מחזור 6 בליגת העל: 2-3 גדול לבית"ר על הפועל בטדי

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Oct 5, 2012.

1. viValencia Member

לפי החוק אם השחקן משתיק את הקהל= כרטיס צהוב נקודה
    זה שבמקומות אחרים לא שורקים זה לא מבטל את החוק.
    ואם צריך לבוא בטענות זה על המשחק המלוכלך והלא ספורטיבי
    של הפועל שהתקשורת הצבועה מתעלמת ממנו, אבל זה כבר רק
    מצחיק אותי לראות את כל התגובות האלה.

המקסימום שכריסטיאנו רונאלדו עשה השנה אחרי גול זה תנועת
    הרגעה לספסל שלו בקלאסיקו וגם אם היה משתיק את הקהל
    אז כן היה מגיע לו צהוב.

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

כשיש שופט שהשחקנים לא מכבדים אותו בלשון המעטה, כל תגובה שלהם מתבטאת בחוסר זלזול, ולכן גם כמות הצהובים הגדולה, ובכלל נראה בדקות רבות שהשופט די איבד את השליטה על הנעשה במגרש. מבחינתי אלון יפת חייב לשפוט משחק כל כך טעון. לדעתי אולי הכי טעון שיש לנו בליגה.
    מבחינה מקצועית, בית"ר הייתה ניראית טוב, והאמת שגם ב 11 שחקנים היא הייתה מסוכנת יותר, שיחקה מה יותר, וגם הגיע להרבה יותר מצבים. אם אני לא טועה הסטיסטיקה עמדה על משהו כמו 8 בעיטות של בית"ר למסגרת לעומת 3 של הפועל. בית"ר משחקת מהר, המגנים תמיד תוקפים, באמת שתענוג לראות אותה. הפועל כרגיל מסתמכת על מתפרצות, שכמעט תמיד מצליחות לה עם המשולש הקטלני הזה.

בקשר לאלי כהן, העונה שהוא לא לקח אליפות עם מכבי חיפה עם סגל מטורף שהיה לו, תזכר מבחינתו לעד אצלו. חשוב לציין שבית"ר מאז הגעתו ניראית לא רע בכלל, והוא כן מצליח לתת מהניסיון שלו לחברה הצעירים. אבל מכאן ועד להוביל קבוצה לאליפות עם בחירת זרים טובה, אני בספק. מה שכן, אם כבר הייתי מעדיף את אלי כהן שאימן בעונה שעברה את הפועל עכו, במקרה של פיטורי עטר.

Last edited: Oct 29, 2012
  3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

פראירים לא מתים הם פשוט חותמים בהפועל באר שבע...

4. אלי מתחן Member

מישהו שם לב שמתוך איזה 10 צהובים שיצאו במשחק, אולי 2-3 היו על עבירות וכל השאר על שטויות?
    השופט לא שלט במשחק. אוהדי הפועל אוהבים להתבכיין, טוטו טיפש ולכן קיבל אדום.
    באמת ששחקנים מטומטמים כאלה הרבה זמן לא ראיתי, ערן לוי צועק על הקוון אחרי שהקוון אפילו לא הרים לו דגל, קובי מויאל מקבל צהוב על זה שמסר בלי לחכות לשופט, ממן בועט כדור על רגל של שחקן שמסדר אותו למצב נייח.
    בקיצור, לא היו חסרים צהובים על חוצפה היום, זה לא שהשופט פתאום החליט להקפיד. טוטו לא היה צריך להדרדר לפרובוקציות של הקהל.

5. oranfu Member

שטויות. זה לא צהוב. זו החלטה אומללה של השופט שהיה גרוע כל המשחק.
    אם זה היה הפוך אוהדי בית"ר היו משתוללים על ההרחקה הזאת.

רואים לא מעט חגיגות כאלה באירופה ואף פעם לא נותנים עליהן צהוב, בטח לא צהוב שני.
    זה גם מוגזם לחלוטין. זה לא שהוא רץ ליציע של בית"ר ועשה תנועה מגונה.
    יש גבול על מה מרחיקים. זה חלק מהשואו.

6. yedidel Member

צריך להחמיא לחיים יעקב, שלקח משחק עם הרבה אירועים וניהל בצורה מצויינת.
    אין הרבה שופטים בארץ שהיו מוציאים את הצהוב השני המוצדק הזה לגבאי בדקה 20.

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהשאלה:

חברה תתעוררו - בית"ר ירושלים זאת אימפריה!

מה שהלך היום בטדי הזכיר נשכחות משנים יפות יותר, טירוף אמיתי אווירה של אירופה ואי אפשר עכשיו לתת התייחסות רצינית למשחק מה גם שמה שראינו היום סביר להניח לא נראה הרבה במשך הליגה כי כל שחקן היום נתן 150% ולא נראה את זה לאורך זמן.

רק לגבי ההרחקה של הבבון - אמנם לפי החוקה זה אדום אבל בוא נודה באמת שזה לא באמת אדום אבל שחקן שכל משחק נגד בית"ר דואג להתגרות בקהל, לחמם את האווירה הגם ככה טעונה במכוון וכמובן הצלילה שלו נגדנו בגביע לפני שנתיים והיום שוב דאג קודם להתגרות בקהל לפני שחגג את השער אז שלא יתפלא שגם הדין שלו הגיע היום, עזבו את זה שגם נענשו בגללו לכמה משחקי רדיוס בשנה שעברה.

