מחזור 6 בליגת העל: ושוב, תל אביב אדומה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏15/10/10.

1. אורי אדום בנשמה Member

בולשיט.

באר שבע מעולם לא עלתה לכותרת בעניינים מסוג אלו של מחסור בכרטיסי חייל/נוער, מעולם!!

2. Carlo Zampa Member

כן, הם לא עשו את זה בשביל הניצחון הטכני...
    אי אפשר להאשים אותם על זה. אין ספק שאם הייתי אוהד באר שבע הייתי מאוד שמח מהניצחון הטכני, אבל אופן הריצה הגעילה אותי. אפשר גם ללכת כמו גברים, לא חייבים לדפוק ספרינט.

3. alexshw Member

אז אולי כל הכרטיסים האלה מועברים למכירה בחיפה.
    אבל בב"ש אי אפשר למצוא.

אז זה בדיוק אותו מקרה כמו שהתלוננו כאן על היעדר כרטיסים כאלה באשדוד.

4. yedidel Member

לא אותו מקרה כי לא היתה שום מכירה לפני זה בבאר שבע.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הריצה הזאת היתה ענקית...באמת לוזרים...טוב שהם לא התפשטו כבר במגרש.

אגב שימו לב לוידאו בערוץ הספורט...אם זה הוידאו המלא שהיה באשדוד אני ביצה...נראה ערוך אחושרמוטה

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אתמול כל אחד היה כל כך בטוח בניצחון טכני שאני לא מבין מאיפה. שמעון ביטון הגיע ליציע והבנתי שזה מה שהוא בגדול העביר לאוהדים, ראיתי את יובל נעים מחוץ למגרש, דיברנו איתו קצת, הוא אמר בביטחון מלא שזה ניצחון טכני לבאר שבע, התווכחתי איתו, הוא התווכח איתי....

לא חושב שיהיה פה ניצחון טכני, אשדוד מדברים בביטחון רב על כך שיש להם ראיות, אחלה, אם זה כך זה בסדר גמור, רק שבן זקן יחטוף קנס על החפצים, ההתנהגות המבישה של אוהדי אשדוד וההתנהלות המבישה שלו, זה מה שהכי חשוב. 3 נקודות, נקודה אחת, לא ביג דיל.

7. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מצאת עם מי להתווכח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

הייתי מציע גם לויצמן יער לחקור את בורשטיין הקוון. אולי אני מיעוט בדעתי אך לא אופתע אם הוא מכר את המשחק. זה היה רגע הזוי ביותר.

8. yedidel Member

זה ממש לא הזוי וחבל שלא מזכירים את זה בתקשורת. בערך 5 דקות לפני המקרה אוהדים של אשדוד נכנסו ויצאו מהשער שם.

וכל המאומה שם התחילה שמקרייב קיבל אדום באותו איזור.

בעצם, כל המאומה זה אשמת דוידי, אם הוא לא חוטף את הגול הזה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אל תגזים, אין לו מה למכור, וזה לא שהוא סידר פה שער לאחת הקבוצות, הוא קיבל מכה בוודאות, השאלה מה מקור המכה.

ועם יובל נעים היה בהחלט קטע הזוי...

וזה שהאוהדים נכנסו ויצאו מהשער זה רק הסדרנים מהשכונה, לקוון אין קשר לזה.

נערך לאחרונה ב: ‏18/10/10
  10. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אין לו מה למכור? אני חושב על סיטואציה בה לאחר שער השיוויון של אשדוד, דקה לפני תום מועד תוספת הזמן, כאשר בורשטיין בעצמו הבין שהסיכוי שבאר שבע תבקיע בהתקפה היחידה שנותרה לה הוא קלוש עד אפסי ולכן החליט לעשות הצגה שעלולה לגרום לבית הדין להעניש את הקבוצה המקומית בהפסד טכני. כשאני רואה שוב את המקרה אני יותר משוכנע בדעתי. כמובן שהכל השערות וספקולציות, אך נראה לי מוזר שאוהדי אשדוד היפנו אל הקוון את האש.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בהחלט סיטואציה הזויה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

שיבדקו, אולי.

