מחזור 6 בליגת העל: חיפה עדיין מושלמת עם 1:3 בב"ש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏16/10/09.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידן עזוב אל תעצבן אותי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    זה פשוט עצוב לראות את שלוזון עשה לנו. מכבי חיפה מובילה בשש נקודות מהמקום השני, אבל למעשה אפילו מכבי ת"א אשר במקום הרביעי עם 11 נק' פתאום רק הפסד אחד מאחורינו. אז שחם מתרגז כל שבוע על השיפוט אז הנה גם לשי יש על מה לכעוס...אולי למכבי חיפה עדיף להפסיד כמה משחקים בכוונה כי בסוף גם ככה כל הפער למעשה הולך לאיבוד.

בקיצור, מכבי חיפה רחוק מלהיות אלופה אפילו תאורטית הפער של היום לא אומר דבר.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק אם הפער יהיה למעלה מ-6 בסיום 30 משחקים אפשר יהיה להגיד שהסיפור באמת גמור.

כרגע הפער הוא רק 3...ייתכן שעוד חודש הוא יהיה כבר למעלה מ-6 והסיפור באמת יהיה לקראת סיום.

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

שי השיטה הזאת לא נועדה לפגוע בכם אלא בבית"ר, יצא מה שיצא וכנראה שאתם "תידפקו" עם כמה דפיקות לב לקראת הפלייאוף אבל זה לא ימנע ממכבי חיפה לקחת את האליפות, אין פשוט אף יריבה ראוייה אחרת:
    מכבי ת"א פרווה, בית"ר צעירה מדי, הפועל ת"א אולי יכולה לאיים קצת אבל ההגנה שלה היא מסננת, בני יהודה עדיין לא מסוגלת.
    בכל מקרה אני בטוח שאם אכן קבוצה תצליח לגנוב אליפות בגלל קיזוז הנקודות היא לא תתגאה בזה, זאת תהיה אליפות עם כוכבית.

מחר משחק שלא מעניין אף-אחד והיה צריך להתקיים היום, ביום שני בית"ר-בני יהודה בטדי, אחרי השדידה בבירת הנגב אין הנחות וכל דבר חוץ מניצחון יסיים את העונה.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אדם, אני לא יודע למה היא נועדה לפגוע יותר בכם מאשר בנו, אבל אני לגמרי לא בטוח שבית"ר 'צעירה מדי'. לדעתי ההגנה לא מספיק 'טובה', לגיל לדעתי כרגע אין הרבה השפעה. לנו יש למשל את קטן, דווידוביץ' הוותיקים, לכם יש את בנאדו וגרשון ואפילו יצחקי כבר לא כל כך צעיר.

הטיעונים שלך לא ממש מחזקים את דעתך ומחלישים אותי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    מכבי חיפה כרגע עושה רושם שהיא 'בורחת' לליגה, אבל לוזון עוצר אותה אז למה 'לוזון יותר נגדכם'? מבחינה סטיטיסטית לוזון דופק אותנו, לא אתכם.

לדעתי גם הפועל ת"א וגם בית"ר יכולות לקחת את האליפות כבר עכשיו. לגבי מכבי ת"א יש לי עדיין עוד הרבה שאלות ולדעתי היא פשוט לא מספיק טובה. בני יהודה קבוצה נחמדה, אבל לא מועמדת לתואר.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לוזון אמר בעצמו כאשר המציא את השיטה(לקראת סוף עונת 07/08) שהיא נועדה כדי למנוע מבית"ר לעשות את מה שמכבי חיפה עשתה בין 2001-2006.
    אז נחלשנו מאז ואתם התחזקתם וכרגע היא נגדכם.

בית"ר קבוצה מאוד צעירה יחסית לקבוצת צמרת, יש בסגל 15 שחקנים מתחת לגיל 23 ורק 4 שחקנים מעל גיל 30.
    במכבי חיפה אמנם אין זקנים אבל המצב שם יותר טוב, קטן בן 29 וברוכיאן בן 24, אפשר להשוות בין הוותק של 2 הקפטנים?
    יצחקי בן 25 לא כל-כך צעיר אבל גם לא כל-כך ותיק.

אליפות לא תגיע לטדי העונה, אני ריאלי ממחזור למחזור, בעונה הבאה תהיה לנו יופי של קבוצה ונוכל להסתכל למכבי חיפה בלבן של העיניים גם בלי ברוכיאן ובן-שושן, בבית"ר למזלנו תמיד יודעים לגדל את הסטאר הבא וגם לצמד 8-9 יש תחליפים.

6. Don Joan Roman Member

אדם, המשחק מול מכבי חיפה עוד רחוק, יש לנו קודם כל את בני יהודה ולמרות שאני לא מצפה לאליפות, תואר כלשהו ואפילו לא למאבק על האליפות, אני כן מצפה להתמודד שווה כשווה מול מכבי חיפה כי למרות שהם משחקים בצ'מפיונס ליג ולמרות שיש להם 6 מ-6, ב-11 שלנו גם בלי אבירם ברוכיאן אנחנו לא נופלים מהם, רק בעומק הספסל, מה שאפשר לצמצם בקלות עם השקעה והקרבה, מחזור שביעי ראש בראש בקריית אליעזר 2 הקבוצות הגדולות של העשור האחרון, אבל לפניי זה יש את בני יהודה שתמיד עושה צרות, יאללה בית"ר והכי חשוב לשמור לא לעשות שטויות ולהגיע בסגל מלא לקרית אליעזר, כי מי שישפוט ביום שני ב"טדי" יחפש בנרות איך לדפוק אותנו לקראת המשחק מול הירוקים.

