מחזור 6 בליגת העל: 2-3 גדול לבית"ר על הפועל בטדי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏5/10/12.

1. זכאי Member

סמואל אטו, מה שאתה אומר הוא די הזוי, כי ה כאילו אם הקהל הוא קהל מופרע שמגיב רע אם מתגרים בו אז יש להחמיר עם השחקן המתגרה. אם זה קהל של ילדים טובים לא צריך צהוב כי הם לא היו מגיבים ולא הילה נוצרת התלהמות...
    למשל, לגנוב מסטיק מילד מופרע יכול לגרום למכות, לגנוב מסטיק מילד חנון לא. אז למי שגונב מהמופרע מגיע עונש גדול יותר, כי הוא יכל לגרום להתלהמות? נו באמת. זה בדיוק מרס על התנהגות אלימה!

2. אלי מתחן Member

לא חושב שיש קשר, בכל מקרה, זה לא רלוונטי. כריסטיאנו רונאלדו משחק בליגה אחרת, עם שופטים אחרים.
    טוטו תמוז התחזה ברחבה בתחילת המשחק, היה מקבל צהוב, יחד עם הצהוב השני שלו היה צריך להיות מורחק. באנגליה טורס הורחק על דבר דומה, האם פה יש הבדל בין השופטים?

3. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אגב, נקודה מצחיקה ביותר שקראתי בבית"ר.נט:

תמשיכו לחיות בסרט, ולהאשים את בית"ר בגזענות, בזריקה חפצים, בקללות.
    תמשיכו לשקר ולעשות מה שאתם רוצים (כי אתם ממילא עושים את זה), אבל לפחות תתאמו גרסאות, כדי שזה יראה פחות עלוב...

חבל שההנהלה שלנו כ"כ מטומטמת ולא תובעת את הפועל דיבה.
    זה יכל להיות כ"כ מתוק...

4. oranfu Member

א- אני לא ראיתי את תמוז רץ לצד השני של המגרש במיוחד בשביל הקהל של בית"ר כמו שאדבאיור עשה. ממש לא צר לי.
    ב- אז צריך להעניש את תמוז כי בקהל של בית"ר יש הרבה חוליגנים?
    אולי באמת מעכשיו כשהפועל מבקיעים בטדי יהיה אסור להם לחגוג את השער כי הקהל של בית"ר שונא אותם ועלול להתפרץ..

זו הרחקה הזויה, חוץ מאוהדי בית"ר\שונאי הפועל (וגם לא כולם) זה ברור לכולם. אני ממש לא אוהד הפועל, ואת תמוז אני בכלל לא סובל, אבל לא יכול להבין את ההרחקה הזאת.

אני במקרה גם זוכר את הגול ההוא של ערן לוי נגדינו, היה ברור לכולם שהוא הולך להבקיע את הבעיטה הזאת, הקהל של חיפה שונא את ערן לוי לא פחות מכמה שהקהל של בית"ר שונא את תמוז (אני אישית לא מבין למה כל כך שונאים את לוי) והשיר עליו מגעיל, האצבע שלו היתה כמו סתירה לפנים, ואני לא חושב שלרגע מישהו חשב שהוא צריך להיענש על זה.

5. אלי מתחן Member

אני גם חושב שלתת לשחקן צהוב על הורדת חולצה זה בדיחה. אין ספק שההרחקה הזויה, אבל יש חוקה, וזה עניין לשיקול דעתו של השופט. החוקה מתירה את זה, והיא לא מספיק ברורה כדי לקבל שיפוט דומה גם בספרד וגם בישראל.

במשך המשחק הוא הוציא לפחות 5 צהובים מיותרים על דברים שהם לא עבירות, ככה שאי אפשר להגיד שצהובים מיותרים הייתה רק מנת חלקם של שחקני הפועל, תמוז היה מספיק טיפש כדי לקבל צהוב ראשון מוצדק על עבירה מאחור כמה דקות קודם לכן. באותה מידה קובי מויאל היה יכול לקבל צהוב מוצדק שני ולהיות מורחק גם בגלל הצהוב הראשון.

6. Telkiyski Member

אף אחד לא טען שהשופט "בא לזיין את הפועל", הצהוב היה מיותר ולדעתי אין באמת טעם להתעסק בזה.
    גם היה באת איזה צהוב מפגר לשחקן ביתר כי הוציא כדור חופשי אחרי כמה שניות או משהו כזה, העניין הוא שהצהוב המיותר הכי קריטי היה צהוב שזיין להפועל את המשחק כנראה.
    הוא יכול היה להוציא 4 צהובים לשחקני ביתר על זה שקיללו תוך כדי משחק על מסירה גרועה שיצאה להם, ואחד כמו שהוציא לתמוז, ועדיין הזכות הראשונה לתלונות תהיה של הפועל.