ורק תחשבו שהמאובנים המושחטים בבית הדין רצו להרוס לנו את חוויית הכדורגל הנפלאה של היום...מזל שיש ערעורים.

8. אלי מתחן Member

3 עצורים של הפועל לעומת 2 של בית"ר, אכן הקהל שלנו מסוכן.

9. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

אתה לא באמת רוצה לרדת לרמה הזאת. הודעה מביכה.

10. South Boy Member

אני בטוח שכמה אוהדי הפועל חזרו הביתה בלי שמשות ברכב שלהם וכמה ערסים בני 13 עם שרשרת של חי ואולר ביד עשו להם או לילדים שלהם אמבוש וברחו לפני שהשוטרים הגיעו, התקשורת לא כותבת את כל מה שקורה.
    בית"ר ירושלים תמיד אימפריה עד שמגיע ההפסד הבא, ואז הם חבורה של כלומניקים עלובים שלא ראויים ללבוש את החולצה (לא אני אמרתי), כש-17 אלף אוהדים מכניסים בך כמות אדרנלין שלא הייתה אפילו לאוסטרי שקפץ מגג העולם קשה לא לתת תצוגת תכלית כזאת, ה"אימפריה" תעמוד למבחן גדול יותר מול רמת השרון שהיא, כמה אירוני, מזוהה כ"קוטלת האימפריות".
    מעניין אם גם בשבוע שאחרי ההפסד הבא יגיעו 17 אלף בית"רים מלידה וידחפו את הקבוצה 90 דקות או שיגיעו 5 אלף במקרה הטוב כמו בכל שבוע מאז שגאידמק לא הביא דאבל.

11. אלי מתחן Member

לרמה הזאת ירד היו"ר שלכם, שחשב שיעזור למישהו אם הוא יגרום לכולם לחשוב שאתם מגיעים לחומס המופצצת ולא לאיצטדיון הכי בטוח בישראל.
    הוא האשם העיקרי גם באוהדים שלכם שקנו כרטיס ונשארו בחוץ בגלל ההיסטריה של המשטרה בטדי.

12. skyday20 Member

הייתי במשחק הזה, זה הייתה חוויה, אווירה באמת מדהימה, וגם משחק ברמה גבוהה.
    מלפני שריקת הפתיחה האווירה הייתה מצוינת, ואהבתי את הפאניקה של הפועל תל אביב מההתחלה, בערך אחרי שנייה מהתחלה, השחקן שלהם קיבל את הכדור, ומהלחץ הטיס אותו לחוץ בלי כיוון.
    ואז הגיע השער הראשון המהיר, זה הייתה התחלה טובה, אבל גם אחרי שהפועל חזרו למשחק הקהל שמר על אווירה חיובית והמשיך לעודד, גם אחרי כמה טעויות של השחקנים דחפו אותם קדימה.

מלמעלה במקום בקהל, אפשר לראות בצורה יותר ברורה את מה שקורה בכל אזור במשחק מאשר במסך, זה היה כיף, הרבה זמן לא הייתה תצוגת קהל כזאת בטדי. :aaa021:

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

רק חבל שהקהל שלכם שוב לא לומד לקח ובשער הם זרקו על אבוקסיס גרעינים, כוסות, בלונים, ומכל הבא ליד. כבר אמרו בשידור שהשופט רשם את זה בדו"ח שלו. אני מריח עוד עונש על תנאי שהופך למשחק רדיוס. אני לא אומר שלא מחפשים את הקהל שלכם, אבל אתם כל פעם מחדש נותנים לו סיבה. לא חבל להרוס כזה דבר בגלל שטויות? אתם יודעים שהם רק מחכים שתזרקו, ואתם כל פעם מחדש נופלים בפח הזה.

14. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

האצטדיון הכי בטוח בישראל :aaarofl:
    אז למה הדבר שרוב אוהדי הפועל שרוצים להגיע לטדי מתעסקים בו לפני המשחק זה איך הם חוזרים ממנו בחיים?

למה אוהדי הפועל יושבים שעה וחצי אחרי המשחק ביציע עד שאוהדי בית"ר הולכים הביתה?

למה אוהדי הפועל צריכים להחליף בגדים כי אם הם חוזרים בתחבורה ציבורית הם לא רוצים שיזהו אותם ויעשו עליהם אמבוש?

למה אוהדי הפועל צריכים לפחד כשהם נוסעים למשחק כדורגל?

כל זאת ועוד בפרק הבא של בית"ר ירושלים נגד הפועל תל אביב.

אבל בטח, תאשים את לובין שבסך הכל דרש אבטחה וחניה נפרדת לאוהדי הפועל תל אביב, כמו שעושים בדרך כלל אבל הפעם הודיעו שלא.

15. אלי מתחן Member

לא מחפשים את הקהל שלנו, מחפשים את כל הקהלים בארץ. מה לעשות ש18 אלף צופים מגדיל את הסיכוי למטומטמים בקהל.
    שיחפשו מי זרק על אבוקסיס גרעינים ויעצרו אותו, כאילו מדובר באבוקה.