מחזור 6 בליגת העל: 2-3 גדול לבית"ר על הפועל בטדי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏5/10/12.

1. alexshw Member

את המשחק מול בני יהודה נתחיל מהמקום הלפני אחרון בטבלה.

2. Raulito Madridista

כתבתי כבר בפוסט הקודם שלי שהפועל פתחה את שתי המחציות בצורה קטסטרופלית, נבהלה מעכבר ולא מפיל. ברור שיש אחריות גם על השחקנים, וציינתי בעיקר לרעה את גמבה ואת פנסטיל. סקרן לראות את הפועל בעוד כמה מחזורים בלי שני שחקני הנזק האלה. חבל על פנסטיל אבל זה המצב.
    לגבי השופט: לא תגידו מקרה גבולי - פשוט לא, לא שווה כרטיס צהוב בשום מצב. השנאה הספורטיבית והמאבקים האלה בין שחקן לקהל הם חלק חשוב מהמשחק. הכדורגל לא צריך להיות קונצרט. מלכתכילה אמרתי שגרינפלד הזה ילד ולא צריך לשפוט משחק כל-כך חשוב.

הפועל ממש לא קבוצה ששווה אליפות היות ונעשו טעויות בבחירת השחקנים אבל צריך לזכור שמדובר בשלושה משחקים לא נוחים בשבוע. אני פחות מדבר על היכולת אלא על הגישה. בקרוב נסיים את הפרק הכושל באירופה ואני מאמין שניראה יותר טוב בליגה. הבעיה שיש משחקים מאוד קשים עד החורף כמו נתניה במגרש החדש, האלופה ק"ש וכמובן הדרבי.

טוטו תמוז אחד החלוצים הטובים ביותר בארץ והוא שיפר הרבה אלמנטים במשחק שלו. חצי העונה הגרועה שלו אשתקד כשהיה את הסיפור של מונאקו באמצע - קצת השכיחו מהעובדה הזו. אף-אחד לא אומר שמדובר בספורטאי למופת וכן-הלאה. אני מעדיף שחקן כמו תמוז שמוסיף צבע למשחק ובא היום בלי פחד ונתן גול של חלוץ גדול מאשר שחקנים שפוחדים ושומרים על נייטראליות מוגזמת. אין שום קשר לצלילה שלו באותו משחק בגביע.

אגב, כל העניין של 'להחזיר לאדומים' הוא חרטה. אין כאן טעם לפתוח תיבת פנדורה כמו הגול של ארבייטמן ב-2009 וכן הלאה. העונה פסלנו לנו גם גול חוקי ברמת-השרון. הפועל גם ככה משחקת חרא אז לא צריך שהשופטים יסבכו אותנו עוד יותר.

יובל, דיברת על בית"ר במשחקים של הפועל:
    אתה צודק, אבל זה גם נובע מהגישה התבוסתנית שלנו. איפה הימים של ערן זהבי.
    בן-שושן פתאום שחקן כדורגל וכן-הלאה.
    מגרלשווילי נניח דווקא מרשים מאוד מפתיחת העונה - עושה עבודה שקטה מאחורה ותומך הרבה בהתקפה.
    אני בטוח שבית"ר לא תשחק בכזו גישה בבלומפילד ולא נראה אצלה פחד.
    כבר עדיף פגרת נבחרות! (לא באמת)...

באיגוד השופטים מגבים את ההרחקה - "זו לא שאלה בכלל, אין מקום לשיקול דעת" - וואו, באמת שהרבה זמן לא צחקתי ככה :aaarofl:. והנה הנימוק - "אם תמוז היה עושה תנועה מגונה אז זה היה אדום מיידי", אמר בכיר באיגוד השופטים, "אבל תנועת ההשתקה מחייבת כרטיס צהוב - לשופט אין פה שיקול דעת בכלל. תתארו לכם שהקהל היה נדלק מאקט כזה ומתחיל להתפרע ולעשות בלאגן - מה היו אומרים אז כל החכמים?".
    מעניין שדווקא במדינת ישראל הקטנה מנסים להמציא את הגלגל. אנחנו לא כל-כך טובים, בטח לא בספורט. המסר פה הוא שהקהל של בית"ר 'עלול להתפרע' בכל עת ולכן אף שחקן לא יוכל לחגוג יותר בטדי. אבל אם זה יקרה בבלומפילד זה בסדר כי הקהל של הפועל יותר עדין.

נערך לאחרונה ב: ‏29/10/12
  3. תומס מולר Member

כל הכבוד לבית''ר, הם עשו להפועל בית ספר במחצית השנייה.אלי כהן המאמן הכי טוב בארץ
    מעניין אם ראובן עטר החסר מושג ראה היום את המשחק, ראה איך צריך לשחק נגד הפועל ת''א..
    ה''מאמן'' הזה עוד יוריד אותנו ליגה

4. alexshw Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

בגלל זה אלי כהן פוטר מכל מקום שבו עבד מאז פרשת בניון.

