מחזור 6 בליגה העל: 2:2 מרתק בין בית"ר להפועל פ"ת

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Number 8, Oct 17, 2008.

1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מרוב שעמום יתר אני מדליק לי את הטלויזיה, על ערוץ ספורט 1&2,

אני רואה בכתוביות למטה את משחקי ליגת העל שישודרו בשבת הקרובה ואני קולט:

ספורט 1-
    17:20 הפועל ת"א נגד בני יהודה
    19:30 מ.ס אשדוד נגד בית"ר ירושלים

ספורט 2-
    18:00 הכח עמידר ר"ג נגד מכבי נתניה
    - - - - -
    הלו, יכול להיות שאני עיוור? אולי העייפות משפיעה? איפה לעזאזל הדרבי של פתח תקווה ?!?!?!?!

זה גועל נפש שמשחק כזה, דרבי עירוני בין שתי קבוצות שנמצאות אולי בכושר הכי טוב שלהן בשנים האחרונות, לא משודר.

אין שכל אין דאגות ...

2. Gunner_ForeveR Member

תלמד, אצל צ'רלטון הגדולות (במקרה הזה - בישראל) לפני הכל.

"פוצ'ימו גרשון... פוצ'ימו?!" :aaarofl:

3. beitar4ever Member

מסתבר שהתחושות שלי לפני המשחק הטעו אותי, ובגדול.
    בית"ר שיחקה אתמול טוב עד הדקה ה-21, ומהגול פשוט כל השחקנים הורידו כמה הילוכים.
    השחקנים התחילו לאבד הרבה כדורים, לשחק בזלזול כאילו הם משחקים נגד קונוסים.
    פ"ת בקלות יכלה להוציא ניצחון מהמשחק הזה עם כל הטעויות של ההגנה ושל שני השוערים שלנו. התיקו לא עושה רושם רע עליי, אלא הדרך שבה הם שיחקו.
    השחקנים שלנו שיחקו ממש כמו שחקנים שאין להם חשק לזכות באליפות שלישית. בנאדו וגרשון שהיו המניות הבטוחות שלנו בעונה הקודמת פשוט גמרו את הסוס שלהם. הם עושים כ"כ הרבה שטויות ולא מתואמים ביניהם. גם בואטנג שיחק גרוע, אך כבר התרגלתי ליכולת הזו כבר מהמשחק נגד קרקוב אז זה לא חדש לי. ההתקפה שלנו גם כן ניראתה כמו כלום, ואולי סוף סוף יבינו שיצחקי ותמוז לא יהיו אלו שיתנו את ה10-15 שערים שלהם העונה, ויביאו לנו סקורר כמו רומולו כי בלעדיי חלוץ חוד בית"ר בחיים לא תיקח אליפות, לפחות לא עם יכולת ירודה ובזויה כמו של השניים. היחידים שהיו בסדר אולי הם ברוכיאן וזנדברג, למרות שמברוכיאן ציפיתי ליותר ממה שהוא הציג אתמול.
    מחמאות לפ"ת שהציגה משחק גדול אתמול. למרות שאת מירב המחמאות קיבל ג'וניור ויסה אני החלטתי להעניק אותן דווקא ליוסי רוזן, שחקן נפלא שעשה המון סדר במשחקם של המלאבסים וסיכן גם לא מעט את שערה של בית"ר.
    ונחזור לקבוצתי- אני מאוד מקווה שעטר יעשה את החושבים שלו ויעשה את השינויים הנכונים כדי שניראה אחת ולתמיד את בית"ר שאני אוהב לראות.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל פ"ת - פשוט תענוג לראות את הקבוצה הזאת משחקת, פשוט כיף לשבת מול הטלוויזיה ולראות את הקבוצה הזאת משחקת. ג'וניור ויסה פשוט נהדר, המסירה שהוא נתן אתמול לאבו חצירה, תוך כדי התיאום עם בניאני שעזב לו את זה, כדור גדול. אבו חצירה, תשמעו, אני חושב שהילד מוכשר מאוד, אבל אני מפחד ממה שיקרה לו. מצד אחד הוא יכול לתת עונה גדולה סטייל עזרן, ומה יקרה< מכבי ת"א תרכוש אותו והופ יילך הילד, יגמור כמו עזן. או לחלופין כמו ארבייטמן, וברדה בחיפה.

