לא אמרתי שהוא לא בתקופה מצויינת..אני פשוט אומר שהיום הוא לא היה משהו, וכשהוא הוחלף רסקין ושרף קצת החמיאו לו יותר מדי..
רסקין ושרף החמיאו לו על ארבעה שערים בלי שהוא השלים בכלל 180 דקות מלאות אלא כל הזמן עלה כמחליף או הוחלף במחצית, מבחינת יכולת עדיין לא ראיתי ממנו שום דבר אבל זה גם יבוא כנראה.. חוץ מזה צריך לתלות את זעפרן על כך שבתקציב כמעט כמו של מכבי פ"ת הוא בנה קבוצה ברמה של כפר קנא פשוט קבוצה עלובה, אין מה לומר..זרים עלובים, רכש ישראלי מתחת לכל ביקורת וכמובן שום תכנון או מחשבה לטווח ארוך, להתראות בשנה הבאה בלאומית..
לקראת המשחק ביום ראשון, תיזכורת מצמררת מי אילו "האינטלגנטים" שנקראים אוהדי הבועל תל אביב: ....צו הרחקה, עריקות מהצבא, בובות על חבל תלייה. שגרת החיים של אחד מהקיצוניים שבאוהדי הפועל תל אביב.... ....הזדמנות נדירה להציץ אל תוך הקומץ של אוהדי הפועל ת"א. המוכר מביניהם הוא סדלסקי, שנוסע עם קבוצות הפועל - כדורסל וכדורגל - לכל משחק בארץ ובחו"ל. סדלסקי הוא ממארגני העידוד בשער חמש. לפני הדרבי הראשון העונה הוא עמד עם קופת צדקה מחוץ למגרש האימונים של הפועל ת"א בוולפסון, וביקש משחקני הקבוצה לתרום לרכישת אביזרי עידוד.... על גופו מקועקע סמל הפועל הישן, עם הפטיש והמגל. בשנות התשעים הוא היה הסיוט הגדול של שאול איזנברג, אז יו"ר קבוצת הכדורסל של המועדון. סדלסקי לא הפסיק לקלל ולהטריד אותו, עד שאיזנברג נאלץ להוציא נגדו צו הרחקה. בתגובה, סדלסקי תלה על קירות חדרו את תמונתו של היו"ר, שעליה מסומן איקס. באוקטובר 2002 התייצב סדלסקי לטירונות בבסיס ניצנים. שישה ימים הוא נכח שם, מיעט לדבר עם חיילים, רוב הזמן ישן וסירב לציית לפקודות. לפני היציאה הביתה, ביום שישי, שאל אותו אחד החיילים כיצד הוא מתכוון להגיע לבסיס ביום ראשון. סדלסקי חייך ואמר שהוא מתכוון לשוב רק ביום שני. הסיבה: הפועל ת"א משחקת ביום ראשון. סדלסקי אכן לא חזר, גם לא בשבוע שלאחר מכן. הוא הוכרז עריק והצבא מצא אותו רק חודשיים מאוחר יותר, כשנעצר על ידי המשטרה בחשד שהפר צו הרחקה ממגרשי הכדורגל. העיתונאי אורי שרצקי, עורך המגזין "שם המשחק", ביקר בחדרו לפני ארבע שנים. "יצאתי משם בהרגשה איומה", הוא מספר. בובתו של יבגני אובארוב, בנו של מאמן השוערים של מאמן ת"א, תלויה שם, מלווה בכתובות אדומות. סמוך אליה חרוט יום פטירתו של עמנואל אופיר, לשעבר עוזר מאמן מכבי ת"א. אופיר הוא לא המכביסט היחיד שמוזכר שם. גם שמו של שמעון מזרחי חרוט על הקיר, בצמוד לחבל. שיר השטנה נגד הפועל בית שאן גם כן מעטר את החדר.... http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShAr...SubContrassID=0
היום הוא לא עשה כלום אבל הוא כבש נכון ? ושבוע שעבר הוא גם כבש (צמד) ולפני הפגרה הוא כבש שער ניצחון בשלושה משחקים הוא הבקיע את מה שמכבי תל אביב הצליחה להבקיע ב-5 משחקים שקלינגר יעשה את החשבון שלו ביטון היה יכול לעזור למכבי השנה. איזה כיף להיות ביום ראשון בטדי -רק שאני יראה ניצחון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
אני מסכים עם מה שקדוש אמר "למה משלמים לי כסף אם אין לי מה לעשות עם הקבוצה הזאת" אני מסכים איתו ,הוא קיבל קבוצה שמומי זפרן לא הכין כראוי לליגה ואפילו קשטן לא יציל את סכנין וטוב שכך שירדו כי לקבוצה כזאת אין מקום בליגת העל (למרות האיצטדיון היפה שלה)
בשבילי, מגעיל לשמוע שוב ושוב מאמנים, שקיבלו קבוצות תחתית, מאשימים את מאמני הקבוצות לשעבר בבניה לא נכונה של הקבוצה.. עם כל הכבוד, תסתום את הפה ותעשה את העבודה שלך, הרי כבר ידעת לאיזה קבוצה אתה בא, והמטרה שלך היא להשאיר אותה בליגה. במקום לדבר על זה שאין מה לעשות, תנסה בכל זאת לשנות משהו ולהציל את סכנין.
