מחזור 6 בליגת העל: בית"ר י-ם מנצחת את הפועל ת"א

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Oct 18, 2013.

1. שער 7 Member

תמיד כשהפועל משמשת כיריבה אורחת באיצטדיונים חדשים במשחק הפתיחה שלהם - היא מפסידה.
    במושבה נגד מכבי פ"ת, בנתניה, עכשיו בטדי. לא, כמובן זה לא אומר שבית"ר תרד...
    אין יותר הפועל מזה. במקום חמישייה של שכטר במחצית, זה נגמר כמו שזה נגמר.
    מאמן שמוציא את המגן הימני היחיד שלו בסגל בשביל שחקן בן 40 שבקושי רץ ועוד לא ימני בכלל, דינו להפסיד. השער מגיע מהאגף שבו אוראל דגני היה צריך לעמוד. אבל מה הוא אשם שכבר משחק שני ברציפות המאמן שלו מוציא אותו במהלך המשחק, ואפילו לא בשביל מגן ימני ראוי?
    מכבי הייתה עושה מהמצבים של שכטר מטעמים וסוגרת את המשחק כבר ב- 20 דקות הראשונות.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבובה של הנמר של בית"ר באה באמצע הריאיון עם אלי כהן ונתנה לו נשיקה, אולי איזה שכונה. (גם טביב בא ונתן לו נשיקה וגם חיבוק)

טביב הבטיח שישתה שמפניה

3. קשר שמאלי Member

סולליך כצפוי עשה במכנסיים
    שחקן שכונתי ואוברייטד בטירוף

אורן, אבוטבול יותר איטי וכבד מיניב קטן

Last edited: Oct 21, 2013
  4. Landon Donovan Member

איך הפועל הצליחה להפסיד את המשחק הזה לא ברור לי. בית"ר פשוט שיחקה רע אבל לפחות היא מסוגלת לכבוש.

אמרו את זה כבר, ובכל זאת - שכטר על הפנים, פשוט מתחת לכל ביקורת. ארבע שנים אחורה הוא מסיים משחק כזה עם מינימום שלושער. ולחשוב שניסינו להחתים אותו בקיץ, איזה מזל שהוא העדיף לחזור הביתה להפועל...

יגאל אנטבי, שמעשית הפסיק לשחק כדורגל אי שם באמצע העשור הקודם, עדיין מקבל דקות בהפועל. מה לעזאזל רב"ש חשב לעצמו כשהוא הכניס אותו?

5. oranfu Member

כן, אבל הוא שחקן חכם ויכולת מסירה מצויינת. לא רואה מישהו יותר טוב בהפועל. גרזיצ'יץ' לא נכנס בהרכב של הפועל חדרה.

דגני היה גרוע בעצמו, עשה חורים על ימין ועל שמאל. אני חושב שהוא יצא בגלל פציעה.
    סה"כ הפועל לא נראית טוב, והקטע הוא שהלוח משחקים שלה היה הרבה יותר קל משל חיפה למשל. גם סשה טייל היום על המגרש 90 דקות. ברגע שלורמוט נגמר האוויר הפועל לא עשתה כלום.

אבל היא עדיין היתה צריכה להביס היום. המזל הגדול של בית"ר שכל המצבים נפלו לשכטר ולא לדמארי, ושכטר נראה רע מאוד מתחילת העונה. ממש כמו חלוץ של חיפה.

6. EuropeGuy Member

אני זוכר שגם תחילת עונה שעברה של בית"ר היתה באווירה קטסטרופה אבל כשזה הגיע למשחק מול הפועל הקבוצה היתה נראית לא רע. היום בית"ר נראתה כאילו הקהל ינצח לה לבד את המשחק לפחות עד אמצע המחצית השניה, הרוש בא טוב מאוד למשחק, הפועל הפתיעה אותי בשליטה שלה וגם בנאיביות בהתקפה. מגיעים למצב מול שוער, עוד קצת מאמץ ולבעוט לפחות למסגרת. היו שם לפחות שלושה ארבעה מצבים עם בעיטה לרשת החיצונית מאותו מצב. חפיפניקיות התקפית.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה אני לא פרדי דוד?

---

מישהו ראה היום את סאשה? אלמלא ראיתי את ההחמצה שלו בדקה 92 בנגיחה די חופשיה, לא הייתי יודע שהוא על המגרש. ורמוט וגורדנה נעלמו במחצית השניה. אני לא מאשים את שכטר, חלוץ זה הרבה מאוד ביטחון, והוא החמיץ וזה קורה. גם דמארי היה היום בגדר נעלם. קפילוטו היה מאוד לבד בשער, מי פיספס אותו? ואגב ההגנה של הפועל היתה לראשונה העונה, לטעמי לפחות, במשחק הכי טוב שלה.

8. שער 7 Member

"ככה זו בית"ר. פותחים גרוע, עד שפוגשים את הפועל, מנצחים, מקבלים בוסט לכמה משחקים ונשארים".
    מישהו זוכר מתי כתבתי את זה? בהימורי פתיחת העונה.

9. oranfu Member

ההגנה של הפועל באמת עמדה טוב היום. למעט הגול, בית"ר לא נכנסה לרחבה אפילו פעם אחת היום.

שכטר נראה ככה מתחילת העונה. הבנאדם אמור לסחוב את הקבוצה, הוא דרש וקיבל חוזה ענק, והוא נראה כבוי. כל כך לא חד, כל כך כבד. כמה מצבים מול השער חלוץ צריך? החמצות זה אולי חוסר מזל, אבל על איך שהוא נראה כן צריך לבוא אליו בטענות. נראה כאילו הוא בא לנופש פה בליגה.

10. skyday20 Member

https://dl.dropboxusercontent.com/u/6504736/Oriya/Stf/Untitled-1.Xxx

11. EuropeGuy Member

הוא נראה פשוט בכושר משחק רע מאוד. לא חושב שזה קשור לנופש או חוסר השקעה.

12. oranfu Member

איך הוא בכושר רע מאוד? זה לא כאילו הליגה פה היא באיזה קצב רציני או משהו כזה, והוא עדיין לא נראה מספיק כשיר.
    הוא הגיע כבר לפני כמה חודשים. ורמוט חזר אחריו, מפציעה ארוכה, ונראה הרבה יותר חד. זה נראה כמו זלזול וחוסר השקעה באימונים.

13. EuropeGuy Member

מה גרם לו להיות בכושר רע, אין לי מושג, אני לא מאמין בחוסר מאמץ של שחקנים.
    הדברים לא מתחברים לו, הפעולות שהוא עושה הן לא אותן פעולות יעילות. גם בסוונזי הוא היה נראה חסר אונים בהתקפה, זה לא שהוא הציג שם יכולת מטורפת שפשוט לא היתה מספיק טובה לסוונזי, הכושר הלא טוב שלו התחיל כשיובש בגרמניה.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://msc.wcdn.co.il/w/w-700/1572623-5.Xxx

15. oranfu Member

אתה לא מאמין בחוסר מאמץ של שחקנים? השחקן הישראלי נראה לך מקצוען?

בסוונזי הוא נראה חסר אונים כי הוא לא ברמה. איפה הוא ואיפה הקבוצה הזאת.