אגב אם ההתאחדות רוצה פעם אחת באמת להעניש את כל הקהל האלים, שתעשה מחזור שלם, ללא יוצא מן הכלל כל הקבוצות, לעיני מגרשים סגורים, בלי קהל בשום משחק. למה? כי זה לדוגמא פיתרון טוב, לא כנגד קהל ספציפי אלא כנגד כל הקהלים, למען יראו ויראו...כמו שעשו פעם אחת ביוון...הרי אם מחפשים כל דבר קטן אז כל קבוצה צריכה לקבל רדיוס מפה ועד הודעה חדשה...כי עם כל הכבוד הקהל של אשדוד לא היה חף מפשע ביום ראשון וגם הקהל של ב"ש לא היה חף מפשע ביום ראשון (ושלירן לא יבוא ויגיד לכם אחרת...) בדיוק כמו שהקהל של בית"ר ובני יהודה לא היו חפים מפשע אתמול, בדיוק כמו שהקהל של מכבי לא היה חף מפשע על הזריקות חפצים בדרבי (וגם מצד שני אניימה כל הזמן התגרה בקהל, אז למזלו הוא לא קיבל בננות שזה יותר מכוער, כי בפעם הבאה זה יכול להיות גם זה...אז כן גם שחקני כדורגל דואגים לשלהוב האווירה והלהט והם אחראים בדיוק כמו הקהל, כדוגמת דמיטאר מקרייב)
וזה שבגלל אידיוט אחד קיבלנו משחק ליגה בלי קהל נגד הפועל פ"ת זה כן פייר? מה אשמים אוהדי הפועל פ"ת הם בכלל לא היו במשחק של מכבי נגד סכנין. אין מה לעשות, אין פייר ולא פייר. מכבי חיפה על אותם אירועים כמו שהיו במכבי נגד סכנין לא קיבלה כלום נגד בית"ר בבית, זה כן פייר? (עכשיו יבוא החכם ויגיד לי שגם ככה עוד 10 ימים היה נגמר להם ה-"תנאי" - אז לא זה לא משנה בכלל מתי זה נגמר, כל עוד יש תנאי לא עושים איפה ואיפה) אבל אם רוצים לתת עונש אמיתי ולהזהיר את הקהל, רק הפיתרון שהבאתי הוא הגיוני, מהסיבה הפשוטה: מערכת המשפט לא תשלח פה אנשים שמתפרעים לכלא, ואוהדים מורחקים לא באמת מתייצבים בתחנות המשטרה במהלך המשחק ואין מי שאוכף את זה...
עומר גדל לנו במהירות פה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx ברור שבהרבה מקרים השוטרים גם מרביצים לאנשים חפים מפשע, אבל מבחינתי הגורם הראשון לתקריות האלו הם החוליגנים בעצמם. הם אלה שמתגרים, רבים עם אוהדים של הקבוצה והיריבה והם אלה ששרים שירי נאצה מהמכוערים שיש. מבחינתי הגיע הזמן שבאמת כולם יסתכלו פעם טוב טוב במראה ולא מיד יגידו שהצד השני אשם!!!
http://www.beitar-jerusalem.net/article_38...3cef3212c829bc2 למי שרוצה לדעת מה באמת קרה אתמול ביציעי בלומפילד.
בדיוק, מה רוצים שיכתבו באתר של בית"ר? שאוהדי בית"ר אולי התחילו? אני חוזר ואומר, מבחינתי מי שראשון שצריך לעלות על דוכן האשמים הם האוהדים. אוהדי בית"ר או ירושלים לא מעניין אותי כרגע, יש מספיק ארועים גדולים שם יש יותר אנשים ופחות משטרה ואין שום בלאגן (הופעות של זמרים).
בסופו של דבר האוהדים יבינו ויורידו את המינון, זה רק ייקח קצת זמן. אבל אני לא יכול שלא להאשים גם את ההתאחדות, ולו רק בדוגמא שאבי לוזון משמש, כראש גוף ציבורי, לקבוצות ולאוהדים. מערכת לא יכולה להשתפר בלי דוגמא אישית, ומלוזון אי אפשר לצפות לכך.
בוואן מפורסם שחוג אוהדי אשדוד והקבוצה מצאו את האוהד שזרק את השלט על הקוון והוא הודה במעשה...אם אכן זה הדבר! אז אסור בתכלית האיסור לתת להם הפסד טכני! אני חושב שזה פעם ראשונה שקבוצה באמת עושה מעשה ותופסת את האוהד שלה...עכשיו צריך להרחיק אותו מהמגרשים ושהוא יועמד לדין גם אם הוא קטין!
אני חושב שאשדוד תקבל הפסד טכני ולאור שהיו יותר בעיות מסביב למשחק אני מצפה לעונש רדיוס וכנראה משחקים ביתיים ללא קהל. טוב מאד שאשדוד מצאה את הזורק ויפה מאד שהנער הודה, אבל אשדוד לא צריכה לחמוק מעונש. ערן, אתה צודק. כשבראש ההתאחדות עומד בריון אז לבטח אין שום תקווה לעתיד יותר טוב. אני רק חושש שהמינון לא יורד ובעוד מספר שבועות כנראה שוב נחזור לבעיות.
אסור לתת להם הפסד טכני. מצדי שיורידו להם נקודה, זה יותר הוגן. מה באר שבע עשתה שמגיע לה ניצחון טכני של 3-0?!
מחר אני נוסע לדיון בבית הדין של ההתאחדות להעיד מטעם האוהדים. כל מי שיש לו תמונות/סרטונים/כל חומר אחר שיכול לעזור תשלחו בהקדם ל- info@negevb7.co.il רצוי במיוחד: סרטונים של האבנים שנזרקו ליציע מבחוץ והחפצים שנזרקו מהיציע של אשדוד.
ע"פ התקנון גם בית"ר היתה צריכה להיענש בהפסד 3:0 טכני מול מכבי הרצליה ובכל זאת המשחק שוחק מחדש... לא תמיד התקנון צריך לקבוע...אחרת גם בבית המשפט תמיד יפסקו אפילו על גניבת בזוקה 10 שנה בכלא, למה? כי העונש על גניבה הוא X.... יש דבר שנקרא היגיון ועם כל הכבוד, האירוע קרה בדקה 93 אחרי שאשדוד השוותה ל-3:3...ב"ש אפילו לא הובילה. הרי אם זה היה במחזור ה-33 הייתם אומרים שאסור לתת טכני כי אשדוד מתמודדת על הירידה לא?