מחזור 6 בליגת העל: ושוב, תל אביב אדומה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏15/10/10.

1. alexshw Member

מה שרק מראה על בזיוניותה של ההתאחדות.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניןן מאוד שיום לפני הדיון בהתאחדות מצאו את הזורק שהוא כמובן נער- "מצטיין בלימודים" כפי שצוין על ידי הנהלת אשדוד שלא ישן בלילות מאז המקרה ומביע חרטה עמוקה.
    כמה מקרי, כמה נוח, כמה יפה שעכשיו אפשר להאשים את הילד ולנקות את אשדוד מעונש.

ג'קי בן זקן סילף, שיקר, רימה והסיט כל השבוע. אמר שהכוון אולי נתקל במשהו, שהשלט היה בכלל מנייר, שאולי זאת הייתה התכווצוח בשריר, כל התירוצים והשקרים האפשרים.
    לא מאמין שהנער הוא הזורק ולא מאמין למילה של אשדוד.

אם לפני השבוע שיבחתי אותם על הפרויקט של האקדמיה שהם עשו אחרי התקרית וההתנהלות של הנהלת אשדוד אני מקווה שיקבלו עונש חמור וקשה.
    אני מקווה שבנוסף לטכני הם יקבלו קנס כספי גבוה, מספר גבוה של משחקי רדיוס ובחלומות הורודים אולי גם סגירת המגרש הביתי לשנה והורדת נקודות, אבל זה פחות ריאלי.

מי שחושב שרק הפיצוץ היה בעיה לא קרא את החוויות שעברו על אוהדי באר שבע ושחקני באר שבע במשחק. הייתה אווירת טרור במשחק שנוצרה בעקבות הנהלת אשדוד ואוהדי אשדוד ואני מקווה שמחר הם ישלמו על כך.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

עומר, אתה לא תגיד מי חף מפשע ומי לא, אם היית במגרש יש לך זכות להעיר הערה ולהעביר ביקורת, היית בבית, במקרה הטוב ראית בטלוויזיה, רצוי שתשב בשקט.
    כל היפי נפש תקפו אתמול ישר את בית"ר ירושלים, למי יש זכות? למי ששמע שמועות מהתקשורת? זה מגוחך, שכל ילד שיושב מול האינטרנט מרגיש שהוא אלוהים ומתחיל להכפיש את קהל זה או אחר.

אנחנו לא חפים מפשע, כי מהרגע הראשון קיללנו את בן זקן והתגרנו באשדוד, וזה בגלל היחס המכוער מחוץ לאצטדיון, תתבעו אותנו על זה. כמו שנאמר, יאללה הביתה.

4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

עומר, אתה משחק לידיים של ג'קי בן זקן. שינוי הדעה שלך זה מה שג'קי רוצה לראות היום בבית המשפט. שבגלל שנעשו מאמצים, ובגלל שהילד קטין "ילד טוב ירושלים" וש"הוא לא ישן בלילות" אז יתחשבו בהם יפחיתו להם את העונש. הדבר הכי עצוב הוא שזה כנראה יקרה.

"אחרי הגול רצתי בטירוף לשחקנים ופתאום ראיתי שהשופט מוציא אדום למקרייב, שהוא האליל שלי. ראיתי את השלט מתחתיי, הרמתי אותו וזרקתי אותו על הדשא"
    וואלה? את זה אתם קונים? אז בפעם הבאה שמישהו מוציא כרטיס אדום לאליל שלי, אני אלך ואדקור את הקוון. הרי הייתי אחוז טירוף, פגעו באליל שלי!

דיי להיות פתאטים! מאמין שלא יהיה היום ניצחון טכני, שזאת בושה וחרפה.

5. Love Is Red Member

נווה אני לא מאמין שתובעי ההתאחדות עד כדיי מטומטמים, חוק זה חוק, ואומנם היו מקרים בעבר שהחוק לא ממש עבד ויכול להיות שיפסקו על משחק חוזר, אבל משחק חוזר לדעתי זה המינימום, משחק חוזר ללא קהל וכמובן שהפחתת נקודות לאשדוד.
    זה מבחינתי המינימום שבמינימום שתובע התאחדות צריך לפסוק.
    או השופט או מי שלא יושב שם בבית הדין.

ניצחון טכני זה החוק, מצידי שיהיה באמת משחק חוזר ללא קהל, אם גם זה לא יקרה, אז בושה לדייני ההתאחדות שהם נותנים יד לדבר כזה.

בפעם הבאה מישהו ישליך רימון על שופט ויטען "אני בסך הכל חייל בקבע והתעצבנתי על כך שהקבוצה שאותה אני אוהד הובסה ולכן זרקתי את הרימון"

כי בפעם הבאה זה מה שיקרה...

צריך לשים לדברים כאלה סוף ושעה יפה אחת קודם!
    כלומר הפסד טכני לאשדוד קנסות וכמה משחקים ללא קהל, ומצידי שמדובר בילד בן 4, איפה היו ההורים של אותו נער וגם אם הוא היה לבדו יש דבר כזה שנקרא שיקול דעת וכבר אפשר לשפוט את הנ"ל כקטין.
    עוד שנתיים הוא יהיה מספיק מבוגר בשביל להתגיי לצה"ל, משמע שאשדוד תשא בתוצאות.

