מחזור 6 בליגת העל: בית"ר י-ם מנצחת את הפועל ת"א

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Oct 18, 2013.

1. EuropeGuy Member

אנחנו מדברים כרגע על שכטר לא על בעיית המגבלות של השחקן הישראלי.
    שוב, הכל עניין של השוואה. ביחס ללבנדובסקי שכטר לא משקיע בכלל, ביחס לשכטר בכושרו הטוב אני לא מזהה הבדל רציני ברמת ההשקעה אלא ברמת הכושר משחק. גם הכושר הגופני לא נראה מספיק טוב ואת זה כן אפשר לזקוף לחוסר השקעה- של הפועל, באימונים.

Last edited: Oct 21, 2013
  2. oranfu Member

שכטר לא בכושר. הוא בולט לרעה בהפועל ברמת הכשירות שלו. זה בעיה שלו. לבנדובסקי גם צריך להיו בכושר לרמות הגבוהות בעולם. שכטר נראה רע ביחס לליגה הישראלית. זה חתיכת הבדל.

3. אלי מתחן Member

משחק עלוב של בית"ר, אלוהים יודע איך ניצחנו.

4. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

רק שלא יגידו שזה אלי בגלל ניהול מבריק של אלי כהן. ה"מאמן" הזה הוא אנטי כדורגל.

5. EuropeGuy Member

אני לא הולך לסנגר על היכולת של שכטר, שנינו מסכימים שהוא בכושר משחק לא טוב,
    אני פשוט לא חושב שזה בגלל אי השקעה מעבר למה שהיה משקיע בדרך כלל על המגרש. הוא רוצה ומנסה, גם להגיע למצבים זה עבודה אבל הוא איבד את הראייה המרחבית בפעולות שלו. בקדנציה הקודמת בהפועל הוא ידע להיות מעורב גם כשלא היה מול שוער ברחבה. זה התבטא בהתמסרויות ותנועה טובה עם מהירות, השנה וחצי המייבשות פגעו מאוד בכושר המשחק שלו. הייתי בטוח שגם שהות בספסל באנגליה מספיק טובה כדי לשדרג שחקן ישראלי, לא במקרה שלו.

אם אתה מדבר על השקעה באימונים, על זה אין לי דעה. הכל יכול להיות.

6. אלי מתחן Member

נתחיל בזה שהקישור שלנו הא הגרוע בליגה בלי ספק. נמשיך בזה שהשחקנים משוטטים במגרש בלי לדעת מה הם עושים.
    הקרדיט היחיד שמגיע לו זה שהוא הוציא את אופיר "פיפי בראש" קריאף.

7. oranfu Member

הוא משקיע על המגרש. אבל לדעתי, הוא לא משקיע באימונים, לכן על המגרש הוא נראה לא חד. ה100% שלו במשחקים לא שווה ל100% שהוא יכול כי באימונים הוא לא נותן 100%. קל באימונים קשה בקרב.

8. alexshw Member

הוא לא שיחק חצי שנה אחרי שעזב את קבוצת טופי(כנראה מהליגה השלישית בברזיל) בחודש פברואר. ככה שהוא בא בהעברה חופשית.
    השתייך פעם למילואים של פלמייראס

9. Don Joan Roman Member

אין כיף יותר גדול מלנצח את הפועל תל אביב, במיוחד כשזה בא בשיטת הגניבה שלהם, הפעם אחרי אין ספור גניבות שלהם אנחנו גנבנו ניצחון, פשוט לשמוח מאושר, לקחת את 3 הנקודות ולהבין שאלי כהן לא מאמן, הקבוצה הכי גרועה ומסורבלת של בית"ר ירושלים, אפילו יותר מזה של מוריניו נעים, כל דקה שה"מאמן" הזה כאן זה עוד דקה פחות של בית"ר ירושלים כקבוצה.

בעניין החגיגות אחרי המשחק: תמיד כיף לחגוג, אין לנו יותר מדי הדמנויות כאלה, אני לא רואה שום דבר פסול בלחגוג ולהינות מניצחון, במיוחד ניצחון דרמטי ומתוק על יריבה מרה ועוד יותר אחרי מה שעברנו בחצי העונה האחרונה, רק אוהדי בית"ר יודעים מה עבר עליהם בחצי שנה האחרונה, מבחינתי הניצחון על הפועל שיחרר את כל המתח, הכעסים, העצבים שאגרתי במשך החצי שנה שעברה עלינו אשתקד.

ג'ונס הוא שחקן, יש לו כדרור, יש לו מהירות, יש שלו שליטה בכדטור, בקיצור: רואים עליו שהוא שחקן.

אני עדיין מחכה לסיפורי האימה הבדויים של אוהדי הפועל הראשון ש50 אוהדי בית"ר ירושלים חוררו לו את השיניים עם מקדחה, גילחו לו את הראש עם מכסחת דשא וכיבו עליו סיגרים בוערים, ורק שרן בן שמעון לא יתלונן שהקבב שהביאו לו מחצות מקולקל, עוד הם מסוגלים לבקש על זה החזר טישו

Last edited: Oct 22, 2013
  10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה ניצחון מתוק!
    הלילה הזה אפשר רק להתרכז בשמחה של הניצחון ולא בשום דבר אחר. מחר כבר נעבור להתעסק בכל הבעיות שיש אצלנו(ולא חסר) אבל עד אז אי אפשר לשכוח מה הלך בטדי במיוחד בדקות הסיום וכמובן שאי אפשר להוריד את החיוך מהפנים. תודה לך בית"ר ירושלים!

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כתבתי פה שברק משה יהיה אחד המצטיינים וברוך השם הוא גיבה אותי, מחצית שנייה אדירה שלו. אבל בית"ר חושך עם מאמן זוועה, וניצחנו בפוקס. כמו שהכי כיף לנצח את הפועל.

12. invergado1 Member

שכטר הפתיע אותי קצת, אמר שתוצאה שהייתה יותר משקפת הייתה צריכה להיות 5-2 או 6-2 להפועל..
    הגזים קצת לא? וגם אם כן הוא לא היה צריך להגיד את זה אחרי הפסד.

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.64.156380.html

13. Telkiyski Member

פראיירים.
    במקום לשים להם 2-0 דקה 25 החמצנו והחמצנו, והחמצנו... והחמצנו ואז בחצי השני המשחק התהפך כבר (לא בדיור התהפך אבל איבדנו את השליטה המוחלטת מהחצי הראשון).

אבל בסדר זה היה צפוי שנפסיד.

לגבי שכטר, הוא שיחק היום מצוין לדעתי. כל פעם שקיבל כדור עבר שחקן הוא עשה משהו חיובי. הגיע ל3-4 מצבים והחמיץ.

עשה הכל טוב עד הבעיטה לשער או הכדור רוחב(וכשהוציא רוחב טוב גילי מסר להרוש). אבל לדעתי שיחק טוב.

חצי ראשון פשוט שלטנו במגרש מול 30,000 והיה לי ברור במחצית שנצטער על זה שלא שמנו פה לפחות 2.

Last edited: Oct 22, 2013
  14. Don Joan Roman Member

התוצאה המשקפת הייתה 3:0 לאדומים אבל שימשיכו להיות טובים יותר ולסיים בטעם מר, קונה את זה

15. Telkiyski Member

זה ממש מתסכל
    אני מרגיש שיש להפועל קבוצה ששווה הרבה יותר מ8/18.

אני רק מקווה שלא יתחילו בחישות סביב רב"ש ודברים כאלה.
    אני מאמין בקבוצה הזו.