אני מניח שהבעיה היא כספית(לצערנו זה קורה הרבה לאחרונה בספורט), פשוט לא משתלם להם כלכלית לשדר את הליגה האיטלקית בערוץ הספורט. ואני חושב שכולם יסכימו ששער דקות משולבות עם הליגה הספרדית והאיטלקית עדיפים על אחת הליגות(או שתיהן) בכיס של פיני זהבי וצ'רלטון. כי מה לעשות, בלי ספורט5+ לא היה ערוץ הספורט היום(לא מאמינים תשאלו את אבי מלר).
להבדיל מהצ'מפיונס ליג, היום לריאל לא הייתה עזרה משופט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx ביום רביעי השופט החזיר את ריאל למשחק, כאשר השער הראשון היה צריך להיפסל, ולא היה גם פנדל על ראול. בכל מקרה, אי אפשר לזייף כל כך הרבה ביכולת ולא להפסיד, וריאל נראית רע מאד והפסידה בצדק. אין לי ממש קבוצה פייבוריטית בליגה הספרדית, אולי קצת ולנסיה בגלל סגנון המשחק המעניין שלהם, אבל נראה שהשנה זאת השנה של ברצלונה כנראה.
כמה חבל שגם בריאל חושבים כמוך. לא צריך שינויים, הכל בסדר, נצא מהשבר,זה רק עניין של זמן... זה מה שאתה חושב? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx תתעורר חביבי. מלחמה לא תמיד מספיקה. אין מצב שבקהאם וסלאדס יחזיקו את הקישור האחורי ויאפשרו מתפרצות מהסוג הזה של לוקה. ראיתי כמה פעמים במשחק איבודי כדור של בקהאם, לפעמים כי זידאן פשוט עמד במקום ולא לקח אותם ולפעמים כי הם פשוט לא היו בכיוון הנכון. הבעיטות של בקהאם, לא מממצבים נייחים, הולכות רחוק מאד מהשער. ואולי הוא לא האשם העיקרי, אבל ברור שהלגרה עדיף עליו. ואני יכול להגיד לך בבירור שריאל לא תתחיל להבקיע ביכולת כזאת. בקהאם, פיגו וזידאן לא ידעו לפרוץ את ההגנה של לה קורוניה במשחק הזה. הם לא סיפקו כדורים טובים לחלוצים. אבל אני בטוח שיכולת כזאת מספיקה לך, אבל פשוט שתדע, שעם היכולת הזאת לא נגיע לשום מקום.
מכה קשה לבארסה ! אדמילסון יעדר בין 3 חודשים לשישה חודשים . http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20040927a/9edmilson.Xxx
טוב שאתה לא מעוות את דברי עד השורש. אמרתי שלא צריך שינויים? אמרתי שהכל טוב ויפה בריאל? אמרתי שיש שיפור, יש שיפור גדול מתחילת העונה, הקבוצה משחקת כדורגל, זה כבר משהו, ברור שעדיף שיביאו קשר אחורי ראוי, יעיפו את רונאלדו, אואן ובקהאם קיבינמאט, והכל יהיה טוב יותר, אבל אנחנו עכשיו באוקטובר, אי אפשר לקנות שחקנים, אי אפשר לעשות שינויים מרחיקי לכת, בקהאם הרי לא יירד לספסל, ולהכניס את הלגרה במקום סלאדס תהיה טיפשות לאור היכולת הטובה יחסית של סלאדס בסידור המשחק של ריאל מאחור והעדיפות של הלגרה על פני פאבון בהגנה. וכן, אם ריאל תמשיך לשחק ככה גם השערים יגיעו, 50 פעמים הכדור נכנס לרחבה של דפור, פשוט לא היה מי שידחוף אותו פנימה וגם כשהיה הכדור פגע באיזה שחקן של דפו. השער של לוקה לא קשור לקישור אחורי, זו גם לא מתפרצת, הוצאת חוץ, מסירה ארוכה וחור גדול של סלגאדו שלא עצר את לוקה, פה אין לי איך לבוא בטענות לקישור האחורי. בקהאם בעט פעם אחת לשער בכל המשחק, ככה שלהגיד שכל הבעיטות שלו הלכו החוצה זה קצת מצחיק. בוא נגיד ככה, אני הרבה יותר אופטימי אחרי ההפסד הזה מאשר אחרי הניצחון מול נומנסיה.