אני פעם אחת זרקתי במבה על הרצפה אחריי הפסד של הפועל, אבל אני בכלל לא זרקתי על מישהו אלא הטחתי על הרצפה והבמבה פגעה במישהו, מאז אני לא זורק או מטיח דברים, ובטח שלא לוקח שלט וזורק על הקוון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

6. Love Is Red Member

בקושי משלמים בשקלים לשטורים מבית אז אתה רוצה שישלמו ביורו לשוטרים מבחוץ, הצחת אותי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

7. eran levy Member

ולמרות שחוק הוא חוק ולמרות שבאמת לא אמור להיות קשר בין ההתוודות של הילד לבין העונש שיוטל על הקבוצה (אחריות שילוחית קוראים לזה), חייבים לתהות על הפרופורציה שהעניין היה מקבל (ובהתאם העונש, והלוואי ואתבדה) אם זו לא היתה אשדוד אלא הפועל ת"א, בית"ר י-ם או כל קבוצה שההתאחדות חפצה ביקרה.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

תאמין לי שגם לאשדוד מאוד דואגים בהתאחדות, ג'קי בן זקן איש רב עוצמה, מקורב לכל מי שצריך, אני משוכנע שמאחורי הקלעים הוא עובד שעות נוספות מאז אותו מקרה. קשה לי לראות את אשדוד סופגת פה עונש חסר תקדים או קשה.

9. אלי מתחן Member

סתם שאלה, אוהד שנכנס למגרש כמו אתמול בברנבאו, לפי כל הכתיבה שלכם פה גם היה ראוי אם ריאל הייתה נענשת, לא?

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין פה שחור ולבן, אבל ברגע ששחקן/שופט/מישהו שקשור למשחק ונמצא על כר הדשא נפגע פיזית זה משנה לחלוטין את כל התמונה ואת כל דרך הענישה שצריכה להיות.

11. שער 7 Member

די כבר למצוא פתרונות בזק לתופעות הללו. הרי בתכל'ס כל אחד יודע לכתוב מאחורי המקלדת (גם אני), אבל ברגעי האמת, רק מעטים מאיתנו באמת מסוגלים להתמודד עם השוטר/היסמ"ניק/המג"בניק/המנקה רחובות וכו'. זה לא שאני סומך על ההתאחדות (האלימה מהשורש), אני חושב שצריך להוסיף עוד סעיף אחד או שניים. הרי כל הזמן אנחנו מחפשים לדעת איך פתרו את המצב בחו"ל. זה לפחות לא יזיק.

12. eran levy Member

לא צריך פתרונות בזק, יש פתרונות מעשיים בכל אירופה. אפשר למצוא אותם באינטרנט או בספרות המחקרית. גם אם המשטרה מחוץ למגרש היא יכולה להיות יעילה יותר. במצב הנוכחי השוטרים מטפלים באירועים שכבר מתרחשים, הם לא נוקטים אקטיביזם אלא רה-אקטיביזם - מגיבים למצב נתון ולא מנסים למנוע את הופעתו.
    טיפול ראשוני והמשכי בחוליגנים, הרחקה אמיתית מהמגרשים עם התייצבות בתחנות המשטרה בזמן המשחקים, הצבת שוטרים סמויים למשך כל העונה, כל עונה בקרב גרעיני אוהדים קשים, אימון צוותי משטרה מיוחדים לאירועי ספורט . רק אם ירחיקו את החוליגנים לא יהיה חוליגניזם בתוך המגרש, אין פתרונות קסם. ובשביל זה צריך לעבוד לפני המשחק, לפני פתיחת העונה, להקדיש לזה משאבים, כוח אדם. אפשר לדבר עד מחר ולהאשים חצי מהעולם, אבל הכל נתון בידי המשטרה. מההתאחדות אני באמת לא מצפה לכלום תחת הבריון האלים שמוביל אותה.

בגרמניה יש יחידות משטרה שמתמקצעות במשחקי כדורגל. הם מפחידים, הם גדולים, יש להם אלות, ולמרות זאת אף פעם לא ייראו שם מחזות כמו האגרופים שהשוטר הכניס לצעיר בבלומפילד.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי ת"א קיבלה רדיוס אחד ללא קהל מול הפועל ר"ג...עכשיו אני שואל: אם זה מה שמכבי קיבלה על כוס קולה שנזרקה לכיוון אניימה שהתגרה בקהל לפני המשחק ועל מצת שנזרק למגרש במהלך המחצית השניה, מה צריך להיות עונשה של מ.ס. אשדוד? 10 משחקים בלי קהל? כי הם פגעו בקוון... מה צריך להיות עונשה של הפועל ב"ש? שנכתב בדוח שוהדיה גם התפרעו וזרקו חפצים לכיוון קהל אשדוד? גם משחק ללא קהל? די מספיק עם העונש המגוחך הזה. או שעושים קולקטיבי מחזור שלם לכל הליגה בל קהל למען יראו וייראו או שמעיפים את הדבר הזה בלי קהל.

14. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אולי תואיל בטובך להסביר למה כשאוהדים של קבוצה X עושים עבירת משמעת ובעקבות כך סופגים עונש הרחקה למשחק אחד, כל שאר אוהדי הקבוצות האחרות בליגה צריכים להיענש על לא עוול בכפם? שלא נדבר על הקבוצות עצמן שישחקו באווירת בית קברות. איפה ההיגיון בזה? במה זה יועיל?

נערך לאחרונה ב: ‏20/10/10
  15. Ariel Member

העונש של מכבי ת"א לא יהיה תקף למשחק גביע הטוטו ברביעי מול סכנין?