מחזור 6 בליגת העל: הסטטוס קוו בצמרת נשמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י robson, ‏20/10/05.

1. Legolas Member

בנוגע למשחק של מכבי,מכבי יכולה לנצח שם דיי בקלות ההגנה של פ"ת לא מרשימה וסופגת הרבה שערים ונראה שטוטו היחיד שמספק תסחורה בהתקפה שלהם ואם מכבי יצליחו לנטרל אותו אז המשחק יהיה ביידים של מכבי ואז הכל יהיה תלוי כמה החמצות עד שהכדור יכנס לרשת,אני מקווה שדוארטה יפתח בהרכב כי הוא חלוץ יותר טוב מחיים למרות שאני חושב שקלינגר צריך לשלב אותם ביחד ולרדת מהשיטה של ה5 קשרים ולהוריד את מישאלוף או קאקו לספסל ואז מכבי תוכל אולי להבקיע יותר מגול.

2. ReL Member

רק אני מריח הפתעה במשחק של נצרת עילית נגד חיפה? זה נראה כל כך ברור מאליו שחיפה תכניס להם רביעייה לפחות , אבל מי יודע , תמיד בליגת העל יש הפתעות כאלו מוזרות .

3. אלי מתחן Member

נראה אם בית"ר תוכל לנצח את החבורה של קשטן, אם היא מנצחת אפשר להגיד שאולי אנחנו יכולים להיאבק על המקום ה2, אם לא, טוב זה לא הפתעה גדולה.

4. אלסנדרו דל פיירו Member

משחק לא קל לבני יהודה היום בסכנין אמנם מקום אחרון,ללא נצחונות. אבל כשמדובר בבית שלה במגרש החדש שלה ובאוהדים שלה שכמה שישנאו את הקבוצה הזו בארץ (וגם אני לא כ''כ אוהב אותם כן!) יש להם קהל ללא ספק טוב שמעודד ודוחף את הקבוצה שלו מה שלא יהיה. (תמיד בסוף המשחק הם יורדים לגדר ומקללים את השופט,את היו''ר ואת כל מי שמסביב.חחח איזה מצחיקים הם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx )
    אבל בתכלס במשחק עצמו ישנו מוקש אחד גדול ומפחיד!
    המוקש הוא-עבאס סואן :
    שחקן עם יכולות גדולות שלא מעט פעמים סחב את סכנין כמעט לבדו לניצחונות.
    בעיטה אדירה טכניקה טובה וכו'.. נקווה בשביל בני יהודה שיתפוס יום לא טוב ובני יהודה יצאו משם עם 3 הנקודות בעזרת ה'.
    שיהיה בהצלחה.

נשאר עוד 2:21:45 למשחק. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏21/10/05
  5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש התערבות שהמשחק יגמר בסביבות הדקה ה-30/40? אתם עושים מנצרת עילית משהו שהיא לא: קבוצת כדורגל שמגיעה למשחק חוץ בקרית אליעזר ויכולה ליזום שם ולשמור את חיפה איך שהיא רוצה.

6. M_T_A Member

נצרת עילית תבוא לקריית אליעזר לעשות בונקר בדיוק כמו שהיא באה לבלומפילד לפני 3 שבועות. רק שאז שיחקה מולם קבוצה נאיבית ובלי חלוץ. הדבר היחיד שיקבע אם זה יהיה 2-0 או 6-0 זה אם החלוצים של חיפה יתפסו יום או לא

7. Alexander Hleb Member

ראיתם את חדר ההלבשה של סכנין? יש שם ספסלי עץ כמו ברחוב....
    אבל אם יהיו שם 13.000 מושבים אני מניח שיחליפו גם תספסלים

1-0 בני יהודה מי אם לא אלי ביטון

8. נדב מיכאלי Member

ממש לא מופתע מההפסד של סכנין היום
    הקבוצה הזאת כל כך חלשה שכלום לא יציל אותה השנה
    מומי זפרן לא הכין אותה נכון ,עבאס סואן לא לוקח מנהיגות,הזרים על הפנים,ההגנה על הפנים,לופא קדוש לא יסיים את העונה בסכנין אין לי ספק .
    סכנין השנה תירד מהמקום האחרון -זאת הקבוצה הכי חלשה שראיתי בשנים האחרונות
    מאד לא מפתיע שאלי ביטון שוב כבש -רק עיוור כמו קלינגר יכול להתעלם מהבחור הזה.
    בני יהודה 2 נק' מחיפה ,אם מכבי תל אביב לא תנצח היא תשמור על המקום השני כרגע.
    אבל בני יהודה צריכה להרשים גם מול קבוצות גדולות,אם ירשימו השמיים הם גבול .
    ניצן שירזי בנה שם קבוצה טובה שיכולה להתברג במקומות 2-4 עם כדורגל יפה .
    סכנין נאיבים ופתטיים אבל זה לא חדש.

