מחזור 6 בליגת העל: הסטטוס קוו בצמרת נשמר

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by robson, Oct 20, 2005.

1. robson Member

קודם כל לאוהדי בית"ר בקשר לאסולין, זה לא ששיימן עמד עם אקדח על הרקה של פניג'ל בזמנו והכריח אותו לקנות את חצי או מלוא כרטיסו בסכום שערורייתי שכזה אלא בית"ר היא זו שרדפה אחריו, עכשיו לא טוב לכם?..תיפטרו ממנו מה הבעיה? הבעייה היא ששני המאמנים האחרונים שלכם משום מה תופסים ממנו חלוץ גדול וככה נראית התקפת בית"ר..
    בקשר למשחק עליונות מוחלטת של הפועל שבקלי קלות מחקה את בית"ר מהמגרש בלי להתאמץ יותר מידי וזה מה שבאמת אמור להעליב את הקבוצה, ממש בהילוך שני עם אוגבונה שרק עוזר לבן יוסף בהגנת בית"ר{אלוהים איזה שחקן גרוע השמן הזה..} עם אבוקסיס שחוץ מלכסח לא עשה כלום, עם באדיר שלאט לאט מוכיח שטוב עשתה שמכבי חיפה לא נלחמה עליו יותר מידי עם דגו הכלומניק ועדיין בית"ר הגיעה למצב אחד מסכן של אסולין כל המשחק..מהר, פשוט מהר מאמן חדש וחצי סגל להחליף..אם זה תלוי בי אני משאיר את זיו, בן שושן, טוטואנה, אפק, אנסומבו, בן יוסף ובונה קבוצה חדשה לגמרי..

2. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יצא מזה כלום, אבל הוא מצליח להעסיק את הגנת הפועל ולהוות מטרד, להשיג קרנות ומצבים נייחים, הוא משתלט על כדורים מאד מסובכים, אבל אסולין פשוט לא עושה שום דבר ואני מדבר תרתי משמע. שום דבר. רן בן-שמעון פרשן מצוין, אבל הוא מעצבן אותי כשהוא כל כך סלחן כלפי אסולין, המשחק שלו היום היה פשוט חושך, מתחילת העונה הוא השחקן הכי גרוע של בית"ר על המגרש, איך עזורי שם אותו חלוץ יחיד?? אפילו בליגה שבה לירון וילנר ואוגבונה חלוצים הוא לא מתאים.

בעיקרון אתה צודק, אבל שיימן אלוף בתרגילים מלוכלכים ובתכסיסים, הוא לא יכל לסכם עם פניג'ל על מכירה ואז לדרוש עוד מליון דולר כהרגלו? או להבריז מאד פגישה (אם אני זוכר נכון הוא כבר הבריז לפניג'ל פעם אחת)? דווקא במקרה שלנו הוא יכול לסגור עסקה? ואני מצטער גיל אבל יש לי בעיה גדולה מאד עם המשפט "ששני המאמנים האחרונים שלכם" ובכלל מלקשר את אוחנה ועוזר-לי למושג "מאמן".

ולר, מה שהכי עצוב בכל מה שאני, אתה וכמובן שנדב (והוא אומר זאת פי 2 יותר משנינו יחד) אומרים כאן כל שבוע זה שכל אחד, פשוט כל אחד רואה את זה בכזה בירור ורק אצלנו התקבצו הליצנים הכי גדולים בכדורגל. אני עדיין לא נרגע מניתוח המשחק של עוזר-לי, "פשוט לא הלך לנו היום", מאמן מצוין!

אה, והרצליה, בקשר לטרייד שהצעת, עם כל הכבוד אני מעדיף שבית"ר לעולם לא תעשה עיסקאות על חלוצים מהרצליה יותר. הספיק לי.

3. Perry Member

שיביאו את סיומין הזה ומהר(למרות שגם אני לא ממש תומך במאמנים זרים, אבל איזה מאמן ישראלי כבר יעשה משהו יותר טוב?), ברגע שרוסיה משחררים אותו, שירוצו בספרינט לקראתו, כי בקצב הזה וביכולת הזאת, כשגאידמק יהפוך את בית"ר בשנה הבאה לאימפריה, היא כבר תלחם על עלייה ולא על אליפות.

נכון, אולי אני קצת מגזים, אבל אני לא ממש רואה הבדל ביכולת של בית"ר היום לבין קבוצות התחתית כמו הפועל כפ"ס, הפועל פ"ת וכדומה.

