מחזור 6 בליגת העל: ניצחון דחוק לבית"ר על כפ"ס; תיקו מאופס בין מ.חיפה לק"ש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏30/9/16.

1. Drama2 הסמל מעל הכל

לכן אמרתי שניבחן מול ב"ש.

זה שיש לנו, מכבי פ"ת, שחקנים בספסל שיכולים לפתוח בקבוצות אחרות, אומר הרבה. בינוניות זה לא אחד מהם.

2. alexshw Member

האיצטדיון הגדיל משמעותית הכנסות.

3. Blanco 7 Member

פראיירים אשקלון. תפסו אותנו במצב הכי טוב שהם יכולים והיו פשוט נאיביים. אם היו מעיזים טיפה יותר יכול להיות שהיו משווים את התוצאה, אבל זאת כבר היסטוריה.

הפועל עשתה את מה שהייתה חייבת לעשות וזה לנצח. לא משנה איך, 10-0 או 0.5-0 - העיקר לנצח. הכדורגל כמובן לא היה טוב ורחוק מאוד מלשכנע, אבל בסופו של דבר הדבר הכי חשוב היום הוא הניצחון. אם במקרה אשקלון הייתה משווה את התוצאה לא רוצה לדעת מה היה קורה במועדון הזה. לא רוצה לשמוע דיבורים על יצאנו מהמשבר או עולים על הסוס כי אנחנו ממש לא שם. מקווה שלוזון יעשה את העבודה בשלושת השבועות של הפגרה כדי לאחד ולחבר את הקבוצה כי זה עדיין לא נראה שמדובר בקבוצה אלא באוסף שחקנים שתפסו אותם רגע לפני המשחק ונתנו להם חולצות לבנות אדומות.

משפט אחרון על בן מליון דולר רייכרט. פשוט פרובוקטור, ממש גיא פניני של הכדורגל. חייב להתחיל לשלוט על עצמו ולהתחיל להתעסק בכדורגל ופחות בשטויות. עשה היום פעמיים עבירות על שחקנים בלי כדור שלמזלנו השופט לא ראה ולא נתן לו את האדום.

4. עידן444 Member

בית״ר מנוהלת כמו קבוצה קטנה.
    שהחבורת בכייניות כאן לא יבלבלו אותך- מכבי חיפה בתחילת כל עונה מכוונת הכי גבוה שאפשר. זה ניכר בתקציב, ברכש, וכבר כמה שנים זה פשוט לא הולך.
    יש סיבה לא רעה לקנות מנוי למכבי חיפה ותרשה לי להגיד שמתוך כמה מאות אלפי אוהדים של הקבוצה הכי מצליחה ב 30 שנה האחרונות(שחר עשה אותה כזו ואשמח מאוד שהוא ילך מחר ונראה את הגיבורים הגדולים כאן מדברים כשהם יהיו במצב של מועדונים לא פחות גדולים מהם שנקלעו למשבר ניהולי) לראות 20,000 בממוצע גם בשנים שהיא מסיימת רק שניה או שלישית ואפילו לקחה גביע רק לפני כמה חודשים- לא מפיל אותי מהכיסא.

Sent from my iPhone using Tapatalk

amn אוהב/ת את זה.
  5. oranfu Member

הרבה שטויות אתה מקשקש, אבל אנחנו קבוצת אמצע טבלה כבר משהו כמו 6 שנים והקהל עדיין בא בהמוניו - בית וחוץ. ההתעוררות בקהל היתה עוד לפני המעבר לאיצטדיון החדש אם אני זוכר נכון.

כמו כן, ה"מועדונים הגדולים שבמשבר ניהולי" לא נופלים מאיתנו על הדשא כבר שנים. במה בדיוק בא לידי ביטוי הניהול של שחר לעומתם, בזה שמשלמים משכורות בזמן?

6. hbs7 Member

עזוב, מה שמדבר זה מה שרואים על הדשא. זה מה שמעניין את הקהל הרחב ובית"ר הרבה יותר אטרקטיבית בקטע הזה בפרק זמן האחרון.
    ונעזוב את סמי עופר והמחיר האטרקטיבי בצד (רחוק מלהיות מובן מאליו אבל נניח), למשחקי חוץ הם באים בכמויות אדירות וזו ההוכחה הכי טובה שיש.
    אצל בית"ר זה רק במומנטום מאוד מוצלח ומחזיק לפרק זמן לא ארוך במיוחד.

