מחזור 6 בליגת העל: בית"ר י-ם מנצחת את הפועל ת"א

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏18/10/13.

1. זכאי Member

גם אני
    יש קבוצה טובה וזה היה הפסד די הזוי.
    נקווה שנדע להרים את עצמנו. אני מאמין שנסיים במקום השני העונה

ריקלמה - לא ברור לי למה אתה מזלזל בסיפורים האלה, אלה דברים שקורים (אוהד חיפה שנה שעברה למשל).
    האוטובוס שנסעתי בו היום קיבל אבן לשמשה. האמן לי שזו לא חוויה נעימה. למה לעשות מזה צחוק? זו בעיה שצריך לטפל בה

2. Telkiyski Member

כשישבנו בשאטל אמרתי לחברים שלי בחצי צחוק שאני מצמיד את הראש לחלק הזה באוטובוס שמפריד בין השמשות.

אחרי זה ביציע אני מתבשר שהם ניפצו שמשה.

גם אחרי המשחק כמובן שהיו את ההתגרויות הצפויות של אוהדי בית"ר + כמה יריקות.

קהל אלים ומגעיל. לפחות רובו המוחלט, לפחות איך שאני רואה את זה.

3. Don Joan Roman Member

אני לא עושה מזה צחוק, מי שעושה מזה פבדיחה זה אתם, אוהדי קבוצות אחרות מספרים על אוהדים שתוקפים אותם לא על 200 איש היו סביבי לבד ואם לא הנמלה הייתי מת, או בקיצור סיפורים שאפשר להאמין להם, צריך לגנות וצריך לשים אנשים כאלה מאחורי סורג ובריח, לא לקפוץ כמו חמור בראש ולהוציא המצאות מצוצות מהאצבע.
    נ.ב למרות כל איומי ה"יטבחו בנו כמו ברווזים" חוץ מאירוע נקודתי לא קרה לכם כלום ושום דבר וטוב שכך.
    איתי קללות ויריקות זה יש בכל מגרש, אם עברתם לבכות על זה מצבנו טוב

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסיבה שהפועל איבדה את השליטה במחצית השניה היתה החילופים של רן
    אולי די עם הבלוף הזה שנקרא שון מלכה? הבן אדם לא נתן עדיין פס בקריירה ומעלים אותו כאילו הוא חילוף ראשון קלאסי? דור מיכה שכבש צמד במשחק הבכטרה שלו לא קיבל כל כך הרבה קרדיט. את הילד הנחמד צריך לקחת, לשלוח להשאלה לשנה עם סעיף בחוזה שהוא משחק 90 דק ואז שנה לאחר מכן להחזיר אם הוא שווה את זה.

עומר פגישה? ולמה לא להכניס חלוץ שיהיה יחד עם שכור ודמארי? אלישע עשה את זה, סוזה עשה את זה, אין סיבה שהראש כרוב הזה לא יעשה את זה. אנטבי? מה הוא לא ראה את הדרבים של שנה שעברה?

לורמוט אין כושר ל-90 דק
    ואיך לעזאזאל סאשה לא יצא דקה 50? איזה משחק הבן אדם ריאה? לי לא איכפת שימשיך לראות אבל אחרי זה שיפסיק לגנוב דעת כמו אברם בריאיונות ההזויים שלו בטלוויזיה

נערך לאחרונה ב: ‏22/10/13
  5. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

רובו המוחלט? איזה יופי. כנראה שמעל ל-15 אלף איש התנהגו כמו חולירות אתמול.

6. אלי מתחן Member

רובו המוחלט כולל גם אנשים שישבו בבית. אלה מספרים של בערך 60 אלף אנשים.
    שכטר דביל מהרמות הכי גבוהות, מה זה "אם הייתי מרוכז"? זאת אשמת מישהו אחר? תסתום את הפה ותבקש סליחה מ3000 אוהדים שלך שנסעו לטדי וצריכים להתעצבן על ההחמצות שלך.

7. Raulito Madridista

אבוקסיס היה שחקן אהוד ועשה עבודה טובה בתור עוזר מאמן, בקיצור: מאוד רציתי שזה יצליח כשהוא אימן את הפועל. חשבתי שיביא את הטירוף לשחקנים והפועל תטרוף את הדשא. אבל גם אם נתעלם מהרצף השחור ונתייחס לפתיחה הטובה יחסית - ממש לא מתגעגע להפועל של אבוקסיס. הקבוצה הייתה לא מאוזנת - בלי קשר אחורי נורמלי או הגנה. שיחקנו על מתפרצות גם בבית מול קבוצות פח. עשינו קמפיין מביך באירופה.

