מחזור 6 בליגת העל: בית"ר י-ם מנצחת את הפועל ת"א

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Oct 18, 2013.

1. oranfu Member

מה צ'קול? הוא בהפועל?

2. EuropeGuy Member

אני לא איזה מומחה לקהלים אבל באמת זה נראה שלקהל של בית"ר היו אתמול יותר מדי רגעים מתים של שקט. ההבדל העיקרי הוא בגלל שאין להם שיר רציף כזה ששרים בשטף של המשחק. לעומת זאת, הם חיים את המשחק ומפעילים לחץ על השופט יותר טוב מאוהדי הפועל לדעתי. עומר, קח כל שיר אוהדים יפה ככל שיהיה ותמצא שהמילים בו די מטומטמים ושיטחיים בקריאה מהצד, אבל זה מה שיפה.

בכל מקרה אהבת קבוצה לא צריכה להיות מנומקת פיוטית ברמת הדוקטורט, הכי חשוב זה הלחן ובלחן של "גם בתקופות הכי קשות" בית"ר לוקחים בגדול את רוב השירים שיש בארץ. אני באופן אישי מחכה לשמוע את השיר הזה כמו שאני מחכה לשמוע את "אני אוהב את הפועל, אוהב אותה מכל הלב" הנפלא של אוהדי הפועל באר שבע. מילים פשוטות, המון עוצמה ורגש. אני גם אוהב את "צהוב, עולה עולה" של מכבי בתחילת משחק או "הוו, הפועל עולה" זכרונו לברכה של הפועל (תחזירו את זה כבר!)

יש לנו בארץ סה"כ אחלה קהל, אני אוהב את הטירוף שיש בקהלים והרצון לעודד ולדחוף את הקבוצה, אפשר יותר.

Last edited: Oct 22, 2013
  3. Telkiyski Member

זה לא רחמים הזה. אברם. אבל הוא בכלל מגן ימני האמת לדעתי...
    בכל מקרה הוא לא שותף העונה אפילו דקה עדיין.
    ואם הרוש היה כשיר אתמול, אני לא מבין למה הוא לא ישב על הספסל.

איך לעזעזל אנחנו מגיעים למבצ שיגאל אנטבי מתלבש למשחק, אני לא יודע.

4. oranfu Member

הבנתי. הוא מהנוער?

אני בכלל לא מבין את ההחתמה הזאת של ליאור לוי. תהרגו אותי אני לא מבין מה עובר בראש של מאמן שמחתים מגן שמאלי שיש לו רק רגל ימין (אז כמובן שהוא תמיד מושך למרכז) כשגם אין לו שחקן קישור באגף שמאל עם רגל שמאל. מה שקורה בפועל זה שאין להפועל בכלל אגף שמאל.

5. Don Joan Roman Member

הקהל של הפועל נשמע מצויין במחצית הראשונה, בשנייה בדיוק להפך

6. Telkiyski Member

הרבה יותר קל לעודד במצב של 0-0 כשהקבוצה שלך שולטת במשחק ואתה באמת מרגיש שעוד רבע שעה כבר נוביל 1-0.
    הרבה יותר קשה לעודד כשאתה יודע שתפסיד בסוף 1-0.

7. JR-Riquelme Member

אני באמת לא מבין מה אתה רוצה.
    אתה עושה את עצמך אידיוט או שאתה רוצה בכוח לעצבן או שהשנאה פשוט מעוורת אותך, אין לי מושג.
    זה שהיו דקות ששמעו את הקהל של הפועל? כמובן, טבעי. גם באיטליה שומעים פה ושם את הקהל של יובה במשחקי חוץ עם הצעקות יובה יובה.
    אני אישית מעדיף לשמוע את הקהל של ביתר כל כמה דקות מתעורר עם שיר חזק ועוצמתי שמרעיד את כל האצטדיון מאשר לשמוע בוויליום בינוני את ההפועל עולה של הקהל האדום. הייתה לי הרגשה שהדבר המשעמם הזה התנגן איזה 10 דקות רצוף. עשו לי חור בראש

8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ליאור לוי היה הבעיה האחרונה שלנו אתמול, הפתעה לטובה עד עכשיו. דגני היה חלש הגנתית, מהאגף של לוי לא היה שום דבר והיה גם הצד היותר פעיל שלנו התקפית.

9. oranfu Member

דגני חלש, אמרתי לכם את זה כשהבאתם אותו. 0 אינטליגנציית משחק.

