מחזור 6 בליגת העל: הסטטוס קוו בצמרת נשמר

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by robson, Oct 20, 2005.

1. ReL Member

הגולים מעניינים אותי לא הם

2. נדב מיכאלי Member

לא עדיף לחכות לוואי נט?הרבה יותר מהנה.

3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

בינתיים הפועל מוליכה 2-0 בטדי.

4. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

סה"כ אני לא כועס. אני כבר רגיל. כשקשטן בהפועל, הם באים לטדי ומנצחים 2:0. לא תבוסה, אבל גם לא ניצחון דחוק. ניצחון רחמני של הפועל, אפילו קצת מלגלג, כזה שמראה את העליונות שלה, כשברדה מחליט שבא לו לחתוך את הגנת בית"ר הוא כאילו אומר "לנו יש מאמן ולכם לא".

אני לא אשקר ואגיד שלא היו לי תקוות מהמשחק הזה. יש לנו קבוצה טובה, חומר שחקנים מצוין, אבל גיא עוזר-לי, בהחלטה נבונה ומלאת מחשבה החליט לרצוח בדם קר כל סיכוי למשחק התקפי של בית"ר - ליאור אסולין חלוץ בית"ר ירושלים. טוטואנה, אפק ובן-שושן על הספסל. שלושה קשרים אחוריים, אחד מהם עידן מליחי והשני קאפיץ'. זה כבר אומר הכל. העיקר שמר עוזר-לי רוצה להישאר עד סוף העונה. איזה מן מאמן שם את הגולם הזה אסולין, מהחלוצים הגרועים בליגה, בהרכב על חשבון טוטואנה ובן-שושן?

ציוני שחקנים :

איציק קורנפיין 7 - הדף פנדל, הציל עוד גול עם יציאה מצוינת לאוגבונה, סה"כ עוד משחק לרזומה.
    אמסלם 4 - משום מה מסרב להרים. ממשיך לכדרר ולכדרר.
    ששון 5 - פרווה, עושה יותר מדי תרגילים ליד הרחבה.
    תומר בן-יוסף 5 - בין האחראים למשחק ההגנה השערורייתי.
    תומר חליבה 3 - בושה וחרפה.
    אנסומבו 7 - שחקן מעולה ותענוג לדעת שיש לך אחד כזה בקבוצה.
    מליחי 3 - דאג להרוס את כל ההתקפות. של בית"ר.
    קאפיץ' 4 - משחק חלש ולא מדויק, כמעט הורחק.
    זיו 3 - משחק חלש מאד.
    מליקסון 6 - כן, אני יודע שיתנפלו עלי, אבל עשה הרבה תנועה בניגוד לחבריו והמשיך לדחוף קדימה, אבל אין עם מי לשחק.
    אסולין 2 - הרצליה, ראית את זה??

מחליפים :
    עומרי אפק - ביזיון שלא פתח, כמעט בישל שער לאסולין (!!) שהחטיא משני מטר, שחקן ברמה אחת מעל הקבוצה הזו.
    טוטואנה - ביזיון שלא פתח, ניסה בכל כוחו והצליח לעשות כמה מהלכים יפים.
    בן-שושן - ביזיון שלא פתח, תענוג לראות את חוכמת המשחק שלו, אף שחקן על המגרש לא מתחמק מאופסייד כמוהו!

בקיצור הקבוצה הזו חייבת מאמן, זה לא חדש, שחקנים לא עושים שום תנועה ללא כדור, פשוט זה בד"כ מליקסון או אנסומבו עם הכדור והשאר עומדים (ואבוקסיס הפרא אדם קופץ עם רגליים קדימה ללא רחמים), אין מסירות לשטח מת, משחק צפוי לחלוטין, שחקנים לא מתפנים ולא נכנסים פנימה, הפועל תוקפת במתפרצות ועושה צחוק מהגנת בית"ר, השמירה בקרן שבה ספגנו היתה שערורייתית... אין מה להגיד, מאמן ומהר, ונראה לי שברשימת ההחלפות הפוטנציאלית אפשר להוסיף את חליבה.

