מחזור 6 בליגת העל: ב"ש, ק"ש ומ.ת"א ממשיכות לנצח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏28/10/14.

1. Bon Argumentum Ad Hóminem

ב-1992 נכנסו שתי קבוצות בכירות לאצטדיון החדש בירושלים. זו הפחות בכירה, הפועל, ירדה ליגה.
    2014 וזה מאוד מפתה להמר שגם הפעם הקבוצה הפחות בכירה מהשניים שנכנסו ל'סמי עופר', שוב הפועל, תהיה אחת משני הקבוצות שירדו ליגה.

2. Civil Anti Madridista

המסורת המשונה הזו פעלה גם בעונות החניכה של האצטדיונים בנתניה ופ"ת.

3. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

אבל מצד שני בעונה הראשונה בטדי בית"ר עלתה ליגה ועונה אחר כך לקחה אליפות.

4. Civil Anti Madridista

כשאייל גולסה פרץ לתודעה במכבי חיפה אמרו שהוא מסומן להיות היורש של יוסי בניון. מאז עברו הרבה מים בנהר, גולסה פגע לעצמו בקריירה פעם אחרי פעם ובעיניי הוא פישר שלא יגיע לכלום ויסתמן כפספוס גדול.
    היום כשאני רואה את רועי קהת בקריית שמונה, זה אולי מוקדם לומר את זה וישמע קצת מוגזם בעיניי כמה אנשים, אבל אני מזהה אצלו ניצוצות של אותו יוסי בניון של סוף שנות ה90

5. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

חמדי סליחי מעלה את עכו בדקה 17 ליתרון מול רעננה, אבל שמעלים את השקופית בספורט 1 בדקה 30 של המשחק מאיר איינשטין מודיע שעדיין 0-0.

חחחחחחח ראיתם את התספורת שלו? הוא תמיד מזכיר לי את הכלבה שלי שהוא מסתפר */aaarofl

6. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אם השחקנים של מכבי לא יורידו את הרגל מהגז הפעם, אשדוד תצא מבלומפילד עם תבוסה רצינית.

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני היחידי שחושב שהמשחק מחר בין פתח תקווה להפועל הוא קרב תחתית לכל דבר? אני בשוק שאני אומר את זה, אבל אחרי שראיתי אותה בשני, הפועל הפכה אצלי למועמדת לירידה.

8. EuropeGuy Member

הפועל חלשה מאוד אין על כך ספק, וכשגילי ורמוט לא בעניינים אין לקבוצה הזו כמעט שום אופציה אמיתית בהתקפה. מצד שני הקהל וההרגל למצוינות של מועדון גדול מהווה פקטור אדיר. בהפועל תל אביב יסחטו לך את הנשמה עד שתתן הכל, בעכו, רעננה, מכבי פ"ת, אשדוד, אפילו הפועל חיפה, יסחטו את הלימון אבל הלוזריות המושרשת של המועדונים האלה תעמוד לרעתם בשעת קושי.

אני לא רואה את הפועל יורדת ליגה בשום מצב, למרות שמבחינת כלים ויכולת היא קרובה לקבוצות שציינתי יותר משהיא קרובה לקבוצות אמצע טבלה.

עריכה:
    פעם ראשונה בהיסטוריה שחלוץ דורש מקוון להרים דגל לנבדל :D. ההחמצה של בדש.

נערך לאחרונה ב: ‏29/10/14
  9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אלון חרזי רושם ניצחון בכורה העונה כשהפועל עכו מנצחת בנתניה 2-0 את הפועל רעננה מצמד של חמדי סליחי.
    כנראה שהשחקנים של סילבס עדיין בחגיגות מהניצחון (המוצדק) בסמי עופר...

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל לא תרד ליגה עדיין יש להם שחקן שהוא מעל הליגה ולצידו עוד כמה שחקנים מוכשרים, את הקהל, את רוח המועדון, אני מאמין שהם ידבקו למרכז הטבלה ואם המצב ימשיך להיות קשה עד ינואר ימצאו את האנשים שיביאו כסף כדי להביא חיזוק נוסף לקבוצה. החשש הרציני שצריך להיות לאוהדי הפועל הוא שמהעונה הזאת לא יבנה שום דבר להמשך והמועדון ישקע בבינוניות, מצד שני שמביאים אסופת מושאלים ממכבי חיפה זרים מוזרים ועוד כמה נבחנים מליגה א אז כבר איזה בסיס טוב יכול להיבנות לשנים הבאות ובטח עם מאמן כמו אסי דומב ומנג׳ר כמו ברקוביץ׳ שבכל יום יכול ללכת הביתה כי נמאס לו.

