מחזור 6 בליגת העל: 2-3 גדול לבית"ר על הפועל בטדי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏5/10/12.

1. אלי מתחן Member

אני לא מבין, הפועל מפיצה שקרים בתקשורת, זה עובר את הים, מבייש את המדינה שלנו, וזאת אשמת בית"ר.
    באמת...

2. Bensh Member

כבר אמרתי לו כמה פעמים מאז שהוא התחיל בגל ההודעות המגוחכות שלו ביום שני, הוא צבוע, שפל, שקרן וגזען מהרמה הנמוכה ביותר. לקרוא לכל אוהדי בית"ר בבונים וערסים ואחרי זה להתלונן על גזענות, עצוב ומצחיק גם יחד

לא הבנתי איזה מסר ניסית להעביר בדיוק עם הכתבות האלה, לא זכור לי שכתבתי שהאירוע לא מסוקר ברחבי העולם. בסך הכל הבעתי תהיה לגבי רוחב הסיקור העולמי של אוהדי הפועל, אם היו יודעים איזה שירים מזעזעים אתם שרים.

ועל איזה רברבנות בדיוק אתה מדבר? מה קרה פיתחת תחושת קיפוח ורדיפה מאז יום שני? איפה בדיוק התרברבתי?

אבל הכי יפה שבסוף חזרת עוד פעם לעניין האליפות שלקחתם בטדי. כמו בכל אחד מהויכוחים שבהם הגעת למבוי סתום מבחינת טיעונים ועובדות...

אפרופו עובדות: מה לגבי העובדות שאתה חייב לי מהדיון הקודם? או שהחלטת לדבוק בקו של "לא אני ולא אף אחד אחר ראינו בננות, אבל טוטו תמוז אמר ועל סמך היכרותי איתו ואופיו העשוי ללא רבב אני מאמין"?

נערך לאחרונה ב: ‏2/11/12
  3. Igi Member

שמתי לב שלא מפסיקים לטחון פה את הנושא הזה, אז בא לי גם להביע דעה בתור בן אדם עם העדפה לבית"ר, אך חסר אהבה או שנאה כלפי שתי הקבוצות, אובייקטיבי בקיצור.
    מהיכרות כללית ואישית די גדולה, אני יכול להגיד בוודאות שחלק גדול מאוהדי בית"ר הטיפשים הם גזענים כלפי ערבים ויש גם חלק גדול שבכללי לא אוהב אנשים שהם לא מזרחים, אבל כלפי שחורים אני ממש לא מסכים שהם גזענים. הנהמות לתמוז, כמה שזה ישמע מפגר, באות כלפי הבן אדם עצמו. שמעתי לא מעט פעמים שנוהמים לו גם במשחקים של חיפה. הוא פשוט לא שחקן אהוב אצל הקהלים הגדולים.
    לכן העניין של הגזענות הוא סתם פרובוקציה של אוהדי הפועל שכרגיל מקצינים את האומללות והמסכנות שלהם, אבל בגדול במקרה הזה ספציפית יש להם סיבה מוחלטת לכעוס, כי לתמוז לא מגיע צהוב שני על מה שהוא עשה ומי שיגיד אחרת פשוט לא אובייקטיבי. זה הכל.

4. Don Joan Roman Member

אוהדי הפועל הולכים ומציגים מצג שווא לתקשורת העולמית, שולחים לאסטוניה וליכטנשטיין תתמונות של טמילה "משתיק את הקהל" וטוענים שזה בגלל שהוא חטף קללות גזעניות ואז באים ומציגים לנו את זה כהוכחה לכך שהוא אכן חווה את זה ב"טדי", ועוד מעזים לבוא ולומר ש"בגללנו" יש לכדורגל הישראלי שם רע, בדיוק כמו אחיהם הפלשתינאים, גם הנאורים יודעים לעבוד בתקשורת.

נערך לאחרונה ב: ‏2/11/12
  5. ogabona Member

אה ברור, לנו יש חברים בתקשורת.
    הרי כולם יודעים שיש לנו פרשן במשחק המרכזי. אה רגע.. זה בעצם לבית"ר.
    הרי כולם יודעים שיש לנו מגיש ראשי במשחק המרכזי, אה רגע, זה בעצם למכבי.
    הרי כולם יודעים שיש לנו פרשן קבוע ביציע העיתונות, אה רגע, זה בעצם גם לבית"ר.
    הורסקי, יורם ארבל, אלון חזן, אבי נימני, הרי ידוע לכולם שהם חולים לנו על התחת. אפשר גם להמשיך עם צביקה שרף, עם פרימו, עם קוף שלמה שרף פשחצקי רצון וייץ שגיא כהן רסקין זוהר, הרי כולם אוהדי הפועל מילדות.
    גם מהקצת לא מוכרים אפשר לספור את החברים שלנו, עם שלומי ברזל חמי אוזן בלובאני צנציפר תומר לוי ועוד ועוד ועוד ועוד.
    כן, לנו יש חברים בתקשורת.