7. Don Joan Roman Member

קצת כדורגל: מי שהיה עסוק קצת במשחק אני אשמח אם ישים לב לשער השני של בית"ר, גול גדול של הקבוצה, החל מהחטיפה באזור שלנו דרך המסירות במרכז המגרש ועד להבקעת השער - גול שכל כולו מלאכת מחשבת

8. Telkiyski Member

וג'ון פנטסיל שוב מראה שם כמה הוא לא שווה הרכב
    איפה אגרסיביות? לא יכוליות שאנחנו מקבלים גול כי שחקן נוגח ומקדים אותו ככה.
    מגן נורמלי בא בכוח לכדור כזה ומוציא לקרן.
    גם השלישי שלו

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שכל המשחק של ג'ון פנסטיל היה זוועה אחת גדולה. מילא, שבהגנה הוא לא מספק את הסחורה, אבל גם בהתקפה הוא נוטה לסבך את העניינים ולהסתכן באיבודי כדור. בשער השני שהפועל תל אביב ספגה הוא טעה בצורה קשה, אך טעות שכזו עוד איכשהו אפשר לקבל, כי מדי פעם קורה שלא מספיקים לסגור בזמן (למרות שלשחקן שמחשיב את עצמו לטוב, זה לא צריך לקרות). בשער השלישי הטעות של ג'ון פנסטיל הייתה גדולה פי כמה. השחקן שהוא היה צריך לסגור קיבל את הכדור וג'ון פנסטיל היה בזוית שבה הוא רואה את כל המגרש ולכן הוא היה חייב לראות שאין אף שחקן צהוב באזור ושאת עיקר המאמצים שלו הוא צריך להקדיש כדי לחסום את חן עזריאל - ובכל זאת הוא אפשר לחלוץ לבעוט באין מפריע.

10. Don Joan Roman Member

את הגול הלישי אני זוקף יותר לזכותו שלעזריאל מאשר לפינסטיל, נכון שהגנאי לא סגר טוב אין ויכוח אבל חן ניצל את הטעות הזאת עד תום, עשה את הפעולה מהר ושלח כדור מדוייק להפליא, גול גדול שמראה שכישרון יש לו והשאלה היחידה היא מתי וכמה הוא באמת משתמש בו.

11. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רוצה לעורר שוב את הויכוח אבל נתקלתי בזה בדף הפייסבוק של המארקה.. ומתחת לתמונה כתוב "לכביש בגלל שהשתיק את הגזענים" לא נראה לי צריך להסביר את המשמעות

http://up358.siz.co.il/up1/u5zi1jjnzzkm.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏2/11/12
  12. Telkiyski Member

היו עוד כתבות באתרים בינלאומיים על הפרשה הזו, זה לא ממש עושה לישראל ולליגה שלנו שם טוב כל הסיפור הזה.
    על הקורא הלא ישראלי אני מניח שסיפורים כמו "הנהמות לא גזעניות" לא ממש עושים רושם.

13. Bensh Member

די כבר יצור חריג וחופר, נמאסת
    מעניין אם שירים שואה וקסאמים יעשו עליהם רושם

אה לא. בדיון השני כתבת שזה "רק קומץ" וששאר אוהדי הפועל משתיקים אותם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx (מעניין איפה שמעתי את הטיעון הזה קודם, רוצה לעזור לי להיזכר?)

14. Telkiyski Member

העובדות הן שהתקשורת הבינלאומית כותבת על האירוע באור שלילי.

הנה עוד דיווחים של אתרים בחול
    http://www.101greatgoals.com/blog/disgrace...used-of-racism/

צרפת :
    http://www.chronofoot.com/insolite/insolit...s_art35354.html

רומניה:
    http://www.sport.ro/campionate-externe/gol...-cu-banane.html

בכל הודעה שלך אתה מראה כמה אתה דביל מחדש ומתנהג בערסיות שמתאימה לאוהד ביתר מצוי, די כבר טפיל.
    אין לך מה להגיד אז אתה בורח ל"שירי שואה". "תל אביב עולה באש" גם ימצא חן בעיניהם מאוד. מעניין שעל הדברים האלה הם לא מדווחים אבל על הגזענות של אוהדי ביתר כן. אני במקומך הייתי שותק עם כל הרברבנות הזו שלך עד שאתם לוקחים דאבל בבלומפילד, עד אז, שחרר כבר יא ממורמר.

כרגיל אוהדי ביתר, וביתר עצמה מייצגת את ישראל בכבוד בשאר העולם.
    אולי כבר עדיף לקבל 5-0 בקראקוב

15. FelaKaT Member

אם יש ספק לגבי קריאות הנהמה של אוהדי בית"ר, הרי שלגביך אין ספק, אתה גזען שפל.