מחזור 7 בלאומית: הפועל חיפה נגד הכח עמידר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ozi, ‏28/10/05.

1. אני אוהב אותך בית"ר! Member

הכח והפועל חיפה סיימו ב1-1

2. Spanish Weapon Member

אגוייה אלומיידה חייב לשמור על הטמפרנט שלו

אני מקווה שהוא לא יקבל וואחד הרחקה.

מה שכן , להבקיע הוא יודע והוא לא מפסיק להבקיע מאז שהוא הגיע , אם אני סופר נכון , יש לו עד עכשיו בערך 8 גולים ב-8 משחקים , תקנו אותי אם אני טועה(הכוונה שלי גם לליגה וגם גביע הטוטו)

חיים בן שאנן הולך עם הקבוצה על כל הקופה ומשחק הכי התקפי שהוא יכול עם שלושה חלוצים , ורק ככה צריך בליגה לאומית ובנתיים זה מוכיח את עצמו.

3. HBSFC Member

יש לו 5 גולים אחי

4. הרצליה Member

אשקלון משווה ל1-1.

5. Spanish Weapon Member

אין מצב בעולם שיש לו רק 5 גולים , פשוט אין מצב

אני זוכר שהיה לו צמד אחד בגביע הטוטו , צמד מול הרצליה , בטוח שהיו לו עוד לפחות 3 שערים

6. הרצליה Member

דודו בן שושן מחמיץ פנדל ומשאיר אותנו זמנית במקום הרביעי.

7. HBSFC Member

הפועל באר שבע היום הוכתרה סופית לקבוצה הכי לוזרית בכדורגל הישראלי.

8. Spanish Weapon Member

אל תדבר סתם אחי

אחי היה במשחק והוא אומר שהוא שהקבוצה נראיתה לא רע בכלל היום , ואם לא ההרחקה של אלומיידה, אין לו ספק שהיינו מנצחים , מה שד"א אמרו גם ברשת ב' ב"שירים ושערים"

יש מגמה של שיפור בקבוצה, השחקנים הצעירים מקבלים במה כי בן שאנן מכיר את הקבוצה ואת חומר השחקנים.

9. הרצליה Member

:aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:
    יש לכם עוד דרך ארוכה אדוני.

10. HBSFC Member

הצחקת אותי.

בוא אני יתן לך קמצוץ קטן

- להפסיד בפנדלים להפועל לוד בגמר גביע
    - להפסיד לקבוצה מליגה לאומית בפנדלים בגמר גביע המדינה מול 25 אלף אוהדים
    - להפסיד ייתרון מול קרב התחתית מול הפועל תל אביב בדקה 53 במחצית הראשונה
    - להפסיד בקרב התחתית הכי חשוב מול בני סכנין בדקה 87

והרשימה עוד ארוכה..
    על זה אתה תענה אם אנחנו לוזרים או לא.

11. Paolo Maldini שחקן ותיקים

לעזאזל, כמה החמצות!!!
    מחצית ראשונה גרועה מאוד של הפועל, חוץ מאיזה מצב אחד של בעיטה חזקה למסגרת, חושך.
    אבל אז הגיע החילוף (המוקדם מאוד, יש לומר) של ברוקס-אבידור. יובל אבידור הכישרון הגדול נכנס והפך את המשחק לגמרי, פשוט שחקן מעולה שקשה להבין למה הוא נשאר על הספסל וג'נאח מקבל קרדיט כל שבוע.
    במחצית השנייה המשחק התנהל בחצי המגרש של הכח, כמה הזדמנויות, כמה החמצות, קורה, משקוף, כדורים ששורקים ליד העמוד, פשוט מתסכל, אבל אפשר לקחת כמה דברים מעודדים מהמשחק הזה.
    2500 אוהדים בקריית אליעזר ואירגון אוהדים גדול שמתגבש בימים אלו, איזה קהל.