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם בהפועל המצב דומה, 13 שחקנים בסגל מתחת ל23.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

במכבי אגב המספר הוא לא שונה...14 שחקנים מתחת לגיל 23.

אגב דון חואן רומן...מעניין איך הגעת לעובדה שבית"ר היא אחת מ-2 קבוצות הגדולות של העשור? העשור הזה שייך למכבי חיפה ולה בלבד. עם כל הכבוד למכבי, הפועל ובית"ר אף קבוצה לא עשתה כלום בעשור הזה...בית"ר עם כל הכבוד ל-2 האליפויות, היתה יותר קבוצת תחתית/מרכז טבלה בעשור הזה מאשר קבוצת צמרת, בערך כמו מכבי והפועל ת"א.

אגב שמתי לב למשהו מעניין שלומי ארבייטמן (6) ודאבלשווילי (5) מובילים את מלכות השערים...מעניין אותי מה יקרה אם שניהם לא ישחקו בשל פציעה/הרחקה כזאת או אחרת מספר משחקים בליגה, איך חיפה תסתדר מבחינה התקפית.

נערך לאחרונה ב: ‏18/10/09
  9. אלי מתחן Member

איך מכבי יסתדרו בלי יבוריאן ואבידור או בית"ר בלי בן שושן ויצחקי. ינסו להסתדר, בתקווה שזה לא יקרה.

10. Don Joan Roman Member

נכון שחיפה היא הקבוצה הבולטת של העשור אבל אחריה ברשימה נמצאת בית"ר ירושלים וזה יוצר מצב שאלו 2 הקבוצות הכי גדולות של העשור האחרון, אבל זה בסדר הבנתי מה כואב לך.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה משווה את הדומיננטיות של הצמד בבית"ר והצמד בחיפה לאלו שבמכבי? יבוריאן כבר 3 משחקים לא שם גול על מה אתה מדבר? ואבידור, הבישול האחרון שלו לפני המשחק הזה היה במחזור השני...

אגב לפי מה קבעת שבית"ר אחרי מכבי חיפה? זה לא כואב לי זה באמת גם לא כזה מעניין זה פשוט טיפשי להגדיר את בית"ר כקבוצה גדולה של העשור הזה באותו משפט כמו חיפה וגם בנפרד...2 אליפויות ו-2 גביעים סבבה. מכבי ת"א אליפות, 3 גביעים ועוד הופעה בליגת האלופות. הפועל 2 גביעים, הופעה בלתי נשכחת ברבע גמר גביע אופ"א...אומנם מבחינת אליפויות אין להפועל או מכבי אותו דבר כמו בית"ר (אחד פחות ו-2 פחות) אבל עדיין מבחינת הופעות באירופה, לבית"ר לא היה איזשהו הישג אחד אפילו לעבור סיבוב בקושי אפילו זה לא, וגם מבחינת גביעים מכבי לקחה יותר מבית"ר...ואל תשכח שבין השנים 2000-2003 אם אני לא טועה בית"ר היתה קבוצת תחתית ובאחת העונות נשארה בליגה במחזור הלפני אחרון אם אני לא טועה כשגברה על האימפריה - מכבי קרית גת, שנלחמה איתה על ההישארות. (את זה אפילו התל-אביביות לא השיגו, הכוונה ללהיות עד המחזורים האחרונים במאבק צמוד הכוונה לא בהובלה של 4 נק' ומעלה).

בשורה התחתונה מה שאני מנסה לומר: בעשור הזה לצערי, יש רק קבוצת אחת גדולה - מכבי חיפה. 6 אליפויות (7 ככל השנה ככל הנראה בקצב הזה), 2 הופעות בצ'מפיונס (אחת תודות למישל), הופעה אחת בשמינית גמר גביע אופ"א (שוב תודות למישל, סתם סתם) והופעה בגמר הגביע.

זה לא שאפשר לדבר על העשור הזה כמו על שנות ה-90 שבו היתה את החלוקה של מכבי חיפה, מכבי ת"א ובית"ר ירושלים, שהן היו שלוש הגדולות של העשור בלי ספק, ואני מצטער בפני אוהדי הפועל חיפה, הייתם הבלחה.

12. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מישהו יודע מי זה מיקי סנדרוב?

http://i.one.co.il/Images/Packages/9403/557_372/_DSC0656.Xxx

וידיעה שמאוד הצחיקה אותי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
    http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/954/850.html

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/10/09
  13. אפי 19 Member

טוב, אחרי שגוטמן הפסיק להאשים את השופטים, הוא חזר להאשים את השחקנים שלו: ''אניימה כל הקריירה שלו לא חטף שער כמו שהוא חטף אתמול''.
    כולם אשמים גוטמן, אתה אף פעם לא אשם.

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שכבר אמרתי, גוטמן בחיים לא אשם. קודם כל האשם המרכזי הוא השופט, שפסל גול סופר חוקי בדקה ה89, ואחרי זה השחקנים שלא הכניסו את כל ההזדמנויות הענקיות שהגיעו אליהן, בקלות המשחק הזה נגמר ב10-2 אם השחקנים מפוקסים. אני מניח שלא ראית את המשחק ועוד אין תקציר, אז אתה לא יכול ממש לקבוע אם גוטמן אשם או לא.

ד"א, כמה מפתיע שלא ענית לי עוד בפרטית ושאין לך כלום על מה שאמרת. אני פשוט בשוק.

15. matanmo Member

אתה רציני? לא משנה למה השופט שרק הכדור היה בחוץ, אם(כמו שאתה מרבה להזכיר) היה גול עונה שעברה של יבואה מול אשדוד, אז עכשיו הכדור יצא החוצה והגיע עד לשלט פרסום.