מחזור 6 בליגת העל: ושוב, תל אביב אדומה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Oct 15, 2010.

1. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגידו, איך אתם מצליחים לסבול את דני נוימן הזה שבוע אחרי שבוע? כמעט שברתי את הטלויזיה.

אם יש משהו שאני בהלם ממנו לגבי גוטמן זה הרכישה של תמוז. מה הוא חשב לעצמו? הבן אדם פשוט לא יכול לשחק במגרש כדורגל מקצועני, רק קט רגל בשכונה.

2. wings Member

זה הכל בגלל יצחקי. הקבוצה עדיין בשוק ולא מתפקדת.

זה נראה כמו אליפות קלה של הפועל ת"א. נותר רק להחזיק אצבעות לרב"ש.

3. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

זוכרים מה רשמו בזמנו על ריאל מדריד ? אז עכשיו זה הרבה יותר מתאים .

(ע)גלאקטיקוס 2.0

4. alexshw Member

לא זיהיתי עדיין שינוי מנטלי במכבי ת"א, הדרוש בשביל לקחת אליפות.
    הפסידו כל משחקי צמרת עד כה.
    את מכבי חיפה כולם מבקרים, בצדק רב.
    את מכבי ת"א היו כאלה שכתירו לאלופה. ומה הבדל? רק כי מכבי ת"א פירקו את סכנין בבית ועוד אחרי שהיא הייתה עם 10 שחקנים. זה הכל.
    שלא לדבר על הפער העצום בתקציבים.

WINGS, עוד פעם יצחקי?
    הם רכשו 10 שחקנים, אם לא 11. מגוחך לתלות הכל בשחקן אחד.

Last edited: Oct 17, 2010
  5. alon159 Member

הפועל איז באק, בייבי

6. wings Member

אתה רציני? אני כותב את זה בציניות. אם זכור לך אחרי המשחק נגדנו האוהדים שלהם בפורום טענו
    שההפסד הגיע בעקבות השוק שהקבוצה שלהם נכנסה עקב פציעתו של יצחקי. שזה כמובן מגוחך כי
    ההגנה שלהם היתה מחרידה באותו משחק ללא שום קשר ליצחקי כמובן. אני רק עושה מזה מטעמים,
    דורך להם על הפצעים קצת...

7. alexshw Member

חחח
    סבבה, יצאתי טונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני באמת הופתעתי ממה שקרה הערב בבלומפילד. אני לא ראיתי הרבה מהמשחק, אבל כנראה שהאדומים יודעים את נקודות התורפה של הצהובים. אני באמת ציפיתי לניצחון מכביסטי, אבל הפועל טרפה לי את כל הקלפים.

עכשיו נותר רק לקוות שמכבי חיפה תתחיל לשחק...אגב כל הכבוד לחבר'ה שתקפו את הוריו של עותמאן. גם אוטובוס האוהדים של מכבי חיפה הותקפה ע"י אספסוף אלים.

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

ומה נגיד על מאיר רעיינשטיין? עוד תצוגת שידור מחפירה של Wig-man. מתי ישימו לזה סוף? כל פעם משעשע אותי מחדש לקרוא/לשמוע דעה של אנשים, שמבחינתם הוא שדר הספורט מספר אחד בישראל. נצא מנקודת הנחה שזה אכן כך (למרות שמבחינתי הוא נועל את הרשימה), זה אומר דרשני על מצב השדרנים בארץ.

10. wings Member

סכנין תמיד היו כאלה, שום דבר חדש. ומה נסגר עם האוהדים של מכבי ת"א? הם באו לדרבי בשביל
    לריב מכות אחד עם השני? אני מקווה בשבילם שהקנדי לא ישב בשער 11 כפי שפורסם לפני המשחק,
    כי אחרי מה שהלך שם היום יש מצב שהוא חוזר לקנדה מחר ולא רואים אותו יותר בישראל.

11. Raulito Madridista

http://mscwbe.wcdn.co.il/w/f-466/821813-18.Xxx

פירקנו אותם 1:0. פשוטו כמשמעו - הפועל הציגה משחק יוצא מן הכלל והייתה עדיפה בכל שלב במשחק, ורק יום גדול של שטראובר שהצטיין כמו בעונה שעברה וחוסר מחץ בהתקפה, מנעו מצהובים לחזור הביתה לא רק עצובים אלא גם מושפלים. הבהרנו לצהובים השחצנים שיש להם עוד הרבה מה ללמוד ואני סופר כבר משחק דרבי שביעי ברצף ללא הפסד. מצד אחד זה מפתיע שדווקא נגד היריבה הקשה ביותר שפגשנו עד עכשיו, הפועל הציגה את המשחק הכי מרשים שלה. מצד שני, גוטמן פגע בול בכל ההחלטות שלו בנוגע להרכב, עשה את השינויים הנדרשים וזו התוצאה. אבוטבול הוסיף הרבה חוכמה ואיזון במרכז, שיש התגבר על הטראומה מול בוזגלו בדרבי הקודם וטוטו תמוז בישל בצורה נפלאה לערן זהבי, איזה חלוץ, אני לוקח את המילים שלי לגביו בחזרה. כשהלכנו לצד להעביר זמן בדקה האחרונה זה היה כיפי, נקמה במכבי שהעבירה את השעון בכל הדקות בדרבי הקודם.

