מחזור 6 בליגת העל: בית"ר י-ם מנצחת את הפועל ת"א

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Oct 18, 2013.

  1. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,617
    Likes Received:
    1,414
    אתה מנחוס לא משוגע
     
  2. Telkiyski Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    26,230
    Likes Received:
    8,585

    אני גם חושב שהשמעת ההמנון היא מגוחכת לאומנית.
    ולא, זה לא פאטתי שאדם שאוהב כדורגל ירצה לבוא לראות משחק עם 30,000 כשבנוסף הוא גם שונא את אחת הקבוצות.
     
    Last edited: Oct 21, 2013
  3. sagi4814 Member

    Joined:
    Mar 23, 2013
    Messages:
    223
    Likes Received:
    0
    כל נושא השמעת ההמנון הוא עניין סובייקטיבי (עם הרבה משקל פוליטי) ד"א לכל מי שמעוניין על ההחלטה להשמיע את ההמנון הלאומי בכל משחק של בית"ר החליט בזמנו אהוד אולמרט עם מעבר הקבוצה לאצטדיון טדי.
     
  4. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    5,983
    Likes Received:
    9
    אני לא מאמין שאני צריך לענות לכם כאילו זה פורום של טלנובלות ואני עונה לבנות שצריכות לדעת כל פרט..

    אבל, יש 12 איש אוהדי הפועל, עוד 2 שהם כמוני שלא ממש איכפת להם מהפועל (מעדיף שהפועל תיקח אליפות אם זה או הם או חיפה/מכבי/ביתר וכד' פשוט לא יכול לאהוד שתי קבוצות) בתוכנית יש תפילה באקסה, לאכול,לצאת ליהנות עם חברים, ומשחק כדורגל "נהדר" עם אווירה של 30 אלף במגרש הכי טוב מבחינת אווירה בארץ כשהאווירה היא מצוינת... למה לי לפספס דבר כזה?

    אני לא הולך לריב, ולא מחפש בלאגנים אז לא אני לא מונע משנאה, פשוט שונא את בית"ר (מסיבותיי) ורוצה שיכשלו ויהיה להם רע בכדורגל, לפני/אחרי המשחק לא איכפת לי מה יקרה

    והקטע של ההמנון, אני אעשה את שיקוליי מה לעשות באותו זמן, אם אני אעמוד ואשתוק זה רק מהסיבה שאין שום סיבה שלא אכבד אוהדי הפועל שמסביבי שכן מבחינתם זה אישיו ומגיע להם שאכבד אותם ברגע זה, לא כי מרגיש לא נעים, לא כי מפחד מעימותים ולא משום סיבה אחרת, פשוט מי שמגיע לו שאכבד אותו ואעשה משהו שאולי לא הייתי עושה בדרך כלל אז אני אשתוק ואעמוד וכן אכבד אותם
     
    Last edited: Oct 21, 2013
  5. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    Joined:
    Apr 24, 2013
    Messages:
    16,456
    Likes Received:
    4,703
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_think.Xxx
     
  6. EuropeGuy Member

    Joined:
    Oct 25, 2012
    Messages:
    2,607
    Likes Received:
    981
    1. אתה המתסיס המרכזי שפתח את נושא ה- "אני לא מבין למה לאוהדי בית"ר מותר להסתובב חופשי בבלומפילד ולאוהדי הפועל לא", לכן אל תתפלא שמופנים אליך שאלות.

    2. אמרת בפירוש שהמשחק לא מעניין אותך. כשאחד מאוהדי הפועל כאן פתאום אמר ש"זה משחק נהדר וזה לא פאתטי להנות מכדורגל של קבוצה אחרת", זיגזגת ואמרת שהמשחק מעניין אותך ולמה לפספס דבר כזה. מדוע היה חשוב לך לאמר בהתחלה שהמשחק לא מעניין? בשביל ההתגרות.

    3. אתה לא שורק בוז רק בגלל שזה לא הולך יחד עם הליקוק לאוהדי הפועל שהם היחידים בארץ שנותנים במה לשונאי ישראל, לא כי הם שונאי ישראל, פשוט כי זה מצטייר נאור.

    4. אתה לא מונע משנאה אבל שונא בית"ר, מעניין.

    5. תהנו, שיהיה בכיף
     
  7. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    5,983
    Likes Received:
    9
    אני יודע שזה לא נשמע הכי טוב ויכול להיות לא הגיוני מבחינה תחבירית... אבל תפסיק לחפש כמו ילד קטן רוע סתם, אני שונא ריאל אבל הלכתי לראות משחק שלהם על הדרך כשהייתי במדריד ככה שמבחינת לשון "לא הונעתי משנאה" והיום אני לא הולך לריב אני לא מחפש משהו אחר חוץ מליהנות, מה לעשות שאני לא אוהב את בית"ר, שאני רוצה שיפסידו כל משחק? זה שאני שונא אותם לא אומר כי אני בא למשחק כי אני שונא אותם אלא מסיבות אחרות.