9. M_T_A Member

סכנין האלה... עד שיש להם איצטדיון חדש ונחמד ביותר - הם יורדים ליגה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/haha.Xxx

10. נדב מיכאלי Member

היה שווה לחכות 3 שנים :aaarofl:

11. Perry Member

לדעתי היום קצת הגזימו עם אלי ביטון,קצת יותר מדי קומפלמנטים, חוץ מהגול הוא ממש לא עשה הרבה והחילוף שלו היה מוצדק(ואם אני לא טועה הוא לא היה בגלל פציעה)..אבל בהסתכלות על שאר המשחקים הוא בהחלט פותח את העונה מצויין...

סכנין יורדת כמעט בטוחה ללאומית, רק נס לדעתי יוכל להציל אותם...

12. Paolo Maldini שחקן ותיקים

כולם מדברים על האצטדיון של סכנין, על ההפסד של סכנין, על המאמן של סכנין.
    ובלי לשים לב הכותרת הראשית של המשחק הזה היא דווקא בני יהודה. מה תאמרו על הקבוצה הזו שבשקט בשקט משחקת הרבה יותר טוב מהגלאקטיקוס, מהגאידמקטיקוס ומהקשטנטיקוס?
    רק מכבי חיפה מפרידה בינה לבין המקום הראשון ולדעתי המצב ישאר כך גם בסיום המחזור, פשוט כיף לראות את בני יהודה משחקת.

13. Perry Member

ברור שבני יהודה פותחת את העונה בצורה מדהימה עד כה, אבל היום במשחק לדעתי התוצאה לא ממש שיקפה את מה שקרה..

כן, בני יהודה הייתה יותר טובה, אבל לא ממש הבריקה היום, ואת הניצחון הגדול הביאה יותר ההתפרקות של סכנין מאשר היכולת של בני יהודה..

דרך-אגב, לא יודע מה איתכם, אבל אני פשוט נהנה לראות את אניימה, פשוט שוער מצויין, ואני מסכים עם מה ששרף אמר, זה מראה מה שוער גדול יכול לעשות לקבוצה..

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל בני יהודה מתחילה הרבה פעמים טוב את העונה ואז היכולת שלה יורדת והיא נמאת באמצע הטבלה
    בסיום העונה.

סך הכל היה משחק לא רע היום עם מחצית ראשונה מצויינת
    בסכנין פיטו כרגיל הראה שהוא הזר היחיד ששווה שם משהו,אם הוא היה היום בקבוצה אחרת,נתניה
    למשל היו שמים אליו לב הרבה יותר..
    פרו נתן משחק לא רע למרות ה-3 גולים וגם חוג'יראת היה לא רע,
    בבני יהודה אניימה כרגיל הראה שהוא שוער מאוד קרוב להיות שוער מושלם ועונה הבאה הוא יכול
    לשחק בכל קבוצה באירופה,הוא פשוט שוער מדהים,
    גמאן נתן הופעת בכורה לא משהו ונראה לי שמול קבוצה יותר טובה מסכנין הוא כבר לא יצליח
    בטורינה היום היה כרגיל מצויין,רק חבל שהיו לו הרבה קטעים של אגואיסטיות...

15. M_T_A Member

לדעתי לא הגזימו בכלל, אלי ביטון בתקופה אדירה. הגול שהוא שם היום אולי זה נראה פשוט כי הוא היה חופשי אבל זה ממש לא. בנגיעה אחת להוציא כדור שטוח בכזה דיוק זה דבר שכמעט אף פעם לא רואים בארץ.
    4 גולים ב3 משחקים שבשלושתם הוא לא שיחק 90 דקות זה מאזן די מדהים.
    וזה כ"כ ברור שאם הוא היה נשאר במכבי ומקבל את אותו מספר דקות המאזן שלו היה מאופס, זה פשוט ככה.