שורה תחתונה: הפועל חיפה נתנה משחק טוב, הגיע לה לנצח, אבל מי שלא כובש, לא מנצח.

אה כן, קובי שאלו שוער גדול (אמרתי את זה כבר פעם, אבל אני אזכיר את זה שוב), איבוס יובלדיו בלם גדול, יוסי ג'נאח שחקן גרוע.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/10/05
  12. הרצליה Member

אתם לוזרים אבל לא הכי לוזרים.

-להפסיד עלייה לקבוצה שנאבקת על החיים שלה שנמצאת מתחת לקו האדום לאחר 9 ניצחונות רצופים.
    -להפסיד עלייה לאותה קבוצה שנה לאחר מכן כשהיא שיכורה עד הראש.
    -להפסיד בגמר גביע המדינה בפנדלים, במקום לנצח 3-0 ומעלה.
    וזה רק בשלוש השנים האחרונות.

ד"א לכם יש אליפויות וגביע, לנו אין כלום.

ברדיו אמרו שהיו 1000, לא מפליא הם פשוט ליצנים שם.

נערך לאחרונה ב: ‏29/10/05
  13. Brook Member

טוב בוא נתחיל ככה שיש שיפור מאוד מאוד מאוד משמועתית ביכולת
    הקבוצה מתפקדת יש חוליית הגנה מאוד חזקה עם החזרה הענקית של יובלדיו שמחזיק לנו את כל חוליית ההגנה.
    היום במשחק ראינו מגן תוקף צעיר מהיר, בעל תאקל טוב, רעיית משחק לא רעה וגם הגבהות טובות, למגן הזה קוראים עידן בלסטרה- בחור שקט לא עושה רעש בניגוד לברוקס והיום הוא בהחלט נתן משחק גדול באגף שלו.
    הקישור האחורי עדיין לא עושה את מלאו העבודה כאשר עמאר ממשיך ביכולת הרעה
    שקורי דוווקא קשר אחורי מרענן- קצת איטי ומגושם אבל לא רע בכלל.
    הקישור ההתקפי גם כן לא מתפקד וזה בגלל שמחזיק אותו שחקן אחד ויחיד- דודו אברהם.
    דודו לא יכול להחזיק את כל הקישור, לא יכול לתת את הכדורים, הוא צריך עוד קשר התקפי לידו שיעזור לו.
    לכן זה לא רלוונטי המערך ההגנתי שכל פעם רב"ש עולה 4-3-1-2 עם 3 קשרים הגנתיים:
    בן מרגי- עמאר- שקורי
    ממש לא לעניין ראינו עם כניסתו של אבידור במקום ברוקס (ששיחק אגב מאוד מאוד חלש, כנראה יותר מדי הפועל ת"א בראש שלו) שהפועל התחילה לשחק עם אבידור כקשר התקפי בכנ, ימין ביחד עם בלסטרה ושקורי עשו הרבה בעיות להגנת הכח. דודו אברהם באגף שמאל ביחד עם בנן מרגי לא בלטו אבל עשו את העבודה שלהם. בעצם הפועל עברה באמצע המחצית הראשונה לעבור לשחק במערך של 4-4-2 קלאסי כאשר לדנב קצת מאחורי ג'אנח.
    אפרופו ג'אנח מקורות מסרו לי שהוא קרוב משפחה של רן בן שמעון, אחרת אין לי הסבר אחר למה הוא בהרכב. הוא קיבל איזה 3 מצבים של 100 אחוז גול וכולנו יודעים מה יצא מזה.
    ציונים:
    קובי שאלו- 6 כרגיל שולט בכדורי גובה, לא היה לא ממש מה להתאמץ, למרות שיש לי הרגשה שאם המיקום שלו בגול שספגנו היה יותר טוב, היינו מנצחים במשחק הזה
