מחזור 6 בליגת העל: ושוב, תל אביב אדומה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Oct 15, 2010.

1. eran levy Member

נכון מאוד, כי כל מי שביציע נמצא בכושר אולימפי, לא מעשן ולא מתקרב לאלכוהול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

לא צריך ללכלך על מנת להבהיר נקודה.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. אל תקרא לי אידיוט אני לא עובד אצלך

ב. אני אומר לך את מה שרואים בטלוויזיה ובטלוויזיה רואים את בן זקן בא ומנסה להרגיע את הקהל ב"ש, ועל הדרך מעיף אוהדים שלו ובתגובה אוהדי ב"ש מקללים ויורקים עליו.

ג. אם היו עוד אירועים, שכדבריכם היו, אני לא ראיתי שום הוכחות לכך...אבנים ביציע שלכם וכו'.

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא עומר , לא מאחרי הגדר הוא זרק את השלט.

כמו אותו אוהד שרצה להרביץ לאילוז והוא היה בתחומי המגרש גם האוהד שזרק את השלט היה בתחומי המגרש .. ומי יודע אם זה לא אותו אוהד..

4. yedidel Member

כבר כמה דקות לפני האירוע המשחק התנהל שאוהדי אשדוד מנסים להתפרץ לדשא וכמה מהם אפילו טיילו ליד קו החוץ.

עד היום די תפסתי מג'קי בן זקן, החוצפה שלו לנסות להסית את האשמה אלינו האוהדים בזיונית.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע קצת קשה לי לדמיין אוהד, חודר למגרש, מרים את השלט הקטן הזה, זורק על הקוון ברגל התחתונה או אפילו בועט עליו ומיד חוזר ליציע בלי שאף אחד שם לב ומתנהג כרגיל...

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לי יש כרס ובאתי למשחק שיכור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx אבל הייתי במגרש וראיתי כל אירוע, בניגוד למי שהיה בבית וחי מהבכי של בן זקן אחרי המשחק, זאת הנקודה שלי.

עומר, הוכחות לא אתה צריך לקבל, מי אתה בכלל שצריכים לתת לך הוכחות? לא היית במשחק, ואם אתה לא מאמין להודעות של אנשים שהיו במגרש אתה יכול לדלג על כל ההודעות פה, נקסט.
    השופט ראה מה שראה, הוא צריך את ההוכחות, ומה שהוא ראה הוא ירשום בדוח.

וקשה לדמיין, בהחלט קשה, ברוך הבא למציאות של האיצטדיון של אשדוד, זה מה שקרה, אוהדים שלהם חופשי הוכנסו לכר הדשא בגלל שהתפרעו, ואחר כך הוחזרו ליציע, כי אחראי הביטחון הם שכנים וחברים שלהם, זו שכונה אחת גדולה.

אגב, בניגוד לאתמול אני כבר הרבה פחות חם על ניצחון טכני, שחקני אשדוד לא אשמים, הם רצו, הזיעו, התאמצו, היו חלק ממשחק טוב מאוד, מגיעה להם נקודה. אבל אני כן מקווה שאשדוד תקבל קנס רציני, כי בן זקן אתמול גנב כסף, ואני מאוד מקווה שהכיס שלו יפגע.

7. אורי אדום בנשמה Member

אגב - בקופות לאוהדי אשדוד, דווקא היו ובשפע כרטיסי נוער/חייל..

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יש לנו קהל אדיר, שגם אתמול עודד את הקבוצה בכל שלב, בכל תוצאה, הרעדנו גם את אשדוד כמו שהרעדנו את טדי, ונמשיך לעשות את זה למרות שמבחינה מקצועית הקבוצה שלנו די פח.
    הקהל שלנו שמר איכשהו על איפוק, למרות שרק מי שבאמת מגיע למגרשים יודע עד כמה זה קשה, כמובן שכל מי שלא היה בחיים שלו במגרש לא מבין עד כמה זה מתסכל ומרגיז.

קהל ענק.

9. alexshw Member

וקופות של וסרמיל יש נוער/חייל/סטודנט ליציעי האורחים?
    התשובה היא לא.
    אז מה אתם בוכים על זה.

10. yedidel Member

אני יכול להגיד לך שאנחנו בודקים את זה לפני כל משחק בית עם ההנהלה ומדגישים שחשוב לשמש דוגמא ושלא יהיה את הבעיות האלה אצלנו.

עד היום דרך אגב לא קיבלנו שום תלונה לגבי זה, גם במשחק נגדכם דיברתי עם מישהו בשם אריה (האחראי הסעות - ששם הרוב ילדים אני מניח), לפני ואחרי המשחק ולא נאמר כלום לגבי בעיות עם כרטיסי נוער.