עוד משהו- לא יודע אם מישהו שם לב לאיך שבאדיר העיף את קאפיץ', לאחר שזה עשה עליו פאול ובא לעזור לו לקום. יכול להיות שזה היה בכעס של הרגע, אבל אם לא, ממש לא ראיתי ככה את באדיר, ולדעתי מעשה מגעיל מצידו.

4. robson Member

אם כבר בבאדיר עסקינן אני חייב לציין שמאז שאני מכיר אותו מעולם לא ראיתי אותו כל כך עצבני במשחקים, למרות כל הצחוקים והשיגועים שהוא עושה באימונים{שנראים לי מזוייפים לחלוטין אם אתם שואלים אותי} במשחקים הוא עצבני מתעמת כמעט אחרי כל תיקול גס עם שחקני יריב ובכלל נראה צל של עצמו מהשנים האחרונות..
    אם אתם שואלים אותי הוא היה מחזיר את הגלגל אחורה ונשאר במכבי חיפה למרות ששם הוא היה מרוויח 80 אלף דולר פחות בשנתיים..

5. נדב מיכאלי Member

לפני דקות ספורות חזרתי מטדי ,מכעיס ומעצבן אני יתן את הסיכום שלי מאוחר יותר .
    נורא מתסכל לנסוע עד לירושלים (300 קילומטר בסה"כ ,שעתיים הלוך ושעתיים חזור) כדי לראות משחק כזה.

6. הרצליה Member

כאחד שראה אותם בשבוע שעבר מקרוב, כפ"ס קבוצה טובה בעיני היא לא קבוצת תחתית.
    והיכולת שלה טובה בהרבה מיכולתה של בית"ר ירושלים.

נדב איפה אתה גר?

7. נדב מיכאלי Member

אני גר בקריית טיבעון ויצאתי היום עם אבא שלי ועוד חבר אוהד בית"ר בשעה 16:30 מהבית מקודם חזרתי ונסעתי בשביל מה?
    כדי לראות הפסד מביש.
    מילא הפסד אם בית"ר מפסידה עם כדורגל יפה אז פחות כואב אבל בתצוגת כדורגל כזאת?
    אבל אני חייב לומר שאני לא מופתע,אמרתי כאן בקיץ שהפועל יכולה לדבר חזק בצמרת .
    נו קשטן ....לא מאמן ברמה כזאת גבוהה אוחנה הרבה יותר טוב תשאלו את המאירים. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

Last edited: Oct 24, 2005
  8. Perry Member

הייתי מעדיף שבאדיר לא היה נשאר. לא מבחינת היכולת שלו, אלא מבחינת זה שזה שחקן שיכול לעזור לקבוצה אחרת בליגה, ולפתח יותר תחרותיות, יצטרך סתם להתייבש על הספסל שלנו.

אם אני לא אוהב לראות את זה בצ'לסי, זה שאני אוהד את חיפה, לא ישנה את המחשבה שלי לגבי העניין הזה ואני עדיין לא יאהב לראות מקרים כאלה.

יש פה אחד בפורום עם חתימה של תמונה של שחקני חיפה בסיבוב אליפות בקרייה, ומתחת רשום:" לא, לא נמאס לי לראות את תמונה הזאת כל שנה".

אז נכון, לא נמאס לראות את התמונה הזאת בכל שנה.
    אבל כן, כן נמאס שאין פה תחרותיות.

9. דוקטור Member

משתתף בצערך נדב! כזה משחק מגעיל. המשחק הזה היה יותר מגעיל ממשחק הנבחרת נגד איי פארו.....
    מצדי שיחליפו לנבחרת מאמן - אבל לא קשטן, אלוהים רק לא הוא!

10. Perry Member

אז מי?

מצטער שאני מדבר על הנושא הזה בדיון שבכלל לא קשור לנבחרת, אבל אני רוצה להגיד משהו קצר.

תבינו, בנבחרת ישראל אין כישרון בכמות מסחריות, ואחרי-הכל, אין מה לעשות, הדרך היחידה שנצליח לעשות משהו היא בעזרת טקטיקה מצויינת.

וכולנו יודעים מי הוא הטקטיקן הגדול והמצליח ביותר...

11. ReL Member

נו איפה זה שרק בשבוע שעבר אמר ש"ההתקפה" של ביתר היא השניה הטובה בארץ ? להגיע למצב אחד מול הפועל ת"א , ול5 מצבים מול סכנין החלשה , ועוד בטדי , זאת ממש התקפה חלשה .