12. שער 7 Member

אני לא באמת יודע בעד מי היה הקוון, למען האמת זה גם לא כל כך משנה, אבל קשה לי להאמין שמשלט כזה פצפון הוא ייפול. אני גם די משוכנע שהקהל של באר שבע לא התחיל את המהומה, למרות שבכל חוג אוהדים תמיד יש את הקומץ המטומטם, אולי זה מהתסכול אחרי השוויון וכיו"ב. בדרך כלל כשאני מגיע לוסרמיל אין כמעט תקריות אלימות (חוץ מהפעם האחרונה בשנה שעברה שאוהדים שלהם זרקו עלינו אבנים ובנס לא נפגעתי, למרות שהאבן הייתה מרחק יריקה מהעין שלי), אלא אם כן אתם קוראים למספר חולי רוח שמקללים, תקרית אלימה. בכל אופן הספקתי לראות את התקציר, בהחלט גולים יפים, אבל כל שופט בעולם במצב כזה, אפילו הווארד ווב, היה מפסיק את המשחק. באנגליה אשדוד הייתה יורדת ליגה/מקבלת הפחתת נקודות על מעשה שכזה.

13. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

על פי חברים באיגוד השופטים (וגם אם אני לא טועה נכתב על זה בספורט 5 או YNET), ברנשטיין נחשב לקוון מוערך מאוד ואפילו אמרו לי משהו על תו אירופאי, אבל הסבירו לי ב"ג'יבריש," לא הבנתי מילה ממה שאמרו לגבי התו הזה.

בקיצור, קשה לי מאוד להאמין שהוא ימכור את המשחק. וגם אם כן, הוא לא יכול ליפול סתם ככה אחרי הגול ולהסתכן בזה שהמצלמה של הטלוויזיה תקלוט אותו / מצלמת של אוהד כלשהוא. מכל התרחישים האפשריים, מכירה היא האופציה ה"פחות-אפשרית".

ג'קי פירסם את צילומי הקלטת, רואים שם בבירור משהו מתעופף לעבר הקוון אבל ג'קי "במקרה" מסתיר את זה עם העכבר. יש גם קפיצות, לא רואים באופן רצוף. אם ג'קי מביא את הקלטת הזאת לביה"ד, מצבנו טוב מאוד.

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוידיאו של בן זקן מוכיח בבירור שנשלך שלט על הקוון:

http://www.fastup.co.il/images/41593611.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/10/10
  15. Love Is Red Member

הגזמת, הריי אם הוא מכר את המשחק אז למה ב2-0 הוא לא עשה איזה מהלך שכזה, זה קצת טיפשי לטעון דבר שכזה, הוא בוודאי שלא מכר את המשחק, ולא שאני לא אהיה שמח אם יפסקו הפסד טכני לאשדוד, אבל מצידי שיפסקו הפסד טכני לבאר שבע אם יוכיחו שזה אוהד שלנו (של באר שבע) כי הקוון נפגע, והדבר האחרון שיש למרות שכדורגל זה משחק אלים בגלל האווירה שבו (בעיקר הקללות והגידופים לעבר השופטים והקבוצה היריבה וגם לפעמים לעבר שחקני הקבוצה שאתה אוהד), זה להאשים את השופט בשוחד במקרים כאלו, ולפגוע פגיעה בקוון רק בגלל שהשופט שלף כרטיס אדום לשחקן של הקבוצה שאתה אוהד ועם סיבה מוצדקת (תנועות מגונות לעבר קהל האוהדים של הפועל באר שבע), אולי תאשים את צוות השופטים במכירת המשחק וזהו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

קצת פרופורציות, אתה מזכיר לי בטענה הזאת את עסקני ההתאחדות "למה לא נתת למשחק להמשיך 30 שניות"
    כאילו מה הקוון היה נניח נפגע על ידי סכין שהייתה נכנסת ללב שלו (באופן היפותטי כמובן) והוא היה מת, ובהתאחדות היו אומרים "למה הפסקת את המשחק, אז היו מפנים את הגופה שלו אחריי המשחק".

אם כל הכבוד טיפשי לחלוטין, מה גם שאוהדי אשדוד ניסו לזרוק על הקוון חפצים אחרים כמו שקיות גרעינים וכוסות, ככה שאני לא אתפלא אם נזרק על הקוון חפץ, ומצד שני יכול מאוד להיות שהקוון נפל ממשהו אחר, זה גם יכול להיות ואני לא פוסל אפשרות כזאת, והוא חשב שזה קשור לקהל של אשדוד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/10/10