אני גם הייתי בגישה של "בכיינים, כולה מקום שלישי/רביעי עם גביע. מי ישמע איזה אסון", היום אני יכול להגיד לך שעונה של מקום רביעי אחרי שאתה מתרגל לאכול אליפויות בקצב ולהיאבק כל עונה זה פשוט אסון.
    אחרי אליפות אחת יש לנו כבר אוהדים שחושבים שאנחנו ברצלונה. לא רוצה לדמיין את הרגע שניפול.
    ואצלם הנפילה באה מהרבה יותר גבוה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. סיונרה Member

בית"ר מביאים למשחקי חוץ כמויות דומות לשל מכבי חיפה.
    אני מניח שלבית"ר יש פחות אוהדים מלמכבי חיפה, זה עדיין לא מצדיק את הכמויות המעליבות שמגיעות למשחקי בית. יש למועדון בעיה שהוא צריך לטפל בה. המחיר למנוי בטדי למזרחי הוא גם 600 שקלים.

amn ו-Drama2 אוהבים את זה.
  8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אשדוד רוצה להשאר בליגה היא לצערי צריכה לעזוב את הכדורגל היפה ולשחק מכוער ולקחת נקודות.

9. Drama2 הסמל מעל הכל

בנאדו היפסטר, עמד על הקווים עם אולסטאר. נראה יותר מצחיק מהנעליים שיונתן כהן לובש כל שער השבת.(בשילוב טוקסידו)

10. Blanco 7 Member

מזכירים ממש את הפועל רמת גן בעונת 2012/13. שיחקו כדורגל יפה לעין, אך לא הביאו את זה לידי שערים וניצחונות ובסופו של דבר ירדו ליגה.

11. עידן444 Member

2012 הייתם בליגה האירופית.
    2013 סיימתם מקום שני.
    2014 חמישי.
    2015 חמישי.
    2016 רביעי וגביע.

בית״ר:
    מ 2009 עד 2012 ברדק ניהולי וצרות כלכליות שהביאו את המועדון על סף פירוק- בשנים האלה בית״ר נלחמה על השרדותה בליגה.
    גם ב 2013 היא היתה בפליאוף התחתון והגיעה למחזור האחרון שיש סיכוי תאורטי שהיא תרד ליגה.
    גם בעונת 2013/2014 בית״ר היתה בפליאוף התחתון.
    ב 2015 סיימה רביעית ובעונה שעברה שלישית.

מתחלף איתם?
    אבל תמשיכו לבכות... אתם טובים בזה...

amn ו-Nigel de Jong אוהבים את זה.
  12. עידן444 Member

אם וכאשר תיפלו כל הטרמפיסטים יעלמו.
    משה, לירן וידידאל תאמין לי שיהיו שם באותו מקום בטרנר.
    יופי שהתרגלו לאליפויות.
    גם אבא שלי התרגל לאליפויות ולכדורגל הכי יפה שנראה בארץ. ולפני שבוע הוא מצא עצמו בנצרת עילית רואה את נתניה משחקת על חול שמתיימר להיות דשא...
    זה כדורגל... או שאתה אוהד או שאתה אוהד הצלחות. מאוד פשוט...

13. oranfu Member

ליגה אירופית מעניין תתחת האמת כי אנחנו מראש הולכים לשם בשביל להעביר את הזמן, אין שום כוונה להתמודד שם.

פלייאוף תחתון ופלייאוף עליון זה אותו דבר - שניהם אומרים עונה בלי אליפות. מקום 2 הוא כמו מקום 10.

14. alexshw Member

אין מה להתווכח עם אוהד נתניה. כל עונה בליגת העל הם יגידו אמן.

15. סיונרה Member

משחק אחד נגד אשקלון מספיק לעמרי אפק להכריז שחן עזרא מחוץ לחיפה הוא שחקן אחר. אני אגלה לו סוד, גם בחיפה היו לו מדי פעם משחקים טובים.