בית"ר - מישהו מוכן להסביר לי מה עטר עדיין עושה שם? הרי זה ברור שהוא לא מצליח להשתלט על הג'ונגל שקורהכ שם וזה ברור שבית"ר אם תמשיך איתו ככה תסיים אולי במקום 4-7. בית"ר משחקת בלי צלם אנוש, בלי כלום, רק ברוכיאן זנדברג ויצחקי מראים התלהבות עם שלושה שחקנים אפשר ללכת למכולת לא לתפוס טיסה לציריך, בדיוק כמו מכבי ת"א.

5. שגיא Guest

מה אתה רוצה מעטר? למה מאמן אחר יוציא משם יותר? הרי יש שם בלאגן שהוא הרבה יותר משמעותי מאיזה מאמן יעמוד על הקווים. הרי זה לא שעטר הביא שחקנים כושלים או משהו. לשנות את הסגל אי אפשר ושינוי בעמדת המאמן שוב, אחרי תקופה כלכך קצרה רק יגרום שם ליותר בלאגן. וגם אם יעיפו אותו אז את מי יביאו? רוני לוי? הרי לו יערפו את הראש כבר אחרי משחק אחד.

הפועל פתח תקווה קבוצה מצויינת ומאוד סימפטית, ואני בהחלט חושב שהם יכולים להיות ההפתעה הנעימה של הליגה הזו העונה. לחשוב שהם היו צריכים לנצח את בית"ר (למרות שהיו על סף הפסד) וגם ההפסד ההוא להפועל תל אביב לא הגיע להם. מחפוד וזלצר בונים שם קבוצה מעניינת מאוד. אבו-חצירה מצליח שוב לכבוש ואני לאט לאט מתחיל לאכול את הכובע אחרי שאמרתי שאני לא מחזיק ממנו.

6. JR-Riquelme Member

עזבו את עטר כבר. אין שום קשר למאמן.
    פשוט צריך לעשות ניקוי רציני ולהעיף כמה שחקנים מהקבוצה.

קאלה, זיו, זנדברג, עידן טל, בנאדו, גרשון(כן, כן, ההגנה שלהם כבר התיישנה, חייבים להביא 2 בלמים זרים), בן שושן(כי הוא מרוויח המון), עידן טל(כנ"ל)....

אי אפשר להחליף כל חודש מאמן, מתישהו השחקנים צריכים לדאוג.

7. איגור .פ. Member

בית"ר ירושלים גמרה את הסוס ,יש הרבה דברים שאותם אפשר להאשים מהמאמן,מהבעיות של גאדימאק,מהמשכורות שמקבלים השחקנים.

השחקנים כנראה שבעים מהדאבל עונה שעברה ,חלוץ נורמלי הם שיחררו.

אז לצערם של בית"ר אליפות העונה לא תהיה ,כנראה האלופה העונה תהיה חיפה או נתניה בתקווה לחיפה,כיח הגיע הזמן שיחזירו עטרה ליושנה בליגת האלופות,ושחיפה תחזיר את הנקודות שאנחנו צריכים באירופה.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנאדו גמר? למה? הוא היחידי שעוד מתפקד שם ביחד עם אלבארז...גם זיו לא רע, הבעיה של בית"ר ידועה בלם שני לצד בנאדו (זר) ושוער (זר/אוואט).

עם כל הכבוד גם גרשון וגם בן יוסף, זה לא שהם כבר לא שחקנים טובים, הם כן, הם פשוט עייפים מבית"ר, במיוחד בן יוסף שנמצא שם אם אני לא טועה כבר 5-6 שנים ועד עכשיו לא קיבל מקום של קבע למעט עונת 02/3 והעונה עם פרננדז אני חושב.

9. JR-Riquelme Member

כי בנאדו הוא בלוף כבר לא מעט זמן.
    הוא עושה הרבה שטויות, הוא לא יכול כבר לעצור שחקנים בליגה שלנו בלי עבירה ברוב המקרים, בשביל מה בית"ר צריכה אותו? הוא גם זקן.

זיו? נחמד לליגה, אם בית"ר רוצים להיות אימת הליגה, הם צריכים מגן שמאלי הרבה יותר טוב מזיו.