לא הייתי אומר שהלגרה עדיף על פאבון בהגנה, אבל אם כבר, יש את ראול בראבו. כשהוא שיחק - ריאל לא ספגה, כשהחליף אותו סמואל, ריאל ספגה. ראול בראבו הוא בלם מצויין וזה יהיה טוב אם הוא ישחק כבלם והלגרה כקשר אחורי. ולא אמרתי שהלגרה צריך להחליף את סלאדס, הוא צריך להחליף את בקהאם. ריאל זקוקה לשני קשרים אחוריים ותסכים איתי שבקהאם הוא לא קשר אחורי. סלאדס הוא באמת שחקן טוב, אבל הוא לא יכול להחזיק את כל הקישור האחורי לבד, לכן עדיף שהלגרה ישחק לידו. ודווקא היו 3 בעיטות של בקהאם שאני זוכר מצוין, הן הלכו רחוק מאד מהשער, בערך כמו של רוברטו קרלוס. ואולי יש השתפרות בריאל, אבל זה כי השחקנים התחילו להילחם. אני שמח לראות את ריאל נלחמת, אבל עדיין כואב לי לראות אותה מפסידה. וכמה אפשר להגיד שהשערים יבואו... עד שלא יעשו שינויים משמעותיים, לא יבואו שערים. ואני במקומך לא הייתי כל כך אופטימי, כי יש לנו את בטיס במחזור הבא, בחוץ, והיכולת של אתמול לא תספיק.
שמישהו ייקח מאיתנו את האנגלים המשוקצים האלה כבר!!! בקהאם החליט שהפעם הוא עובר להרוס הכל באגפים. כמה מסירות גרועות הוא חילק, אל אלוהים. ראבק לכמה איבודי כדור הוא ופיגו גרמו! הלכו עם הראש בקיר כמו חמורים, דפור' מצופפת והם ממשיכים להגביה, אולי זה יעזור. אהבלים. ר-ק מסירות ק-צ-ר-ו-ת עובדות מול ציפוף שכזה! עדיף ויעיל יותר היה לבעוט מעיגול האמצע! אואן החמיץ מצבים שמוריינטס היה כובש אם היו גודעים לו את הרגליים. סמואל לא מבין מה רוצים ממנו, הלגארה מכין את הפוזה הבאה של תפיסת הראש אחרי הגול, וכך יוצא שמיצ'ל נשאר לבדו מול לוקה חסר אונים. כן, וכך אנחנו מפסידים עוד משחק וחלום האליפות נמחה ונשבר לרסיסים, בדיוק מה שבחלום אחר, דיסקרטי יותר, קורה למוח של פלורה.
נו, ומה אני אומר כל הזמן הזה? בקהאם לא מתאים לריאל, שיעוף כבר! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx
אנשים אומרים שלא הגיע לריאל להפסיד. אני אומר שכן. זה לא שלא ניסינו, זה לא שלא נלחמו, זה לא שלא היה אש בעיינים... אבל אותה אש היתה מהולה באופוריה. משפטים כגון "יצאנו מהמשבר!" אין יותר בעיות בעולם!" אנחנו כלים!" ליוו ללא סוף את המצב רוח של המשחק. שלא תבינו אותי לא נכון, לא היה זלזול אבל היתה הרגשה שכל מה שננסה יעבוד.בעיטות מזוויות מופרחות וממרחקים מגוכחים. ארתור, מאוכזב מהאכזבה.
שמע, אם ניצחון אחד על קבוצה במשבר לא פחות חריף נחשב אצלם "יציאה מהמשבר", אז כן - המנטליות של הקבוצה שלך בקאנטים. אבל לא נורא, שימשיך ככה מצידי...
באיחור קל, תגובותיי למחזור. קל להאשים את שינוי השיטה הפתאומי של רייקארד ביכולת הבינונית-עד-חלשה של בארסה, אבל זה לא הגורם הבלעדי. נכון, המשחק עם 4-2-4 יצר צפיפות יתר באזור ה- 16, שמנעה מבארסה תנועה זורמת של הכדור. גם ג'יולי לא מצא מקום ברחבה לכניסות הזריזות שלו. בכלל, העכברון, אטו ורונאלדיניו הם לא שחקנים שמתמחים בתמרון בשטח מצומצם. כמו כן, לאחר שרייקארד עמל כל כך הרבה על התאמת הסגל ל- 4-4-3, מוזר למדי שהוא מחליט פתאום לשנות את השיטה. למרות שלפי דעתי זוהי שיטה עדיפה, ניסויים שכאלה צריכים להערך או בקדם העונה, או באופן הרבה יותר מבוקר. אבל, כאמור, זה רחוק מלהיות הגורם הבלעדי. יש לי הרגשה שגם במערך הרגיל בארסה הייתה מתקשה (אחרי הכל, זה לא שאדמילסון לוקח חלק פעיל במשחק ההתקפה). אני חושב שהגורם האמיתי הוא הדבר ממנו לאפרוטה כל כך חושש - האופוריה. השחקנים עלו למגרש ביהירות, בציפיה לתת הצגה. לכן, רונאלדיניו ואטו עסקו בתרגילי כדור מיותרים. לכן, כל ה- 11 הופתעו כאשר ראו מולם קבוצה לוחמנית שאינה מתכופפת ומורידה את המכנסיים, אלא מתקלת ומחפשת