5. שער 7 Member

אם הפועל לא מפטרת עוד הלילה את מאמן הכושר, הדרבי הולך להיות אסון...

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דור, לדעתי אתה טועה. אני אומר לך מניסיון שברגע ששחקן מעורב ברגע קריטי מאד בצורה שלילית הדבר בהחלט יכול להתנקם בו. לואיס סוארז התחיל את הקריירה שלו באייאקס עם דף חלק, אבל במשחקי הליגה הראשונים כבר היה מעורב במספר נפילות מאד מיותרות. הנזק שהוא עשה לעצמו ולאייאקס היה אדיר. נורא אהבתי אותו כשחקן, אבל ברור לי היום שהוא גם גרם לנו נזק.

אני לא חושב שהאדום של תמוז בא כנקמה ישירה על אותה התחזות שנתנה לאדומים פנדל שלא הגיע להם מול בית"ר. אני כן אומר שהאווירה במגרש כבר היתה מתוחה וכבר היתה אלימות. גרינפלד כנראה הגזים, אבל הטעות הזאת כבר תוחזר בעתיד לקבוצה שלך. שנינו יודעים שזה יקרה, לא?

רונאלדו או ראול עושים את זה לא מעניין אותי. אלה שחקני צמרת מהעולם. טוטו תמוז שחקן בליגה הישראלית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

7. תומס מולר Member

אתה יכול לצחוק כמה שאתה רוצה
    איזה מאמן בליגה יותר טוב ממנו?
    חלום שהוא יחזור למכבי חיפה
    מאמן מצויין שגם יודע להביא זרים טובים

8. alexshw Member

בהחלט חלום, יסיים את מה שעטר התחיל ויוריד אותנו ליגה סופית.
    אלי כהן היה טוב כשזרים ממזרח אירופה עלו כמו לחמניות. וחוץ מזה עם הסגל שהיה לו כאן הייתי לוקח אליפות ב - 15 הפרש(וגם זה בגלל שהקבוצה הייתה מורידה רגל מהגז לקראת סוף העונה).

9. תומס מולר Member

כמו שהוא הוריד את בית''ר ליגה? עזוב אתה מדבר שטויות
    אפשר לחשוב איזה מאמנים יש בליגה שאתה מזלזל באלי כהן, 90 אחוז מאמנים בליגה הם מתחזים
    כל המאמנים בליגה מלבד קשטן היו מתים שיהיה להם חצי מהידע שיש לאלי כהן

10. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

המשחק הטעון, בתוספת האווירה המחשמלת, גרמו לשחקני בית"ר למוטיבציית שיא.
    אני בכלל לא אופתע אם הם לא יצליחו לנצח את רמת השרון במחזור הבא.

אולי זה לטובה, כי יותר נמוך מזה אי אפשר לרדת... *ציניות*

11. alexshw Member

רוב הידע שלו מסתכם בטביעת עין טובה לשחקנים מאירופה, שכיום עולים מליונים.

12. מרקו ואן באסטן Member

אלכס אתה טועה. אלי כהן יחסית לשאר המאמנים בארץ הוא רמה מעל. הוא מבין כדורגל ומוציא מהשחקנים שלו את המקסימום. והוא יודע להביא זרים. וזה לא קשור למזרח אירופה או מערב אפריקה. הבחור פשוט מבין כדורגל. וגם אלי גוטמן מאז שעזב את בית?ר ועד שהגיע להפועל נעלם מהראדאר ובתקופת חלון הזאת עברו 8 שנים. זה אומר שהוא לא מאמן ישראלי טוב? שטויות. ואלי כהן טוב ממנו דרך אגב.

13. תומס מולר Member

בעונה שעברה טל בנין ייבש את חנן ממן, ממן לא היה שחקן הרכב בהפועל חיפה
    אם ממן היה שחקן הרכב קבוע בהפועל חיפה בעונה שעברה, הפועל חיפה לא היתה מתקרבת אפילו לתחתית
    העיקר שהיללו את בנין החסר מושג

14. alexshw Member

אז למה הוא פוטר מכל כך הרבה מקומות?

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ביתר ירושלים באה לטרוף את הדשא עבור הקהל שלה והפועל תל אביב באה לנצח כדי להידבק חזרה לצמרת. עם שתי הרצונות הללו, שהתנגשו, קיבלנו משחק נפלא. הפועל תל אביב הייתה צריכה לסיים את המשחק כבר במחצית הראשונה, אבל לא הייתה מרוכזת. ביתר ירושלים ניצלה את זה במחצית השנייה ולמרות שנקלעה לפיגור שהגיע משום מקום, ידעה לחזור למשחק בעזרת הרחקה של טוטו תמוז, שגם כן הגיעה משום מקום.

היה מרשים לראות את היציעים בטדי. כן ירבו.