מחזור 6 בליגת העל: חיפה עדיין מושלמת עם 1:3 בב"ש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏16/10/09.

1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב אחי. גם אוהדי שאר הקבוצות האחרים הודו שבחיים הכדור לא עבר את הקו, הגיע עד לשלט הפרסום? אתה חי בסרט עצוב משלך, כבר אמרתי פה שאוהדי חיפה בחיים לא יודו שדופקים אותנו ועוזרים להם.

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא אימן בעבר את הנוער של מכבי פתח תקווה(אולי גם היום) והוא מאמן פתח תקוואי מקומי שאני יודע שגם אוהדי הפועל וגם מכבי פתח תקווה מאוד אוהבים,לא יודע למה אבל.

3. Jose Mourinho Member

איזה מזל להפועל ת"א ומכבי פ"ת שיש קבוצה עם הגנה בזיונית כמו הפועל ב"ש שהן יכלו לאגור מולה נקודות בקלות, למרות שמול שאר קבוצות הליגה הן לא מצליחות לשמור על רשת נקייה ולרוב מקבלות בראש.

במקום להביא נגר בדמותו של ארז מסיקה, ועציץ כמו מוריירה מתחתית הליגה השנייה בברזיל, היה בהחלט מקום להשקיע בהבאת תומר בן-יוסף שעלה כמועמד כמה וכמה פעמים, בתקופה שבית"ר הייתה בצרות כלכליות לפני שאגייאר הגיע. בכנות, אני חושב שאפילו עם נדב קידר ההגנה של ב"ש תהיה הרבה יותר יציבה.

לגבי אתמול, אין מילה אחרת לתאר אותנו חוץ מפראיירים. 3 מצבים של מיליון אחוז בוזבזו, וספיגת שני שערי קרן מיותרים לחלוטין. אפילו ארבייטמן ודבלשוילי נמוך הקומה שכבשו מאותן קרנות לא האמינו שהשמירה עליהם כ"כ חובבנית.

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההגנה של באר שבע ביזיונית והאמת שבאר שבע פרייארים,כל מתפרצת שלהם תפסה אותנו ולא רק אותנו(גם במשחקים מול בית"ר והפועל זה היה ככה) עם המכנסיים למטה.
    מה שכן עם הגנה ברמה של ליגה ארצית אין מה לעשות כי על כל גול שבאר שבע ישימו הם יקבלו 2.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מירו,

אני מאוד מכבד את בני-יהודה ויש אווירה של משחק חשוב אבל עדיין כאשר בשבוע הבא יש משחק נגד מכבי חיפה בחוץ אי-אפשר להיות אדישים, למשחק הזה אני מחכה מתחילת העונה ואני מאמין שגם בלי ברוכיאן(כתבתי אתמול שאין סיבה להחשיב אותו לשחקן כל-כך מרכזי במצב שנוצר מתחילת העונה) אנחנו לא נופלים מהם בהרבה אבל יהיה קשה מאוד.

עומר,

3 פעמים בעשור האחרון החל מעונת 99/00 עד לעונת 08/09 סיימנו 3 פעמים בלבד בחלק התחתון של הטבלה(בעונות שלאחר הפירוק).
    2 אליפויות, 2 גביעים, גמר גביע, פעמיים מקום 3, פעם אחת מקום רביעי ועוד פעמיים מקום 5.
    ואם אתה מתעקש, בית"ר ומכבי חיפה הם גם הקבוצות הבולטות ב-20 שנה האחרונות מבחינת תארים.

6. Hapoel B"s Member

הבלמים של ב"ש אם להגיד את האמת די טובים,לפחות פרגל שהוא אחד הבלמים הכי טובים בארץ(באחריות).מוריירה אני לא יודע להגיד בוודאות.הוא גם עלה עם פציעה למשחק,וגם חזר לא מזמן מפציעה של חודש.במשחקי הטרום עונה הוא שיחק מעולה,ואת האמת חשבתי שיהיה לב"ש סוף סוף הגנה חזקה.

אביתר אילוז ושמעון הרוש חלשים מאוד מבחינה הגנתית.ההגנה לא מתואמת בכלל וזאת עבודה של גיא עזורי שחייב לעבוד עם ההגנה.לא יכול להיות שב-6 משחקים הקבוצה תספוק 14 שערים.

בקשר למשחק נגד חיפה,מחצית ראשונה מצויינת שלנו שהיינו בה יותר טובים מחיפה.ידעתי שאם נרד בפיגור מהמחצית אנחנו נפסיד את המשחק וחבל על ההחמצות של קדוסי ומליקסון במחצית הראשונה.

בקשר למחצית השנייה אין מה לדבר.אני לא יודע על מה עזורי עובד איתם באימונים כי נראה שהקבוצה באה לשחק 45 דקות וללכת הביתה.

משחק הבא נגד מכבי נתניה,משחק קשה מאוד שאני מאוד מקווה שננצח אותו ונגיע אולי למצב שנוכל לחבר 2 ניצחונות רצוף שעבר לאחר מכן נגד אשדוד.

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך בלם שבקבוצה עם ההגנה הכי גרועה בליגה הוא הבלם הכי טוב או מהכי טובים בארץ?

8. Hapoel B"s Member

זה שההגנה לא מתואמת זה לא אומר שפרגל לא בלם טוב.אם היית רואה משחקים היית רואה שמדובר בבלם אינטליגנט,שמשחק פשוט וטוב.אני מקווה שההגנה תתייצב ואז אני יוכל לעמוד מאחורי הדברים שלי יותר בכבוד.

9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה בהמשך,כרגע מתוך 3 משחקים הוא בכיוון לעוף מהליגה מאשר להיות בלם מוביל בליגה.
    אני יודע שהייתה לו קריירה יחסית גדולה למה שמגיע אלינו אבל כנראה שזה כבר לא זה אצלו.

