מחזור 6 בליגת העל: בית"ר י-ם מנצחת את הפועל ת"א

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏18/10/13.

1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הם נדבקים לכמה אוהדים בקבוצות גדולות. כשהם מגיעים לבלומפילד הם תמיד הולכים עם הראש למטה כי הם יודעים שיש המון אוהדי הפועל מסביב. הם קוקסינלים פחדנים שתמיד יחפשו את הילדים או את הבודדים שהם יודעים שלא יכולים להחזיר להם.

2. Telkiyski Member

אני חושב שמה שאתה אומר די נכון. אבל קשה לדרוש או לצפות מאנשים שהם לא איזה ערסים או אלימים מטבעתם להתחיל להיכנס עם אוהדי בית"ר לתגרות, אז מעדיפים להתעלם כדי למזער נזקים, בטח כשאתה מיעוט שם.

3. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

וואו, כמה שמחה ועצבים שיחרר הגול אתמול של קפילוטו.
    אני לא חושב שהגיע לנו לנצח, אך התפאורה, ההמולה מסביב והלחימה הביאה לנו את הניצחון. אה, וגם דוד רביבו...

מחצית ראשונה אחת החלשות שאני זוכר בבית"ר לא העונה, אלא בשנים האחרונות.
    פשוט לא עשינו כלום - לא מבחינה התקפית, וגם מבחינה הגנתית היינו כמו מים. לא ברור לי מה בדיוק אלי כהן עשה איתם בשבועיים האחרונים, אך במשחק בבית שלך, לעיני רוב מוחלט של האוהדים ביציעים, אי אפשר להיראות ככה. זה פשוט זלזול בכל מי שבא ואוהב את בית"ר, תצוגה שאולי התאימה לקבוצות הקטנות שהוא אימן עד כה.

במחצית השנייה התעשית במעט אלי כהן, ובית"ר התחילה לעשות לחץ בחצי של הפועל סוף סוף.
    ההתקפה של האדומים היא די טובה, אך כשמפריעים להגנה ולקישור האחורי שלהם להניע את הכדור ולהביא את הכדורים להתקפה, האדומים נראים שונים לחלוטין.
    גם בדקות הטובות שלנו לכאורה לא הגענו ליותר מדי מצבים, אך לפחות ניסינו, החזקנו בכדור והתחלנו להעז, מה שב45 הדקות הראשונות לא עשינו פעם אחת (חוץ מהבעיטה החופשית של חדד, אבל כמו שכתוב - מצב נייח).

הרוש הגיע במאני-טיים, וללא ספק הציל אותנו ממצבים מאוד לא נעימים במחצית הראשונה. למרות שהוא חתום על כמה נקודות שאיבדנו העונה, הוא מתחיל להתייצב (כבר במשחק שבוע שעבר מול רמה"ש), והגיע למשחק בין החשובים שלנו העונה בשיא החדות, כמו שצריך.

ז'ונס התגלה כשחקן לא רע בכלל, בעל טכניקה טובה, יציאה מהמקום קטלנית, מהירות וחוסן פיזי מרשים. בנוסף לפעולות ההתקפיות הטובות שלו (אני מייחס לו ללא ספק את השינוי של בית"ר בחצי השני), גם בהגנה הוא רץ, נלחם וחילץ כמה כדורים מסוכנים מאוד. רק שתהיה לזה המשכיות...

מי שהרשים אותי לפחות אתמול הוא אייס קרים. במחצית הראשונה הוא (וכמובן בראש ובראשונה - הרוש, שאין מה להרחיב את הדיבור עליו...) היה מנקודת האור היחידה במשחק של בית"ר. חילץ כדורים, נלחם ואפילו חילק כמה כדורים יפים קדימה, רק שכשמשחקים עם שחקן וחצי בהתקפה מול 5-6 שחקני הגנה, הדבר הופך לכמעט בלתי אפשרי...
    עד עכשיו העונה הוא היה די פשור ואפילו פחות מזה, אך כשמגיעה מילה טובה ניתן אותה. צריך לראות שגם כאן תהיה המשכיות.

