מחזור 6 בליגת העל: ניצחון דחוק לבית"ר על כפ"ס; תיקו מאופס בין מ.חיפה לק"ש

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nave, Sep 30, 2016.

1. Blanco 7 Member

אתה משווה דרבי תל אביבי שזאת היריבות לדעתי הגדולה בכדורגל הישראלי, למשחק שעד לפני שנתיים לא הייתה יריבות בין הקהלים והיא התחילה רק בשל המאבק על האליפות.

האוהדים נהגו נכון לדעתי - לפני ואחרי המשחק אין שום בעיה להביע דעה ולשרוק בוז לשחקנים שיבינו שמה שהיה השבוע זה אחד הביזיונות הגדולים ביותר בתולדות המועדון וזה רשום על שמם. במהלך המשחק הקהל היה עסוק בעידוד נטו וזה יאמר לזכותו.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידוד נטו? לא ראיתי את המשחק אבל ברדיו שמעו וגם הצוות שידור אמר שעד לגול של הפועל תל אביב הקהל שרק בוז כששחקני הפועל תל אביב נגעו בכדור.

אני מבין את הכעס וההשפלה אחרי התבוסה בדרבי, אבל לא הייתי שורף את המועדון על משחק בודד לא משנה מי היריבה.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא השוויתי. רק שאלתי. גם עכשיו אגב אין יריבות בין מכבי לבאר שבע, היריבות אולי היא משהו שהקהל של באר שבע המציא, אבל תאכלס? אין שום יריבות בין מכבי לבאר שבע פרט ליריבות ספורטיבית על הדשא. הקהל של מכבי לא באמת סופר את באר שבע כיריבה שלו, אולי זה ישתנה אם היא תמשיך להיות שם עוד כמה שנים טובות. כרגע לא, ועדיין היריבות מגיעה יותר מהצד של באר שבע.

amn likes this.
  4. DRORIKO Member

פה אני חולק עליך.מכבי חיפה,בינונית ככל שתהיה, ברגע שאתה משאיר לה שטחים זאת קבוצה מאד מסוכנת. מוטי לדעתי עשה בשכל שהוא לא התפתה לעלות למעלה

Last edited: Oct 2, 2016
  5. Blanco 7 Member

לגמרי לא נכון. שריקות הבוז היו אך ורק לפני ואחרי המשחק.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין לי בעיה עם מה שאתה רושם, זה לא מעניין אותי מי יריבה ומי לא יריבה, זה בלבולי ביצים.

אבל סתם לשתף, לעיתים שמשעמם לי ולכיף וכדי לקרוא מה כותבים עלינו , אני נכנס לפורום השחקן ה 12, תדע שמה שהולך שם זה לחץ מטורף... בטח במשחקים שלנו במוקדמות הליגה האלופות היה לחץ היסטרי שלא נעפיל חס וחלילה, היה חשש גדול מזה.
    אצלכם עוקבים אחרי כל פיפס אצלנו, אחרי כל דקה שמשודרת וצוהלים מכל איבוד נקודות בדיוק כמו אצלנו, אוהדים שמעזים לפרגן חוטפים השמצות וגידופים. אין שום הבדל בתפיסת הקהלים.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני כבר בן 29, מזמן אני לא קורא פורומים, בטח שלא של השחקן ה-12, שרוב האנשים שם צעירים ממני בלפחות בעשור. אני מבין את זה שמתלהבים משם מכל פיפס, ילדים בכל זאת, נערים אפילו עדיף להגיד, אבל פורום השחקן ה-12 לא מייצג את אוהדי מכבי, ברוך השם. תשאל את מרבית אוהדי מכבי, כמעט כולם לא יספרו את הפועל באר שבע בתור יריבה, לא בקטע של התנשאות, אלא פשוט כי אין לנו שום קשר אליכם, זה לא הפועל ת"א, גם לא מכבי חיפה שבמרוצת השנים הפכה להיות האלטרנטיבה למכבי כביכול בתור המועדון הגדול בארץ ודפקה איזה 12 אליפויות ב-30 שנה. לנו אין שום עניין או בעיה עם הפועל ב"ש. הייתי אומר להפועל ב"ש לחפש יריבויות עם אשדוד ואשקלון אבל הבעיה שלא תמצאו שם אפילו אוהדים, אין מה לעשות, גיאוגרפית היריבות האמיתית של ב"ש הית צריכה להגיע מאחד המקומות האלה, אבל פה היא לא אשמה שאשדוד ואשקלון הן כלום ושום דבר, בתאכלס? לבאר שבע אין שום יריבות עם אף קבוצה לטעמי. גם לא עם נתניה. לכן פרט לעובדה שהפסדנו אליפות, אף אוהד של מכבי לא באמת התרגש מזה יתר על המידה, הרבה מאוד אפילו פירגנו ואמרו וואלה אחרי 40 שנה ואם כבר להפסיד אליפויות - אז לבאר שבע. כל עוד זה לא חיפה והפועל, הכל טוב.

