מחזור 6 בליגת העל: חיפה עדיין מושלמת עם 1:3 בב"ש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏16/10/09.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרשה לי לתקן אותך. מדובר בהפסד שני להפועל חיפה. הראשון היה במחזור 2 מול מועדון ספורט אשדוד.
    את תגובתי על יתר משחקי המחזור אני אתן מאוחר יותר.

בינתיים אני רואה שמתפתח פה דיון שמתעסק בעיקר בנושאי שיפוט. קחו בחשבון שאני ויתר המנהלים משגיחים מקרוב על הנכתב ומשתמש שיחרוג מגבול הטעם הטוב צפוי להענש.

2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא היה פה בחיים גול, היה נבדל ואני זוכר שהבאתי פה תמונה שמוכיחה את זה.

היה שער חוקי, ישבתי בשער 7 והיה פשוט שער של 100%, זה שלא הייתה זווית נורמלית להוכיח את זה(מצלמה מאחורי השער ומצלמת רחבה כושלת) לא אומר שזה היה שער לא חוקי.

3. אלי מתחן Member

תגידו מה זה נהיה דיון הבכיינות?

4. Igi Member

תודה אבירם, הריצה שלהם כבר גרמה לי לשכוח את ההפסד ההוא.

והתגובה של עומר די ממצה את העניין. להגיד שמכבי ת"א הייתה צריכה לזכות באליפות אם לא השופטים זה לא פחות הזוי מלטעון, פעם אחר פעם, שהשופטים הם האשמים הבלעדיים לכך שהפועל לא משכילה לנצח משחקים לפני/אחרי הטעויות שיפוט נגדן.

נערך לאחרונה ב: ‏18/10/09
  5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם מבינים? כשזה בא נגד הפועל - השופט צודק.

שחם, השגתי את מה שרציתי, אתה לא אובייקטיבי ולא יעזור בית דין.

סיימנו את הדיון. השופט אשם בהכל זהו.

6. Number 8 Member

חבר'ה, אתם טוחנים את אותם דברים שבוע אחר שבוע, זה כבר עבר את הגבול והגיע הזמן להפסיק עם זה.

7. קטלוני Member

בדיוק אותו הפסד.ממלאים את הדלי ובועטים בו בסוף.כמה אפשר לתקוף ולא לכבוש.

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

בואו נעבור למשהו שבאמת מעניין.
    הכדורגל - היה לנו עד עכשיו מחזור די פורה מבחינת שערים,אם אני לא טועה בכל המגרשים הובקעו שערים וגם לא מעט שערים.

הייתה לי הרגשה שפתח תקווה יקחו נקודות מהפועל חיפה,אבל תכלס אני משער שהם ניצחו אך ורק בגלל האדום של הפועל חיפה - לא ראיתי את המשחק ככה שאני רק משער שזה ככה.

בקשר למשחק שלנו - כל מה שחשבתי שיקרה קרה,מצד אחד ידעתי שבאר שבע מסוגלים לתת 10-15 דקות טובות + מתפרצות וזה מה שהם עשו,ידעתי שהם יעשו לנו בעיות בגלל החלוצים המהירים שלהם,אבל גם ידעתי שהם קבוצה שבסופו של דבר רוב המשחק לא משחקת טוב וזה מה שקרה.
    בדרך כלל אני לא אומר מילים ראות על דבא אבל הפעם למרות הצמד והמשחק הטוב שהיה לו(כנראה יחד עם ארביטמן הוא פורח) הוא היה ממש ממש ממש אגואיסט והרס לפחות גול בגלל זה וחבל שזה ככה.
    עוד מילה טובה כרגיל העונה למסיללה שהיום בכלל הראה עליונות מדהימה על באר שבע,אני מתחיל להגיד שזה מזל שעונה שעברה הוא היה כזה חרא :)
    מה שכן חייבים לעבוד איתו על העניין של ההגבהות,היינו פי 2 יותר מסוכנים אם היה לו את זה.

ועוד מילה טובה לתומר חמד שעוד פעם הביא גול :)

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה אתם יכולים לאכזב אותי כמה?

פעם ראשונה נגד אשדוד, פעם שניה נגד קבוצתי (כשניצחתם) ופעם שלישית היום! מה יהיה?

אגב שחם וחברו:

http://www.meninblack.co.il/

תיכנסו, תתרשמו ותחתמו - זה במילא לא ישנה גם אם זה היה משהו רציני עם תעודות זהות והשקעה ובלה בלה בלה.

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדיון על המחזור די נבלע עם כל הסיפור כאן על השופטים, יש דיון שלם על שופטים תדונו בטעויות נגד הפועל ת"א שם.

לגבי משחקי היום שעדיין לא התייחסתי אליהם:

מכבי נתניה מביסה את מכבי פ"ת בחוץ לא חוכמה גדולה אבל עדיין במצבה של מכבי נתניה כל ניצחון ובטח בחוץ ובטח 0-3 זה דבר יפה מאוד.
    לא קבוצה רעה יש בנתניה אבל עם כל מה שקורה עם יאמר ופתיחת העונה הרעה אני עדיין מתקשה לקבוע נחרצות אם הם בדרך לברוח מהר מהתחתית, בכל מקרה כל עוד עטר מאמן אותם אני יחזיק להם אצבעות חוץ מהמשחקים מול בית"ר.

