לא הגזמתם עם כל ההכרזות האלה אחרי 6 מחזורים? רבאק תנו זמן... באמת הופתעתי לראות שהפועל ספגה רק 2 שערים למרות שההגנה שלהם עד עכשיו לא הרשימה אותי יותר מדי, אבל לא נראה לי שצריך לייחס למספר הזה יותר מדי משמעות
המומנטום הוא קרטריון חשוב בכל הליגות שבעולם לא רק בליגת העל.. אבל המספרים? תמיד אומרים משהו כי אין משהו אחר להסתמך עליו.. זה יהיה משחק מעניין בין מכבי חיפה למכבי ת"א, אבל לא עד כדי כך שתגיד שזה קרב על אליפות, אנחנו רק בתחילת העונה והדרך ארוכה..
גודל הסגל לא אומר כלום! מה עשו ה-30 שחקן של מכבי חיפה נגד בני סכנין? האם לחקות עד משחק בית נגד קבוצה כרמת השרון ונגד 10 שחקנים להתחיל את העונה? אני איתך שמכבי חזקה מאוד בעונה הזאת אבל עדיין הפועל חזק ויש לו מה להגיד גם בליגה וגם בטורנירים האחרים..
על ההגנה וההזדמנויות שאנחנו נותנים לכל קבוצה ששיחקנו מולה מתחילת השנה להפוך לנו את החיים לקשים, ושבנתיים אנחנו מסתמכים יותר על מזל של החמצות ושזה לא תמיד יהיה שם בעתיד, ובטח לא משהו שאפשר להסתמך עליו במשך כל השנה כקבוצה שרצה לאליפות.
זה בטח שלא יהיה המשחק שיכריע את האליפות, אבל אין ספק שניצחון של מכבי עשוי בהחלט לסמן את המטרות שלה ועד כמה חזק היא הולכת השנה על זכייה באליפות. זה מעבר לעוד 3 נקודות, זה שמכבי השנה כן מגיעה למשחקים גדולים. 8 נקודות הפרש זה לא מעט, למרות ששתי הקבוצות עוד יאבדו לא מעט נקודות.
המשטרה מודה שהיא עזבה מוקדם מדי את איצטדיון ר"ג וסביבותיו, ולא נשארה עד לפיזור הקהל המלא, ולא הגנה על השופטים מפני חלק מאוהדי בית"ר. אז בשביל מה משלמים להם? ומצד שני: למה משתמשים באלימות בתוך/מחוץ ליציעים אצלנו?
תן ליוסי מזרחי 0:0 כל מחזור מעכשיו ועד סיום העונה, הוא קונה. איזה אנטי כדורגל בחיי. מאמן הכי גרוע בליגה.
נחמד לגלות שאני לא המטומטם היחידי שבזבז שעתיים בחיים שלו על המשחק המיותר הזה. בלי שריקות בוז פה ושם של אוהדי בני יהודה זה נראה ונשמע בדיוק כמו משחק בלי קהל. ואיך שאני מדבר, החלוץ המושאל של מכבי עומרי רון סוחט פנדל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
זה לא שהסגל שלכם הוא איזה להיט. הייתי לאשדוד התקפה של שלוש על שניים מחצית ראשונה, איזה שחקן צעיר הוביל ולקח לו שנים למסור כמו בנאדם. אני מבטיח לך שהצעירים של חיפה ומכבי היו נותנים את הכדור בזמן. תשווה את הקבוצה הזאת לקבוצה שיש לבית"ר, גם היא מורכבת מצעירים, אבל הם ברמה שונה לגמריי. נראה שהמאמנים בנוער של אשדוד לא עושים כמו שצריך את העבודה שלהם.