amn likes this.
  8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לחפש יריבויות זה לא מעניין.

אני יודע שבמכבי תל אביב היה חשש אמיתי שנעפיל לליגת האלופות, קודם כל מהחשש שהבוסט הכלכלי ישנה פה את הסיפור, ובטח ההשפלה שכנראה נשיג נקודות.

בכל אופן, זה טבעי, מכבי תל אביב ואוהדיה חוגגת כל איבוד נקודות של האלופה בדיוק כמו שקורה אצלנו. זה לגיטימי.
    בדיוק כמו שאין אף אחד בצהוב שלא יחגוג אם וואקמה יעוף מפה בהקדם... זה טבעי. יריבות לא יריבות זה לא מעניין. העובדה שכל מי שלובש בצהוב מסתכל עלינו ויחגוג כל מעידה שהיא.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

Sir Alex Ferguson likes this.
  9. Butragueño מנהלים

דווקא לדעתי, עוד 10 דק' של משחק וחיפה הייתה כובשת. נכון שהשחקנים של חיפה כבר תפסו את הצד, אבל השחקנים של קרית שמונה כבר לא עמדו על הרגליים. אם לא הבונקר, יכול להיות שקרית שמונה היית כובשת. אבל גם היית סופגת.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה השפלה בזה שתשיגו נקודות? מי יודע לאיזה בית באר שבע היתה נופלת, אולי היתה נופלת לבית יחסית נוח שהיא יכלה לקחת 6 נקודות ואולי היא היתה נופלת לבית של סלטיק ששם היא גם היתה מוציאה 0 נקודות ואולי היתה אוכלת תבוסות, אי אפשר להשוות בין קמפיינים. אפשר לחשוב שמכבי וחיפה הן הראשונות שלא השיגו נקודות, היו לפניהן, יהיו גם אחריהן. יש השפלות יותר גרועות בעיניי כמו זה שמאלמו שהשיגה 3 נקודות עם 0:1 על שחטיור, קיבלה באותו קמפיין 0:8 בבית מריאל מדריד, או לגיה שאכלה עכשיו 0:6 בבית או סלטיק שאכלה 0:7 או סן ז'רמן שגם היא נתנה למאלמו אם אני לא טועה תוצאה גבוהה, בקיצור יש השפלות יותר גרועות. אפשר גם לחשוב שזה היה הקמפיין היחידי של מכבי אי פעם בליגת האלופות...כבר עשו קמפיין אחד ויותר טוב, יעשו מתישהו קמפיין אחר עם יותר מ-0 נקודות, לא דואג לגבי זה. כל עוד לא נכנסו לדפי ההיסטוריה (אמיתי בכל גמר אופ"א מכינה חוברת ענקית של איזה 100 עמודים על הגמר ויש גם סטטיסטיקה, תמיד רושמים שם על מכבי חיפה) של 0 שערים ו-0 נקודות זה הכי חשוב :)

ועדיין בוא נזכור, הקמפיין הכי טוב אי פעם היה של מכבי חיפה, ב-2003 בלי ביתיות, כל עוד קבוצות לא עושות יותר טוב מזה, זה לא באמת משנה, קמפיין יותר טוב, פחות טוב, זה המדד ההשוואה, עצם זה שנגררנו לרק לכבוש עם 0 נקודות מראה את הבלוף של הכדורגל הישראלי נהיה. כשקבוצה תעשה 8 נקודות או תעפיל שלב, נדע שהכדורגל הישראלי שווה משהו.