אני לא תומך של קדוש ממש לא ,אבל בקטע הזה אני מסכים איתו גם בסכנין אל חשבו לעומק כשהחליפו את המאמן כי המאמן זה לא הבעיה העיקרית של סכנין יש אין ספור בעיות . תגיד לי מה אפשר להוציא מסכנין של השנה?כלום. קדוש היה תבוסתני ,מה לעשות שבמצב שהקבוצה שלו נמצאת הוא לא ממש יכול להיות אופטימי.
כמה לופא קדוש מתבכיין. אם המצב כ"כ נורא אז שייקח את הרגליים ויעוף משם. זה לא לעניין להאשים את כל העולם. המראיין של ספורט 5+ מתחיל את הראיון אומר לו שבמצב לא נראה טוב, וישר קדוש מתחיל לתקוף עם שטויות: "נו ולפני שהגעתי כן היה טוב? ב-3 השבועות שאני פה המצב נהיה רע?" קודם כל זה לא מוסיף לו כבוד, שנית זה מעיד על חוסר ביטחון ביכולות שלו עצמו ושלישית הוא מעביר את הביקורת מעצמו לעבר קודמו בתפקיד. כל התירוצים האלו מוציאים אותו רע, ורק יגרמו לאנטגוניזם נגדו (ע"ע ניר קלינגר).
לופא כנהוג במקומותינו מטיל את האשמה {במידה רבה של צדק אומנם בקודמו..} אבל זה לא אמור למנוע ממנו לעשות את העבודה שלו, בתרוצים הוא גדול, בב"ש אלי כהן השאיר לו אדמה חרוכה עכשיו בסכנין האידיוט זעפרן השאיר לו אדמה חרוכה, הרי ידעת את זה אז למה הסכמת לקחת את סכנין בלי לדרוש את החיזוק שאתה חושב שהקבוצה זקוקה לו ורק אחרי שלושה משחקים{והפסדים} אתה נזכר לפתוח את הפה?..זאת תבוסתנות לשמה, תאשים את קודמך בכך הדברים הרעים של הקבוצה ואל תעשה כלום, הוא נמצא שם כבר שלושה שבועות מישהו ראה איזשהו שינוי בסכנין?..משהו?..מלחמה?..נשמה?..כלום!!
מאמן שחי מעונה מסכנה אחת עם הפועל ב"ש, מקום חמישי והפסד בגמר גביע לקבוצה של אנשים מסריחים וחסרי תרבות. עלה פעם ליגה וקיבל כינוי של "קבלן עליות" למה מי הוא בכלל? מאמן שאלוף בדיבורים,חולה על מצלמות ובמיוחד על סיגריות. עם כל הכבוד מאמן שיום לפני משחק עונה של קבוצה שלו מכריז ששני משחקים בליגת העל שווים לעונה שלמה בלאומית הוא ליצן ולא מאמן! מאמן שאומר לשחקנים שלו לפני גמר גביע, צאו החוצה ותגמרו את המשחק תוך 20 דקות הוא ליצן ולא מאמן. מאמן שמוותר על אימון מסכם יום לפני משחק גורלי בקופסא הוא ליצן ולא מאמן! מאמן שעונה לאוהד שמקלל אותו וצוחק על אוהדי הקבוצה שאותה הוא מאמן הוא ליצן ולא מאמן! מאמן שנרדם במשחקים הוא ליצן ולא מאמן! הוא ל-י-צ-ן http://images.one.co.il/images/d/gg66313.Xxx
במקום להכניס ביטחון ואמונה עצמית בשחקנים שלו ולהגיד שהוא מאמין שהם יכולים להישאר בליגה הוא מוריד להם את הביטחון העצמי ואומר שהם לא מספיק טובים. איזה מאמן מדבר ככה ?!?! לסכנין מגיע לרדת ליגה רק בגלל שני הליצנים שהיא החתימה כמאמנים. קודם זפרן ועכשיו קדוש.
