אוקיי כבר התבלבלתי בינכם... הוא הנחמד ואתה העצבני... חמו של בקלו גר צמוד אלי ולפעמים שהוא יוצא מהתחת של שיימן אז אני רואה אותו פה... שיימן קנה זכויות שילוט וגם עיתונאי חצר. ככה זה שרוצים לעשות כסף מהכדורגל.
מגן ממכבי חיפה. פתח עד עכשיו ב-4 משחקים, אחד בליגה שלושה בגביע הטוטו. היה אחד החלשים אם לא החלש ביותר נגד באר שבע שניצל מאדום פעם אחר פעם עד שפרדי הוציא אותו. ודווקא אחרי משחק מצויין שלו נגד הכח בגביע הטוטו. ולשאלתך:כן, טרטצקי שיחק בקישור על חשבון מהארן ראדי החלש.
אני לא הורג כל כך מהר. תשאל את עמית. באמת שאין לי בעיה איתך,פשוט אני לא אוהב אנשים שמדברים על משהו שהם לא רואים בכלל.
לסיכום עניין גומס-אולמיידה. ההחלטה לשחרר את אולמיידה הייתה נכונה. ההחלטה להחתים את גומס הייתה שטות. בתקווה שיבוריאן יגיע בדצמבר ואז יהיו לנו שני אילייה בקבוצה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
מסכים כמעט עם הכל עמית. גומז' נראה מצויין בתחילת העונה. לצערי אני אל יודע למה יש נסיגה ביכולת שלו. אבל זה עדיין לא כזה משנה,כי כשהחתמנו אותו באמת הוא היה מצויין. מה לעשות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx ...
תן קרדיט לנסיון בכדורגל. בשנה שעברה (ותבדוק אותי ) שכולם דיברו במחזור העשירי על הפועל י"ם אני גיחכתי וכבר אז נתתי את העולות. ובלי קשר אי אפשר בחיים לבנות סגל של 7 שחקני הגנה 6 שחקני קישור וחלוץ וחצי . זה לא קיים ואולי מספיק לרעננה שרוצה להישאר אבל לא לקבוצה שרוצה לעלות ליגה וצריכה להראות עליונות התקפית. עלינו ליגה שפוגל ויאני עושים גולים גם שהיינו חלשים וגם עלינו עם בני טבק בעונת פרישה שנשבע לך שבכל העונה הוא הטריף אותנו בחוסר חשק שלו ובסיכום העונה הוא שם את כל הגולים החשובים ובמשחק העונה ביפו הוא שם צמד ורצנו לכפר סבא ברגל. משגע אותי שטולדו האהבל הזה לא מנסה ללמוד לשחק עם הגב לשער עם כל "הגווייה" שלו וככה היה לפחות עוזר לכם עד ינואר לצידו של הילד ששמו ברח לי... שייתן עוד כמה גולים ואז אולי אני אזכור את שמו ואפילו תוכלו להגדיל את התמונה שלו...
תאמין לי שאני נותן לך את כל הקרדיט. אין לי ספק שיש לך יותר ניסיון ממני. בקשר להתקפה אתה פחות או יותר צודק. גומז' מתגלה כלא אי אי(מודה,אני אמרתי שהוא היה מצויין,כי באמת ככה הוא היה נראה.מסתבר שטעיתי) טולדו קצת הרשים בהתחלה אבל נו באמת...קדוסי חלוץ לגיטמי. זה 3 חלוצים ש2 מהם מאכזבים.נכון,עכשיו צריכים חלוץ, אבל שים לב לכמות ההבקעות שלנו,נכון,לא צ'לסי(וגם לא טוטנהאם) אבל סביר מאוד. אני חושב שמפספסים פה את ההגנה. אתה מדבר על 7 שחקני הגנה. נו איפה הם? איך יכול להיות שאנחנו מקבלים 3 מב"ש בבית,2 מרעננה בבית,2 מעכו בבית? בכל המשחקים האלה(חוץ מרעננה) כבשנו,נכון,אולי היינו צריכים לכבוש יותר,אבל בכל זאת,הגנה יותר חזקה מוציאה אותך מהמשחקים האלה עם תיקו ומעלה. אז מה לדעתי לא בסדר?2 מילים.עמי טיאר. שיחרור פזיז ומפגר שלו עולה לנו עכשיו בנקודות. מלכה לא מתקרב אליו עם כל הכבוד. ורגב וולק עדיין לא יציב. נקודה בעייתית שאני חושב שלא מספיק מדברים עליה....