    תומר ברוקס4- משחק גרוע מאוד שלו, איבודי כדור, עמידה לא נכונה, לא הצטרף להתקפה, הראש שלו נשאר בת"א.
    איבוס יובלדיו6.5- משחק מצוין שלט בכל כדורי הגובה, סידר את ההגנה. בקיצור בלעדיו הפועל לא תוכל לתפקד.
    ניר סוחר 6- לא ראינו ממנו היום משו מיוחד, לפחות לא עשה טעויות גדולות.
    עידן בלסטרה 7- פשוט משחק ענק של המגן הצעיר הזה, מספר 12 שלנו תקף, רץ, עשה הגנה פשוט משחק גדול. כל הכבוד ילד!
    רמי עמאר 5.5- ממשיך ביכולת הרעה, אמור לנהל את המשחק ולא עושה את זה, גם לא משתתף במשחק כל כך.
    נתן שקורי 6- משחק לא רע של נתן, ההעברה שלו לקשר אחורי בהחלט עושה לו טוב, יש לי הרגשה שמקומו במרכז ההגנה יותר... אך עדיין הוא מגושם ומשחק מאוד מאוד איטי.
    מאיר בן מרגי 6 - מאיר ממשחק למשחק מראה לנו שהוא יהיה על המגרשים עוד הרבה זמן, ושיש לו עוד כוח ונשמה להעניק לנו. ישר כוח מירו!
    דודו אברהם 5.5- אני יודע שקשה לו, אני יודע שהוא לבד בקישור ההתקפי, אבל בכל זאת משהו ניצוץ של כדרוגל לא רואים ממנו. עובר שחקן אחד ומאבד כדור עובר שנייםומאבד כדור. הוא לא קורא נכון תמשחק ונעלם לחלקים גדולים מהמשחק.
    ויטאלי לדנב 6.5- נבדל=לדנב כבר אמרתי? חוץ מזה שחקן נפלא רכש גדול הפועל עשו.
    הוא ואבידור מצילים את הקבוצה מירידת ליגה.
    יוסי ג'אנח 4- פשוט לא שחקן ליגה לאומית, יכול להיות שהוא יתאים לליגה ב' או ליגה א' אבל לפה הוא לא מתאים, אין לו רגל מסיימת והוא חלוץ, מי שמע על כזה דבר! נמאס להתעצבן ממנו כבר!!!
    מחליפים:
    יובל אבידור 7.5- נכנס ושינה לגמרי את המשחק. הוא הביא מהירות משחק שונה הכניס כדורים וגם כבש את הגול המצוין. משחק מצוין שמוכיח שוב לרן שמקומו בהרכב.
    אסי בוזגלו 5- חילוף תמוהה מאוד, רן מוציא את אחד השחקנםי הטובים במגרש, לדנב, ומכניס קשר התקפי שלא תורם הרבה. אסי האט בצורה משמועתית את המשחק ויש לי הרגשה שאם ויטאלי היה נשאר במגרש היינו יוצאים מחייכים מהמשחק הזה.
    שי סיבוני 5.5- מראה את ההבדל בין סיבוני של עונה שעברה לסיבוני של העונה. ח-ו-ש-ך.
    בשורה התחתונה הרכב 4-4-2 עם לדנב וליסאסי בחוד כרגע זה ההרכב האידאלי לקבוצה.
    קהל: 2000 אוהדים כל דקות המשחק עודדו בלי הפסקה ביחד עם שיר חדש ששרו בלי סוף...
    בקיצור שער 5 נשמה!!!

14. עד המוות הפועל Member

אשרייך

חוץ מזה אפשר לציין את הקהל, את לדנב, אבידור, בלסטרה ובעיקר יובלדיו שנראה שחזר לעצמו, שהיו ענקים!
    והחילוף של בן שמעון שהוציא את לדנב גמר לנו תמשחק .. חילוף דבילי ביותר

15. הרצליה Member

לפי מידע ממקור אמין ניר סוחר ביקש שיחרור מהפועל חיפה.