מחזור 6 בליגת העל :: כמה עוד חדרה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Butragueño, ‏5/10/18.

1. Civil Anti Madridista

הפנדל הפך לאירוע השולי של הערב (למזלו של צדק), אבל מסתבר שקם יורש באר שבעי לאורימור.

אני לא אוהד "מכבי", ואם הייתה לי הבחירה אז כל עוד הקבוצה שלי יושבת על הגדר ומשתינה בקשת על האוהדים שלה - תמיד אעדיף לראות את ב"ש אלופה.

לעניין הפנדל - גם אם צדק היה כובש הייתי נשאר באותה דעה שעדיף היה לשלוח את אחד משחקני ההתקפה שצמאים לשער שיחזיר להם את הביטחון.

oFiRzZz ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  2. zivmay Member

למה אתה כלכך נחרץ? יודע משהו שאנחנו לא?
    כנראה שלא, פשוט הולך עם הזרם כמו כל קונפורמיסט מצוי.

3. עידן444 Member

מזל שיש את החוק שאחרי החצי אין אופסייד...
    אחרת לדעתי הויבך ותירם היו יוצאים לנבדל על קו ה 16 של היריבה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Maccabi Diamond, Noam77, oFiRzZz ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  4. yakov_y YNWA

צחקתי בקול אבל זה כל כך עצוב, נתעלם מכך שהבלמים שלנו איטיים וזה לא מתאים לסגנון, נתעלם מכך שהמגניים מאוד התקפיים, השוער והבלמים מניעים כדור ואף אחד מהם לא טכני, כולם עם שליטה רעה בכדור כולל שחקני הספסל.

עידן444 אוהב/ת את זה.
  5. עידן444 Member

כל עוד אולסק, עלי, קניקובסקי, ואביב לוחצים טוב- יש סיכוי שנצליח לתת הצגה.

כשזה לא קורה- והיום במחצית הראשונה היו אמורות להידלק כל נורות האזהרה- חייבים לקפל ולהוריד את קו ההגנה לפחות 20 מטר אחורה. בלי לחץ טוב באמצע אתה לא יכול לשחק עם הגנה גבוהה. בטח כשהבלמים לא מהירים. ובטח כשההגנה לא מספיק מתואמת ונכשלת כל משחק לפחות פעם-פעמיים ביציאות רעות לאופסייד.

6. Melikson24 Member

היום הגענו לליגה והפעם על אמת. יופי של משחק, יופי של אווירה.
    לגבי הקשקושים על צדק, הוחלט בתחילת העונה שהוא יהיה הפנדליסט הקבוע. אני הייתי בעד שסבע יבעט אבל צדק הוכיח את עצמו כפנדליסט קר רוח (מאריבור אחרי טעות קשה, משחק החזרה מול פלורה טאלין) ויש לו אחלה בעיטה.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לו אחלה בעיטה אבל עדיף שחקן התקפה שיבעט את הפנדלים שבטח שהוא פנדליסט טוב (סבע , שהר) מאשר שחקן הגנה .

בטח שאצלנו צדק לא בעט הרבה פנדלים והיו לנו שנים עם המון כאלה

גלץ אוהב/ת את זה.
  8. Melikson24 Member

לבוזגלו יש בעיטה אדירה והפנדלים שלו מביכים, גם מליקסון (בקדנציה השנייה) וברדה.
    אין באמת חוקיות בקטע הזה. צדק קר רוח ובועט בצורה טובה, לרוב זה מתכון לפנדליסט איכותי. היום לא הלך. מאמין שהפנדל הבא יהיה של שהר או דיא.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  9. קשר שמאלי Member

היה משעשע לראות את אלונה מריעה במחיאות כפיים לחלוץ שהיא רצתה לזרוק

10. עידן444 Member

סבע לא בועט טוב פנדלים

11. South Boy Member

ההחלטה לתת לשיר צדק להיות הפנדליסט הקבוע היא שגויה ולא רק בגלל היום, הביטחון של השחקן הזה ברצפה, הוא מפחד מהצל של עצמו, אי אפשר לתת לו משימה שמצריכה כל כך הרבה ביטחון שאין לו ואני כבר מתחיל להיות בספק אם יהיה לו שוב.
    אני תמיד אציין שאני אוהב את שיר ותמיד אשמור לו חסד נעורים אבל אף אחד לא יותר גדול מהקבוצה מבחינתי, הוא פשוט חייב לשבת בספסל אפילו על חשבון מתן אוחיון, זה כבר בלתי נסבל הבנאדם הורג את משחק ההגנה של באר שבע. ראיתי את התקציר והגול היה עליו מעבר לעובדה שעברו אותו כמו קונוס כל המשחק, חוץ מתיקול אחד בסוף הבנאדם היה אוויר.
    ההגנה שלנו רעה ויש לו את החלק הכי גדול בזה גם אם לא הבלעדי, יש מי שיקשר את זה לפרשת התוספים אבל מי שזוכר זה גם היה לפני.
    כולם מבינים שצריך לשלם מחיר כדי להחזיר לו את הביטחון אבל המחיר הוא גבוה מדי כרגע, הוא פשוט הורג אותנו כל משחק. היום זה נגמר טוב, מה יהיה מחר? זאת פצצה מתקתקת.
    מעבר לזה משחק מצוין, סיומת טובה של שהר אבל המצטיין שלי זה סאבו. פנטסטי ובדיוק מה שהיה חסר לנו באמצע.
    ככה אני זוכר אותו בבית"ר, אפילו יותר אנרגטי, אין לי ספק שאם המגמה הזאת תימשך אנחנו נרוויח שחקן מצוין.