ומה יש לגיא עזורי שהוא משאיר את טוטאנה על הספסל ?

12. d3fton3s Member

בית"ר לא הגעיה למשחק בכלל..
    אם להפועל ת"א היה חלוץ במקום קרנף (עיין ערך אוגבונה) זה היה מסתיים בלפחות 5 חתיכות.. ועוד השער של אסי דומב, פאדיחה של המאמן..

13. נדב מיכאלי Member

סיכום המשחק שלי :
    כשנכנסים לאיצטדיון כמו טדי ,איצטדיון כל כך מטופח כל כך יפה כל כך כיף להיות בו חושבים אפשר לחשוב שגם הקבוצה שמשחקת בו מושלמת כמו האיצטדיון אבל למען האמת בית"ר ממש לא מושלמת אבל לא קרובה להיות.
    עד עכשיו עברו 6 מחזורים :
    3 הפסדי בית ל-3 קבוצות שברמה אחת מעלינו (או יותר) ו-3 ניצחונות ,2 ניצחונות חוץ דחוקים ועוד ניצחון עם הרבה מזל על סכנין.
    כל העונה בית"ר משחקת עם אותו מערך של 3 קשרים אחוריים .
    עזורי ממשיך את השיטה הלא מובנת הזאת .
    לשים 3 קשרים אחוריים ולהעלות את מליחי כקשר עושה משחק זה מערך אידיוטי .
    עזורי כל משחק עולה עם המערך הזה ורק אחרי שבית"ר סופגת הוא משנה את המערך -אם המערך לא טוב אתה ממשיך לשחק איתו?
    אתמול ראינו את ההבדל בין קבוצה מסודרת ומאורגנת לבין קבוצה שסדר לא ממש נמצא בלקסיקון שלה .
    אצל קשטן הכל דופק כמו שעון כל אחד יודע את המיקום שלו,אף אחד לא עוזב את התפקיד שלו ומתחיל לחפש תפקידים אחרים ,שלא תטעו הפועל אתמול לא היתה יותר גדולה מבית"ר היא פשוט הבליטה בצורה כל כך מבישה את כל החולשות של בית"ר : אין שיטה ("בעט ורוץ אולי תשיג את הכדור במקרה " זה לא שיטה),אין מערך (3 קשרים אחוריים ומליחי קידמי זה מערך שאנחנו יודעים שהוא ייכשל מראש ) , אין סדר (להפוך את זיו שהוא קיצוני שמאלי למגן ימני זה טימטום,לשים את מליקסון שהוא קיצוני שמאלי כחלוץ מרכזי זה טיפשות,לשים את אסולין באגף במקום באמצע זה טיפשות,לשים את מליחי מאחורי החלוץ ולא את ברוכיאן זה גם לא ממש מובן ולהעלות למחצית שניה את כל החלוצים אבל עזורי שכח דבר אחד -אין מי שימסור להם ! )
    אתמול כולם היו חלשים פרט לקורנפיין ,בן יוסף שהיה סביר ואנסומבו
    קאפיץ' הראה שיש בו כדורגל אבל מה זה עוזר?
    עכשיו אנחנו חוזרים לקבוצות ברמה שלנו : כפ"ס,אשדוד,הפועל פתח תקווה ... אותם אפשר לנצח אבל קבוצות ברמה גבוהה יותר לא צריכות הרבה כדי לנצח את בית"ר
    אמרתי לאבא שלי כשהגענו לטדי : תן לי תיקו מול הפועל וניצחון על כפ"ס ואני שמח ,כניראה שידעתי למה

14. robson Member

רק רציתי להעיר את תשומת ליבכם לחלמאות ישראלית טיפוסית..
    היום ב15:00 המשחק הנועל את המחזור השישי בין מכבי פ"ת להפועל כ"ס, היום ביום החמסיני הזה בשיא הצהריים במקום לשחק את זה יום קודם{הלוזונים נחו שלושה ימים ולא היה להם טיסות...} בערב במזג אוויר נוח לצופים לשחקנים ולכל מי שקשור למשחק ואילו היום כולם יסבלו שם למוות ובטח נראה עוד איזה משחק דלוח, חלמאות לשמה של ההתאחדות!!

15. אלי מתחן Member

אתה מפגר או שאתה עושה את עצמך? לא אמרתי שמשחק ההתקפה של בית"ר הוא השני הכי טוב בארץ, אלא שהסגל ההתקפי של בית"ר הוא השני הכי טוב בארץ. אם אתה לא מבין מה ההבדל אז שאני אסביר את זה שוב?