אני לא מדבר על לוי מבחינה הגנתית, אני מדבר על הבעייתיות ששני השחקנים על אגף שמאל שלכם מושכים למרכז. הוא יכול להיות פעיל עד מחר, זו בעיה. אין לכם מי שירווח את המשחק באגף שמאל. זה במיוחד יכול להיות בעייתי נגד קבוצות שיסתגרו.

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

דגני פחות או יותר היה בין טוב למעולה בכל המשחקים נגד הקבוצות הקטנות והסריח הגנתית נגד כל קבוצה שגם ניסתה לעבור את החצי(פאנדורי, ב"ש ובית"ר במחצית השניה). בכל המשחקים האלה הוא בכל זאת הצליח לשמור על הרמה שלו בהתקפה, אתמול כל ניסיון שלו לעבור שחקן של בית"ר צלח. אני בטוח מעדיף אותו בכל יום ונגד כל קבוצה ממשומר.

כן צריך לדבר על לוי מבחינה הגנתית כי הקודם בתפקיד היה עושה חורים גם מול קבוצות ליגה לאומית. לוי בשלב מסוים יצטרך להתחיל להשתמש ברגל שמאל או שניפטר ממנו בסוף. גם סנטון האיטלקי מגן שמאלי עם רגל ימין לא מסוגל להשתמש ברגל שמאל גם אם הוא לא מבריק איתה, אם בית"ר לא היו קבוצה באמת גרועה מישהו שם היה דואג שיסגרו את הכניסות של לוי למרכז כי גם אם הוא יעקוף שחקן ויגיע למצב הגבהה עם רגל שמאל הוא לא מעיז להשתמש בה. ככה גם עשו רעננה והגבילו אותו, פשוט הכריחו אותו להשתמש ברגל שמאל. אתה צודק לגמרי ששני שחקנים על אגף שמאל שמושכים למרכז פוגעים מאוד במשחק נגד בונקרים ובגלל זה לדעתי צריך לנסות נגד רמת השרון לוותר על סאשה ולפתוח עם מלכה באגף שמאל. ואם סאשה נשאר בהרכב אז מלכה עדיף גם על גורדנה רק כי הוא שמאלי.

11. Don Joan Roman Member

אני מבין מכאן שהחל מפתיחת המחצית השנייה ידעת שתפסידו?

12. Telkiyski Member

דקה 60 ככה התחלתי להבין לאן הרוח נושבת.
    האמת שכבר במחצית אמרתי לעצמי שלא הגיוני שמול 30,000 נחמיץ ככ הרבה חצי ראשון וחצי שני המשחק יראה אותו דבר (כלומר ששוב נגיע לאיזה 4-5 מצבים).

היינו צריכים לגמור את המשחק אחרי חצי שעה ולא עשינו את זה ונענשנו.
    זה מזכיר קצת את המחצית הראשונה בפנדורי שהיינו צריכים להוביל בה 2-1 ולגמור את ההתמודדות ברומניה אני מניח ובמקום זה ירדנו ב1-1 וחצי שני היינו יותר קרובים לספוג מאשר להבקיע.

Last edited: Oct 23, 2013
  13. קשר שמאלי Member

דגני מגן בינוני מינוס, אתם עוד תסבלו ממנו הרבה
    יש לכם בנוער מגן ימני בשם מוחמד אבו אל עיג'ה
    לדעתי כבר כיום הוא שחקן יותר טוב מדגני

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ליאור לוי הוא למל?מ
    ועד היום לא ראיתי ממנו שום דבר שמצדיק איזה שהוא בכלל יעסוק בכדורגל בכל הקשור לתפקיד המגן
    למעשה אם אני לוקח את ה-5 עונות אחרונות בהן היו 150 משחקים בערך, הוא כנראה שיחק אולי 30.
    וזה מצחיק להגיד שהוא הפתעה נוכח העובדה שהוא עוד לא נתן יותר מכדור אחד מדויק העונה ושכל הקבוצות שהפועל שיחקה מולן לא בי ו אותו אפילו הגנתית כי הם באו מראש עם מנטרה של בונקר

על בן ביטון למרות הטעות הקשב אני יכול להגיד שהוא סוג דל הפתעה עד עכשיו, וגם הוא היה שייך להפועל :/

15. JR-Riquelme Member

בן ביטון זה סתם התלהבות מיותרת כי הם סבלו יותר מדי זמן ממגן נוראי בשם אילוז. כל מי שתשים יראה פתאום יותר טוב. הוא עושה הרבה חורים והוא לא מעורב יותר מדי בהתקפה. נגד מכבי חיפה חן עזרא עשה לו הרבה כאב ראש