6. Don Joan Roman Member

כרגיל אוהדי הפועל יודעים לסלף דברים אני לא אמרתי חברים אלא שאתם יודעים לעבוד בתקשורת.
    ובנוגע לחברים כאדם שמכיר את הדברים האלה מקרוב מאוד מאוד מאוד תרשה לי לומר לך חד משמעית שזה לא משנה כמה חברים יש לך אלא באילו עמדות ומה הם עושים עם הכוח שלהם. ומי שטוען שלהפועל אין כוח בתקשורת הוא מנותק מאוד

7. ogabona Member

מה זה לעבוד בתקשורת? איך זה בא לידי ביטוי?
    לכם יש אנשים שלכם בעמדות מפתח בעיצוב דעת הקהל, לנו אין. זה כל ההבדל.
    עלאק תקשורת אדומה, איך שלא תסתכל על זה, ספירת ראשים/מקרי עבר/עיצוב דעת הקהל התקשורת צהובה מצהוב. זאת עובדה. כל השאר זה מיתוס.
    הרי שנוימן אומר משהו, ובוני מסכים איתו, ואחרי זה ביציע שרף ואוחנה מסכימים איתו, זה דה-פרקטו עיצוב דעת קהל. איזה השפעה בדיוק יש להפועל?

8. Bensh Member

כשכל פיפס קטן שנוח להפועל להפיץ תופס את הכותרות הראשיות לשבוע בכל מוספי הספורט, זה נקרא תקשורת אדומה

9. ogabona Member

יש לך דוגמאות או שאתה סתם אומר?
    בזריקה אני יכול להגיד לך על הדרבי, על ידין, על ה"רימון" בבית של טביב, על הפנדל על טוטו ברבע גמר, זהבי בנבחרת וזה רק בשליפה בלי לחשוב יותר מדי.
    כל חודש בערך התקשורת נכנסת באמ-אמא של הפועל, והטיעון האמיתי לעולם לא מופיע, מוזר..
    אם כבר פיפסים של שמככבים כאייטמים ביציע זה אתם, כל משחק ללא קהל שניתן לכם אחרי לופים אין-סופיים של בית הדין (שאיך שהוא הוא דופק תקדים אחרי תקדים נגד הפועל) כל התקשורת מנפחת את זה כ"עונש כבד מאוד מאוד מאוד מאוד לבית"ר", כדי לעצב דעת קהל.

תחליף את היחס של בין הדין/תקשורת של הפועל ובית"ר, והפועל נענשת חצי מהפעמים ממה שהיא נענשה בפועל ובית"ר יורדת ליגה.

10. Don Joan Roman Member

חחחח אתה טוב אתה, שקלת לעשות סטנד אפ?

11. שער 7 Member

הפועל נתפשת בתקשורת כקבוצה של הממסד, כקבוצה של האליטות, למרות שהממסד כבר מזמן בשליטת הליכוד. כל אוהד הפועל במדינה נחשב כאן לצפונבון אשכנזי שונא מזרחים, למרות שיש המון מזרחים אוהדי הפועל. התקשורת מכלילה ומגזימה ברמות קשות. אין סיכוי ששחקן בית"ר היה מורחק על מקרה דומה למקרה של תמוז, משום שהשופטים עצמם מרגישים מקופחים מול "הממסד".
    אירועי הדרבי אשתקד, שנקראו "פיגוע הספורט הגדול בתולדות הכדורגל", לא היו מדגדגים את מקרה אמיר רנד ומעשים אחרים במקומות כמו ארגנטינה למשל.

נערך לאחרונה ב: ‏3/11/12
  12. ogabona Member

יש לך משהו חכם להגיד?

13. אלי מתחן Member

מקרה אמיר רנד זה לא אלימות, מדובר בקריסת תשתיות וחוסר יכולת של המשטרה לתפוס את חומרת המקרה.

14. Bensh Member

תגיד לי איפה אתה חי?
    הייתה לך דוגמא מצוינת כל השבוע האחרון, התעסקו בעוד משהו חוץ מבהפועל המסכנה ובאוהדי הבית"ר הגזענים הרשעים?

שאר ההודעה שלך מצחיקה מדי בשביל להגיב עליה

15. ogabona Member

הייתי בטוח שאנחנו מדברים ברזולוציה כללית, אבל שיהיה, ניתן לך את ההנאה-
    ברור שיתעסקו בבית"ר, קרה מקרה שעורר גלים גם אירופה בזמן שלא קרה שום דבר אחר, על מה רצית שידברו, על הגרעין האירני?
    אגב גם במקרה הזה שאתה מתאר אותו כנגד בית"ר, הורד ע"י הכוח של אנשי בית"ר בתקשורת מ"שחקן שעשה תנועה שאף שחקן אחר בעולם לא קיבל עליה צהוב, בטח לא שני, מורחק, לאחר שספג גזענות חמורה משחק שלם" ל"כן היו בננות לא היו בננות". נראה לך רציני? נראה לך עיסוק בעיקר?
    אתם כבר ממש לא המקופחים, אתם רק חושבים שאתם כאלה.