5. הרצליה Member

ראיתי אני לא עיוור.
    אסולין היה חלש כמו בשבוע שעבר וכמו נגד חיפה.

אבל מטוטואנה בשלושת המשחקים שראיתי אותו הוא היה על הפנים ויותר גרוע מאסולין.
    שהוא מעביר 5660 שחקנים מבלי להרים את הראש וככה הוא היה גם היום.

משחק איום ונורא של בית"ר, בלי מרכז שדה ובלי שום דבר.

6. Reyes Member

איפה אוחנה מצא שחקן כזה גרוע כמו קאפיץ'? חילק מסירות גרועות, כיסח והיה האשם הבלעדי בגול הראשון. הרבה זמן לא ראיתי כזה שחקן גרוע.

ואסולין עם עוד משחק חלש, כמו תמיד.

7. burning soil Member

בית"ר נראתה ממש לא מאורגנת ולדעתי זה מה שפגע בה לעומת הבועל שאין מצב שלא
    תהיה מסודרת תחת קשטן.

8. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוטואנה יותר גרוע מאסולין? איך בדיוק? גם אם הוא מכדרר ומאבד מאתיים כדורים, לפחות הוא דוחף קדימה, משתתף, מנסה - אסולין עומד לו ברחבה ולא עושה כלום, אולי מדי פעם יורד להגנה ומנסה את מזלו מ-70 מטר (כי הוא לא יודע לעשות שום דבר אחר). יש לו טכניקה, יש לו מהירות, יש לו ראיית משחק - מה יש לפנדליאור?? פשוט כלום, הוא לא יודע לעשות כלום, מה עשינו לכם ששלחתם לנו את מכת מצריים הזאת?

9. Apu Member

אחחח... ! אין כמו בית"ר כדי לצאת ממשברים, משחק פשוט מושלם.

הגנה - 10. אני חושב שסוף סוף נמצא האיזון באגפים, ביו את אנטבי נראים כמו שילוב מצויין.
    אבוקסיס - 9. לא התבלט יותר מדי, עשה את מה שצריך, כמעט בישל גול לאוגבונה, היה חסר.
    קישור - 7. משחק טוב מאוד של ג'ון ג'ון, באדיר כרגיל עשה את העבודה השחורה, אבל דגו וברדה.. לא יודע פשוט נעלמים מהמשחק..
    התקפה - אוגבונה, צריך להשאר בהרכב, למרות כל הטימטום שיש באיש הוא עדיין עדיף על ברדה או פרץ.

אין פשוט נהנתי מכל שנייה.

אגב, מה ההיגיון לשחק 4-3-3 עם 8 חלוצים? אפק קשר אחורי?

10. אלי מתחן Member

המשחק הכי מבזה שהייתי בו העונה, ונראה שבכל פעם בית"ר שוברת את השיא של עצמה.
    עזורי תהיה גבר ותגיד שאתה כנראה לא מספיק טוב בשביל לאמן קבוצה ותחזור להיות מאמן כושר, אני אעריך אותך הרבה יותר מלפני המשחק הזה.

11. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוזר-לי מנתח את המשחק : "יש ימים שפשוט לא הולך".

אני נשבע לכם, לרגע חשבתי שאוחנה מתראיין! מה זה פשוט לא הולך?? אולי הקבוצה לא היתה מוכנה טקטית למשחק (וזה כל כך בלשון המעטה)? אולי ההרכב שהעלת למשחק זו עילה מספקת להוציא אותך להורג? אולי המשחק הכל כך מבולגן, חוסר היצירתיות, האנמיות, השקיפות והאפסיות הם הסיבה בעצם להפסד הזה וליכולת המבזה הזאת?? מה זה פשוט לא הולך?? מה, שתי קבוצות נפגשות ואולי אחת תנצח, ככה זה הולך??

נעצים עליך, נעצים!