להפועל חיפה יש את תסמיני 'הקבוצה הנחמדה' אחת שמשחקת כדורגל חיובי, עולה למשחקים מול הגדולות בלי רגשי נחיתות אבל במשחקים הקובעים בשבילה בבית מול אשדוד והפועל פ"ת היא כושלת.
    היום למרות שהם היו בעשרה שחקנים עדיין לא לנצח קבוצה כל-כך עלובה כמו הפועל פ"ת זה אכזבה עצומה, שלומי דורה הוא כנראה "האשם" בהפסד כי לפי מה שהבנתי הוא גם עזר לתחושת האופורייה לקראת המשחק.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב חברים אני יחזיר אותנו למציאות...

טבלת אבי לוזון מחזור 6 (אוי כמה שזה עצוב...)

1. מכבי חיפה (5-15) 9
    -----------------------
    2. הפועל חיפה (6-12) 6
    3. מכבי ת"א (5-10) 6
    4. בני יהודה* (2-8) 6
    5. הפועל ת"א (6-10) 5
    6. מ.ס. אשדוד (6-5) 5

7. אחי נצרת (10-8) 5
    8. בית"ר ירושלים* (4-8) 4
    9. הפועל ב"ש (14-9) 4
    10. הפועל פ"ת (10-5) 4

11. הפועל ר"ג (9-7) 3
    12. מכבי נתניה (8-6) 3
    13. מכבי פ"ת (10-6) 3
    14. בני סכנין * (8-4) 2
    ---------------------------
    15. הפועל עכו* (6-3) 1
    16. הפועל רעננה (12-5) 1

12. Igi Member

לפי דברי שינו זוארץ, רוני לוי מועמד לפיטורין גם ממכבי פ"ת , מה אתם אומרים?

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב גנוגע להפועל חיפה - תסמין הקבוצה הנחמדה זה נחמד ויפה אבל אם הוא כבר קיים הוא חייב להיות השנה וזהו, בשנה הבאה אם שחקני הפועל חיפה והצוות המקצועי רוצים צמרת ויתד בצמרת משמע מאבק על התארים ואירופה? הם חייבים להפסיק עם הנחמדות והנאיביות, זה מה שיביא אותם קדימה. השנה הם עוד עולה חדשה ישנה וזה והם מפתיעים ומצליחים וכנראה שזה הבעיה שלהם שאפילו הם עצמם רואים בעצמם כמפתיעים וכשבאמת צריך לנצח הם עושים במכנסיים, יותר נכון כשלא מדברים עליהם ניצחון כשמדברים הפסד.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אפילו לא מתעסק עם מה שהקבוצות מתחת למכבי חיפה עושות. מצטער, אבל בכל שבוע הרמה פה ממשיכה לרדת. בשביל אנשי הפועל ת"א תמיד השופט גורם להפסד ולא השחקנים. מצטער, אני לא חושב שהשופטים בעדכם, אבל יש גבול לכל תעלול. משחק כדורגל מתקיים למשך 90 דקות, הפועל ת"א פשוט לא היתה מספיק טובה אם היא לא ניצחה. אגב שני השערים שספגתם גם באחריות השופט או יעקב שחר...? (מעניין ששמו עדיין לא עלה)

אני ראיתי רק מחצית ממה שקרה בבאר שבע ואני פשוט נהנתי. קטן מראה דברים שבמשך כל העונה שעברה לא הראה (חוץ מהמשחק הביתי לקראת סוף הליגה בבית נגד הפועל ת"א). הוא מפזר כדורים על ימין ושמאל, מאיים על השער, מרים קרנות כמו שצריך, מה צריכים עוד? אז קטן מקבל עזרה נדיבה מארבייטמן, כיאל, דבאלישווילי והסילון מצד שמאל שנקרא פיטר מסיללה.

בהתחלת הליגה טענו שלוזון עוזר למכבי חיפה והפועל ת"א בגלל שינוי שיטת הנקודות, ומה עכשיו אותם אנשים אומרים? אני יכול עכשיו לבכות ולהגיד שאילולא לוזון אולי היינו כבר סוגרים את סיפור האליפות, אבל מבחינתי שום דבר עדיין לא סגור. פציעה פה, פציעה שם, טעות שיפוט, איבוד ריכוז וכו'. הקבוצה שלי עדיין רחוקה מלזכות בתואר, אבל ללא ספק ההרגשה היא כרגע טובה.

שבוע טוב לכולם!

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מועמד מספר אחד לאימון הנבחרת. מבחינתי רוני לוי הראה בעבר שהוא אחד המאמנים הטובים בארץ ועכשיו למעשה חסר אונים כי במכבי פ"ת אין בכלל קבוצה. אני אהיה מופתע אם מאמן אחר מקבל הג'וב כי אלישע לוי ואלי גוטמן לא יאמנו את הנבחרת, כל אחד בגלל סיבה שלו.