מחזור 6 בליגת העל: 2-3 גדול לבית"ר על הפועל בטדי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏5/10/12.

1. Bensh Member

כן, כי "אנשי בית"ר בתקשורת" הם אלה שהפיצו את שקר הבננות המגוחך שלכם
    עזוב, אתה מקופח. עושים תקדימים על הגב שלכם כל הזמן. בטח גם אלירן עטר לא קיבל ב2009 צהוב שני והורחק על התגרות בקהל, נכון?

2. Don Joan Roman Member

מי שעשה את זה לעיסוק בבנות זה אמיר ליובין ששלח את דגמבה דגמבה למצלמות, ביום שאתה תהיה רציני גם תקבל תשובות רציניות, אם לבית"ר היה כוח בתקשורת אז כולם היו מבינים שהמקרה של טמילה מעוגן בחוקת המשחק בדיוק כמו שמעוגן בה שכדור שעובר את הקו של השער הוא שער, אבל לא בגלל שעל תנועת הקלמה של כריסטיאנו הוא לא מקבל אדום אז זו החלטה שערורייתית, עצם העובדה שבמקום להתעסק בבננה של עזריאל מתעסקים בשקרים ובהמצאות שלכם זה כוח תקשורתי,זה עבודה תקשורתית של אנשי מפתח, שלא נדבר על זה שפירסמתם את שקריכם ברחבי הגלובוס שזה נושא בפניי עצמו, אבל הכי מצחיק שאתם כקהל ניסיתם להגיע לפיפא עם האדום של טמילה והם בעצמם אמרו לכם שהוא מוצדק ושאת התלונות על הגזענות שלא הייתה עליכם להגיש עם הוכחות לאבי לוזון ולא אליהם ואתם עדיין חיים בשקר אבל אתה צודק התקשורת בעד בית"ר הם השפוטים שלנו.

3. ogabona Member

זה לא האישו, בננות לא בננות, אתם באמת לא מרגישים מגוחכים שאתם מדברים על זה?
    אני אפילו זורם איתכם ונגיד שלא היו בננות, גזענות הייתה? עשיתם פה ביגר אלסוור ביי דה בוק וכל התקשורת זרמה איתכם.
    תביא תמקרה של עטר אני אוכל לדבר עליו, בינתיים אני זוכר את הדרבי שמשיח גנב לנו, שבו עטר היה צריך להיות מורחק בצהוב שני בדקה 30 אחרי שהרחיק כדור בהפגנתיות אחרי השריקה. קיבל צהוב? קיבל פנדל.
    וזה שכל התקדימים על הגב שלנו זה עובדה.
    מתי שחקן הורחק ממשחק ליגה על עבירת משמעת בנבחרת?
    ממתי בית הדין לקח תמונה של צלם פרטי של קבוצה בשביל להעמיד שחקן לדין על אירוע שלא נרשם בדו"ח השיפוט ועוד מרחיק אותו לשני משחקים?
    איזה עוד קבוצה בעולם ספגה שער באישור של הטלויזיה? ועוד ועוד ועוד.
    הדבר היחיד שאני מצליח לחשוב עליו שקרה לקבוצה אחרת זה היה לפני 5-6 שנים, ששחקן של מכבי קיבל אדום באחד ממשחקי הידידות במחנה אימונים, והורחק ממשחק ליגה.
    יש דין לכל שאר הקבוצות, ויש דין להפועל.
    "מעוגן בחוק"? אף-שחקן-לעולם-לעולם-בכל-העולם-אי-פעם-לא-קיבל-על-זה-צהוב. פתאום קם לו שופט שמחליט להמציא מחדש את חוק ההיגיון.
    גם סגרתם הרמטית את זה עם תבריזי ומאיר לוי שאוהדים בית"ר בתור המשקיף והשופט הרביעי ש"לא שמעו קריאות גזעניות". מעניין.

ושלא תחשוב שהנושא הזה נגמר, ממקור ראשון אני יודע שברגעים אלו אוספים חומרים, הולכת להיות לכם הפתעה, גמרנו להיות נחמדים.

4. אלי מתחן Member

תמשיכו להיות לא נחמדים ועם סגל שיש בו 3 מחליפים ברמת צמרת בליגת העל לכל תפקיד להיראות כמו בני יהודה ביום בינוני.
    לא הייתה גזענות, הבאנו לכם 900 הוכחות על זה שאם היו נהמות הן לא היו גזעניות, בעוד אתם אפילו לא הצלחתם להוכיח שאפילו היו כאלה. ועוד טיבלתם את זה בכמה שקרים נחמדים.

תבריזי לא אוהד בית"ר, זה שקר גס, שכל קבוצה אחרת חוץ מהפועל גם היו צריכים להתמודד עם העובדה שהם מפיצים שקרים על ימין ועל שמאל. וזה עוד בלי להתייחס לעובדה שתבריזי התנגד להוצאת האדום.