שכטר אתמול ביקש סליחה. רק גול בדרבי ישכיח את מה שקרה אתמול..

בן שמעון בהחלט טעה ובגדול. לא הבנתי על מה דגני הוחלף. בסה"כ איבד כדור התקפה לפני ולא היה במיטבו אבל ממש לא גרוע. אנטבי בהתקפה הראשונה בעט כאילו הוא רוברטו קרלוס, בהתקפה השנייה התגלגל והראו אפילו את אייל גולן צוחק, ובפעם השלישית כבר לא עלה להתקפה. משחק פרישה, בקיצור.. בן שמעון היה חייב לוותר על סאשה. מתחילת העונה הוא לא תורם לא הגנה ולא התקפה. גם גרזיצי'ץ חלש מאוד. שון מלכה לא מתאים עדיין למשחק כזה.

לגבי האלימות: הייתה גם הייתה. אבן לשמשה של אחד השאטלים של אוהדי הפועל. חצי מהקהל שלנו פחד ללבוש אדום וזה כבר הזוי כמו עצם העצירה בגן החיות. היו עוד אוהדי בית"ר טובי לב שרצו לעשות בעיות אבל נעצרו לפני המשחק. מעניין מה אוהדי סכנין עוברים בדרך לטדי..הנהג באוטובוס של האוהדים רעד כששרנו 'ירושלים על ה...' מחשש שאוהדי בית"ר יעשו משהו.

ומילה אחרונה על כדורגל - בישול ענק של דוד רביבו. אס מצויין מהספסל. ובית ספר של הקהל של הפועל. אימפריה, לא כמו הפח שעל הדשא(אדישים, נטולי כושר, חסרי אמונה).

8. alexshw Member

איזה חגיגות בצד הבית"רי. אפשר לחשוב מה קרה. אז ניצחו משחק חשוב, עדיין רק מחזור 6.
    זו חובבנות.

9. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

בסדר.

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראוליטו אם תכתוב עוד כמה פעמים שעשיתם לנו בית ספר ביציעים זה לא יהפוך את זה לנכון ואני מקווה שאנשים שלא היו אתמול בטדי לא יאמינו לך בטעות. ישבתי קרוב יחסית ליציע של הפועל ולא נפלתי מהכיסא. מעבר לזה שלא מילאתם את הצפוני לא ראיתי תצוגת עידוד יוצאת דופן, כבר התרשמתי בעבר יותר מהקהל של חיפה ושל מכבי כאשר הם קיבלו את כל הצפוני ות?אמת גם ממכם בפעמים קודמות שבאמת הרעשתם, אתמול לא היה משהו מיוחד.

אני באמת שלא מבין גם איך אנשים מופתעים מזה שאנחנו חוגגים ניצחון על היריבה הגדולה ביותר שלנו(מגיע גם מאוהדים שהקבוצה שלהם חגגה במוצש ניצחון על מכבי פ?ת..) אחרי שנה נוראית שעברה עלינו כאוהדים ובכלל כמה שנים שאנחנו עמוק בבוץ של הבינוניות במקרה הטוב. אם עכשיו לא נחגוג אז מתי כן? זה חלק מהיופי של הכדורגל.

11. alexshw Member

כולם אוהבים לחגוג ניצחון במשחק יוקרתי, אבל עדיין קצת פרופורציות. שמפניות, יין, אפשר לחשוב לקחתם תואר. ואיזה חגיגה תקשורתית.

12. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

עצוב שהפסדנו לקבוצה הכל כך גרועה הזאת, המזל שלהם שיש להם כמה שחקנים פיזיים ומהירים כי אם לא הם לא עוברים את החצי. גרועים פי 10 מכל ביתר אחרת בשנים האחרונות. שכטר חסר ביטחון וזה שקוף, הוא מאלה שעושים אובר אימונים. לתת לו קרדיט בהרכב עד שיחזור לו הביטחון, אם במשחקים קודמים הוא לא הצליח ליצור לעצמו מצבים אתמול הוא הזכיר את שכטר של הקדנציה הקודמת שעובר בלמים כמו מים. עם ביטחון במחצית אנחנו שולחים את הבבונים הביתה עם שלישייה.