החשש היחידי היה העניין הכלכלי, לא מעבר, אבל בינינו, זה חרטא, כי זה לא שגולדהר היה משנה פה משהו כי באר שבע היתה עולה לצ'מפיונס, מכבי זה אגוזים ובוטנים עבורו ועם כל הכבוד, אלי ברקת יושב על הרים של מאות מיליונים בדולרים, הוא לא זקוק לכסף הזה באמת בשביל להשקיע בבאר שבע, זה רק היה מוריד את המינוס, כמו שזה הוריד לגולדהר. מה גם שאלי ברקת מקבל 1% של הנחה במס הכנסה על כל החברות שלו בגלל הבעלות בבאר שבע, שזה כמה עשרות מיליונים טובים מדי שנה שנשארים אצלו בכיס, אז וואלה אני בספק אם הוא מפסיד בכלל על באר שבע...

Last edited: Oct 2, 2016
  11. Butragueño מנהלים

בצהוב השני של מלכה. זה נראה שבתחילת המהלך רייכרט מבצע עבירה ללא כדור, ובכלל נראה שהצהוב השני לא כל כך מחוייב.
    בהמשך המשחק רואים שרייכרט שוב פוגע ללא כדור בשחקן של אשקלון. מקווה שמישהו באיגוד יראה את זה ויחליט לשים את הערס הזה מחוץ למגרשים לתקופה לא קצרה. מהשחקנים שמוציאים חשק לראות כדורגל.

Sir Alex Ferguson likes this.
  12. Drama2 הסמל מעל הכל

אשתקד רייכרט בעט כדור על הקהל שלנו בכוונה (אם זה לא היה פוגע בגדר זה היה פוגע במבוגרים/ילדים)

13. Raulito Madridista

לדעתי רייכרט לא עשה כלום אתמול והאדום מוצדק אבל אני באמת מיואש ממנו. הפועל צריכה כמועדון ללמד אותו גם דרך עונשים איך להתנהג. הוא פירחח. זה לא קשור להתאחדות או למנהלת.

לגבי ענייני קהל: שאפו גדול לקהל שלנו על הכמות. איזה תירוץ היה לבית"ר להביא פחות? הרי ברור שהמצב שם טוב יותר ושהמשחק הקודם הייתה מעידה. אני לא הייתי במשחק ולא מתחרט על כך. לא הייתי מעודד בתחילת המשחק ואת הבוז הייתי משאיר לסוף כי הרקדניות שלנו יהיו חסרי ביטחון. הם ביזו את המקצוע ועל תבוסה כזו בדרבי לא עוברים בשקט. גם אם היינו מנצחים 10:1 אתמול ובצורה משכנעת זה לא משנה.
    אגב מי שלא יודע לעמוד בלחץ שישחק דוקים. או שש-בש כמו שאמר יצחק שום. יש גבול כמה אפשר לרחם על השחקנים. זה המקצוע שלכם.

14. סיונרה Member

הקהל של בית"ר הפסיק להגיע בכמויות למשחקי בית, זאת בעיה שכנראה לא מפריעה לאף אחד מחוץ לפורום הזה.
    אבל הגישה שלך בעייתית. תשרוק בוז לקבוצה תלחיץ את השחקנים, זה לא יגדיל את הסיכוי שהם ינצחו את המשחק הבא. ברור לחלוטין שהם התאמצו נגד מכבי, זה מה שהמאמץ שלהם שווה בשורה התחתונה. הם כבר נפלו מהרגליים בדקה 60.

15. Drama2 הסמל מעל הכל

בית"ר למשחק חוץ במושבה (מולנו) מביאים יותר מכל מה שהפועל תביא במשחק בית במושבה. ולא משנה מי היריבה.