Last edited: Oct 20, 2008
  10. אלי מתחן Member

גרשון לא נתן 2 עונות לא טובות, הוא נתן 6 משחקים כאלה, זה הכל.
    בעונה שעברה וזאת לפני זה הוא היה מצויין. העונה הוא לא הבעיה של בית"ר.
    דבר ראשון להפועל פ"ת מגיעות כל המחמאות, ואם הם היו מנצחים לא הייתי מתלונן. ג'וניור ויזה שחקן מצויין ואני מאוד מקווה שהם ילכו רחוק השנה כי מגיע לכדורגל שלנו קבוצות התקפיות שמגיעות להישגים.
    לגביי בית"ר אני כבר לא רוצה לדבר. החילוף של עטר במחצית אומר כמעט הכל, עידן טל שלשם שינוי לא היה הכי גרוע על המגרש אתמול היה יכול להיות מועיל בהרבה אם היה נכנס במקום בואטנג או שחקן קישור אחר, מספיק התקפות אתמול היו זנדברג ויצחקי קדימה בלי אף אחד שקרוב אליהם. כמו שאמרו פה חרפת ויסלה נתנה לשחקנים (כמו לאוהדים) בומבה שגרמה להם להכנס למצב שקשה מאוד לצאת ממנו. קאלה ובואטנג עוד לא התאוששו.

11. Raulito Madridista

ממש לא צריך להעיף את ראובן עטר, כי למרות שהתוצאות מאכזבות הוא נמצא על הקווים בסה"כ חודש וחצי.
    אבל קשה שלא להאשים גם אותו על מה שבית"ר הראתה אתמול. אסור להגיע למצב שהשחקנים עד כדי כך שבעים. אבל נניח שמאמן אחר לא היה מטפל בדבר הזה בצורה טובה, לפחות את המשחק הוא היה מנהל יותר טוב. טוטו תמוז היה אתמול זוועה והגיע לו להיות מוחלף, הוא שיחק בצורה אגואיסטית ולא ראה אף אחד ממטר(גם ברק יצחקי אגב, למרות הבישול שלו, היה מאוד אנוכי, אבל הוא מקבל יותר כבוד כי הוא חזר מחו"ל וגם משום שהוא לפחות רץ קצת יותר), אבל במקומו היה צריך להיכנס עמית בן שושן, שהוא אומנם אוברייטד גדול ולא שחקן מצויין, אבל כן אחד זריז שהיה הכלי המרכזי של עטר אתמול על הספסל. עטר שידר לשחקנים שלו שהוא מרוצה מהגול וזו הבעייה. היה ברור שעידן טל לא יביא את השינוי, והכנסת עידן טל הפכה לשיגרה מבחינתו של עטר.
    דבר נוסף שלדעתי עטר אשם אם כי חלקית זה מקרה אבראו, הוא היה צריך לדרוש חלוץ אחר, היה ברור שלבית"ר תיהיה בעייה בחוד. עדיין לא בידיוק ברור מה הלך שם, בכל אופן, היו מקורות בתקשורת שפירסמו שהוא כן רצה להישאר. בכלל כל הסיפור של אבראו מוציא את בית"ר כמועדון טיפש, איך מביאים שחקן רק לחודש ואז נפרדים ממנו?
    מה שכן אהבתי אצל עטר(בקשר למשחק אתמול) זו העדפתו של אלירן דנין, חבל שהוא נפצע. אוהדי בית"ר צריכים לקוות שהוא ימשיך עם המהלך הזה, זיו חלש מאוד בינתיים.

אריק בנאדו נראה רע יותר משמעון גרשון, זה מתחיל מהדברים הכי פשוטים של שנייה של ריכוז כאשר מחזירים כדור לשוער שלך, ונמשך בדו-קרב עם השחקנים שבאים מולו, חוץ מהמשחק נגד ק"ש לא ראיתי אותו מחלץ כדור אחד בצורה נורמאלית. האמת שכל ההגנה של בית"ר פרט לכריסטיאן אלבארז האדיר, נמצא בטראומה מאז קראקוב. בן יוסף קיבל את הצ'אנס והיה רע מאוד, אלא שאולי בליגה שלנו הסיפור יהיה אחרת, בכל זאת אין הרבה שחקנים כמו פאבל ברוז'ק למשל. בהחלט יכול להיות שבית"ר צריכה כרגע את הכוח, המהירות ואולי ההרתעה שבן-יוסף מביא, מאשר הניסיון והחוכמה(שאתמול לא הורגשה) של גרשון ובנאדו.

