכים ללמוד ממשחק כזה. אני מקווה שאיווניר כבר מתכנן איך לתקן את הליקויים בהגנה. לא הגיוני שניבאלדו לא מצליח להרחיק שום כדור שמגיע לרגליים שלו (וספרתי לפחות 3 פעמים כאלו), לא הגיוני שעומר ורד עוזב את גולסה אחרי שהאחרון עובר אותו. לא הגיוני שאף אחד בהגנה לא מנסה לקחת לגולסה את הכדור הרחבה (כששניים עומדים מאחוריו, וייני מלפניו).
    על המחצית השנייה אני לא רוצה אפילו לדבר.

מקווה שילמדו להבא, ושבפעם הבאה לא נבעט בדלי וניקח את הנקודות. קבוצה שרוצה לקחת אליפות צריכה לדעת לקחת משחקים גם כשלא הכל הולך וגם כשמשחקים לא טוב, ע"ע מנצ'סטר יונייטד.

5. אלי מתחן Member

אתם לא נותנים טיפת קרדיט לשחקנים שגרמו היום לקבוצה ששיחקה הכי טוב עד היום בליגה להיראות כמו הפועל ירושלים. קטן ובוקולי היו השחקנים הכי טובים על המגרש.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

המסר כבר עכשיו בכל הליגה, ביכולת הזאת (חוץ מהסיומת) גם האדומים עוד יקבלו על הראש ודור יודע את זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

לא ברצינות, הליגה עוד כל כך ארוכה שזה באמת עכשיו חבל על הזמן להתחיל לדבר על ה'אלופה הבאה'. אחרי שבועות שמכבי חיפה נראתה על הפנים אני ראיתי היום קבוצה מלאת התלהבות וגם יכולת נחמדה. לדעתי המאבק השנה יהיה באמת בין מכבי חיפה לשתי התל אביביות, אבל לדעתי כמו תמיד הליגה יוכרע במשחקים נגד היריבות הפחות גדולות. זו לא הפתעה שהפועל ת"א הפסידה בנתניה, אבל ברור שניצחון של האדומים היה היום הכרחי. אוהדי הפועל ת"א יכולים עכשיו להיות מבסוטים שהמשחק בבלומפילד נגמר בתיקו, אבל הם לא זכו היום בשום נקודה...מכבי ת"א וחיפה כבר נפגשו...

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לא יודע מה אנשים מתלהבים מתמיר כהן, לדעתי הוא שחקן מאוד מוגבל.
    לא רק שהוא לא תורם בכלום מבחינה התקפית, אמרו שהוא הרבה יותר טכני מבוקולי וסיידו, הוא גם בהגנה חלבי מאוד והאגרסביות שאפיינה אותו לפני שעזב לאנגליה נעלמה כלא הייתה. כרגע, עד שהוא יחזור להראות כמו שחקן כדורגל- אני מעדיף 70 דקות בכל משחק מבוקולי.

שי, לא יודע אם צריך להסיק מסקנות מהמשחק הזה, כי יש הבדל בין הרמת מחויבות וההשקעה מול יריבות כמו שתי התל אביביות לבין קבוצות ירודות בליגת העל. מכבי חיפה שצריכה להתמודד עם קבומות שמגנות עם 9 שחקנים, תמיד נתקלת בבעיה, כך שאני לא אתפלא אם במשחק הבא שלנו, באר שבע, ווסרמיל, מאמן חדש, זה ייראה הרבה פחות טוב ונתקשה לפצח את ההגנה של היריבה.

נערך לאחרונה ב: ‏3/10/11
  8. WellNeverDie Member

מוסר הרבה יותר טטוב משניהם יחד.
    איזה תרומה התקפית ראית מסיידו ומבוקולי? שום דבר. תמיר הוא לא הפתרון הכי טוב, אבל המון זמן לא ראיתי אצלנו קשר אחורי שתרם קצת בבישולים, שערים ובניית התקפות.

9. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

הייתי מוסיף את סיידו וגולסה שהיו נפלאים היום.

10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מסיידו אני לא מצפה שיתקוף, אבל אני כן מצפה שיידע להגן ולחלץ כדורים עם האגרסיביות שלו, וזה הוא עושה בצורה טובה.
    בוקולי היום תרם לא מעט במחצית הראשונה כשהצטרף להתקפות מהאמצע. בכלל, הוא אחד שיודע לנווט הרבה יותר טוב את המשחק ולהחליף צדדים במגרש מאשר תמיר כהן. בנוסף, גם בגיל 33, בוקולי עדיין קורא את המשחק טוב יותר והמהירות שלו עוזרת לו לחלץ לא מעט כדורים.

11. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אסור להזכיר את שמו לחיוב, זה אי אכיפת חוק.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שמבחינה מוראלית לאלישע לוי תהיה עכשיו 'פחות עבודה', אבל היות שאתה צודק המאמן דווקא צריך לחשוש מירידת מתח. באר שבע בחוץ עם מאמן חדש היא יריבה לא פחות מסוכנת ממכבי ת"א. אם נאבד שם נקודות אז עוד נבכה על התיקו של היום...

13. Mr Mahamid Member

מזה משחק עונההה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    אני לא זוכר את עצמי ראיתי משחק ברמה גבוהה כזאת בליגה שלנו מאז 4 שנים אפילו יותר..
    כל הכבוד לשתי הקבוצות.. אני חושב שחיפה חזרה לעצמה, והיא בדרך לצמרת..
    הפ' ת"א אכזבו אותי, יכולת חלשה מאוד! ממש שיחקו מכוער!
    איפה העידן של וירמוט, זהבי, נאתכו! התגעגעתי לאילה הימים!

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה כיף ענקי. החל מהיום אני חבר בעמותת אוהדי מכבי נתניה, קניתי את חולצת 'גלי' המיתולוגית שלנו, קניתי מגן לאייפון עם הצבעים הסמל של מכבי נתניה ואפילו הצלחנו לנצח.
    האמת? לא יודע אם הגיע לנו לנצח כמו שהגיע להפועל תל אביב להפסיד. השחקנים באדום השתמשו ביותר מדי טריקים מלוכלכים והתעסקו מעט מאוד בכדורגל.

15. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

זה חדש?