אשדוד קיבלו בשבת שלישיה מהפועל פ״ת והיום הם בדרך לקבל תבוסה רצינית ממכבי. אין לי מושג איך לא קרענו אותם, לא מספיק שהם עברו את החצי אולי שלושה פעמים כל המשחק וגם הבקיעו את השער המכוער ביותר העונה בליגת העל. העיקר שקלינגר והחברים שלו בתקשורת בילבלו לנו את השכל כל הקיץ על שינוי. מצד אחד אשדוד שמלבד 4 הגדולות היא הקבוצה היחידה ששיחקה בליגת העל בכל העונות מאז הקמתה(99) ומצד שני קלינגר שהתחיל לאמן בערך באותה עונה ובשני הצדדים אפס התקדמות. קבוצה מיותרת ומאמן מיותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. EuropeGuy Member

איבדתי לצערי כבר מזמן את התקווה שיצא מקלינגר מאמן יעיל לליגת העל. להבדיל כמה הבדלות, אני חושב
    שאפשר להתחיל להגיד, מכבי תל אביב משחקת תחת פאקו כדורגל יפה יותר מששיחקה תחת סוזה. זה אומר גם שההגנה יותר חשופה וצריך משמעת הגנתית אדירה, אבל הסגנון לפחות לא מרדים כמו תחת הפורטוגלי.

12. Raulito Madridista

קלינגר יודע לדבר אבל כבר עשור שהוא תקוע ולא מבין שום הצלחה בתור מאמן. הפיאסקו בגלאקטיקוס, הגלות ההזויה בקפריסין, הכישלון החרוץ בהפועל באר-שבע וגם בהפועל חיפה הוא לא היה איזה שוס.
    יש קבוצות הרבה יותר מיותרות מאשדוד בליגה. יש להם כמה שחקנים מעניינים, קהל סביר וזהו.

- בן-בסט היה יכול לכבוש את אחד משערי העונה אבל המספרת שלו לא הלכה מספיק לפינה. כמובן שזהבי אומר תודה, מחכה לריבאונד וכובש עוד שער קל. הוא במצב-רוח מעולה לקראת הדרבי וכמה שהוא מחכה לזה.

- הפועל רעננה הייתה בעננים כמה ימים והיום דווקא מול עכו שטרם ניצחה העונה -היא מפסידה במשחק די חד צדדי לפי מה שהבנתי. וזה לא טוב להפועל, אני בינתיים בודק את תוצאות התחתית.

- מחר זה יהיה מבחן גדול עבור בית"ר שמגיעה פייבוריטית בטירוף למשחק נגד מכבי נתניה שתחנה את האוטובוס ברחבה ותנסה לגנוב גול עם המהירות של קאיודה או המצבים הנייחים של ערן לוי. בן-שושן ואריאל הרוש משחקים נגד האקסית, פיקנטריה מעניינת.

- אני מאוד חושש מהמשחק מחר נגד הפועל פ"ת - קבוצה לא מאוזנת ועם סף שבירה די נמוך - אבל היא תבוא עם המון תשוקה וביטחון, תקבל דחיפה מהקהל ויש לה כשרונות גדולים בחלק הקדמי. גם אם הפועל תעשה מהפכה בהרכב היא לא תהיה קבוצת כדורגל גדולה, אבל מחר את הנקודות חייבים לקחת בכוח. עם מבצע יחיד של ורמוט(מילא משחק חלש, אבל הוא פעם אחת לא הצליח לעבור שחקן מול בית"ר), אולי נגיחה של גוזלן, לא יודע איך. יש לי רק בקשה אחת - שיתעסקו בעמוס הדביל ולא בזגורי שכולה החטיא פנדל - ושגיב יחזקאל ישחק במקום שלומי אזולאי שיותר אדיש מאדיש. משחק על שש נקודות. בדרך-כלל הפועל עושה חיים נגד הפועל פ"ת אבל לא בטוח שזה יקרה הפעם.

13. Civil Anti Madridista

צחצוח חרבות אחרון לפני הדרבי, מכבי דורסת את אשדוד בבלומפילד וערן זהבי משלים עוד צמד. מציע להפועל לשקול על הפסד טכני.

14. השולס עולה Member

אם זהבי רוצה הוא תופר בדרבי שלושער בחצי הילוך. זה הולך להגמר בתבוסת ענק לצערי.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל עוד מכבי לא מגיעה לליגת האלופות ולוקחת אליפות ומתבססת עם הכסף האירופאי, למכבי חיפה וכל שאר הקבוצות בליגה יש תקווה לגמור את ההגמוניה שלה.
    בשניה שזה יקרה, תוך שנתיים אפשר להגיד על הליגה שלנו ז"ל למשך 15 שנה.