10. אפי 19 Member

בלם אחד, גדול ככול שיהיה, לא יכול להחזיק הגנה חלשה.
    לבאר שבע יש מגנים וקשריים אחוריים ברמה נמוכה מאוד.

נ.ב

משחק גדול של בירם כיאל אתמול, שמתי לב שאף אחד לא הזכיר את זה פה.
    בירם היה המצטיין במגרש ביי פאר.

נערך לאחרונה ב: ‏19/10/09
  11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

לפרגל אתמול היה משחק רע, ללא ספק המשחק הכי רע שלו מאז שדרך בבאר שבע. לא היה ככזזהה גרוע אבל במחצית הראשונה שכולם בלטו לטובה-הוא בלט לרעה, וזה אומר משהו.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

פרגל באמת בלם יוצא מן הכלל, אין מה לתת לו תארים כמו "אחד מהטובים בארץ" כי זה מיותר ולא מבוסס, אבל בפעילויות האישיות שלו רואים שהוא בלם מצויין, הבעיה היא בטח שלא בו, הבעיה היא בתיאום ובכך שאנחנו קבוצה לא מחוברת ולא מאומנת.
    פרגל בלם יוצא מן הכלל, הלוואי שישאר איתנו כמה שיותר זמן.

13. Number 8 Member

הפועל עכו ובני סכנין נפרדו בתיקו 0:0 משעמם ומשמים ממצבים.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין למה זה היה היום אם זה בכלל לא שודר...מה היה הטעם בלהעביר את המשחק להיום? שוב ההתאחדות שלנו עושה שטויות?

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/2.Xxx ביתר ירושלים - בני יהודה http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/11.Xxx

שני, ה-19/10/09. 20:00 בערב. אצטדיון טדי.

ביתר ירושלים מגיעה למשחק כאשר היא מדורגת במקום ה-4 בצוותא עם הפועל תל אביב (טרם המחזור) ובמאזנה ישנן 8 נקודות. במחזור האחרון הפסידה הקבוצה 3-2 בחוץ מול הפועל באר שבע של גיא עזורי.
    הקבוצה של יצחק שום מגיעה למשחק לאחר שמתחילת העונה היא לא מצליחה להציג כדורגל טוב כפי שהיא ציפתה מעצמה בתחילת העונה. לאחר שגומא אגייר מנע התפרקות של הקבוצה, גורמים במועדון החלו לפנטז על מאבק אליפות פתוח עם יתר הטוענות לכתר. כרגע ביתר ירושלים נספרת, אבל על אש קטנה. הקבוצה עדיין לא הצליחה לנצח 2 משחקים רצופים והיא מתקשה מאוד להגיע לרמה שהציגה בעונות בהן לקחה אליפויות.
    הבשורה המשמחת עבור הקבוצה היא חזרתו של שמעון גרשון להגנה, שיחבור לאריק בנאדו. בשורה משמחת נוספת היא חזרתו להרכב של עידן ורד, שבצוות המקצועי תולים בו תקוות ומצפים ממנו לקחת את הקבוצה עליו ולעזור במנהיגות. בחוד הקבוצה צפוי לפתוח טוטו תמוז, שהפגין חדות והרבה רצון בדקות שקיבל בוסרמיל. אבירם ברוכיאן לא יעלה בהרכב בעקבות יכולתו הפושרת מתחילת העונה ואת מקומו בקישור צפוי לתפוס עידן טל. ביתר ירושלים צפויה לעלות בהרכב התקפי למדי.

הרכב משוער: אריאל הרוש; שמעון גרשון, אריק בנאדו, אבי ריקן, חן עזריאל; קובי מויאל, עידן טל, עידן ורד; עמית בן שושן, ברק יצחקי, טוטו תמוז.

http://www.ynet.co.il/PicServer2/02022009/1882617/GP5L0370-(Large)_wa.Xxx
    כבר לא ילד. קבוצתו סומכת עליו. עידן ורד.

בני יהודה מגיעה למשחק כאשר היא מדורגת במקום ה-3 ובמאזנה ישנן 11 נקודות. במחזור האחרון סיימה הקבוצה בתיקו 1-1 עם הפועל פתח תקווה של דני ניראון.
    הכתומים יודעים שמדובר עבורם במשחק מבחן. בני יהודה לא זכתה בתואר מזה המון שנים ולכן מטבע הדברים היא לא נספרת במאבק האליפות ולעיתים גם לא תיספר בזמן שקבוצות אחרות ומתוקשרות יותר ממנה, גם אם הטבלה תוכיח שהיא ראויה לכבוד של קבוצת צמרת. במועדון יודעים שמדובר במשחק שהוא הצהרות כוונות. נצחון בטדי, מול קבוצה שרוצה מאוד להישאר קרובה לפסגה והיא נחשבת לאחת הטובות בליגה, ומעטים יהיו אלה שעדיין יכרסם בהם הספק לגבי הקבוצה של גיא לוזון ויכולתה לרוץ בצמרת הגבוהה.
    לגיא לוזון יעמוד סגל מלא, מלבד שחקן אחד והוא קפטן הקבוצה, אסי בלדוט. את מקומו צפוי למלא לירן כהן.

הרכב משוער: דלה איינוגבה; לירוי צעירי, איבן גארידו, עוז ראלי, איציק עזוז; מהרן ראדי, חסן אבו זייד, לירן כהן, עמרי אפק, פדרו גלבן; אלירן עטר.

http://www.ynet.co.il/PicServer2/02012008/1611727/IMG_0561_wa.Xxx
    קסם אחד שלו יכול להביא לנצחון כתום. פדרו גלבן.

נערך לאחרונה ב: ‏19/10/09