11. alexshw Member

אין כרטיסים כאלה בפירוש ליציעים המדוברים וגם לא בעיר העתיקה.
    נאה דורש, נאה מקיים.

12. yedidel Member

יש לכם ארגון אוהדים? (יש כמה אני מבין, לא סגור איך זה עובד אצלכם). שידאג להפנות את הבעיות האלה לפני משחק ומתי שהן קורות, חלק גדול מהרעיון של עמותות אוהדים זה שיתוף פעולה בנושאים האלה. כמו שידענו במשחק שבאתם לשבת על הקצין משטרה בבאר שבע ולדרוש שיהיה להסעות שלכם ליווי צמוד עד היציאה מהעיר כדי שכמה ילדודס לא יזרקו אבנים כמו שקורה לפעמים.

אם אף אחד לא מתלונן קשה לטפל.

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי התמונות שהביא כאן אוהד ב"ש, אז אני לא מבין איך נזרק שלט על הקוון?

בתמונה של השלט לפני הזריקה בכלל קשה להבין איך אוהד ירים את השלט(ולא היו ליד השלט איזה ג'אברים, סה"כ אבא וילדה) ושהקוון שוכב על הדשא השלט בכלל לא קרוב אליו, ורואים שיש סדרן שעומד ליד השלט ומייצב אותו, ככה שאם נזרק משהו על הקוון "הגברי" זה בטח לא שלט.

אם המשחק היה מופסק בדקה 60 אז דרישה לניצחון טכני הייתה מובנת, אבל המשחק ממילא סיים 90 דקות ואף גם כמה דקות של תוספת זמן, אפשר להעניש את אשדוד בלי קשר לתוצאה או להפחתת נקודות, בסה"כ מי שאשם זה הקהל של אשדוד ולא שחקני הקבוצה, אולי שיסגרו את האיצטדיון לכמה משחקים או משחק ללא קהל אבל מה אשמים ג'ון גרגורי והשחקנים שלו שרצו 90+ דקות ולא וויתרו עד הרגע האחרון?

באשדוד אגב טוענים שיש להם הוכחה(קטע וידאו) שלא נזרק שלט על הקוון, אני מקווה שהם צודקים כי יש לי הרגשה שהקוון משקר, אם היה נזרק עליו שלט התוצאות היו קשות יותר.

ולגבי הטענות על הריצה של שחקני ב"ש לחדרי ההלבשה עם פיצוץ המשחק, זה לא שהם הותקפו או משהו כזה, רואים את אסולין קורא לשחקנים לרדת כדי "לעזור" לשופט לתת לב"ש ניצחון טכני ולא לחדש את המשחק, זה מעשה לא ספורטיבי בעיני ולא מפתיע שליאור אסולין עומד בראשו.

14. alexshw Member

לא חושב שבחוקה כתובה דקה שאם אחריה מופסק משחק בנסיבות האלה, אז התוצאה נשמרת.
    זה או שהשופט שורק לסיום או שלא.
    השופט לא שרק לסיום. זה לא משנה אם זה דקה שנייה או דקה 93.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אז בוא אני ילמד אותך ואת כל שאר הלא מבינים כנראה.

לשופט אין שום כוח או סמכות לקבוע הפסד טכני, השופט יכול רק לקבוע את סיום המשחק, לציין בדוח מה קרה, שום דבר מעבר. מי שקובע על הפסד טכני זה רק בית הדין וההתאחדות לכדורגל, לשופט אין קשר להחלטה שכזו, הוא רק מציין מה קרה. וזה הופך את כל הטענות שלכם על הירידה של באר שבע למגוחכות מאוד.
    אז כן, אנשים ממורמרים וחסרי מושג ימשיכו להיטפל למה שנוח, ולרדת על מה שהם שונאים, כל קשר בין טענות מסוימות פה למציאות הוא מקרי בהחלט.

אלכס, בבאר שבע אין בעיה של כרטיסי נוער, אני יודע שארגוני האוהדים שלנו מאוד מעורבים, דורשים מההנהלה שלנו לעמוד בכל הזכויות, אז כן מה שאנחנו נותנים זה מה שאנחנו מבקשים לקבל. והעונה אף אחד לא התלונן פה על מחסור בכרטיסי נוער. אתה מדבר באוויר, אין לך מושג באמת מה קורה, אז קודם כל תגיע למשחק בבאר שבע, אחר כך תדבר.

ומה ההבדל בין פיצוץ בדקה ה-70 לבין מה שקרה אתמול? אין שום הבדל, נשאר עוד זמן לשחק, זמן חוקי שהשופט הוסיף, וזה לא הגיע לסיומו.
    לא יודע ממה השופט נפצע, אבל המשחק לא נגמר.
    יותר ויותר לא אכפת לי מהניצחון טכני, רק שאשדוד ישלמו על כל המחדלים אתמול.

Last edited: Oct 18, 2010