ולשאלת השאלות - עד מתי איציק כהן יפסיק לחשוב שהוא מלך העולם וינסה לעבור את כולם, עד מתי סלליך יהיה בהרכב, מה מולמו לעזאזל עושה בקבוצה, עד מתי אלי כהן יפסיק לספסל את דוד רביבו, ומתי השתן ירד מהראש של קריאף... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

למרות המחצית הראשונה הזוועתית, למרות שכל התקפה אדומה דרך אגף שמאל של מולמו הורידה לי שנה מהחיים, ולמרות שעמדנו בכביש 1 כל הדרך חזרה הביתה... - ניצחנו את האדומים, וזה שווה הכל! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏22/10/13
  4. invergado1 Member

המוסלמים באירופה לא סובלים מאלימות, לא רק כי הם אגרסיביים ומפחדים מהתגובה שלהם, אלא כי יש להם גב של מעל מיליארד איש. אם תהיה אלימות נגדם כל העולם המוסלמי יתפוצץ. ליהודי אירופה באותה תקופה לא היה שום גב ועדיין אין, מה לעשות היהדות היא מיעוט בעולם לעומת מעל מילארד מוסלמים ומעל מילארד נוצרים.

בהקשר של אוהדי בית"ר האלימים, אם יגיבו להם ביותר אלימות כמו שאתה אומר, אז הם יגיבו בחזרה בעוד יותר אלימות וכך יווצר גלגל שלא נגמר. זה ממש לא ישתיק אותם או משהו כזה. יש אנשים שאלה החיים שלהם - מכות, יריקות, קללות, זה הריגוש שלהם, זה הכיף שלהם וזה מה שהם רגילים אליו. אני אומר שאין צורך לחשוב על התקפה מראש כדי "לחסל" אלימות אלא רק על הגנה עצמית. אם תוקפים אותך פיזית ויש לך אמצעים להגיב, תגיב בכל הכוח.

אני אישית בפעמים האחרונות שהגעתי לטדי עם חולצה צהובה וצעיף של מכבי לא נתקלתי באלימות יריקות קללות, אלא רק במבטים עוינים עד מאד ולחשושים בדרך לשם ומחוץ לאצטדיון.

5. Don Joan Roman Member

שחם, לא אחד כמוך יגיד לי מי אני ומה אני, אפס אתה יכול לקרוא לאדום שיושב לידך בבלומפילד.
    ובפעם המיליון: תמשיכו לבלבל במוח על אלימות, תמשיכו לנפח כל דבר שקורה לכם למימדים לא הגיוניים כל זה לא ישנה את העובדה היבשה שאוהדים מופרעים יש בכל מקום ומי שצריך לטפל בהם זו המשטרה, תפנו אליהם

6. Don Joan Roman Member

שחם, לא אחד כמוך יגיד לי מי אני ומה אני, אפס אתה יכול לקרוא לאדום שיושב לידך בבלומפילד.
    ובפעם המיליון: תמשיכו לבלבל במוח על אלימות, תמשיכו לנפח כל דבר שקורה לכם למימדים לא הגיוניים כל זה לא ישנה את העובדה היבשה שאוהדים מופרעים יש בכל מקום ומי שצריך לטפל בהם זו המשטרה, תפנו אליהם.
    גם לי היו מקרים שכל מיני אדומים חשבו שהם גברים ובאו אלי עם איומים וירקו וקיללו אותי, זה שאחרי זה הם ביקשו על ארבע סליחה זה דבר אחר אבל הם עשו את זה, יש לי עוד הרבה סיפורים כאחד שביקר בכל מגרש בארץ יותר מפעמיים ועם פזם של הרבה שנים במגרשי ישראל. מכל מגרש בארץ, איך שבבאר שבע אוהד שלהם פינצ'ר לנו את הרכב ואת האוהד סכנין שזרק עלינו אבנים גדולות, אבל לספר את זה לא מעניין אותי כי זה לא. מעניינכם ולא מתפקידכם, זה תפקיד המשטרה ורק שלה

נערך לאחרונה ב: ‏22/10/13
  7. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אומרים שתמונה שווה אלף מילים, אז מה שווה Xxx?