12. איגור .פ. Member

טוב נתייחס לוויכוח שלכם

בנאדו השנים היפות שלו היו בחיפה,הוא אמנם ייצב את ההגנה של בית"ר לשנתיים ,אבל עדיין בנאדו לא ילד.בנאדו חייב לעזוב את בית"ר ולשחק בקבוצות קטנות לעזור להם.

שמעון גרשון היה טוב בהפועל ת"א ,סמל שלה ,ללא צל של ספק בתקופתו בהפועל ת"א היה אחד הבלמים הטובים בישראל והיציבים.גרשון לעניות דעתי אחרי העונה הזאת חוזר לת"א כמו אבוקסיס בזמנו.הוא יסיים את הקריירה בת"א.אוהדי הפועל ת"א יסלחו לו על העזיבה שלו או בגידה איך שבא לכם תקראו לזה.הכישלונות של גרשון בבית"ר נוסעים מכך שהוא הלך אחרי כסף,וזה רק פגע בו.

נקודה אחרונה המצב של גאידמאק משפיע על השחקנים ,נכון את הכסף לעונה הנוכחית הם יקבלו,אבל עדיין חושבים על העתיד ,והעתיד לא נראה מבטיח,לא נראה שיהיה להם ממי לקבל כסף.נכון אנחנו רוצים לחשוב שבגלל שהם מקבלים כסף לעונה הנוכחית הם צריכים לשחק טוב בלי לחשוב על העתיד ,אבל ככה זה בני אדם ,תמיד חושבים על העתיד וקשה לשים את הבעיות בצד.

בית"ר לא תזכה באליפות העונה ,אני מאוד יופתע אם כן.

13. אלי מתחן Member

גם בנאדו וגם גרשון נתנו שנתיים מדהימות, שוכחים שבית"ר הייתה כמעט בלתי ניתנת להכנעה בהגנה, וזה היה עם אותם שחקנים בדיוק. פתיחת עונה לא טובה לא מאפילה על כמה שנים טובות.

Last edited by a moderator: Oct 20, 2008
  14. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יעזור. אם בית"ר רוצה להיות ברמה גבוהה, אף אחד מהשמות הבאים לא יכול לשחק בהרכב : תמוז, קאלה, בנאדו, עידן טל וזיו. גרשון יחסית בסדר אבל הגיל שלו בעייתי. גם בעונות האליפות הקבוצה נראתה מאד עייפה וכבויה, הגיע הזמן להכניס דם חדש, ולהעיף את כל פליטי מכבי חיפה המגעילים (חוץ מזנברג).

15. Don Joan Roman Member

מסכים אבל העובדה שהם נתנו שנתיים מדהימות לא אמורות להשפיע על העונה הזאת, גרשון עוד מחלץ כדורים, מנסה לצאת קדימה ונראה לא רע בינתיים אבל בנאדו פשוט קטסטרופה, בגלל שאני לא מחזיק מבן יוסף בלם גדול אני בהחלט חושב שבית"ר צריכה לצוות עם גרשון את קוז'וקין, במקרה הכי גרוע זה אל יעבוד טוב ונחזור לאופצית בנאדו, אבל לנסות צריך ולו רק בשל העובדה שנוכל להרוויח ממהלך כזה לעתיד וגם יכול להיותש זה יגרום לבנאדו לזעזוע ולחזרה ליכולת הגבוהה שלו כי כשגרשון ובנאדו משחקים עם ביטחון ויותר פוקוס הם 2 הבלמים הישראלים הכי טובים בליגה עם כל הכבוד להם ראוים שחקנים כמו דקל קינן, אבי יחיאל וכו'.

עטר לא צריך להיות מוחלף הוא רק צריך לא לעשות יותר חילופים שטותיים כמו להוצעיא חלוץ ולהכניס קשר אחורי, כי טוטו גם אם שיחק רע(והוא שיחק רע) יכול להבקיע שערים והוא הטרדה מתמדת להגנה ואם כבר החלפת אותו אז לפחות תכניס שחקן התקפי אחר ולא קשר שיודע בעיקר לשמור על התוצאה, כי זה לא שהוא הכניס את זנדברג על חשבון תמוז, הוא הכניס את עידן טל וזה כבר מאותת לשחקנים שלך "אני מרוצה מהתוצאה" וכשזה רק 1:0, אז ליריבה יש את כל הסיבות להיות אופטימית ולתקוף אותך, ניהול משחק גרוע שלו.

בנוגע לפ"ת, ג'וניור ויסה ועוד עשרה, פשוט שחקן נהדר.