לא הבנת. דיברתי על זה שמאמן בונה סגל הוא מביא ככה וככה שחקני הגנה וכו...(לא חשוב הרמה עכשיו). לגבי גומש אמרתי שגם אם הוא כשרוני אי אפשר להביא קיצוני שאתה צריך סקורר. מבחינתי זה כמו לחפש סקורר ובמקרה ליפול על מגן ימני מצויין, אז מה תעשה ? תחתים את המגן שאתה צריך סקורר ? זאת בדיוק נקודה שבהרצליה יודעים שהם נפלו בה. ואתה יודע למה ? כי שיימן ראה שהוא כשרון וחשב על הכסף שהוא יכול לעשות עליו. אין חדש אצל שיימן.
זה בדיוק העניין.אמרת בשורה הראשונה, מאמן בונה סגל הוא מביא ככה וככה שחקני הגנה וכו.. ובאחרונה: כי שיימן ראה שהוא כשרון וחשב על הכסף שהוא יכול לעשות עליו. זה העניין,אתה רושם "מאמן" ו"בהרצליה יודעים שטעו" מי זה "הרצליה"?מי זה ה"המאמן"? שיימן.זה אומר הכל,לא צריך יותר.
במקום לתת כל כך הרבה צ'אנסים לחמור טולדו אני הייתי מוציא מהבוידאם את מאור ג'אנח. צעיר,מהיר ורעב. יכולות לא גדולות אבל תתנו לו את המצבים של טולדו הוא עושה מהם גול וחצי. אילן בכר? שיראה את הספסל,הוא רגיל. חיביים את חי בכושר! כי גם עזריה על הפנים. משהו רע מאוד עובר על מהארן ראדי הבחור הגיע לקבוצה ונתן 5 משחקים מצויינים עד המשחק נגד רעננה שמאז הוא פשוט לא חוזר לעצמו. כנ"ל חיים מלכה מאז הטעות שלו בגול השני נגד רעננה הוא לא אותו החיים מלכה הנהדר מפתיחת העונה, עם הופעת אימים נגד באר שבע, שרגב נאלץ לחפות עליו פעם אחר פעם. הגלדיאטור לא משחק בהפועל ירושלים מסיבה תמוהה בהחלט,חיביים להחזיר אותו ופרדי גם הבהיר את זה לשיימן עוד לפני המשחק בחיפה. ארז שלישי ב15:30 אל תבוא אני יסבול בשביל שנינו :aaa021:
ביום רביעי הקרוב אני עורך ראיון עם אייל לחמן. אם יש לך איזושהי שאלה שאתם מעוניינים שאשאל אותו,אתם מוזמנים לכתוב.
תגידו לי, מאיפה אתם מוצאים את כל האנשים המפורסמים האלה?! שגיא כהן, אייל לחמן... אני הייתי חולם להביא לכאן איש מפורסם! ואם אתה מחפש שאלות, יש לי 3 שאלות לא רעות בשבילך: 1.אייל, האם אתה מעדיף להישאר בקריית שמונה או שאתה היית מעדיף לאמן קבוצה אחרת? ואם כן, איזו קבוצה? 2.איזה קבוצה אתה אוהד? 3.מה היית מעדיף להיות, שחקן, מאמן או חבר הנהלה?