סיכום המשחק אתמול:

http://srv2.Xxx.co.il/3/52665c4a9da93.Xxx

8. Telkiyski Member

חואן רומן, אתה יכול לתת דומגאות של קהלים אחרים כמה שבא לך.
    העובדות הן שכל הקהלים בארץ מרגישים הכי מאויימים והכי חוסר נוחות בטדי. אלה העובדות.

ברור שלכל קבוצה יש אוהדים אלימים, אבל אצלכם השיעור שלהם בקרב אלה שבאים למשחק הוא כנראה גבוה יותר מאצל כל השאר.

9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אקרא לך אפס עוד פעם כמו שאני קראתי בשבוע שעבר לאוהד מכבי שהשליך את האלימות של אוהדי מכבי על השקרים של הפועל וכמו שאני אקרא לכל בן אדם שמתרץ אלימות בניפוח שקרים ובכיינות. עוד פעם חזרנו לכמה אתה גבר גבר שגורם לאוהדים לרדת על ארבע, מזמין אותך פעם הבאה שהפועל מגיעה לטדי לבוא עם אדום ולעשות את עצמך אוהד הפועל יא תותח! לא מעניינו שמרביצים לאוהדי הפועל שלא עשו שום דבר חוץ מללבוש אדום אבל כן עניינה של המשטרה שאני שם כסף שאין כאן הרבה אנשים שיודעים כמוך כמה הם אימפוטנטים במדים(כי הפועל ובית"ר הם כנראה הקהלים שחווים את זה הכי טוב על בשרם).

10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אתה לא תקרא לו אפס ואתה תכבד את הנהלים פה בפורום. תודה.

11. מרקו ואן באסטן Member

לאירופי בן המעמד הנמוך הגזען שונא הזרים הממוצע מכרונינגן,פרנקפורט,באזל,בריסל,מדריד,קראקוב,קייב, מארסיי ובודפשט לא אכפת ממיליארד המוסלמים שחיים המדינות שלהם באסיה ואפריקה. הוא יודע שהתגובה תבוא מגטו המהגרים 2 בלוקים ממנו והוא נזהר מאוד. העניין עם אוהדי בית?ר בטדי הוא עניין של בריונות. מהו דרכו של הבריון? להיטפל לזה שלא מחזיר לו, או שאינו יכול להחזיר לו. ברגע שיקבל מנה אחת אפיים יחדול ממעשים אלו וינסה להיטפל לקורבן אחר. לא מדובר הרי בכנופיות מבתי הסוהר הפדרליים בארה?ב. סך הכל חבורות של בריונים עלובים.

12. EuropeGuy Member

מרקו, הרעיון שלך הוא אומנם אסטרטגי ומתוך כוונה טובה אבל רע מאוד מיסודו.
    איך שלא נבחן את הדברים, זה אף פעם לא יהיה טוב לנפח אלימות.
    אלימות ממגרים על ידי משטרה, ולא מחלקים לפסיבי ואקטיבי.
    שאפו לאוהדים ששמרו על איפוק ולא הגיבו, משני הקהלים. הגיע הזמן שבמשטרה לא יהיו סלחנים לאוהד שמראה סימני אלימות. אותו אוהד זה פצצה מתקתקת, שלא רק שאחראי על הפצת השם הרע של המועדון שהוא אוהד, אלא גם מסוגל בכל הזדמנות להתפוצץ מחדש עם זעם הבלתי נשלט שלו.

