איפה כל אלה שטענו שמכבי ת"א פייבוריטית? היא אמנם קבוצה טובה ואני כלל לא מזלזל בה, אך להבדיל ממנה, האדומים יכולים להבקיע כמעט מכל התקפה, אחוז ניצול המצבים שלהם גדול יותר ולפיכך היתרון.
מסר כדור אחד, נתן 2 גולים והפכתם אותו לסופרסטאר, גם בבית"ר היו לו הברקות כאלה ואחרות אבל בת'אכלס מדובר בשחקן שמן ובינוני שתמיד נותן פתיחות טובות ואז נרגע עד סוף העונה, אני אשתכנע שהוא ישתנה רק כשאני אראה ממנו עונה רצופה ביכולת גבוהה ולא חודש-חודשיים ובטח שלא מול קבוצות חלשות, היום הוא נהתן מסירה גדולה לזהבי במשחק גדול אבל דאג לחרבן התקפה אחרת כשהלך לבד כמו תמיד במקום למסור, אני מבין שהכי קל לתקוף את בית"ר ולקרוא לה שכונה מהיום ועד מחר אבל לא אנחנו אלו שמנענו מתמוז להיות טוב, אלא הוא מעצמו. וקלמי סבן - איזה דפוק, אני במקום מזרחי יותר לא נותן לו אפילו דקה אחת, דור מלול טוב ממנו פי 200.
אתה לא רציני /: אם לא 2 טעויות טיפשיות של הרוש, לא הייתם מכניסים גול עוד 100 שנה..אז אל תגיד שהמזל לא שיחק לטובתכם במשחק הזה גם
כמו שאמרת, נשפוט אותו אחרי שהוא ידבר על הדשא. אני אמרתי את דעתי, שתמוז שיהיה בהפועל ת"א זה לא תמוד שהיה בבית"ר ירושלים, אין מה לעשות, האווירה מסביב, ההתנהלות השכונתית/מקצוענית משפיעה. אבל, שיעשה דברים על הדשא, אחר כך נראה אם הוא יותר ממה שהציג עד עכשיו. מכבי ת"א בינונית מאוד, בגדול זה עוד משחק, רחוק מלהיות מרתק, גם כבר ראיתי דרבים עם אווירה יותר מחשמלת. נראה שלמכבי ת"א אין את הוורמוט הזה שייצר מצב מכלום, מדוניאנין חכם אבל איטי לא מעט פעמים בפעולות ובחשיבה שלו, בוזגלו בקושי עושה משהו (הוא מוורמוט זה שמים וארץ) ועטר זועק לעזרה, עטר רוצה, אבל יש את התחושה כאילו הוא לבד. בינתיים משחק די משעמם, הפועל ת"א יותר טובה, אבל זה בעיקר כי מכבי ת"א די אפרורית.
טוטו תמוז סתם שמן טיפש, מסירה אחת גדולה אבל אח"כ יכל לסגור את המשחק עם פס לשכטר אבל העדיף ללכת לבד, מראה למה הוא הולך אחורה כבר כמה שנים, וחודש וחצי אצל ז'וזה גוטמן לא ישנו כלום. קלמי סבן זה תופעה, אף פעם לא החזקתי ממנו אבל אתה מצפה ממגן ששיחק בהפועל ת"א, מכבי חיפה, סטיאווה בוקרשט, נבחרת ישראל וגם עונה אצל נתניה שהיא הייתה בצמרת לקצת יותר מהבינוניות ששולטת עליו כל הקריירה, רק בגלל שאין כאן מגנים ישראלים הוא משחק בקבוצות החזקות נראה לי עוד כואב לו הראש מרוביניו. מחצית מצוינת של הפועל עם כדורגל שוטף שיכל להסתיים בעוד כמה שערים, שטראובר בהצלה ענקית ועוד החמצות מנעו מהפועל להגדיל את התוצאה, מכבי בניגוד לשנים האחרונות לא נשברה ועל זה כל הכבוד, בינתיים מחצית טובה של כדורגל.
עיצבן אותי גם רנגלוב, היה לו הזדמנות אדירה למסור לבוזגלו שיעשה 1:1 ובמקום זה הוא בעט ברשלנות, אני לעיתים לא מבין את החיפזון של השחקנים לכבשו בעצמם, סה"כ זה לא הוא היה במצב כ"כ טוב לכיבוש. וראיתי עכשיו שוב את הפנדל של חיפה ואם זה פנדל אז בכל משחק צריכים להישרק 500 פנדלים, זה מסוג הפנדלים שיכולים להישרק רק לקבוצות שרצות לאליפות.
ולעומת זאת ההרמה שהייתה עכשיו לזיו, הייתי נותן לו צהוב על בזבוז הזמן של כולם. תוספת: בעולם מושלם זיו כבר היה מקבל אדום ועוזב הכדורגל הישראלי ואותנו בשקט
בת"א אין חדש. 100 מיליון, 200 מיליון, זה כנראה לא משנה. העיקר הדריבל. יש להם עוד 5 דקות. גוטמן עלה עם הרכב טוב מאוד, הרבה יותר טוב ממה שראיתי מהפועל ת"א בעבר.
בתור אוהד הפועל, שהכדור אצל זיו אני פשוט כל כך רגוע שזה מדהיפ, אני יותר רגוע שהכדור אצל זיו מאשר שהכדור אצלנו, כזה שחקן כלמוניק וגרוע, כל פעולה שלו לא תורמת כלום, לא בהגנה לא בהתקפה, רק פרננדס יודע למה הוא זומן לנבחרת. תודה לך הפועל, ניצחון חשוב מאוד, בלי יותר מדי להבריק אבל עם הרבה הקרבה ונשמה.
תודה לאל שצמד הבלרינות, אלירן עטר ויואב זיו, לא חתמו בקריית אליעזר, תודה. הראשון אגואיסט בצורה מבחילה, חרף הכישרון שיש לו ברגליים ועל השני אני לא אפרט, הוא בושה למקצוע. אז בסיום, כצפוי, הפועל ת"א רושמת לעצמה עוד ניצחון בדרבי לאוסף ומוכיחה שלא משנה הכמות, העיקר האיכות.