מחזור 6 בליגת העל: ושוב, תל אביב אדומה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏15/10/10.

1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אם השוטר היה צריך להרביץ או לא, אני לא יודע. יכול להיות שהבנאדם הזה התפרע, גם סביר להניח שזה קרה. האוהד לא סתם הגיע "הכי קרוב" לשוטר.

מה שכן צריך להגיד לשוטר, יש לו ביצים של שור. להתחיל להרביץ ככה לאוהד בית"ר שמאחוריו עדר של 80 אוהדים לפחות? אני מכיר הרבה אנשים שלא היה להם את האומץ. והוא נתן בו אגרופים ללא רחמים.

2. Carlo Zampa Member

מה התפרע? מראים את השוטר עומד ממנו 10 מטר ופתאום מתחיל ללכת אליו ולתת לו מכות, וגם ההוא שניסה להרגיע את השוטר חטף מהשוטר מכה רק כי הוא ניסה להרגיע. הוא לא הרביץ לו סתם ככה, בטח הוא זרק לו מילה אבל ככה להרביץ לו?

3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

זה מה שחשבתי לעצמי באותו רגע. וזה לא שהיו איתו עוד הרבה שוטרים, הוא היה כמעט לבדו. קל וחומר להגיד שצריך להחזיר את השוטרים ליציעים, אך בלא מעט פעמים הם דווקא אלו שמלהיטים את האווירה, במקום להרגיע.

4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

כן אבל 2 דקות לפני זה ראו את האוהדים של בית"ר עוקרים כיסאות וזורקים אותם לעבר היציע של בני יהודה. הוא לא סתם נכנס והרביץ לו.

5. Love Is Red Member

מה נהיה עם הכרדורגל הישראלי ><
    אתמול פוצץ משחק, היום כיסאות עקורים, חייבים להחזיר את השוטרים למגרשים, כשהם היו לא היו כל כך הרבה בעיות כאלו ואת הרוב הגדול השוטרים ניקו ביסודיות ואומנם באלימות אבל זה עדיף מאוהדים חוליגנים שמתנהגים כמו עבריינים לעתיד...

6. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

אני לא מצדיק את ההתנהגות של השוטר הזה אבל עם חיות אדם מהסוג הזה זה חובה , גם במשחק הקודם של בית"ר מול מכבי חיפה ראינו דווקא שכן חובה להביא שוטרים ולא סדרן בן 18 או בן 70 .

7. alon159 Member

גם כשהיו שוטרים היו מקרים של אלימות במגרשים (בעיקר מהומות שהתחילו שוטרים עצמם)
    הבעיה היא שכל העסק הזה בדיחה, נראה שמישהו מלמעלה לא מתייחס לכל העניין ברצינות ורק מחכה לרגע שהשוטרים שוב יחזרו למגרשים כצפוי

8. Carlo Zampa Member

אחי שהיה במשחק אמר לי שבכלל הקהל של בני יהודה התחיל לזרוק כסאות.

9. Don Joan Roman Member

אחיך צודק, ומה שהיה בכניסה זה בכלל משהו לספר לנכדים(אם אתה רוצה שהם ישאלו אותך למה אתה בכלל מגיע למשחקים), אבל הכי חשוב שבתקשורת כותבים ש"אוהדי בית"ר ירושלים התפרעו" נכון חלק מהאוהדים שלנו התפרע זו אמת לאמיתה וכל מי שהתפרע מקומו מחוץ למגרשי הכדורגל אבל אוהדי בני יהודה הם בכלל לא טלית שכולה תכלת, בדקה ה-17 של המשחק ילד בן 12 וחצי הובהל לבית החולים עם פגיעת ראש בגלל כיסא שזרק עליו אוהד מבוגר של בני יהודה ואני ראיתי את זה, הכיסא היה מטר ממני.

בנוגע לשוטר שהכה את הילד, כמובן תמיד האוהדים אשמים, למרות שאם תכירו את הבחור שהוכה אז תגלו שהוא בעצמו מתנדב במד"א.

נערך לאחרונה ב: ‏19/10/10
  10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק גרוע של שתי הקבוצות, לאף אחת לא הגיע לנצח ואני עדיין בשוק שהפסדנו ועוד לקבוצה מוגבלת כמו בני יהודה.
    אף קבוצה לא הייתה יותר טובה ככה שאין ניצחון מוצדק לשחקנים של קשטן.

לגבי הקהל, היום הגיעו יותר אוהדי בית"ר מאשר אוהדי בני יהודה(יותר מ-3,000 בית"רים ביציעים לפי מה שאמרו לי), הקהל הגיע מרחוק ועודד לאורך כל המשחק והוא קיבל תצוגה חלשה של השחקנים, המינימום היה לשמור על התוצאה אחרי הגול דרדל'ה של עידן טל, קורנפיין יכול לעשות עוד 1000 מבצעים כדי למכור מנויים אבל אם השחקנים ימשיכו להציג מנטאליות של עירוני קרית-אתא אז הקהל שלא מצפה לאליפות או משהו כזה לא ימהר לרכוש מנויים.

11. eran levy Member

התהליך רק התחיל, הוציאו את השוטרים מהיציעים. הרי אנשים אלימים לא יפסיקו להיות אלימים דווקא בגלל שאין שוטרים, בדיוק ההפך. צריך לתת זמן לתהליכים חברתיים כאלה. כשהיו שוטרים נפגעו אוהדים כמעט בכל שבת, אין שום סיבה להחזיר את השוטרים. זה די טיפוסי לחברה הישראלית, מחפשים קיצורי דרך, אבל כמו שטוחנים את השכל על הדרך של הקבוצות, צריך גם לתמוך בהישארות של השוטרים בחוץ.

12. שער 7 Member

תביאו שוטרים מחו"ל. אני רוצה לראות אוהד שלנו מרשה לעצמו להתפרע מול שוטר גרמני/בריטי/רוסי/אמריקאי וכו'. רוצים אירופה? זה יקרב אותנו עוד יותר לשם.

13. eran levy Member

ואני אומר: תביאו אוהדים מחו"ל, נראה את השוטרים הישראלים מתמודדים איתם. אחרי שבוע השוטרים יתחננו לצאת מהיציעים.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאף אחד לא ישחק אותה צדיק בסדום, כשהיו פה שוטרים הם היו שולחים אנשים לימין ועל שמאל לבית חולים...הפציעות של אוהדים בקרבות בינם ובין עצמם היו הרבה יותר גרועות...שוטרים ביציע = מתכון לאסון.

אם רוצים שוטרים אז לשים אותם במקום אחד בלבד, בגדר המפרידה בין הקהל הביתי לאורח, כשהם נמצאים בצד של הביתיים. זה המקום היחידי 10 שוטרים בכל צד וזהו!

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עודכן דיון הסטטיסטיקה.