רפי כהן,אלכס לויט,תומר אליהו,ליאור דה כלבו שאתם הצעתם לו הצעה לבוא אלייכם, האגן שהייתם מתים שיהיה אצלכם, והשוער כמובן, רמי עזיז שלומי חנוכה, ואופיר עזו בקרוב חותם אלצנו
הפועל ב"ש - הפועל אשקלון שלב גישושים חשוב מאוד העונה. ניצחון של ב"ש והיא הופכת להיות חלק מהצמרת ללא שום הפסד. ואותנו שולחת לתחתית. אני מאוד מקווה שזה לא יקרה. אישית אני חושב שבב"ש למרות הניצחון יש לחץ גדול מאוד. ועכשיו גם יש ציפיות. והם או יפרקו אותנו או יתפרקו. 1-0 קטן לא יהיה פה. אני מכיר את הקבוצה שלי כאחת שטובה עם הגב לקיר והיום אני מצפה ליראות הפתעה. בקשר לשחקנים המשוחררים. באמת מאכזב מישל דיין עושה הרבה טעויות, חבל שהוא לא מאמין במה שהוא בנה. וכבר במחזור 5 חצי הרכב מוחלף. בכל אופן סנטוס עד שלא מגיע מחליף. לפי דעתי היה חייב לישאר בקבוצה. מדברים על זה שאופיר עזו יגיע, אני לא רואה את זה קורה
מעניין מה יהיה היום עם הפועל חיפה.. המשך של מסע התאוששות מעורר תקוות, או נפילה כואבת? משחק קשה בו הם מארחים את רמת עמידר צריך לקבוע לאן ילכו העונה.. רמת עמידר אחרי הפבד כואב, הפועל חיפה אחרי נצחון בכורה, אז יש מצב להמשך המסע...
עכו לא קבוצה גדולה כמו שאתה עושה אותה. רפי כהן זה לא אותו הרפי כהן של שנים עברו לא נשאר ממנו כלום. תזכור מה אני אומר לך יותר מ-6 שערים הוא לא מבקיע העונה. נימבה?3 שנים הוא שיחק בקבוצת תחתית בלאומית ולא בלט יותר מדי, אז בגלל שהוא נתן 2 מול הרצליה? גם תרנגול עיוור מוציא גרגר. עזו-לא סובל את השחקן הזה האמת. בקיצור ע"פ הסגל קריית שמונה חזקה יותר מעכו,לא שזה קובע משהו כי גם הסגל של הרצליה חזק יותר משל עכו, אז???
הממממ לא חושב שעזו יירד לליגה הלאומית. לעזו יש הצעות ממכבי נתניה, ממכבי פתח תקווה, בני סכנין, ומהפועל פתח תקווה ככה שאני לא חושב שיש סיבה לעזו לרדת לעכו או לכל קבוצה אחרת בלאומית בזמן שיש לו הצעות טובות מהליגה הלאומית.
יניב והבה חתם בהפועל ירושלים. די מוזר ההחתמה הזאת כי לירושלים אין בעיה רצינית בעמדת השוער לפי המשחק אתמול, את שני הכדורים לא היה לו סיכוי לעצור. בטח שיניב והבה הוא לא חיזוק כל כך רציני. ואיציק אולי תסביר לי מה טוטו תמוז עושה בתמונה שלך?
עכו לא גדולה כמו שאני עושה אותה? פחחחחחחחחחחחחחחחח כן,אני מודה שאתם יותר טובים,בגביע פחחחחחחחחח :aaarofl: אנחנו בליגה שזה יותר חשוב ! חחח איך אתה מסביר את זה שנימבה כבש לא רק נגדכם, וכל מישחק שני של נימבה הוא כובש,להזכיר לך הוא לא שיחק את 4 המחזורים הראשונים, אתם לא עולים ליגה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ואנחנו כן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
ראיתי העונה את עכו מספר פעמים, ראיתי העונה את הרצליה מספר פעמים. ועם כל הכבוד, להרצליה יש סגל שחקנים הרבה יותר מוכשר, מאמן יותר טוב, והם פשוט קבוצה יותר טובה מעכו.
היום הבנתי שקריית שמונה הקבוצה שמשחקת הכי מלוכלך בליגה כזה כסאח לא ראיתי בחיים שלי איך שהם מתכננים לשחק על הרגליים של השחקנים אפשר למות מזה! נ.ב. אמרתי כבר שב"ש עושה היום תיקו ביתי 6 רצוף...? (0-0..)