כי במכבי החליטו לתקוע אותו בכנף הימנית, וזה לא "פשוט ככה". זה קלינגר. תתחיל להתרגל, לירן כהן הוא הבא בתור. בני סכנין קבוצה עלובה. מביאים זר שהוא יותר להטוטן משחק כדורגל (פיטו), בונים את ההגנה סביב גבע ברקאי המסכן. והכי חשוב, מביאים את יניב אברג'יל שיפתור להם את הבעיות בהתקפה, אז למה הם ציפו בדיוק?. אני לא בטוח כמה תקציב ניתן לקדוש כדי להביא רכש, מה שכן זרים הוא בכל מקרה לא יביא עד דצמבר. אז בינתיים הוא צודק, הוא באמת לא יכול לעשות כלום.
בית"ר ירושלים- הפועל ת"א: המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין היריבות הנצחיות, בית"ר ירושלים והפועל ת"א. מפגש בין קבוצות אלה הוא לא רק מפגש בין קבוצות מערים שונות כ"כ. אלא גם מפגש בין השמאל לימין הפוליטי, בין הקבוצה שעד לא מזמן ייצגה בגאון את הממסד הגזעני והרקוב, לבין הקבוצה שסבלה ממנו. כל האמוציות הללו מרכיבות את אחד המפגשים הטעונים והמרגשים שבכדורגל שלנו, שכבר סיפק דרמות לא מעטות בעבר. המארחת מגיעה למשחק הזה לאחר 2 ניצחונות רצופים, ועדיין תחת מאמן זמני. בעוד הבעלים החדש מתעסק בעיקר בתהלוכות, הקבוצה ממשיכה לשחק ללא שיטה של ממש, מה שלא הפריע לה לנצח 3 משחקים ולהתמקם במקום החמישי עם 9 נק'.בהתאם לציפיות יש לומר. עמרי אפק, שהציג יכולת מצויינת במחצית השנייה מול סכנין, צפוי לערוך את הופעת הבכורה שלו בהרכב דווקא מול האקסית המיתולוגית שלו. אותה הפועל שויתרה על שירותיו לאחר ששוחרר מסנטאנדר, אין ספק שלאפק יהיה מה להוכיח ביום ראשון לצוות המקצועי של האדומים. שינוי נוסף שצפוי בהרכב הבית"רי הוא חזרתו של תומר בן יוסף לעמדת הבלם שהיה חולה בשבוע שעבר. הבלם החלים לגמרי ויחזור להרכב על חשבונו של אלירן חודידה. מעמדו של אופיר עזו ממשיך להתערער, והוא לא ייכלל בסגל הקבוצה גם במשחק הזה. http://images.one.co.il/images/d/gg12728.Xxx אפק- בכורה בהרכב דווקא מול האקסית הרכב צפוי: קורנפיין; דנין, חליבה, בן יוסף, ששון; אנסומבו, מליחי, קאפיץ', טוטואנה, אפק; אסולין הפועל ת"א מגיעה למשחק הזה לאחר התיקו המאכזב מול מכבי פ"ת בשבוע שעבר, ועם פתיחת עונה חלשה יחסית של 7 נק'. הקבוצה הגיעה לכותרות השבוע בעיקר בהקשרים שליליים. הבלאגן עם הספונסרים נמשך. הקבוצה עדיין מתעקשת לא לעלות בלוגו המקורי של סובארו, שצבעו צהוב כחול. בעוד הספונסרים דורשים את הלוגו המקורי. סובארו החליטה לא לעבור על העניין בשתיקה, וקנסה את הקבוצה ב10,000 דולר. והצדדים עדיין לא הגיעו לעמק השווה. בקבוצה הופתעו לגלות ששלום תקווה העז לתבוע אותם על הפרת חוזה. ונראה שהצרות מחוץ למגרש לא עוזבות את הפועל. בתך כך, הפועל ממשיכה להתכונן למפגש מול הצהובים-שחורים ביום ראשון, וקשטן מתכנן כמה שינויים בהרכב . אחד מהם הוא הצבתו של ביו אדפמי בצד ימין של ההגנה במקום בשמאל, כאשר אנטבי חוזר לעמדתו המקורית בימין. גם אוגבונה יחזור להרכב, על חשבונו של גילי ורמוט. כאשר ברדה ייפתח כקשר שמאלי. http://images.one.co.il/images/d/gg62339.Xxx אוגבונה-חוזר להרכב כחלוץ בודד הרכב צפוי: אלימלך; אדפמי, חן, גרשון, אנטבי; דגו, פנסטיל, אבוקסיס, באדיר,ברדה; אוגבונה
אם יש משחק שאני לא מפחד ממנו זה המשחק הזה, הפועל לא חזקים במיוחד, וגם אם נפסיד להם, ההפסד לא יתקבל בזעם כמו הפסד לבני סכנין.