אתם בכיינים, וכדי להרגיש שאתם אולי לא כאלה, ממציאים שקרים בלי סוף. אני יכול להבהיר לך שאני מפחד מהפצצת נקמה סודנית על הבית שלי מאשר מההפתעה שאתם מכינים. את השקרים שלכם לתקשורת אף פעם לא יימאס לספר, אבל יותר מזה אתם גם תצטרכו הוכחות וגיבוי, ולא נראה לי שאתם מסוגלים לזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/11/12
  5. ogabona Member

"תנו לטוטו בננה" זה בכלל לא גזעני, הוא פשוט אוהב בננות נכון?
    אל תיתמם, הקהל של בית"ר פעם אחרי פעם מפגין גזענות חשוכה לכל עבר.
    גם הסמל של כ"ך לא גזעני נכון? גם ה'עיקרון' נגד ערבים הוא לא גזעני נכון? גם נהמות לשחקנים שחומי עור זה לא גזעני נכון?
    הפייסבוק של אביגיל שרעבי מפוצץ בתמונות של תבריזי ומאיר לוי בבית שלה בארוחות ערב וישיבות "אם האחים". הבנים של תבריזי אוהדי בית"ר. אתה פשוט משקר.

השקרן הכי גדול פה זה אתה, גם יש לכם יותר חברים בתקשורת אחרי שאמרת שלנו יש, גם אתה טוען שאתם לא גזענים למרות שלכל עבר אתם מפיצים גזענות, גם אתה טוען שאתם המקופחים למרות שאתם רק נהנים מחסדיו של בין הדין והתקשורת פעם אחר פעם.

אתם גם גזענים, אתם גם שולטים בתקשורת, ואתם גם נהנים מרחמים של בית הדין.
    אשכרה אתם אוכלים את העונה משאירים אותה שלמה. ועוד מתבכיינים שאתם רוצים עוד.

6. אלי מתחן Member

יש לבית"ר אוהדים גזענים, טוטו לא התעצבן על הקהל כי הקהל שונא ערבים.
    לא טענתי שאנחנו מקופחים, לא טענתי שיש לכם יותר אוהדים בתקשורת ולא טענתי שאוהדי בית"ר לא גזענים, זה לא רלוונטי לויכוח.
    תנו לטוטו בננה זה שיר גזעני ולא במקום, בהצלחה להראות שהקהל שר את זה במשחק. אנחנו לא אמורים להיענש רק על העובדה שהשיר הזה קיים.
    נהמות לשחקנים שחומי עור זה גזעני. נהמות לשחקן שנוא ופרובוקטור שהוא במקרה גם שחור זה לא. הוא לא השחקן השנוא הראשון שמקבל את אותו טיפול מהקהל, אלא אם אתה מתכוון לגזענות נגד קרחים ואז אין ספק אוהדי בית"ר אשמים.

ואני חייב להגיד לך שמעניין לי את התחת הפייסבוק של אביגיל שרעבי, יש גבול לדברים שאני מוכן לבזבז עליהם את הזמן. איתן תבריזי ירושלמי ואוהד הפועל ירושלים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/11/12
  7. ogabona Member

אוי איזה קטע! הראו עכשיו בערוץ 1 שדווקא כן נזרקה בננה על טוטו ואדל.
    מי השקרן עכשיו? מי הגזען עכשיו?

8. Bensh Member

:aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:

עדיין אתה וחבריך הנאורים

9. Don Joan Roman Member

איפה?

10. ogabona Member

תביעת דיבה :aaarofl: :aaarofl:

11. Bensh Member

תמשיך לצחוק. העיקר שמהכסף שלכם נביא איזה חיזוקון בינואר

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מסתבר שאוהדי בית"ר צריכים לזכות בפרס נובל, כי הם יצרו בננה בגודל כף יד. פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה.

13. South Boy Member

אני רואה בבירור בננה שנזרקה על אפולה אדל.

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לא ציפינו למשהו אחר.

זה מזכיר בננה, אין מה להגיד, ואם זה נכון אז פשוט לתפוס את הבן כלב הזה ולהעיף אותו מהמגרשים לכל החיים. אם יענישו את כולנו בגללו שגם יפיצו את השם שלו ואיפה הוא גר, שיקבל מה שמגיע לו. אפס.

האמת שנשמע הגיוני לגמרי שזה בננה מגומי ולא בננה אמיתית בגלל הגודל. זה עדיין מגעיל לזרוק את זה, אבל לא אותו דבר.

נערך לאחרונה ב: ‏4/11/12
  15. South Boy Member

למה לא ציפית למשהו אחר?
    אני רואה בננה, אם הייתי רואה משהו אחר הייתי אומר שזה עוד אחת מהשטויות של אוהדי הפועל, אבל אתה בעצמך רואה חפץ שנראה כמו בננה אז מה אתה רוצה שאני יגיד?
    נוו באמת, אתה לא מצפה שאני יתייחס ברצינות לטיעון "זה בננה מגומי, לא אותו דבר אבל עדיין"
    נוו באמת! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/BangHead.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏4/11/12