פעולות נקודתיות של המשטרה בהשתלטות והענשה של אוהדים מתפרעים או מפגעים למינהם, תעזור מכל הבחינות. מבחינתי זה הרבה יותר פשוט ויעיל מלפזר 9000 שוטרים ומיליון סדרנים. כשהאוהד המופרע ישמע שחבר שלו הורחק ל-10 שנים מטדי ויבלה בשנתיים הקרובות במאסר בית בגלל "כולה" סטירה שנתן לאוהד היריבה, הוא ישקול שבע פעמים אם כדאי לו לאבד את העשתונות, בגלל טירוף גאווה רגעי.

אגב אני ממליץ למשטרה לפעול להרחקה של אוהדים על כל גילוי אלימות מילולית מכוונת ומתסיסה. מבחינתי המתסיסים, משני הקהלים, הם המהנדסים שעומדים מאחורי פצצת התופת.

13. אלי מתחן Member

שום דבר לא רגעי באלימות הזאת, בוא נגיד שאחרי שהקבוצה של מישהו מנצחת, הדבר האחרון שבא לו לעשות זה לדפוק מכות למישהו.

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מסכים בכלל.
    שוב ישבתי קרוב ליציע שלכם וכמו שכתבתי היו לכם ימים רועשים יותר בטדי, שמעו רוב המשחק את הקהל של בית"ר ובשירים היציעים רעדו. לא אומר שלא עודדתם, שרתם, קפצתם ועשיתם את המקסימום מבחינתכם כאוהדים(והייתם שותפים מלאים לאווירה נדירה במשחק ליגה בישראל) אבל ממש לא שמעו רק אותכם ועשיתם לנו "בית-ספר" לא צריך להגזים ולהיסחף.

-----
    מחצית ראשונה ביזיונית שלנו, לא מפתיע שמסתכלים על ההרכב איתו עלינו לשחק, פשוט לא היה שחקן אחד שיתן פס קדימה ואין לי ספק שאנחנו מבחינת חומר שחקנים מסוגלים ליותר רק חבל שיש לנו או יותר נכון אין לנו מאמן. מזלנו גם שהרוש בא לעבודה והציג משחק מצוין ושקט כי הפועל יכלה לגמור את המשחק כבר בחצי הראשון והיו לה מספיק הזדמנויות, לדעתי אם הם היו מעזים יותר ושולחים עוד שחקנים קדימה הם גם היו כובשים ואולי יותר מפעם אחת כי היו כמה כדורי גובה שהסתובבו ברחבה והיה חסר שחקן אדום שידחוק אותם פנימה.

במחצית השניה המשחק כבר התאזן והפועל בקושי הגיעה להזדמנויות, אנחנו מצידנו המשכנו בבינוניות אבל ראו שהשחקנים יותר מחויבים ונחושים לנצח את המשחק. אלי כהן שפתח עם הרכב רע כמו שכתבתי תיקן עם חילופים מצוינים אחד אחד, בריאן ז'ונאס תגלית, אצילי הוסיף חוצפה בהתקפה וכמובן הטאץ' של רביבו שבכמה דקות ששיחק הוכיח עד כמה היינו נואשים במשחק הזה לשחקן עושה משחק שינהל את המשחק באמצע. לא יכולת גדולה שלנו בלשון המעטה שאפשר לקחת להמשך הדרך אבל אחרי ניצחון במשחק זה בכלל לא חשוב, משחקים גדולים בטח שאתה מגיע מעמדת נחיתות מקצועית צריך לדעת לנצח בכל דרך ואת זה עשינו.

אין לי מאיפה להתחיל למנות משחקים ששיחקנו טוב בהרבה מהפועל וירדנו מנוצחים לאחר שהם עקצו אותנו, אתמול בדיוק ההפך קרה ואנחנו היינו בצד שעקץ את הפועל ואין לנו על מה להתנצל, לא נילחם העונה על האליפות וגם לא על כרטיס לאירופה אולי במקרה הטוב נסיים בפלייאוף העליון ונצחונות כמו מהסוג של אתמול הם בונוס מתוק מאוד.

15. EuropeGuy Member

מה אתה מנסה לאמר? לא ירדתי לסוף דעתך.