12. אלי מתחן Member

הדבר היחיד שאפשר להאשים בו את עזורי זאת העובדה שהוא לא מספיק גבר בשביל להודות שהוא לא מאמן טוב. את החילופים שלו כל אוהד ממוצע ביציע מסוגל לעשות ורק סיר אלי לא ידע איך.
    הוא מאמן כושר למען השם וכדאי שיתחילו להבין את זה אנשים והוא בראשם, אי אפשר לנצח קבוצה של קשטן עם מאמן כושר, אי אפשר לנצח קבוצה של קשטן עם קיצוני שמאלי בתור מגן ימני ועם אסולין בתור חלוץ, פשוט אי אפשר!
    אני לא מבואס מהמשחק בכלל, אני אתבאס אם אני אגלה שמחר עזורי מקבל את הקבוצה עד סוף העונה.

13. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב רגע את המשחק, עזוב את כל המשחקים שהוא אימן העונה - גם כמאמן כושר הוא איום ונורא, שחקני בית"ר מתפרקים בדקה ה-70, הוא צריך פעמיים להתפטר.

14. אלי מתחן Member

מסכים איתך ב100%, אני בדעה הזאת מאז המשחק מול מכבי שבו נגמר לשחקנים הכוח במחצית. אבל שנינו יודעים שהוא לא יפסיק להיות מאמן כושר כי זאת הפרנסה שלו.
    העניין הוא שהיום כנראה בגלל המצב במשק אנשים כמו גיא עזורי לא יכולים לקום ולהגיד "טעיתי, אני לא מאמן מספיק טוב ואני חוזר לתפקידי הקודם", וככה הקבוצה נראית.
    הנעת הכדור שלנו היא בדיחה עצובה, הכדורים הארוכים לא אפקטיביים כשבהתקפה משחק ליאור אסולין שמשחק הראש שלו שווה ליכולות שלי בקרלינג. התנועה של השחקנים (מלבד מליקסון) היא אפסית ואחרי זה מתפלאים למה לקבוצות מאומנות כמו מכבי חיפה והפועל ת"א כ"כ קל לסגור אותנו.
    נמשיך בעובדה שכל שחקן רכש פותח טוב ובכל משחק יורד ביכולתו, מדוע זה? כנראה שלוקח להם זמן להתאקלם. שחקן כמו תומר חליבה שאצל אלי גוטמן הבן שרמוטה קיבל משמעת טקטית מתחיל להרגיש בבית אחרי כמה משחקים ומזכיר את ימיו היפים של עופר טלקר. אותו דבר יואב זיו שמאבד בכל משחק עוד ועוד מהאפיקטיביות שלו וממשיך בטוטואנה ואפילו בעידן מליחי שלא מסוגל לעשות שום פעולה חיובית בהתקפה מאז הגיע לפני שנתיים וקצת. בעצם, מלבד אבי נימני ואנסומבו אף שחקן שהגיע לבית"ר לא רק שלא השתפר אלא אפילו לא שמר על רמתו הקודמת. לכן גם אסור לשפוט את קאפיץ', היכולת ההגנתית שלו לא רעה בכלל, וכאשר הוא מוקף בכל פעם שהוא מקבל את הכדור ב3 שחקנים אדומים קצת קשה לשפוט את היכולת ההתקפית שלו.

15. הרצליה Member

טוטואנה דוחף קדימה? יוצא מזה משהו?
    בהזדמנות המסוכנת אולי היחידה שהייתה לבית"ר הכדור היה אצלו ובמקום לראות את אסולין חופשי מול השער הוא חיכה שיקפצו עליו גם אנטבי גם גרשון וגם דומב והתחיל לכדרר.

תשמע, אני לא רואה את כל המשחקים של בית"ר אז אני לא יתווכח איתך.
    אבל גם בהרצליה חושבים שהוא חלוץ גדול, גם בפתח תקווה חושבים שהוא חלוץ גדול ובסכנין בכלל היה טירוף סביבו.
    אז לא הולך לו בבית"ר, למרות שבכל מקרה על חלוץ שמבקיע 15 שערים(ולא משנה איך) אני לא הייתי מוותר.

רוצה טרייד שלומי טולדו תמורת ליאור?