    ככה שאם היה משחק של הפועל מול הפועל ירושלים אז גם רוב הסיכויים שהייתי הולך למרות שהיה פחות מעניין והאווירה פחות מהנה
     
    Last edited: Oct 21, 2013
  8. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    5,983
    Likes Received:
    9
    אני הולך למשחק היום במטרה לרצוח אוהדי בית"ר, אני מגיע עם חגורת נפץ כשאני בתוך מכונית תופת שנמצאת בתוך גרר ממולכד.. מאושרים? זהו אפשר להמשיך הלאה?
     
  9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    Joined:
    Apr 24, 2013
    Messages:
    16,456
    Likes Received:
    4,703
    אני רק תוהה איך אוהד של קבוצה מסוימת מחליט ללכת למשחק של שתי קבוצות שונות מקבוצתו, שמשחקות באותה ליגה.

    אני לא מבין את זה. אני לא רואה סיטואציה בה אלך למשחק כמו בית?ר-הפועל או נתניה-הפועל או אנערף מה, כמו שאני לא רואה סיטואציה בה אוהד רומא יילך לדרבי של מילאנו. משחק של ריאל זה לא ממש דוגמה, כי אתה אמנם בעד אתלטיקו, אבל אתה ממדינה אחרת לגמרי, והברנבאו זה חוויה לכל החיים עבורך.

    לרגע אני לא חושב שאתה בא לעשות צרות, אני רק חושב שזה הזוי.
     
  10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    11,943
    Likes Received:
    3,597
    עכשיו אתם גם דורשים אישור בכתב מאוהד שהולך לפני שהוא הולך למשחק? חבורה של אנשים דוחים. ומה הקשר לרגשי נחיתות? מתי נהיה מגניב להדביק תופעות פסיכולוגיות שלא רלוונטיות בקצת לנושא? לדעתי כל מי שמעיר לבחור על זה שהוא הולך למשחק כדורגל סובל מתסמונת האישה המוכה.
     
  11. EuropeGuy Member

    Joined:
    Oct 25, 2012
    Messages:
    2,607
    Likes Received:
    981
    את זה אני דווקא יכול להבין, אהדת קבוצה זה לא איזושהי ברית דמים עד המוות בלי להציץ החוצה
    אין הרבה הבדל בין לצפות במשחק ליגה מעניין בטלוויזיה לבין לראות אותו בלייב, מלבד שבמציאות אתה סופג גם את האווירה. לא רואה בזה פסול כל עוד זה לא מתוך שנאה.
     
  12. אלי מתחן Member

    Joined:
    Dec 8, 2003
    Messages:
    13,335
    Likes Received:
    316
    שחררו כבר, הוא רוצה ללכת למשחק. לא ידעתי שצריך תעודת אוהד כדי להכנס לאיצטדיון.
    עולם מושלם הוא עולם שבו אוהדי הפועל ובית"ר יוצאים ביחד מהאיצטדיון. אני לא אשם שזה לא קורה, לא רואה איך אני צריך להתנצל על מה שהמשטרה מעבירה אתכם. אבל לצערי בלי זה, כנראה שחלק מהאנשים ייפגעו.
     
    Last edited: Oct 21, 2013
  13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    Joined:
    Apr 24, 2013
    Messages:
    16,456
    Likes Received:
    4,703
    עכשיו שמעתי ברדיו ששחקני בית"ר התאספו במלון לקפה ועוגה.
    מקצוענות במיטבה!
     
  14. EuropeGuy Member

    Joined:
    Oct 25, 2012
    Messages:
    2,607
    Likes Received:
    981
    במחזור הסיום של עונת 1975/6 ב-12 ביוני 1976 הגיעו לכל המגרשים יחד כ-63,800 צופים בתשעה משחקי ליגה, מה שהוגדר עד היום כשיא הצופים בממוצע במחזור ליגה. העיתונאי רון עמיקם מעדכן ש-28,600 צופים ומעלה הערב ישברו את השיא הזה.

    אני מאחל שנדבר רק על המשחק ועל האווירה, לא על שום אירועי שנאה חריגים, לא על גזענות, לא על מכות. גם אני נסחפתי קצת עם נושאים שלא קשורים לכדורגל. יהיה מעניין לראות איך השופט (לירן ליאני) ינהל משחק טעון שכזה. זה דורש הרבה קור רוח לתת למשחק לזרום ולא לחנך על כל דבר קטן בגלל דרישות הקהל, או להתנהל בפאניקה. שלא נדבר על מקרים שנויים במחלוקת.
     
  15. אלי מתחן Member

    Joined:
    Dec 8, 2003
    Messages:
    13,335
    Likes Received:
    316
    מצטער, קשה לי עם זה שאתה שם גזענות ומכות באותה שורה. מבחינתי שיהיו 90 דקות של גזענות רק שאף אחד לא ייפגע.