12. Melikson24 Member

לא יודע על מה אתם מדברים בנוגע לצדק וחוסר ביטחון. תמיד יש לו המון ביטחון, גם אחרי פעולות גרועות (מאריבור) וגם אחרי היום. זאת בערך הבעיה האחרונה שלו. אחרי הפנדל הוא נתן את המשחק הכי טוב שלו העונה.
    ההחלטה הייתה לא נכונה כי לא מתקנים משהו שעובד ושהר הוכיח את עצמו כפנדליסט נהדר, אבל הטיעונים שלכם לא נכונים.

13. yedidel Member

אני בהחלט מבין ביקורות מקצועיות על בן שהר - טכניקה, היעלמות לתקופות וכו'.

יש הרבה פעמים דיונים והתלבטויות לגבי שחקנים טובים האם הם מתאימים לקבוצה גדולה ומה עושה את ההבדל. וההבדל לא תמיד זה רק היכולת המקצועית.
    אני חושב שאחד הפרמטרים הכי חשובים אצל שחקן שמתאים לקבוצה גדולה הוא ההתמודדות שלו עם תחרות. אני יכול להביא הרבה שמות של שחקנים מוכשרים שמככבים בקבוצות הבינוניות (3-6) שלהם, ממוגרבי דרך עזרא עד בן בסט. אפשר גם לראות מה קורה עם חנן ממן (שאני מקווה שאני טועה לגביו) ברגע שמעמדו התערער.

בן שהר? תן לו תחרות, ביקורת, התמודדות על ההרכב וזה רק מוציא ממנו יותר. זה משהו שחוזר על עצמו לאורך כל התקופה כאן (ואולי פה יש לו מה להשתפר - מה קורה בתקופות שהוא יותר מדי בטוח בהרכב).

ופה זה הפועל באר שבע חברים - כולם יכולים למצוא את עצמם על הספסל בנקודת זמן כזו או אחרת. אפילו ברדה או נוואקמה. תדע להתמודד עם זה ותוכיח שאתה מתאים.

hbs7 אוהב/ת את זה.
  14. hbs7 Member

סוף סוף היו דקות שזה התחבר. וכשזה קרה זה היה פשוט נהדר.
    הגענו למצבים איכותיים פעם אחר פעם.

צדק בעוד משחק לא טוב. אם היה איפה שהיה צריך להיות בגול, הוא היה מונע אותו.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בלי קשר להחמצת הפנדל, שזה שולי, מאוד מקווה ששיר צדק משחק רק בגלל פציעות. טאהה ואלחמיד עדיפים עליו משמעותית, אני אישית בוחר גם את מתן אוחיון לפניו. לראות איך עוברים אותו כל כך בקלות, באמת זה נראה מביך יותר ויותר. הוא פשוט נוראי.
    אלחמיד פשוט כיפה עליו ובכל רגע שהיה איתו מישהו באחד על אחד- אלחמיד ישר זיהה את זה, וכבר אוטומטית רץ לכיוון ולקח ככה לפחות 2 כדורים שכבר עברו את צדק.

לגבי בן שהר, יש לו המון רגעים מתים במשחקים בדרך כלל, אבל את המקצוענות, את הרצון, את הלב והלחימה אי אפשר לקחת ממנו. כרגע הוא חייב להמשיך בהרכב, וראינו מה קורה שלסבע והאסלביינק אין את הקוף הזה של להיות בחוד. יותר קל להם, וזה צריך להיות אפילו יותר טוב עם כימיה טובה יותר. עדיין מרגיש לי לא טוב שאנחנו כמעט וללא אגפים וחושב שזה ייפגע מולנו מאוד מול קבוצות שידעו לסגור יותר טוב, אבל נראה איך נתמודד עם זה.

עשינו צעד חשוב היום, אבל קטן, אנחנו חייבים לייצר רצף רציני כי השארנו יותר מדי נקודות על הרצפה כבר.

גלץ אוהב/ת את זה.