בן שמעון עם חילוף מסריח הרס לנו את המשחק, מי שאומר שגרזיצ'יץ' היה חלש אתמול אין לו מושג, תראו איך נראינו אחרי שהוא יצא. לשחק עם קשר אחורי אחד בטדי לא עושים גם אם אתה עם 70% החזקה בכדור ויושב לביתר על השער. על אנטבי לא בא לי בכלל לדבר, וגם הוא שבר את הנבדל בגול. אין לי מושג מה עבר לבן שמעון בראש, חתיכת חמור.

אוהדי ביתר חוגגים בגלל רגשי נחיתות.
    DJR אתה עוד אחד מאלה שמיתמם ומגנה ובלה בלה אבל ברגע האמת מדבר כמו בבון מצוי. עלאק אוהדי הפועל בכיינים מגזימים ומשקרים. תגיד לי אתה מה היו עושים אתמול לאוהד שהיה הולך עם חולצה אדומה לבד באזורים עם אוהדי ביתר. א-פ-ס.

13. Raulito Madridista

אדם,
    כל מי שראה את המשחק בטלוויזיה אמר אותו דבר.
    הקהל שלכן מעודד רק כשיש קרן או מצב מסוכן ובהתערבות הכרוז. שלא נדבר על הבדיחה של השירים שמושמעים לפני המשחק. למה לעודד אם אפשר לשמוע אייל גולן. הקהל האדום ואני בתוכו - עודדנו בטירוף וגם בעוצמה במשך 90 דקות. הייתם פי עשר ושמעו אותנו יותר.

גרזיציץ' מחלץ כדורים אולי וסאשה הוא היותר 'נעלם' - אבל אני לא יכול לסבול ששחקן בקושי יודע לעצור כדור קרוב לרגל ולא מסוגל לתת פס קדימה. לא ציפיתי שיהיה אלברמן או ראדי אבל בכל זאת.

14. Telkiyski Member

אני אחרי המשחק הלכתי עם עוד 3 עם חולצה אדומה וספגנו יריקות, איומים וכמובן קללות.

סביר להניח שאם לא הייתי מתעלם בנימוס מאוהדי בית"ר קיים סיכוי שלא הייתי כותב פה.

וכן. תגידו מה שאתם רוצים, שזה קומץ, שזה מיעוט, מה זה משנה.

רק מעניין אותי לדעת מה גורם לאנשים לירוק על אנשים שהם לא מכירים, רק בגלל שהם אוהדים של הקבוצה השנואה עליהם. בעצם, אלה אותם אנשים שדורשים להרוג 2000 פלשתינאים בעזה, רק כי הם עזתים.

15. מרקו ואן באסטן Member

ישנה תיאוריה שאומרת שכל אלימות שרירותית כלפי צד מסויים,תיפסק רק כאשר תיענה באלימות גדולה יותר. מה שאומר, שרק כאשר אוהדי הפועל יעלו לטדי עם מקלות ואבנים, או כל קבוצה אחרת שסובלת מאלימות בטדי מצד אוהדי בית?ר, האלימות תיפסק. הרי ?הקומץ? הביתרי מאוהב בתדמית האלימה שלו שטופחה כאן במשך עשורים רבים, ממש מדור לדור. התדמית הזאת היא שגורמת להם לעשות פרובוקציות כאוות נפשם כי הם בטוחים שלא יזכו לתגובה. כאשר ישלמו מחיר כואב ויבינו שלא מותר להם הכל כי ?אנחנו אוהדי בית?ר ומי יעז להגיב לנו? יורידו פרופיל ולא יטפלו יותר לאוהדי הפועל כמו חיות. יהודי אירופה לפני מלחמת העולם השנייה היו תמיד מיעוט נרדף וחשוף לאלימות באופן קבע מצד שכניהם הנוצרים, בעיקר בגלל אופיים הפסיבי והנוח שחיפש להתפרנס בכבוד ולהגיע הביתה מהר בשלום. כמובן שמדובר בהכללה גסה.לעומתם המוסלמים באירופה כיום. אמנם רובם שייך למעמד סוציו אקונומי נמוך ביחס לשכניהם אבל הם לא סובלים מאלימות מצד האוכלוסיה הלבנה ולא חשופים להתנכלויות באופן קבע משום שהם אינם פאסיבים ברובם ויגיבו כקהילה באלימות על כל סוג של אלימות. כמובן שאינני מעודד אלימות, ואינני אוהד הפועל תל אביב. זאת פשוט דעתי, אפילו שזאת סתם תיאוריה שלא ניתן להוכיח אותה בפועל. משום שדבר כזה לא יקרה.