גול מהיר זה בידיוק מה שהפועל הייתה צריכה והאטרף בשער 5 ובכלל בכל האיצטדיון שרעד - קשה לי לתאר במילים, הייתה בי צמרמורת. הניצחון הזה כל-כך מתוק כי הוא היה יותר קשה מהשאר(בגלל אי-ניצול המצבים) והידיעה כי מכבי של השנה קבוצה טובה הרבה יותר.

ערן זהבי הוא אחד הווינרים הגדולים ביותר בזמן האחרון של הפועל ת"א בפרט ושל הכדורגל הישראלי בכלל. הבישול שלו היום במהלך הגול היה מושלם והוא שיגר גם כדור אדיר שרק במזל רע לא הפך לשער העונה עד עכשיו. זהבי לא עושה הרבה במהלך המשחק אבל הוא מגיע לכל משחק גדול אז איך אפשר לוותר עליו? כמובן שכאשר שיחק בקישור ההתקפי ולא באמצע אז זה עזר לו.

הפועל פתחה את המשחק באטרף ואני לא מדבר רק על השער שהגיע אחרי מתפרצת אדירה, שלנו - רגע לפניכן מכבי הייתה בכלל בעמדת איום כשהייתה בתוך הרחבה שלנו. אחרי הגול היו לשכטר ושחקנים נוספים עוד הזדמניות, בדקה העשירית הפועל כבר הייתה ראויה לשלושה שערים. לא ראיתי את הפועל פותחת משחק בצורה כזאת מעולם, השחקנים נלחמו והיו כל-כך מרוכזים וחדים, הלוואי 50% ממה שהיה היום בכל משחק. ידין חזר לעצמו וגם דגלאס.

סביר להניח שנפסיד לשאלקה ביום רביעי אבל בכל-מקרה מתפתח כאן מומנטום. ניצחון ליגה שני רצוף לקבוצה ואנחנו חוזרים לליגה. אין שום סיבה להחליף הרכב, עם כל הרצון שלי לראות את טועמה מקבל דקות ועם כל החיבה לדדי בן-דיין.

מילה על מכבי ת"א - בראש ובראשונה צריך להגיד את האמת - מכבי עד עכשיו מאכזבת. למה? כי בשביל לנצח את הפועל פ"ת לא צריך להשקיע מאה מיליון. מכבי עד עכשיו נתקלה בשתי הגדולות מהעונה שעברה והפסידה לשתיהן כשהיא מציגה משחקים לא טובים. לא מובן לי מדוע מאור בוזגלו הוחלף, הוא היה פשוט מצויין, זה אולי הדרבי הראשון בו הוא באמת משחק כדורגל. אלברמן לא הביא ערך מוסף והפסיד למשחק הלחץ האדיר של הפועל. פאביצ'ביץ' הציג רגעים מביכים, תמוז ושכטר עשו מולו ככל-העולם על רוחם. אלה המבחנים האמיתיים של מכבי. הקהל של מכבי ממשיך עם המסורת של לברוח מייד בשריקת הסיום. לדעתי תיהיה שם פאניקה אחרי המשחק, אולי לא כמו בשנים עברו, אבל תיהיה ביקורת. הדרך לאליפות מבחינתם היא מאוד ארוכה.

12. Charlton Member

הבעיה זה אבי נימני
    אותו אבי נימני שכל פעם גוטמן עושה לו בצפר לטקטיקה
    כמו שהוא לקח אחריות היום על הדרבי, שיקח אחריות וילך הביתה, לא ייאומן אחרי כ"כ הרבה חרא שהאוהדים אוכלים ממנו בדרבים האחרונים הוא עדיין על הקווים, מדהים איך שהוא השיג לעצמו מעמד של אלוהים.

13. wings Member

נמני לא הבעיה, הקהל הוא בעיה. נמני כבר היה מחוץ לקבוצה אבל הקהל דאג להחזיר אותו ולהעיף את קלינגר ולוני.

14. alexshw Member

אתה רואה למה כשקהל מנהל קבוצה זה מזיק?
    לכן לא צריך למהר ולהקשיב לחלקים בקהל שלא מרוצים מאלישע.

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

שיר מדהים, האזנה נעימה לכולם.