מחזור 6 בליגת העל: מכבי ת"א מביסה את ב"ש בוסרמיל

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Sep 22, 2011.

1. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

איזה פנדל ואיזה נעליים
    בושה של שיפוט, מאיפה מביאים את כל העיוורים האלה?

ובקשר למשחק השני :
    המשחק נערך לעייני 350 צופים.

שום מילה נוספת.

2. GRANDE LAZIO Member

כן למה בני יהודה זה קבוצה מהלה ליגה נכון? יש להם סגל טוב יותר? בחייאת.

מזרחי בא להחריב ת'משחק, המערך שלו מהתחלה היה 4 בהגנה ו-5 בקישור. הזירו קולה הזה יעני תופקד בשפיץ, הוא עשה יותר הגנה מאשר תקף. כמו שחירב את המשחק בק"ש והוציא 0:0, מזרחי בא לעשות את זה גם פה והפעם שילם, ואני שמח ששילם. פנדל או לא, היה מגיע לו להפסיד ואז כמובן רץ להתבכיין אצל השופט. כמובן שבאשדוד יאשימו את השופט, ולא את עצמם. כי זה המנטליות פה.

ההבדל הוא שבני יהודה יזמו, הכניסו שחקני התקפה ורצו לנצח. ואל תגיד לי שמרינקוביץ' ורון יותר טובים משריקי וקולה.

מזרחי תתפטר.

3. אלי מתחן Member

בודאות כן. ראיתי את הצעירים של אשדוד משחקים, הם בקושי מסוגלים להחליף מסירות ביניהם, שלא לדבר על מהלכים קצת יותר רציניים.
    גלבאן יותר טוב בהרבה מכל שחקן שיש לאשדוד.

4. GRANDE LAZIO Member

גלבאן לא עשה כלום במשחק חוץ מלבעוט את הפנדל.

חוץ מזה שסגל לא טוב זה עניין של מאמן. הוא בנה את הקבוצה, לא אני. הוא זה שצריך לדאוג שהיא תהיה חזקה מספיק, והיא לא. הוא זה ששם 6-7 ילדים בהרכב הפותח, בלי שום חפיפה. אז מי האשם כאן תגיד לי? היום כשהבין ששגה, הוא צירף 2 זרים, כולל יבואה, משמע הבנאדם הבין שהוא טעה וממשחק הבא תראה יותר זרים משחקני בית בהרכב.

תגיד לי איפה יוסי מזרחי בדיוק הצליח? בהפועל ירושלים ומכבי פ"ת חוץ מלקדם אותם 4-5 מקומות לא עשה כלום, בבית"ר זכה באליפות עם 150 מיליון שקל (מעניין למה לא המשיך) ובמכבי ת"א כשל כישלון חרוץ.

אמרתי, מאמן הכי גרוע בליגה.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ובטבלה יש 20 מקומות נכון?"רק 4-5 מקומות"...בית"ר היום עוד 4-5 מקומות נמצאת במקום הראשון והפועל פתח תקווה נשארת בליגה.

בבית"ר הוא לקח אליפות משעממת, מודה, אבל עם הסגל זבל שארדילס בנה אז עם שחקנים כמו רוני גפני, פינטו ועומרי אפק בהרכב, הוא לא יכל לעשות הרבה יותר.

6. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

יוסי מזרחי מתאים רק לאשדוד
    כי באשדוד אין צפיות לכלום

העיקר תישאר איתם בליגה ואז ידברו שוב על אקדמיה ובנייה על שחקני נוער
    תתחיל עוד עונה שוב תהיה עונה בינונית על גבול החלשה אבל שוב הוא יעמוד בצפיות וחוזר חלילה

7. GRANDE LAZIO Member

תמיד יש לך את השאלות המוזרות האלה.

4-5 מקומות דאז בליגה של 18 קבוצות זה בין החלק התחתון למרכז טבלה ומעלה. לא זוכר שהוא הביא את מכבי פ"ת לאירופה דרך הליגה וגם אם אני טועה, אלו אחת מהבלחותיו כפי שעשה באשדוד (ואז קיבל בראש מקבוצת חובבים העונה לשם דומז'אלה).

crazyblue5 זה בדיוק מה שקורה בשטח. עידן בן זקן מאז תחילת המילניום וכל עוד מישהו אחר לא ידפוק על הדלת של העירייה האטומה, המצב יישאר.

המצב של הפועל פ"ת הוא פרדייס לעומת אשדוד. לפחות אצלכם עשוי לבוא שינוי בכל רגע.