מתפרצות. זו גם הייתה הסיבה העיקרית מדוע אנדראס אינייסטה, איש המשחק, היה כה דרוש על הדשא. הקטלוני הוא השחקן הכי שקול והכי פשוט. הוא מזכיר בגישת הנונשאלאנט שלו את חואן קרלוס ואלרון של דפורטיבו לה קורוניה. מה משנה היריבה? צריך לבוא ולתת את אותו המשחק הפשוט. איפה שרוני היה מנסה לעביר, אינייסטה מחלק מסירות סרגל. עם כניסתו למשחק, השחקנים מיידית המתקמו טוב יותר. ומהשחקן המצטיין, לחלש. יש לבלטי כדורגל. אבל הוא מתעקש לא להראות אותו. למה הברזילאי לא חושב כשהוא מקבל כדור על הקו וממהר להרים? למה הוא חושב כאשר הוא מקבל כדור מול שוער ומתעכב בבעיטה? העכברון עושה תנועה פנימה? תמסור לו. דקו בא מאחור? תחזיר לו. בארסה זה לא קבוצה של הרמות סתמיות (ויסלח לי הגולש לארסון). וכמה מילים על רונאלדיניו (שמתאימים גם לסמואל אטו במידה מסויימת). אם תשאלו אותי, הוא מאלץ את עצמו לעשות את התרגילים האינדיבידואליים שלו. מה שראינו ביום ראשון לא בא בטבעיות - רונאלדיניו חש שמתפיקדו לבדר את הקהל וזה מאוד לא טוב. הוא צריך לחזור לשחק כמו בעונה שעברה - כמו עצמו, בטבעיות. האלסטיקוס כבר יגיעו מעצמם. פגרת הנבחרות באה בזמן נוח מאוד לבארסה. שבועיים זה זמן רב מאוד לזכרון הקצר של אוהד הכדורגל, ולאפורטה ידע לרתום את התקשורת הקטלונית כדי לטאטא את היכולת החלשה של היום מתחת לשולחן. רייקארד, נקווה, לא ישכח אותה וירביץ בחניכיו את תורת הצניעות. בסופו של דבר, מתאים לי לסיים את החלק הראשון של העונה במקום הראשון, ועם יכולת מצויינת בסך הכל. אני דווקא יותר עם מקס פה מאשר שאר המדרידיסטאס. זה לא היה הפסד של משבר, מסוג התבוסות שבאות בגל. זה היה מסוג ההפסדים שקורה, אפילו לקבוצות גדולות כמו ריאל מדריד. הם ניסו, הם הניעו את הכדור, אבל לא הצליחו למצוא את הדרך סביב הסגירה המעולה של דפורטיבו. זהו. הם לא נראו עלובים, אנמיים ועובדי עצות כפי שהיה מול בילבאו למשל. לא, ריאל עוד תחזור. הבני-זונות הלבנים עוד ילחמו על התואר עם ברצלונה, ואני מקווה שרייקארד ידע לנצל את 7 נקודות הפור האלה. ובאשר לדפורטיבו - חאבו אירורטה שוב מוכיח את הגאוניות הערמומית שלו. כאשר הוא אמר שאין מקום כמו הברנבאו לחזור בו לכושר טוב, הוא התכוון לכל הברה. הבאסקי הוא בדיוק מסוג המאמנים שלוקח קבוצה במשבר למגרש הכי קשה (או אחד מהם) ויוצא עם תנופה חדשה. פתאום, דפורטיבו נראתה כמו קבוצת כדורגל, שמשחקת לפי תכנית משחק. אם אירורטה רק ידע איך להסתדר עם האופי האדיש של שחקניו ויצליח לשכנע את לנדוירו לרכוש שחקנים בחורף, סופר דפור תחזור למקומה הטבעי בצמרת. למרות המקום השלישי, אני די מאוכזב מסביליה. יש להם את הפוטנציאל להציג הרבה יותר כדורגל. 0-0 מול הקבוצה החלשה בליגה במשחק משמים? לא יפה. אני מבסוט מאוד מלבאנטה. עושה רושם שפליקס אטיין יהיה הלהיט הגדול של הליגה, וגם סרחיו גרסיה, כשרון ענק, החל לכבוש. תוסיפו לזה את מאנצ'ב הסקורר, ויש לנו פה קבוצה חמה אש. ואתלטיקו? אין יציבות. טורס לבדו לא יכול לעשות הכל. ולסיום... :aaarofl: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx אתה ראית את הגול של בילבאו מול מדריד? אחד מהדברים הכי מצחיקים שראיתי בחיים שלי.
אני לחלוטין מסכים איתך לגבי בלטי. הבן אדם פשוט מפחד מהכדור, והגיע הזמן שרייקארד ייתן לו קצת ביטחון, כי מגן ימני מחליף אין כל כך לבארסה (אולי מארקז?)...
לא מאמין במארקז,לא כבלם ולא כקשר אחורי כשעלה לדקות האחרונות מול נומנסיה. האופצייה כמגן ימני תחליפי יכולה להיות אולגר או פויול. לדעתי פויול כמגן ימני הוא מספר 1 בעולם,אבל המחשבה שהוא לא יהיה במרכז ההגנה די מפחידה. למה אין 4 פויולים בברצלונה...