Last edited: Sep 26, 2011
  8. אלי מתחן Member

הוא לא מאמן טוב אין ספק. בבית"ר הוא היה כל משחק על סף התקף לב ונראה שהוא לא דואג ממנו כי הסרטן מהסיגריות כל דקה יהרוג אותו קודם. אבל הכי גרוע בליגה, לא הייתי מגזים. יש לבחור קבלות.

9. GRANDE LAZIO Member

ה'קבלות' זה אליפות עם בית"ר של גאידמק. זהו. שים את מאיר הרוש על הקווים והוא גם זוכה באליפות.

10. אלי מתחן Member

אתה בעצמך אמרת, הצלחות עם קבוצות בינוניות.

11. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

זה מקרה גבולי, ובמקרים גבוליים כאלו בד"כ הולכים עם ההגנה.
    אם היה מגע בין פשביין לבן-יוסף שגרם לבן יוסף ליפול, אזי זאת עבירה, כי כתף זה לא היה, וכמו כן לא דחיפה על מיקום או משהו בסגנון, כך שהפנדל והאדום, שהרוש יצא חסר ניסיון וטיפש בפני עצמו, לא היה צריך לקרות בכלל.
    אני לא רוצה לחשוב איך המשחק היה מתפתח אלמלא הארוע בדקה ה10, שגם גרם לגול 2 דק' אח"כ (אם כי החילוף של יובל נעים גרם לזה לא פחות).
    הפועל פ"ת קבוצה מספיק טובה שלדעתי תישאר בליגה, אבל יכלנו לנצח את המשחק הזה למרות זאת, או לפחות תיקו.

מעניין מה היה קורה אם המשקוף של אייבינדר היה נכנס בדקה ה8...

אם זכרוני אינו מטעה אותי, אדו עוד שכב על הדשא כשהכדור היה אצליכם, ואתם לא הוצאתם את הכדור החוצה, כך שאין למה לבוא בטענות לבית"ר ולהגיד שהיינו לא ספורטיביים, כשלפ"ת בעצמה לא היה אכפת. למה בית"ר להיות זאת שמוציאה את הכדור החוצה במקרה כזה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

אגב, אני היחיד שידע מראש שהפנדל של ברוכיאן יהיה בחוץ, ושצריך לתת לבן-שושן לבעוט? אמרתי את זה עוד לפני.
    לא נותנים לשחקן שלא פוגע לבעוט, גם אם הוא הבועט פנדלים שלך.
    הכתובת הייתה על הקיר, חבל.

אגב (2), למישהו יש ספק אחרי המשחק שמקומו של בראשי בהרכב ושל פורטיז'ו (בלי קשר למשחק הזה ספציפית בו שיחק רק 14 דק') בספסל? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

Last edited: Sep 27, 2011
  12. Don Joan Roman Member

כל מי שהיה ביציע הרגיש שאבירם יחטיא איך שהוא ניגש לבעיטה. ולי לא היה ספק לגביי מתן גם לפניי זה.

ובנוגע למחזור: כמה טעויות קריטיות של שופטים זה לא יאומן, בני יהודה קיבלה עוד 2 נקודות בגלל שריקה הזויה יותר מזו של יפת בקריית אליעזר לטובת ק"ש, עירוני רמה"ש התרסקה אחריי שהרחיקו לה שחקן ושרקו לפנדל על עבירה שאם בכלל הייתה אזי היית מחוץ לרחבה, להפועל נפסל גול שלא היה נבדל בכלל,פ"ת-בית"ר גם היו טעויות שיפוט, פשוט בושה וחרפה.

Last edited: Sep 27, 2011
  13. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

העיקר אבא שלי היה צריך לפתוח את הפה לפני המשחק של בית"ר מול פ"ת ואמר שעד כה השופטים בסדר גמור. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

14. Don Joan Roman Member

זה בסדר לא רק הוא פותח את הפה ויוצא נאחס.
    במשחק נגד נתניה 20 שניות לפניי הגול של סבע אמרתי לאחי שנתניה מסוכנת וצריך להדוף אותה וטראח שער, נגד פ"ת אמרתי לאחי איך שראיתי את יפת "רק שהוא לא יגמור לנו את המשחק" והוא שנייה אחריי זה דחף לנו צינור.

15. אלי מתחן Member

אתם מדברים כאילו בטוח היה שם פאול, אני לא חושב שהוא דפק אותנו בכלל.